Αστρολογικές προβλέψεις|2 έως 8 Φεβρουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες αυτές βοηθούν τα οικονομικά σας  και τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Εσείς του Μάρτη πιθανά θα μιλήσετε με άτομα που είχατε χάσει επαφή αρκετό καιρό. Η εβδομάδα φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία πρόταση – ευκαιρία στους 7,8 Απριλίου που είστε και οι πιο τυχεροί Κριοί αυτών των ημερών. Η πανσέληνος από τον Λέοντα  δείχνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις κοντινά σας άτομα ( συγγενείς κλπ)  θα διαφωνήσουν με κάποια επιλογή σας και πιθανά ένα άτομο του φιλικού χώρου να σας  να σας προτείνει να το ακολουθήσετε σε κινήσεις που θα δυσαρεστήσουν εκτός από  συγγενείς  και ένα άτομο της καρδιάς σας.  Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Ταύρος

Ταύρος

Οι 1 έως και 6 του Μαίου έχετε να περιμένετε μία ευχάριστη πρόταση ή συνάντηση τις μέρες αυτές και πιθανά βρεθείς θετικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός φιλικού σας κύκλου. Η πανσέληνος από τον Λέοντα φέρνει την αναγκαιότητα να ασχοληθείτε περισσότερο σοβαρά με ένα οικογενειακό θέμα όχι δυσάρεστο που ωστόσο απαιτεί λύση που περνά από τα δικά σας χέρια.. μόνο λίγους σας φέρνει  απέναντι σε ρεαλιστικές πραγματικότητες που πρέπει να αποδεχθείτε και να αντιμετωπίσετε όσο και αν δεν σας αρέσουν. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες για όλα θα θέματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η πανσέληνος από τον Λέοντα θα φέρει  ασυνεννοησία και σε κάποιους, τόση ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμα και τις σχέσεις με άτομα που συναλλάσσεστε. Αυτόν τον καιρό οι  γύρω δεν δείχνουν διάθεση να ακολουθήσουν τις απόψεις σας και αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε αρκετά μόνοι. Εσείς του 2ου 10ημέρου τις μέρες αυτές μπορείτε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις αλλά και να μάθετε πολλά και χρήσιμα μέσα από άτομα  που έχουν θέση ή ειδικές γνώσεις. Η Κυριακή είναι η πιο καλή για εσάς μέρα για όλα τα θέματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες στηρίζουν συναισθηματικά αλλά και οικονομικά δίνουν ανάσες στους γεννημένους 29/6ου ως και 4/7ου  που μπορούν αυτήν  την εβδομάδα να επαναδιαπραγματευθούν μία υπόθεση που τους είχε αγχώσει πρόσφατα αλλά και να κάνουν μία αξιόλογη γνωριμία. Η πανσέληνος από τον Λέοντα δημιουργεί έξοδα αλλά και ανησυχίες σε σχέση με την οικονομική πορεία ενός εγχειρήματος σας όμως σας βοηθά να κάνετε και αναγκαίες αναπροσαρμογές. Η κτητικότητα μπορεί τις μέρες αυτές να δημιουργήσει εντάσεις με άτομα της καρδιάς σας. Οι 5,6/7ου θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την προκλητικά επιθετική συμπεριφορά ενός ατόμου όπως και οικογενειακά θέματα.

Λέων

Λέων

Η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει έντονη την ανάγκη να εξωτερικεύσετε και να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο . Σας βοηθά να δείτε την πραγματική σας θέση και τα όριά σας και να τα πείτε με άτομα που μπορούν να στηρίξουν σχέδιά σας και φιλοδοξίες σας. Η εβδομάδα φέρνει τύχη και αισιόδοξα ανοίγματα στους γεννημένους 10και 11/8ου μαζί με την επαναφορά μίας πρότασης που δείχνει ενδιαφέρουσα. Ως και την Πέμπτη θα υπάρχουν λόγοι να σας αναπτερώσουν το ηθικό και να σας ανεβάσουν την διάθεση.

Παρθένος

Οι μέρες δείχνουν να φέρνουν οικογενειακά προβλήματα στους γεννημένους 27/8ου αλλά για τους πολλούς είναι μέρες καλές για να έχετε ουσιαστική συνεννόηση τόσο με τους δικούς σας όσο και στις συνεργασίες σας.  Η πανσέληνος από τον Λέοντα θα δώσει αιτίες να γίνετε περισσότερο ευάλωτοι και ευαίσθητοι καθώς το θέμα ενός δικού σας ατόμου ή ένα νέο μπορεί να σας αγγίξει και να σας κλείσει για λίγο στον εαυτό σας. Παρασκευή και Σάββατο οι μέρες που βοηθούν περισσότερο τις όποιες κινήσεις μα και την διάθεσή σας.

Ζυγός

Για τους γεννημένους το πρώτο 7ήμερο του ζωδίου οι μέρες που ακολουθούν έχουν να τους φέρουν χαρές και επιβεβαιώσεις η ακόμα και επαναπροσεγγίσεις από άτομα που πρόσφατα είχαν απομακρυνθεί από την ζωή σας.  Οι 9ως 12 του Οκτώβρη θα έχετε ευχάριστες  εκπλήξεις από τον τρόπο που θα λειτουργήσει ένα δικό σας άτομο προς εσάς. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα θα σας φέρει πιο κοντά σε κάποιο σημαντικό άτομο του φιλικού σας κύκλου μα και θα ικανοποιήσει μία σας επιθυμία. Η Κυριακή δείχνει υπέροχη για εσάς του Σεπτέμβρη…

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Για τους 3/10ου ως και 7 Νοεμβρίου αυτή είναι μία καλή εβδομάδα που τους προστατεύει και τους βοηθά να διαλέξουν μέσα από λύσεις ή προτάσεις το καλύτερο για αυτούς. Οι ίδιοι θα έχουν συναισθηματικές χαρές και αν είναι μόνοι ευκαιρία για μία καλή γνωριμία. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα  βοηθά τα επεκτατικά και φιλόδοξα σχέδιά σας και σας επιτρέπει να αιτήστε και να παίρνετε την σύμπραξη ή συμπαράσταση ηθική ή και υλική δικών σας ατόμων προκειμένου να τα επιτύχετε.

Τοξότης

Πολύ θετικά θα λειτουργήσει η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα για εσάς καθώς θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε ότι  αγαπάτε και επιθυμείτε. Ακόμα σας κάνει ευέλικτους στην σκέψη και στον λόγο ώστε να είστε πειστικοί και διπλωματικοί όπου χρειάζεται. Η τύχη αγκαλιάζει με διάφορούς τρόπους τις μέρες αυτές την ζωή των γεννημένων 9και 10 Δεκεμβρίου.  Γενικά οι μέρες δίνουν στους περισσότερους Τοξότες την δυνατότητα να κάνετε ότι επιθυμείτε ακόμα και  μετ εμποδίων και στα τέλη της εβδομάδας θα είστε ικανοποιημένοι από το τελικό σας αποτέλεσμα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες είναι αρκετά ουδέτερες για εσάς και η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα θα μπορούσε να σας δείξει τρόπο ώστε μετά από ένα έξοδο ή λάθος τα οικονομικά σας να είναι πιο στρωτά και ελεγχόμενα . Μόνο οι 4,5 Ιανουαρίου έχουν λόγους να είναι προσεχτικοί αυτόν τον καιρό καθώς υπάρχουν αιτίες που δημιουργούν μεγάλες αλλαγές γενικά στην ζωή τους αυτήν την χρονιά.  Από το απόγευμα της Πέμπτης ως και το Σάββατο είναι το πιο καλό διάστημα από πλευράς διάθεσης και γενικά για όλους.

Υδροχόος

Η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα δείχνει θετική τόσο για εσάς όσο και για τις εξελίξεις που παρουσιάζει μία συνεργασία ή και η ανοδική πορεία ενός συντρόφου σας. Θετικά θα είναι και τα οικονομικά σας αφού εύκολα ή και με λίγη προσπάθεια αποκτάτε ότι θέλετε αυτόν τον καιρό. Οι  αιτίες που έκαναν  δύσκολο έως απαγορευτικό ένα φιλόδοξο σχέδιό σας δείχνουν να υποχωρούν. Η Κυριακή είναι εξαιρετική για εσάς του Ιανουαρίου σε όλους τους τομείς.

 

Ιχθείς

Για τους από 26 Φεβρουαρίου ως και 6 Μαρτίου η εβδομάδα δείχνει ιδανική καθώς τους δίνει μαζί με τύχη συναισθηματική εύνοια, την  δυνατότητα της επιλογής ή και μία ενδιαφέρουσα πρόταση η κέρδος κάθε μορφής. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τον Λέοντα θα σας βάλει σε προγραμματισμό και θα σας αναγκάσει να τρέξετε για να καλύψετε κάποιες επαγγελματικές κυρίως εκκρεμότητες αλλά μέσα από αυτό θα σας ηρεμήσει και από ένα άγχος3 που είχατε σε σχέση με τις εκκρεμότητες αυτές.  Μικρές πιέσεις και αυξημένες ευθύνες θα έχετε τις μέρες αυτές οι 23/2ου .

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ελλάδα: Ξεκίνημα δύσκολων συνομιλιών μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ
Next Ασυνήθιστες… συνήθειες στους σύγχρονους ευρωπαϊκούς στρατούς, του Γιάννη Παγουλάτου