Αστρολογικές προβλέψεις|21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 21 έως 27 Σεπτεμβρίου Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε και να εδραιώσετε  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στο χώρο της δουλειάς. Μόνο η Παρασκευή και το Σάββατο θέλουν προσοχή σαν μέρες για όλους μα περισσότερο για τους 2,3/4ου που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν κάποια δυσκολία ή εμπόδιο. Αντίθετα  οι 8 έως 11/ 4ου  έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος ή συναισθηματική χαρά. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε και να εδραιώσετε  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στο χώρο της δουλειάς. Μόνο η Παρασκευή και το Σάββατο θέλουν προσοχή σαν μέρες για όλους μα περισσότερο για τους 2,3/4ου που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν κάποια δυσκολία ή εμπόδιο. Αντίθετα  οι 8 έως 11/ 4ου  έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος ή συναισθηματική χαρά. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ξεκινά ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για τα συναισθηματικά σας. Οι μεγαλύτεροι θα έρθετε πιο κοντά  με τα παιδιά  σας ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ή και οι ελεύθεροι του ζωδίου να αξιοποιήσετε μια ευχάριστη γνωριμία που μπορεί να κάνετε. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα μπορούσε να φέρει και νευρικότητα στο σπίτι, ζημιές ή και επιθετική στάση από ένα νεαρότερο άτομο της οικογενείας. Προσοχή σε διαπληκτισμούς με αγαπημένα σας άτομα την δύσκολη Παρασκευή ενώ η Πέμπτη είναι η καλύτεροι μέρα για όλους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ήλιος περνώντας στο Ζυγό σας δείχνει πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα άτομα της οικογενείας σας και να λύσετε οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο και τις κινήσεις σας και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί το δύσκολο 2ήμερο της Παρασκευής και του Σαββάτου με τις αντιδράσεις σας και τον τρόπο που πάτε να διεκδικήσετε κάτι πιθανότατα επαγγελματικό αν δεν θέλετε να επέλθει ρήξη σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας. Οι 5/7ου προσοχή σε ότι και αν κάνετε. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

Λέων

Λέων

Πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις φέρνει για εσάς το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό καθώς και ευελιξία στο λόγο σας ενώ οι 11 έως 15/8ου έχουν να περιμένουν κάποιο συναισθηματικό όφελος ή κέρδος γενικά. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα σας κάνει πιο επιθετικούς απέναντι στο χρήμα αλλά και σε οτιδήποτε επιθυμείτε ενώ η δύσκολη όψη του με τον Κρόνο το Σάββατο θα σας φέρει σε σύγκρουση με οποιονδήποτε νιώσετε πως διεκδικεί πράγματα ή και ανθρώπους που σας ανήκουν. Η Παρασκευή θέλει προσοχή σε παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με κάποιον από τον φιλικό ή κοινωνικό περίγυρο ενώ η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε.

Παρθένος

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό σηματοδοτεί μια περίοδο ενός μήνα κατάλληλη να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας μιας και θα υπάρξουν αιτίες που θα μπορούσαν να τα βελτιώσουν. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο ορμητικούς στη επίτευξη προσωπικών σας στόχων και θα νιώσετε την ανάγκη να αυξήσετε τα έσοδα σας είτε διεκδικώντας κληρονομικές απόλαβες είτε ασχολούμενοι και με πιθανές πηγές πόρων εκτός δουλειάς. Οι 2/9ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε οτιδήποτε επιδιώκουν ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο θέλουν μεγάλη προσοχή σαν μέρες για να αποφευχθούν ενδοοικογενειακές συγκρούσεις ειδικά για τους 23,24/8ου .

Ζυγός

Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα σας κάνει πιο καχύποπτους απέναντι στους γύρω σας και παράλληλα πιο νευρικό και ανήσυχο τον ύπνο σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύσκολες μέρες για όλους και ειδικά για τους 6/10ου που θα πρέπει να προσέχετε λόγια και συμπεριφορά για να αποφύγετε καβγάδες στο χώρο του σπιτιού που θα σας ρίξουν και την ψυχολογία. Τρίτη και Τέταρτη θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις  που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ακόμα και αν δεν το θέλετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος περνώντας στον Ζυγό και στον 12ο φυσικό οίκο δείχνει την κατάλληλη περίοδο για να ξεκινήσετε μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να θέσετε νέους στόχους για τη νέα αστρολογική χρονιά που ξεκινά από τον επόμενο μηνά που είναι και μήνας των γενεθλίων σας. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα φέρει κοντά σας ανθρώπους πιθανότατα από τον χώρο της δουλειάς που θα έχουν επιθετική και κατακτητική προς εσάς διάθεση κάνοντας δύσκολη σε πολλές περιπτώσεις την θέση σας. Προσέξετε τα λόγια σας Παρασκευή αποφύγετε κόντρες και συγκρούσεις με φίλους και συντρόφους. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για να ασχοληθείτε με άνθρωπου και πράγματι που αγαπάτε.

Τοξότης

Ξεκινά ένα διάστημα πολύ ενδιαφέρον όσον αφορά την κοινωνικότητα σας. Θα γνωρίσετε άτομα ίδιας ιδιοσυγκρασίας με εσάς  ή και άτομα μεγαλύτερα ή με ειδικές γνώσεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και που θα θελήσετε να τους αξιοποιήσετε. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο κάποιους θα τους κάνει πιο ανταγωνιστικούς σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους καταξίωση ενώ κάποιους άλλους πιο επιθετικούς γενικά ακόμα και απέναντι σε συγγενείς. Προσοχή στην δύσκολη Παρασκευή σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για να καλέσετε κόσμο και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Από την Τετάρτη και για όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον χώρο του Ζυγού το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλούν τα φιλόδοξα σχεδία και όνειρα σας και οι τρόποι με τους οποίους  θα τα κατακτήσετε.  Σε συνδυασμό και με την παρουσία του Ερμή στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη είναι ένα πολύ καλό διάστημα να φανείτε και να ξεχωρίσετε στον χώρο της δουλειάς όλοι μα ειδικά οι 31/12ου και 1/1ου που είναι και οι πιο τυχεροί απ’ όλους. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα δώσει οξύτητα στο πνεύμα σας και θα σας κάνει επιθετικά δραστήριους απέναντι σε συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες. Οι 3/1ου  προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες σας μέρες.

Υδροχόος

Η διαύγεια και η καθαρότητα σκέψης θα σας χαρακτηρίζει όλο το διάστημα που ο Ήλιος θα κινείται στο χώρο του Ζυγού. Θα είσαστε πιο ανοιχτόμυαλοι και ικανοί να βλέπετε όλες τις πτυχές ενός θέματος πριν βγάλετε συμπεράσματα. Ευνοούνται πολύ νομικής φύσεως θέματα, σπουδές, συμφωνίες, υπόγραφες ενώ τα πέρασμα του Άρη στην Παρθένο και στον 8ο φυσικό σας οίκο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς όχι μόνο απέναντι στο χρήμα των συντρόφων αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείται πως σας ανήκει. Προσοχή στις δύσκολες για όλους μέρες Παρασκευή και Σάββατο ενώ η Δευτέρα φαίνεται η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για εσάς.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό από την Τέταρτη και για όσο θα βρίσκεται εκεί θα σας βοηθήσει με οικονομικές απόλαβες μέσα από μία συνεργασία ή και μία καλυτέρευση των οικονομικών του συντρόφου σας που θα σας διώξουν άρχος και  θα σας ωφελήσουν. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα δώσει ένταση σε συνεργασιακές προσπάθειες και θα κάνει πιο αυστηρούς και σε κάποιες περιπτώσεις πιο επιθετικούς τους συνεργάτες – συνεταίρους ή προϊσταμένους απέναντι σας σε ότι αφορά τις απαιτήσεις που έχουν από εσάς. Την Παρασκευή προσέξτε λόγια και συμπεριφορά σε σημαντικές για εσάς σχέσεις και συνεργασίες για να αποφύγετε ρήξεις ενώ το Σ/Κ είναι πολύ καλό να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με πράγματα που σας ευχαριστούν.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνει το πράσινο φως για τον έκτακτο μηχανισμό μετεγκατάστασης
Next Γαστρονομικές εμπειρίες με ραντεβού από την GREY GOOSE