Αστρολογικές προβλέψεις|20 έως 26 Απρίλιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος περνά στον Ταύρο. Η παρουσία του εκεί θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και απέναντι στο χρήμα και απέναντι στους ανθρώπους. Πολλοί αυτό το διάστημα θα καταφέρεται να αποκτήσετε μικρά ή μεγαλύτερα αποκτήματα που επιθυμείτε και γενικά τις κινήσεις σας δεν θα τις χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια. Πολλοί τις μέρες αυτές δεν θα διστάσετε ακόμα και να κοντράρεται προκειμένου να διεκδικήσετε επιθετικά τα συμφέροντα σας. Η τύχη θα βοηθά τους γεννημένους 2,3/4ου  σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Ταύρος

Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και ο Ήλιος παίρνοντας στο ζώδιο σας, σας καλεί να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω βάζοντας σε δεύτερη μοίρα για ένα μηνά τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι άλλοι από εσάς. Η ανάγκη να περνάει το δικό σας θέλω σε όλους τους τομείς θα κάνει ίσως εσάς του δευτέρου δεκαήμερου ακόμα και επιθετικούς αν νιώσετε ότι με τα λογία δεν μπορείτε να πείσετε τους γύρω σας. Οικονομικά οι μέρες είναι αρκετά αποδοτικές και οι οποίες προσπάθειες σας φαίνεται τώρα να αποδίδουν.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο όπου για εσάς σηματοδοτεί μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης ένα μηνά πριν από τα γενέθλια σας. H Δευτέρα σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας ενώ από την Τρίτη και μετά αρχίζετε να ανοίγεστε και να ασχολείστε με τα θέλω σας. Οι γεννημένοι από 1 έως 8/6ου τις μέρες αυτές έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χάρες που θα  γαληνεύσουν εσωτερικές ανησυχίες σας ενώ οι 25/5ου    θα πιέζονται να βρουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια  και η διάθεση για εξόδους και για νέους φίλους θα είναι το χαρακτηριστικό του μηνά που ακολουθεί  με το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο. Την Τρίτη και την Τέταρτη θα είστε κλεισμένοι πρόσκαιρα στον εαυτό σας κάνοντας κουραστικούς και υπεραναλυτικούς για την ψυχοσύνθεση σας απολογισμούς ενώ από την Πέμπτη που θα αρχίσετε να ανοίγεστε και να ασχολείστε με τον εαυτό σας θα νοιώθετε πιο καλά. Όμως να προσέχετε τις επιλογές σας όσον αφορά τους ανθρώπους που  παρορμητικά διαλέγεται να κάνετε φίλους. Οι γεννημένοι 7,8/7ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Λέων

Λέων

Με τo πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο ξεκινά ένα διάστημα όπου θα σας βοηθήσει να περάσετε τις δικές σας γραμμές στον οικογενειακό χώρο και να παγιώσετε τη θέση σας ικανοποιώντας το εγώ σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για εσάς ενώ από την Πέμπτη το βράδυ ως το Σάββατο θα είστε πιο εσωστρεφείς. Οι γεννημένοι 26/7ου  θα δουν σχέδια τους να αποκτούν ρεαλιστικές βάσεις ενώ οι 5/8ου έχοντας την τύχη με το μέρος τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος από την θέση του Ταύρου που περνάει και σε συνδυασμό και με τους άλλους πλανήτες που βρίσκονται ήδη εκεί σας δείχνει πως είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις έξυπνες ιδέες που θα έχετε  προκειμένου να επιτύχετε τις συμφωνίες που επιθυμείτε . Ο ζωδιακός μήνας του Ταύρου ευνοεί υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το νόμο με ταξίδια και με σπουδές. Οι γεννημένοι 27/8ου εξακολουθείτε να έχετε κυρίως οικογενειακές δυσκολίες που σας πιέζουν.

Ζυγός

Ο Ήλιος με το πέρασμα του στον Ταύρο σας δείχνει ότι το διάστημα ως τις 20/5ου  είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με κληρονομικά η άλλη φύσης οικονομικά θέματα που επηρεάζουν το πορτοφόλι  σας και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς ακόμα και επιθετικούς σε όσα σας ανήκουν αν δείτε πως δεν έχουν αντίκρισμα τα λογία σας. Οι γεννημένοι από τις 4 έως και τις 11/10ου σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χάρες ενώ οι 8,9,10/10 θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες τους όπως και στα οικογενειακά τους καθώς τα πάντα σε σχέση με αυτούς ανατρέπονται γύρω τους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το διάστημα 30 ημερών που ξεκινάει με το καλημέρα αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλο για να βελτιώσετε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας ή και να δημιουργήστε νέες. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς και συνεργάσιμους ώστε να βρεθούν τρόποι που θα βελτιώσουν ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και μόνο την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει καχύποπτοι με τους γύρω σας. Οι γεννημένοι 1/11ου είναι οι πιο τυχεροί αυτή την περίοδο καθώς εχουν γόνιμη έμπνευση σε ότι και αν κάνουν.

Τοξότης

Εσάς το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο της υγείας και να τακτοποιήσετε τον χώρο της εργασίας καθώς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν γύρω από τη δουλειά. Είναι ένα διάστημα που αν επενδύσετε στη δουλειά θα αποδώσει. Οι γεννημένοι στις 26/11ου αντιμετωπίζουν πιέσεις από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί ενώ οι 4/12ου θα είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε όλους τους τομείς  και δεν έχουν να φοβούνται κανέναν και τίποτα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με το πολύ καλό για τα συναισθηματικά σας πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο. Είναι μια περίοδος 30 ημερών όπου θα βελτιωθούν πολύ τα αισθηματικά σας και οι σχέσεις σας με ανθρώπους της καρδιάς σας ενώ οι μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάτι αρκετά συναρπαστικό. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαπενθήμερου έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, συμφωνίες ακόμα και σε νομικής φύσεως ζητήματα ενώ οι 6/1ου θα πρέπει να προσέχουν γενικά καθώς διανύουν μία περίοδο ανατρεπτικών αλλαγών σε διάφορους αλλά σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο ενός μήνα όπου θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας σας και θα έρθετε πιο κοντά τους ψυχικά. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το πέρασμα ευνοεί το ξεκίνημα μίας συγκατοίκησης η και τον ερχομό ενός ακόμα ατόμου στο σπίτι σας, (ενός νέου μέλους) κλπ Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χάρες προσκλήσεις και γενικά ένα ευχάριστο μήνυμα τις μέρες αυτές.

 

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά πέρα δώθε για εσάς. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε λόγους να κάνετε πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο. Θα μιλήσετε με ανθρώπους του συγγενικού σας χώρου που είχατε να μιλήσετε καιρό και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας για οικογενειακές συγκεντρώσεις η και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού ενώ από Πέμπτη βράδυ θα ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας και με πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι 22/2ου είσαστε οι πιο πιεσμένοι ενώ οι 28/2ου θα έχετε αποδοτική έμπνευση σε ότι και αν κάνετε.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: σχεδιασμένη να αποτύχει;
Next Στο Ελσίνκι με ελληνικές ειδήσεις, της Χριστίνας Καλογεροπούλου