Αστρολογικές προβλέψεις|20 έως 26 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το ταυτόχρονο πέρασμα  του Ήλιου και του Ερμή στο χώρο του Λέοντα θα δώσει συναισθηματικές χάρες και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε καταρχάς εσάς του Μάρτη  και κατόπιν όλων των υπολοίπων. Ακόμα μια δημιουργική και παραγωγική περίοδος ξεκινά τώρα για τους περισσοτέρους καθότι μπορούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τακτικές για την κατάκτηση των στόχων τους. Οι πιο τυχεροί όλων οι 15, 16, 17/4ου καθώς τις μέρες αυτές θα βρεθείτε μπροστά σε μια αξιόλογη ευκαιρία- πρόταση ή θα έχετε ένα κέρδος.

Ταύρος

Ταύρος

Μέρες μεγάλης τύχης συναισθηματικών, επαγγελματικών και οικονομικών απολαβών για εσας της πρώτης μέρας του ζωδίου. Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα θα δώσει σε όλους αίτιες για να ασχοληθούν με τον οικογενειακό τους  χώρο όπως και αίτιες για ζεστές οικογενειακές συνάξεις. Ακόμα το διάστημα δείχνει κατάλληλο για διορθωτικές αλλαγές στους χώρους που ζείτε  όπως και να συσφίξετε γενικά οικογενειακές σχέσεις. Οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους είναι η Δευτέρα και η Τρίτη.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα και δείχνουν ένα διάστημα που θα έχετε ευελιξία και πειστικότητα στο λόγο καθώς και εύνοια στις επαγγελματικές συμφωνίες, προτάσεις και ευκολία στις  μετακινήσεις σας. θα μιλήσετε με κόσμο που μπορεί να είχατε καιρό να τα πείτε ή να τους δείτε για κάποιο λόγο, θα έρθετε πιο κοντά με συγγενείς δευτέρου βαθμού και γενικά η  αυξημένη σας  ανάγκη για έκφραση θα βρει διέξοδο. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να ασχοληθείτε με ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Από την Πέμπτη που και ο Ήλιος μα και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα θα γίνεται πιο κτητικοί απέναντι και στο χρήμα μα και στους ανθρώπους ενώ δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις κινήσεις σας. Παράλληλα τα περάσματα αυτά θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και θα σας δώσουν μια περίοδο οικονομικής ανασύνταξης που θα σας απαλλάξει από ένα  άγχος. Οι 5, 6 και13/7ου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί αυτό τον καιρό και προσαρμόσιμοι στις αλλαγές που γίνονται γύρω σας ενώ οι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική φαντασία.

Λέων

Λέων

Το ταυτόχρονο πέρασμα του κυβερνήτης σας Ήλιου και του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι άλλοι από εσας ενώ παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε την μέχρι χθες παρασκηνιακή σας δράση και να κάνετε σε κάποιο καίριο τομέα της ζωής σας ένα μικρό η μεγάλο ξεκίνημα.   Στους 13/8ου  το ξαφνικό και το ευχάριστο παίζει πολύ στη ζωή τους  και οι 18, 19/8ου  έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν καθώς ευνοούνται ακόμα και από ανατρεπτικά γεγονότα. Τέλος οι 21/8ου θα αντιμετωπίζουν πιέσεις ανάλογες με αυτές του Δεκέμβρη του 2014. Η Παρασκευή και το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα το πέρασμα του Ήλιου και του κυβερνήτη σας Ερμή στο Λέοντα θα σας βάλει σε απολογισμούς, θα σας κλείσει στον εαυτό σας και θα σας γεννήσει την ανάγκη να ορίσετε εκ νέου  προτεραιότητες. Κάποιοι θα κάνετε αυτές τις μέρες  παρασκηνιακές κινήσεις προκειμένου να επιτύχετε ένα σκοπό  σας είτε επαγγελματικό είτε άλλης μορφής.  Οι γεννημενοι την πρώτη μέρα του ζωδίου έχουν τύχη και μπορούν να περιμένουν ευχάριστες συναισθηματικές, οικονομικές η άλλες εξελίξεις. Την Δευτέρα και την Τρίτη ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους στόχους σας ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και ότι υποχρεώσεις μπορεί να έχετε.

Ζυγός

Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και θα σας βάλει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα μπορούσατε να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα κοντά στα δικά σας γούστα όπως επίσης θα ενισχύσει τις συναναστροφές σας με τα ήδη υπάρχοντα άτομα που αποτελούν τον φιλικό και κοινωνικό σας χώρο. Οι 7 και 14/10ου κρατήστε χαμηλούς τόνους στις ανατρεπτικές αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Δευτέρα και Τρίτη θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις υπεραναλυτικές σκέψεις σας ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν Λέοντα και στην κορυφή του ωροσκοπίου σας κάνοντας σας να θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο ενεργά με τα επαγγελματικά και φιλόδοξα της ζωή σας σχεδία όπως και για να καθιερώσετε τις ιδέες και τα θέλω σας στον κόσμο που σας περιβάλει. Οι 2/11ου έχετε δημιουργική φαντασία σε ότι και αν κάνετε ενώ οι 21/11ου δέχεστε πιέσεις από κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται ρεαλιστική αντιμετώπιση. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για να βγείτε, να δείτε κόσμο και να περάσετε όμορφα σε ότι και αν κάνετε.

Τοξότης

Με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα ξεκινά ένα διάστημα που το μυαλό σας θα παίρνει περισσότερες στροφές, θα είστε σε θεση να βλέπετε πιο πλατιά τα πράγματα και θα είστε πιο ευέλικτοι στις συνεργασίες σας καθώς και σε ότι αφορά και το  επαγγελματικό κομμάτι της ζωή σας. Προσέξτε την επιθετικότητα του λογού σας και την τάση σας αυτό το διάστημα να τα λέτε έξω από τα δόντια για να μη δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους της καρδιά σας. Στους 12/12ου το ξαφνικό, απρόοπτο και ευχάριστο καραδοκεί στη ζωή τους ενώ οι 17, 18 είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε όλους τους τομείς.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Την εβδομάδα που ξεκινά το πέρασμα που κάνουν ο Ήλιος και ο Ερμής στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη κληρονομικά ζητήματα ή να μεθοδεύσετε οικονομικές σας διεκδικήσεις ώστε να βγείτε κερδισμένοι σε όσα θεωρείτε πως σας ανήκουν. Οι 4/1ου βρίσκονται στο επίκεντρο μοιραίων και ανατρεπτικών αλλαγών στη ζωή τους και θα πρέπει να προσαρμοστούν ενώ οι 11/1ου εξακολουθούν να βάλλονται από απρόσμενα έξοδα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι κατάλληλες μέρες για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις ενώ το Σ/Κ κανονίστε να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα από την Πέμπτη και δείχνει το κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας καθώς και το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή  εκεί θα φέρει τον ήρεμο διάλογο στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους, ευέλικτους και δεκτικούς στα αιτήματα των άλλων. Οι 17/2ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους καθώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες ανάλογες με του Δεκέμβρη του 2014. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για όλους ενώ το Σ/Κ θα αναγκαστείτε να παραβρεθείτε σε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν σας ευχαριστούν και τόσο.

 

Ιχθείς

Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο χώρο του Λέοντα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον τομέα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης μα και να τα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή και τον χώρο στη δουλειά σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας τομέα και να βρείτε νέους τρόπους ώστε να είστε πιο παραγωγικοί. Οι 28/2ου έχετε δημιουργική έμπνευση και εποικοδομητική φαντασία σε ότι και αν κάνετε. Τετάρτη και Πέμπτη θα είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας και πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας ενώ η Παρασκευή και το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Σημείο συνάντησης, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου 2015
Next Μη επανδρωμένα αεροσκάφη: νέοι ορίζοντες για το εμπόριο και τη δημιουργικότητα