Αστρολογικές προβλέψεις|2 έως 8 Μαρτίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ξαφνικά και απρόβλεπτα κάθε μορφής φέρνουν οι μέρες. Ως το απόγευμα της Τετάρτης θα έχετε χρόνο μα και διάθεση να ασχοληθείτε πιο πολύ με ότι αγαπάτε. Οι μέρες (με εξαίρεση τους γεννημένους 5/4ου που θα βρεθούν σε διλήμματα και κάθε τους κίνηση έχει αυτόν τον καιρό βαρύ αντίτιμο )βοηθούν συναισθηματικά  και ανεβάζουν την διάθεση των 2,3,και 6 ως 9/4ου. Η πανσέληνος σας βιάζει να κλείσετε  εκκρεμεί ζητήματα. Μία ανατρεπτική στην μέχρι τώρα πορεία σας πρόταση η γνωριμία θα μπορούσε να προβληματίσει αλλά και να δώσει μία ελπιδοφόρα διέξοδο στους γεννημένους 4/4ου .  Πίσω από την επιθετικότητα που  εκδηλώνεται απέναντί σας πιθανά κρύβετε μία συμπάθεια  που εκδηλώνετε με λάθος τρόπο.

Ταύρος

Ταύρος

Ψυχολογικές πιέσεις και αιτίες προβληματισμού η και λύπης για γεγονότα που πιθανά και να μην σας αφορούν άμεσα φέρνουν οι δύστροπες όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα την Τετάρτη. Τις μέρες αυτές φροντίστε περισσότερο προσεχτικά τα οικονομικά σας θέματα και να είστε πιο ήρεμοι στην νευρικότητα  που παρουσιάζουν οι αντιδράσεις σας όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένετε. Πέμπτη απόγευμα  και Παρασκευή η πανσέληνος βοηθά να είστε πιο καλά ψυχολογικά και θα είναι πιο εύκολες οι επαφές – επικοινωνίες σας με τους γύρω σας όπως και οι μετακινήσεις σας . Σάββατο και  Κυριακή ασχοληθείτε με  κοινωνικές ή άλλες εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Κόντρες με ως πρόσφατα κοντινά σας άτομα μπορούν να φέρουν οι άσχημες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Οι μέρες ως και την Πέμπτη δεν είναι κατάλληλες για δύσκολες συζητήσεις ενώ γεννούν παρεξηγήσεις που μπορούν να βλάψουν ή και να πάψουν σχέσεις και φιλίες. Ακόμα  προσέξτε τις αγορές σας και μην παρασύρεστε οικονομικά σε λάθη που κοστίζουν. Όλοι ελέγξτε  την έκφραση σας που έχει την τάση να είναι πολύ σκληρή αυτόν τον καιρό.  Από το Σάββατο θα υπάρχουν αιτίες που θα σας ηρεμίσουν από κάποια αν όχι από όλες τις ανησυχίες σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Όμορφα θα σας κάνουν να νοιώσετε φίλοι που σας αγαπούν σας στηρίζουν και τις μέρες αυτές με την πανσέληνο να βοηθά θα σας δείξουν πως μετρούν σοβαρά την γνώμη σας,  ενώ η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και αποδοτική καθώς μπορεί να κερδίσετε την συμπάθεια την φιλία αλλά και την υποστήριξη κάποιων θετικών ατόμων. Με την ίδια όμως ένταση θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός γύρω από όσους επιχειρούν κάτι πρωτοποριακό αυτόν τον καιρό. Δύσκολο το βράδυ της Τετάρτης που οι κακές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σας κάνουν ανήσυχους εξ αιτίας ενός γεγονότος ή μίας αιτίας που θα σας γυρίσει την σκέψη σε κάποια πικρή σελίδα του χθες ιδιαίτερα εσάς της 6ης και 7ης /7ου.

Λέων

Λέων

Με την καλύτερη των διαθέσεων θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας καθώς θα έχετε αιτίες που θα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια και να αισιοδοξείτε για την έκβαση μίας υπόθεσης που σας αφορά. Οι μέρες δίνουν τύχη και ίσως κάποια ευκαιρία για άνοιγμα, μία πρόταση με ουσία ή και ένα απόκτημα στους 7/8ου ενώ πολύ ερωτικό είναι το διάστημα για τους 5ως12/8ου. Η πανσέληνος θα σας φέρει ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημά σας. Όμως  τόσο το απόγευμα της Τετάρτης όσο και το πρωινό της Πέμπτης που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε προτάσεις και μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε άτομα που πιθανά λειτουργούν με ιδιοτέλεια.

Παρθένος

Οικονομικές ανασφάλειες και πιθανές αιτίες αστάθμητων εξόδων φέρνουν οι μέρες που ακολουθούν ενώ κυρίως τα μέσα της εβδομάδας που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και προβλήματα σχέσεων που θα είναι καλό να μην προσπαθήσετε να τα αναλύσετε τις μέρες αυτές ούτε να επιδιώξετε πεισματικά μία λύση. Η πανσέληνος θα σας φέρει απέναντι σ ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά εσείς του Αυγούστου. Η Παρασκευή θα σας βρει πιο ήρεμους και όσο διπλωμάτες χρειάζεται για να φέρετε τους άλλους στα μέτρα σας. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να κάνετε τον οικονομικό προγραμματισμό σας για τον μήνα αυτόν με βάση  δεδομένα που σας αναγκάζουν   να αναθεωρήσετε τον προγραμματισμό σας.

Ζυγός

Ερμής  από τον Υδροχόο δίνει  νότες αισιοδοξίας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των γεννημένων 9ως 17 Οκτωβρίου καθώς τα μηνύματα αλλά και οι προσεγγίσεις των ημερών μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Όμως Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα πρέπει να  παλέψετε  με τον εαυτό σας , τις δυσκολίες ή και  τα διλλήματα ή τις ανατροπές που συμβαίνουν τώρα στην ζωή σας κυρίως οι γεννημένοι 8/10ου. Η πανσέληνος σας κάνει πιο ευαίσθητους και  τα τέλη της εβδομάδας αν και Σάββατο  – Κυριακή είναι για τους περισσότερους οι πιο αποδοτικές και ευχάριστες ημέρες.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Συντροφικότητα αλληλοκατανόηση και απόδοση σε συλλογικές σας προσπάθειες φέρνουν οι μέρες  εβδομάδας στους  3 ως 10/11ου Οι ίδιοι  μπορείτε να περιμένετε οφέλη από εξελίξεις που ευνοούν προσωπικές σας φιλοδοξίες η και μία έκπληξη από ένα αγαπημένο  σας άτομο. Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα  αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις προσέχετε στην δουλειά μα και τις μετακινήσεις σας. Η πανσέληνος από τα τέλη της εβδομάδας σας κάνει πιο ευέλικτους στον λόγο και τις αντιδράσεις.  Κουτσομπολίστική και καχύποπτη διάθεση θα έχετε το Σάββατο και την Κυριακή. Τις μέρες αυτές πιο καλά αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση και κάντε απαραίτητους απολογισμούς.

Τοξότης

Τις μέρες αυτές στα προσωπικά μα και στα επαγγελματικά σας μπορούν να γίνουν πολλά και να προχωρήσουν καταστάσεις που ήταν καιρό κολλημένες με αποτέλεσμα να νιώσετε δικαίωση και ικανοποίηση. Ακόμα αρνητικές για άλλους εξελίξεις που πιθανά θα φέρουν Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δείχνουν να εξυπηρετούν τους σκοπούς και τους στόχους σας.  Η πανσέληνος βοηθά να υπάρξει καλύτερο κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο. Τύχη σε όλους τους τομείς σε σημείο που θα μπορούσατε χωρίς υπερβολές να την κυνηγήσετε και σε ένα τυχερό παιχνίδι θα έχετε τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 6,7/12ου . Πολλές και ουσιαστικές οι επαφές και οι συζητήσεις των ημερών ενώ κάποιοι θα βρείτε την στιγμή που θέλετε για να ζητήσετε μία χάρη από ένα άτομο που μπορεί να σας διευκολύνει σε ένα σας θέμα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οικογενειακές εντάσεις πιθανά πυροδοτούν  Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε όλους (σε κάποιους για οικονομικές διαφωνίες) μα περισσότερο στους γεννημένους 5/1ου που θα έχουν γενικά μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και για διάφορους άλλους λόγους. Από το απόγευμα της Πέμπτης και με την βοήθεια της πανσελήνου θα μπορούσατε να χαλαρώσετε αποδεχόμενοι μία πρόταση για μία αναζωογονητική μετακίνηση  στα τέλη της εβδομάδας. Θετικές επαφές και μηνύματα θα έχουν τις μέρες αυτές οι 1,2,3,6,7,8/1ου . Στα επαγγελματικά σας θα φανείτε πιο χρήσιμοι και θα κερδίσετε συμπάθειες την  Τρίτη και την Παρασκευή  βοηθώντας σε ένα θέμα που ξεφεύγει από τις δικές σας αρμοδιότητες.

Υδροχόος

Κάτι καλό είναι έτοιμο να δέσει που μπορεί να σας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους για την συνέχεια όμως θα έχετε αγωνία για την τελική του έκβαση Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και βγαίνουν εμπόδια από εκεί που δεν τα περιμένατε. Οι μέρες αυτές επιβεβαιώνουν τους από 31 Ιανουαρίου ως και 4 Φεβρουαρίου καθώς γοητεύετε κόσμο και παίρνετε μηνύματα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά η και ένα οκ σε ένα σας αίτημα. Η πανσέληνος σας προτείνει συγκράτηση στα οικονομικά. Πολύ καλό το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει κοντά σε φίλους.

 

Ιχθείς

Μέχρι την Τετάρτη οι μέρες δίνουν κέρδη ενώ  η συνεννόηση με τους γύρω σας θα είναι θαυμάσια και αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην έχετε ούτε ένταση ούτε παρεξηγήσεις. Οι μέρες δίνουν συναισθηματικές χαρές στους από 1ως και 8 Μαρτίου και τύχη που μπορεί να τους φέρει από ένα δώρο μέχρι και μία καλή γνωριμία αν είναι μόνοι. Τετάρτη απόγευμα και Πέμπτη που επηρεάζουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σας βγουν αιτίες εξόδων και είναι ακατάλληλες μέρες τόσο για αγορές όσο και για να πάρετε οικονομικές αποφάσεις.  Η πανσέληνος θα φέρει ισορροπία σε μία ταραγμένη συνεργασία ή σχέση και θα λύσει παρεξηγήσεις.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η Επιστροφή Των Pussy Riot : Η Συνέχεια Μιας Πανκ Προσευχής, της Ιωάννας Μαλούνη
Next Paris, je t’aime, της Χριστίνας Καλογεροπούλου