Αστρολογικές προβλέψεις|19 έως 25 Ιανουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και το πέρασμα του ήλιου στον Υδροχόο  θα σας φέρουν  σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να κάνετε κάποιες αξιόλογες φιλικές γνωριμίες που θα βοηθήσουν να ανεβάσετε τόσο την διάθεση όσο και την αυτοπεποίθηση μα και θα σας επιτρέψουν  να εμπιστευτείτε σε έναν φίλο κάποιο πολύ προσωπικό σας θέμα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη  και διαρκεί ως τα μέσα του Φλεβάρη θα μπερδέψει λίγο τους ρόλους σας στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνει λίγο δύσκολη την συνεννόηση σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε ή συνεργάζεστε.  Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές οι 9/4ου .  Το Σ/Κ είναι το πιο καλό 2ήμερο αυτών των ημερών για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Η νέα Σελήνη θα ξεκινήσει έναν 28ήμερο θετικό και αποδοτικό σε σχέση με τα επαγγελματικά σας κύκλο που τον ενισχύει η από την Τρίτη  είσοδος και του Ήλιου  στην κορυφή του ωροσκοπίου σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη  και διαρκεί ως τα μέσα του Φλεβάρη  θα μπλοκάρει πρόσκαιρα  οικονομικά θέματα και θα φέρει κάποιες συναισθηματικές παρεξηγήσεις είτε εξ αιτίας σχολίων είτε εξ αιτίας τις παρέμβασης τρίτων σε προσωπικά σας θέματα. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη μα και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα βοηθήσει πολύ κατ αρχάς κυρίως εσάς των πρώτων 7 ημερών του ζωδίου και μετά όλους τους άλλους να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να ξεφύγετε από ένα δύσκολο πρόβλημα έστω και μέσα από μία φυγή.  Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη και διαρκεί ως τα μέσα του άλλου μήνα  θα μπλοκάρει μία οικογενειακή εξέλιξη ή θα αφήσει ανεκπλήρωτη μία προσπάθεια συνεννόησης με δικούς σας για ένα οικογενειακό θέμα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη μα και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα σας αναγκάζει να κινηθείτε πλάγια προκειμένου να ξεπεράσετε ένα οικονομικό εμπόδιο και γεννά μία περίοδο που πιθανά να οργανώνετε μυστικά μία νέα κίνηση μέσα από την οποία φιλοδοξείτε να έχετε ένα σημαντικό όφελος. Οι πιο θετικές για όλους μέρες είναι η Παρασκευή και το Σάββατο Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη και διαρκεί ως τα μέσα του άλλου μήνα   θα φέρει και κάποιες μικροαλλαγές στα προγραμματισμένα σας και κάποια καθυστέρηση σε αναμενόμενα έσοδα.

Λέων

Λέων

Η νέα Σελήνη μα και το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σας στον Υδροχόο δείχνει ότι στις επόμενες 28 ημέρες θα πρέπει να αφιερώσετε ενέργεια και χρόνο σε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας προκειμένου να ξανά – βρει τις ισορροπίες της και να συνεχίσει να σας προσφέρει σιγουριά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη θα θέσει σε επαναδιαπραγμάτευση τα οικονομικά στοιχεία μίας  σας συνεργασίας . Ακόμα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να λυθούν συσσωρευμένες παρεξηγήσεις και να κατασιγάσετε κάποιες ανασφάλειές σας σε σχέση με το μέλλον κάποιας σχέσης ή συνεργασίας σας.

Παρθένος

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη θα βοηθήσει να κάνετε σημαντικές και απαραίτητες διορθώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς η νέα Σελήνη και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σηματοδοτούν για εσάς  ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον. Τον νέο σεληνιακό μήνα θα ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση που θα μπορούσε  με λίγη από την μεριάς ας προσπάθεια να βελτιωθεί. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Ζυγός

Το νέο φεγγάρι και το πέρασμα του Ήλιου στον 5ο φυσικό σας οίκο μπορεί να γεννήσει κάτι σημαντικό που να δώσει χρώμα στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας. Μπορεί να είναι μία ισχυρή νέα σχέση , μπορεί να είναι μία ουσιαστικότερη επαφή με ένα πολύ αγαπημένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε μία γόνιμη περίοδο που μπορεί πραγματικά να σας ανεβάσει ψυχικά και να σας κάνει να νοιώθετε ακόμα ότι υπάρχει δίπλα σας στήριγμα ότι δεν είστε μόνοι. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη θα φέρει εκ νέου επικοινωνιακή σύνδεση με ένα άτομο που είχατε κόψει τις μεταξύ σας επαφές.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Κάτι θα αλλάξει θετικά στους χώρους που ζείτε το κοντινό επόμενο διάστημα καθώς τόσο το πέρασμα του ήλιου στον Υδροχόο όσο και η νέα Σελήνη  δημιουργούν αυτήν την προοπτική.  Ακόμα η εβδομάδα που θα τρέξει είναι εξαιρετική για εσάς της   2ης εβδομάδας του ζωδίου από συναισθηματικής άποψης. Πολύ καλές για όλα τα θέματα και για όλους η Πέμπτη το βράδυ και η Παρασκευή. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη  θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε εκ νέου με ένα άλυτο οικογενειακό θέμα ή με ένα τεχνικό πρόβλημα του σπιτιού σας.

Τοξότης

Οι μέρες δίνουν τύχη αλλά και επαναφέρουν προτάσεις στους γεννημένους 11/12ου. Πολλές μετακινήσεις θα φέρει το ν μήνα που ακολουθεί το νέο φεγγάρι αλλά και το πέρασμα που  κάνει στον Υδροχόο ο Ήλιος. Όλα δείχνουν ότι πολλοί είστε κοντά σε μία σημαντική συμφωνία που θα ξεκλειδώσει κάποια επεκτατικά σας σχέδια.  Όμως η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη θα σας καθυστερήσει  για λίγο αλλά θα σας δώσει και τον χρόνο να κάνετε κάποιες αναγκαστικές λειτουργικές μικροαλλαγές στα σχέδια σας. Σάββατο και Κυριακή οι πιο καλές μέρες γι α όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι μα και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο μπορεί να γεννήσουν νέα οικονομικά δεδομένα στην ζωή σας και σίγουρα δείχνουν  ότι το 28ημερο που ακολουθεί θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ με τα οικονομικά σας και να οργανωθείτε έτσι ώστε να μην ξανά βρεθείτε ακάλυπτοι σε κάποιες κατοπινές  αναποδιές όταν και αν προκύψουν. Προς το παρόν θα δείτε το εισόδημά σας και τη οικονομία σας πιο ισορροπημένη όπως και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη  δείχνει να ξανά ανοίγει μία πηγή από την οποία περιμένετε κάποιο πρόσθετο έσοδο στο κοντινό μέλλον.

Υδροχόος

Ένα νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιό μα και ο Ήλιος που περνά στον  χώρο σας είναι οι καλύτερες  ενδείξεις  για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα που μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο ψηλά στην σκάλα που οδηγεί στον μεγάλο σας στόχο. Φυσικά η νέα Σελήνη αφορά αυτήν την εβδομάδα κυρίως εσάς του Ιανουαρίου που είστε και οι πιο ευνοημένοι καθώς όλα δείχνουν ότι έστω και μέσα από δυσκολίες θα πετύχετε σε κοντινό σχετικά διάστημα κάποια από τις μεγάλες επιθυμίες της ζωής σας. Όλοι θα έχετε εξαιρετική διάθεση και όλα θα πηγαίνουν πολύ καλά για εσάς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη  θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για μία συναισθηματική υπόθεση.

 

Ιχθείς

Το νέο φεγγάρι στον 12ο οίκο σας είναι ένα πολύ δυνατό και απολογητικό φεγγάρι που θα σας αγγίξει ευαίσθητες ψυχικές σας χορδές φέρνοντάς σας πιο κοντά σε άτομα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απόψεις και αντιλήψεις σας. Όμως και  το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σας σπρώχνει σε απολογισμούς από τους οποίους τελικά θα βγείτε πολύ δυνατοί και κατασταλαγμένοι. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Τετάρτη θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς αυτό το διάστημα αλλά θα σας βοηθήσει ουσιαστικά ψυχολογικά. Πέμπτη απόγευμα και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ζάπινγκ στην ολομέλεια: Την επομένη μιας εβδομάδας που συντάραξε την Ευρώπη
Next Συνέντευξη με το Βαγγέλη Μουρίκη, από τους Χριστίνα Καλογεροπούλου-Πάνο Λιάκο