Αστρολογικές προβλέψεις|22 έως 28 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

To ισχυρό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις στους περισσοτέρους και βοηθά στην ολοκλήρωση κάποιου στόχου σας. Οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα  συναισθηματικά μηνύματα και δίνουν τυχερές στιγμές στους γεννημένους  6 έως 11/4ου . Ο Ήλιος και ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε  για αρκετό διάστημα με οικογενειακά θέματα. Συχνές θα είναι οι επισκέψεις στο χώρο σας χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως δεν θα σας προκαλούν και κάποιο εκνευρισμό κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου.

Ταύρος

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να περιμένετε ένα έσοδο που θα βοηθήσει τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Κάποιοι μπορείτε τώρα να υπολογίζεται στην ουσιαστική, ηθική ή ακόμα και υλική στήριξη που μπορούν να σας παρέχουν κοντινά σας άτομα. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας, πιο δυναμικές τις συζητήσεις σας σε ότι αφορά διεκδικήσεις και δίνει ίσως και κάποια ευχάριστη πρόσκληση σε εσάς του Απριλίου. Γενικά οι μέρες ως και την Παρασκευή είναι εξαιρετικά αποδοτικές ενώ συντροφικό προβλέπεται το Σ/Κ.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το θετικό τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή θα βοηθήσει στην επίλυση ή και τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων καθώς και στο να διορθωθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Το πέρασμα του Άρη και του Ήλιου στον χώρο του Καρκίνου θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι στο χρήμα μα και στους ανθρώπους και γενικά θα είναι ένα διάστημα που δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις πράξεις σας. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για να ασχοληθείτε με αγαπημένες σας ασχολίες και ανθρώπους της καρδιά σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το καλό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα βοηθήσει στα οικονομικό επαγγελματικά σας θέματα και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στο ζώδιο σας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας, θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι άλλοι από εσάς και θα γίνεται πιο επιθετικοί σε όσους στέκονται εμπόδιο στην πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας. Οι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση ενώ οι 6 και 12/7ου  ας είστε γενικά προσεχτικοί αυτόν τον καιρό. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Λέων

Λέων

Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις  θα έχετε αυτήν την εβδομάδα και το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα  φέρει σε πολλούς ξαφνικές αίτιες χαράς είτε από μεγαλύτερο άτομο σε ηλικία ή σε αξίωμα είτε από κάποιον που μπορεί να βρίσκεται μακριά. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα σας βάλει σε απολογισμούς, θα οριοθετήσετε προτεραιότητες και γενικά θα διανύσετε ένα διάστημα που η δράση σας θα είναι  παρασκηνιακή προκειμένου να φέρεται τα πράγματα εκεί που τα θέλετε. Οι 8 έως 12/8ου έχουν να περιμένουν κάποιο ευχάριστο συναισθηματικό μήνυμα η και γνωριμία αν είναι μόνοι ενώ οι 13,14/8ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Οι 22/8ου βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα που τα επαγγελματικά σας φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια ξαφνική αλλαγή προς το καλύτερο και θα καθησυχάσουν τυχόν ανησυχίες σας και σε αυτό φαίνεται να βοηθάει και ένας άνθρωπος με τον οποίο έχετε ή θα αποκτήσετε είτε σχέση είτε συνεργασία. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας, θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών στους οποίους θα πρέπει να δώσετε προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Ζυγός

Συμβόλαια και συμφωνίες που σας απασχολούν φαίνεται πως θα τρέξουν πολύ άνετα αυτή τη βδομάδα και το μυαλό σας θα έχει ευφάνταστες ιδέες και λύσεις σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν.  Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον χώρο του Καρκίνου δείχνουν πως είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να διορθώσετε τυχόν επαγγελματικά λάθη. Οι γεννημένοι 8 και 13/10ου  κρατήστε χαμηλούς τόνους στις ανατρεπτικές αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Την Δευτερά και την Τρίτη θα είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας ενώ Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τα θέλω σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ευχάριστη φαίνεται η εβδομάδα όχι μόνο για τα επαγγελματικά σας που το τρίγωνο Δία  με Ουρανό φαίνεται να στηρίζει τις προσπάθειες σας και σας φέρνει πιο κοντά στους φιλόδοξους στόχους σας αλλά και συναισθηματικά μιας που το θετικό τετράγωνο Ερμή- Ποσειδώνα σας δίνει είτε κρυφές είτε και φανερές αίτιες χαράς. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα βοηθήσει το μυαλό σας να δει πιο πλατιά, να είναι πιο ευέλικτο και θα σας δώσει έξυπνες ιδέες  για να προωθήσετε ακόμα περισσότερο επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδια σας. Οι 2/11ου έχετε δημιουργική φαντασία σε ότι και αν κάνετε.

Τοξότης

Το θετικό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό με το οποίο ξεκινά η εβδομάδα σας δίνει ξαφνικές αίτιες χαράς θετικά αποτελέσματα κάποιας προσπάθειάς σας και ευχάριστα μηνύματα από ανθρώπους της καρδιάς σας που βρίσκονται είτε λίγο είτε πολύ μακριά. Το πέρασμα Ήλιου, Άρη στον Καρκίνο δείχνει πως είναι ένα πολύ καλό διάστημα να διεκδικήσετε οτιδήποτε αγαπάτε ή σας ανήκει. Οι 7 έως 11/12ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά τους ενώ οι 12,13/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε και αν κάνουν καθώς το ευχάριστο, ξαφνικό και απρόοπτο καραδοκεί στη ζωή τους. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Είναι μια εβδομάδα που το μυαλό σας θα λειτουργεί με πιο πλατύ και ευφάνταστο τρόπο και θα σας βοηθήσει να τρέξετε με επιτυχία επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται να ενισχύονται είτε από πήγες εσόδων άσχετες από τη δουλειά είτε από τρίτους ενώ το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα βελτιώσουν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας και θα σας κάνουν πιο ευέλικτους και πιο συνεργάσιμους στα αιτήματα των άλλων. Οι 4/1ου βρίσκονται στο επίκεντρο μοιραίων και ανατρεπτικών αλλαγών στη ζωή τους και θα πρέπει να προσαρμοστούν ενώ οι 10/1ου προσοχή σε απρόσμενα έξοδα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να ξεκινά πολύ καλά για εσάς μιας που το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ουρανού με το Δία βοηθάει το λόγο σας και την κίνησή σας ως προς τους γύρω σας και δίνει αίτιες να τα πηγαίνετε καλά μαζί τους. Οι 28/1ου έως 4/2ου  έχετε να περιμένετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα ή και κάποιο κέρδος οποιασδήποτε μορφής. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο σηματοδοτεί ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον χώρο της δουλείας, θα σας αναθέσουν ή θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και θα τακτοποιήσετε  εκκρεμότητες. Δευτέρα, Τρίτη θα είστε πιο κλειστοί και καχύποπτοι ενώ Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

Ιχθείς

Ευχάριστη κινητικότητα στους χώρους που ζείτε δεν θα πρέπει να σας αποσυντονίζει καθώς το δυνατό τρίγωνο του Ουρανού με τον Δία, σας θυμίζει ποσό ευνοημένοι μπορείτε να βγείτε από τον επαγγελματικό χώρο αν ασχοληθείτε μαζί του. Το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα φέρει σε όλους συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής και σας δείχνει πως είναι ένα διάστημα  που αν καταπιαστείτε με πράγματα που αγαπάτε, θα δείτε σύντομα να σας αποδίδουν. Ακόμα για τους μόνους το πέρασμα δείχνει την ενδιαφέρουσα προσέγγιση ενός ατόμου στην ζωή σας. Οι 28/2ου έχουν δημιουργική έμπνευση σε ότι και αν κάνουν. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Mypefkos: Οι παρέες γράφουν ιστορία… και δημιουργούν προορισμούς, της Κατερίνας Σταματελοπούλου.
Next Join Us ξανά το φθινόπωρο! της Εμμανουέλας Κόκκαλη