Αστρολογικές προβλέψεις|2 έως 8 Ιουνίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Θετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα αυτή η εβδομάδα πιθανά σας δώσει και κάποιο ευχάριστο νέο ή αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την διάθεσή σας και θα βοηθήσει γενικά στον επαγγελματικό προσωπικό και οικονομικό σας προγραμματισμό. Εξαιρετικές θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες ως και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα ασχοληθείτε περισσότερο με ένα θέμα που αφορά μία εκκρεμότητα. Διαφωνίες ή ασυνεννοησία χαρακτηρίζει μόνο το πρωινό της Κυριακής.

Ταύρος

Ταύρος

Συναισθηματικές ευκαιρίες δίνουν οι μέρες που ακολουθούν σε εσάς και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε καθώς κάποιοι θα έχετε την δυνατότητα είτε να αναθερμάνετε μία σχέση είτε να ξεκινήσετε κάτι νέο αν είστε μόνοι. Πιο ευνοημένοι οι από 25/4ου ως και 2/5ου. Όμως και στα οικονομικά οι περισσότεροι Ταύροι τις μέρες αυτές θα έχουν ένα όφελος ένα κέρδος και κάποιοι πιθανά να πάρουν ένα δώρο ή να αποκτήσουν κάτι που έχουν καιρό στοχεύσει.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας θα σας γεμίσουν ενέργεια και δημιουργική διάθεση. Θα έχετε ιδέες μαχητικότητα και επιχειρήματα ικανά να πείσουν. Μα πάνω από όλα θα έχετε διάθεση να σχεδιάσετε να ονειρευτείτε και να βάλετε σε εφαρμογή προγράμματά σας. Ίσως τις μέρες αυτές να πάρετε μία θετική απάντηση σε ένα αίτημά σας η να μπορέσετε να προσεγγίσετε έναν χώρο που ως χθες δεν ήταν ανοιχτός για εσάς. Το Σ/Κ δείχνει το καλύτερο διήμερο για όλους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Παρασκηνιακές ενέργειες μυστικές αλλά επωφελείς συναντήσεις και συμφωνίες φέρνουν οι μέρες αυτές για εσάς. Με δεδομένο ότι βρίσκεστε σε φάση που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη θα διεκδικήσετε μαχητικά τα δικαιώματα σας Παράλληλα σε αυτήν την φάση θα απαντάτε σε κάθε πρόκληση και θα δείχνετε στον όποιον επιβουλεύεται την θέση ή την κυριαρχία σας σε ένα χώρο πως είστε έτοιμοι να ανοίξετε πόλεμο και ότι είστε υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Με μέθοδο και υπομονή μπορείτε να κερδίζετε έστω και δύσκολα τους στόχους σας.

Λέων

Λέων

Αυτές τις μέρες πρέπει να ασχοληθείτε πολύ με θέματα που αφορούν φιλοδοξίες σας, σημαντικές της ζωής σας σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε απ την Δευτέρα ως και την Τετάρτη την θετική διαμεσολάβηση που μπορεί να σας παρέχει ένα φιλικό σας άτομο για να εξομαλύνετε διαταραγμένες σχέσεις και να φέρετε ισορροπία σε αυτές. Οι μέρες πιέζουν για διάφορους λόγους τους γεννημένους 11 Αυγούστου αλλά και δημιουργούν αιτίες να έρθουν σε σκληρή κόντρα με κάποιο άτομο.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Πολύ καλές οι μέρες αυτές για όλους κυρίως σε επαγγελματικά θέματα μα περισσότερο θετικές για τους από 28/8ου ως 4/9ου που μέχρι την Κυριακή θα έχουν μία επιβεβαίωση , ένα συναισθηματικό ή και οικονομικό κέρδος ή μία ξεχωριστή αιτία χαράς. Μεγάλη κοινωνικότητα σας χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό που δίνει πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε και να τα πείτε με φίλους. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για τα όποια νέα σας ξεκινήματα.

Ζυγός

Αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς καθώς έχει όλα όσα χρειάζονται για να σας κάνει να ξανανιώσετε δυνατοί και αισιόδοξοι. Δημιουργικές ιδέες, ευχάριστα μηνύματα, άνοιγμα προοπτικών πραγμάτωσης σχεδίων, καλή επικοινωνία με αγαπημένα σας άτομα μα πάνω από όλα επιβεβαίωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική είναι όσα συνθέτους τις μέρες αυτές που υπόσχονται να δώσουν στους περισσότερους όση ενέργεια χρειάζονται για να ξεχάσουν ότι τους στεναχωρεί και να ορθοποδήσουν.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Συντροφικοί και έτοιμη να κάνετε ακόμα και υποχωρήσεις αν χρειαστεί προκειμένου να υπάρχει ηρεμία και αρμονία σε σχέσεις ή συνεργασίες σας θα είστε τις μέρες αυτές. Όλο το 7ήμερο είναι δύσκολο για εσάς της 310ης – 11ης Νοεμβρίου που θα νιώσετε στριμωγμένοι από καταστάσεις και αδύνατοι σε αυτήν την φάση να αντιδράσετε διπλωματικά . Πιο καλά είναι τα πράγματα για τους 13και14 /11ου που θα είστε περισσότερο ευνοημένοι και θα έχετε καλές επαφές συναντήσεις και συνεννόηση με τους γύρω σας. Οι ίδιοι μπορείτε να περιμένετε μέσα στο 7ήμερο αυτό μία πρόταση ή ένα κέρδος – απόκτημα.

Τοξότης

Όλα όσα πρέπει να προγραμματίσετε και να ολοκληρώσετε σε διαδικαστικό επίπεδο θα τρέξουν ανεμπόδιστα τις μέρες αυτές . Κάποιοι τις μέρες αυτές θα κλείσετε μία συμφωνία ένα συμβόλαιο, κάποιοι θα ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή θα ανανεώσετε μία πιο παλιά. Ο χώρος της δουλειάς δείχνει να βελτιώνετε όπως και η φυσική σας κατάσταση . Παρ όλα αυτά θα νιώθετε ανικανοποίητοι και σε κάποιες περιπτώσεις θα πιάνετε τον εαυτό σας να είναι υπερβολικά απαιτητικός και δύστροπος.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Πολύ καλές οι επαγγελματικές εξελίξεις σε όσους ψάχνουν πραγματικά λύσεις φέρνει η εβδομάδα αυτή μα και τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν τις μέρες που ακολουθούν καθώς το 7ημερο θα δώσει ανάσες οικονομικές στους περισσότερους . Τύχη συναισθηματικές χαρές ή ακόμα και γνωριμίες αν είναι μόνοι – μόνες ή ένα δώρο μπορούν να έχουν ως την Κυριακή οι γεννημένοι 27/12ου ως 2/1ου που πιθανά και να αποκτήσουν κάτι από όσα καιρό τώρα επιθυμούν.

Υδροχόος

Ακούραστοι γεμάτοι ενδιαφέροντα, υποχρεώσεις που ευχαρίστως αναλαμβάνετε και γεμάτη ευκαιρίες που προωθούν την προσωπική σας προβολή θα είναι οι μέρες αυτές για εσάς. Η επιβεβαίωση που θα εισπράξετε φτάνει για να νοιώθετε δυνατοί και κάποιοι θα κινηθείτε στα όρια των αντοχών σας προκειμένου να μην διαψεύσετε προσδοκίες τόσο δικές σας όσο και των άλλων. Συναισθηματική τύχη που θα ενεργοποιήσει την ερωτική σας ζωή θα έχετε εσείς του β 10ημέρου που είτε θα δημιουργήσει νέα δεδομένα είτε θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.

 

Ιχθείς

Με λίγους αλλά καλούς συμμάχους των σχεδίων σας οι μέρες προσφέρονται για να οργανώσετε σχέδια αλλά και να δημιουργήσετε παράλληλα με ότι κάνετε μία εναλλακτική είτε σε ότι αφορά την δουλειά σας είτε σε ότι αφορά τα έσοδά σας ώστε να μην είναι απόλυτα ελεγχόμενα από τρίτους. Η τύχη θα είναι σε όλα τα θέματα μαζί με τους 11και 12/3ου αυτό το 7ήμερο. Τώρα θα πειστείτε πως είναι καλό πρώτα να κάνετε ότι χρειάζεται και κατόπιν να δείχνετε τα αποτελέσματα των αποφάσεων σας ως τετελεσμένα γεγονότα ώστε να μην έχετε αντιδράσεις στην φάση που πραγματώνετε κάτι.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev CVfromGreece: τα βιογραφικά ταξιδεύουν παντού
Next Πώς μπορείς να πάς παντού; της Χριστίνας Καλογεροπούλου