Αστρολογικές προβλέψεις|18 έως 24 Μαίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Θετική η νέα Σελήνη να σας δίνει ένα καλό διάστημα που με τη βοήθεια και του οικογενειακού χώρου να καλύψετε ανασφάλειες και σε πολλές περιπτώσεις και κάποια οικονομική υποχρέωση. Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους δείχνει ένα διάστημα που θα έχετε πολλές μετακινήσεις, θα μιλήσετε με ανθρώπους που είχατε καιρό να τα πείτε ή για κάποιο λόγο είχατε χαθεί και θα βελτιώσετε σχέσεις σας μαζί τους. Οι γεννημένοι 5/4ουανήκετε στους τυχερούς της εβδομάδας και  θα μπορούσατε μεν να έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης ή προτάσεις κάθε μορφής όμως για να τις ακολουθήσετε θα πρέπει να κλείσετε οριστικά ένα άλλο κύκλο που ενώ παραπαίει δεν έχει ακόμα λήξει ώστε να σας απελευθερώσει να ακολουθήσετε τις ευκαιρίες του αύριο. Οι 8,9/4ου θα έχετε αυξημένη ένταση και διασπαστικές τάσεις

Ταύρος

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας βοηθά τα όποια ξεκινήματα έχετε κατά νου κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί ακόμα να βοηθήσει στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας και κάνει περισσότερο διπλωματικό και πιστικό τον λόγο όλων. Το περασμα του Ήλιου στους Διδύμους από την Πέμπτη και ως τις 21/6ου θα σας κάνει πιο κτητικούς και απέναντι στο χρήμα μα και στους ανθρωπους και γενικά δεν θα  χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις κινήσεις σας. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αυτό το 7ήμερο  και τα όποια μικροέξοδα η καθυστερήσεις που μπορεί να εμφανιστούν με τον ανάδρομο Ερμή μη σας αγχώσουν διότι θα καλυφθούν σχετικά εύκολα αμέσως μετά.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη απ τον Ταύρο ολοκληρώνει ένα κύκλο ενδοσκόπησης και απολογισμού των πεπραγμένων σας και σας επιτρέπει να θέσετε νέους στόχους. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος όχι μόνο δεν θα σας μπερδέψει αλλά θα σας επιτρέψει ως τις 12/6ου να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα στις δουλειές μα και στην ζωή σας. Το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από την Πέμπτη σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να εχουν οι άλλοι από εσας. Οι γεννημενοι 22/5ου πιέζονται να βρουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ καλή νέα Σελήνη που απ τον Ταύρο σας φέρνει στο επίκεντρο των φιλικών σας κύκλων αναπτερώνοντας το ηθικό σας. Το περασμα του ‘Ηλιού στους Διδύμους και σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται ήδη εκεί  ανάδρομος ως τις 12/6ου θα σας βάλει σε απίστευτους απολογισμούς, θα οριοθετήσετε προτεραιότητες και θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες απαραίτητες παρασκηνιακές κινήσεις κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα καθώς πολλοί ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε εισοδήματα. Οι του δευτέρου δεκαήμερου έχετε τη στήριξη ή την συναισθηματική κάλυψη που χρειάζεστε και κάποιοι θα μπορούσαν μέσα στο 7ήμερο να έχουν και μία ιδιαίτερη συναισθηματική ή οικονομική στήριξη ακόμα και για να αντιμετωπίσουν κάποια δύσκολα οικογενειακά τους θέματα.

Λέων

Λέων

Η νέα Σελήνη σας αναγκάζει να παραβρεθείτε σε όχι πάντα ευχάριστες κοινωνικές κυρίως  υποχρεώσεις και  ο ανάδρομος Ερμής θα  φέρει συναντήσεις  με ανθρώπους που είχατε από καιρό χαθεί. Το πέρασμα του Ήλιου στους  Διδύμους  από την Πέμπτη και ως τις 21/6ου αυξάνει την κοινωνικότητά σας, σας βάζει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να γνωρίσετε ένα αρκετά ενδιαφέρων και κοντά στα δικά σας γούστα άτομο.  Οι γεννημενοι 8/8ου εχουν την  τυχη με το μερος τους ενώ για τους  11,12/8ου  το ευχάριστο, ξαφνικό, απρόβλεπτο οποίας μορφής καραδοκεί στη ζωή τους.  Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας  για όλους.

Παρθένος

Φαίνεται πως η νέα Σελήνη από τον χώρο του Ταύρου θα σας βοηθησει να τρέξετε καλές ιδέες σας για θέματα επαγγελματικά και όχι μόνο. Αλώστε  και το περασμα του Ήλιου στους Διδυμους από την Πεμπτη και σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία Άρη και  Ερμή  δείχνουν πως είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, να καλύψετε χαμένες αποστάσεις και να κάνετε διορθωτικά επαγγελματικά βήματα τέτοια που δεν έχετε κάνει όλο τον χρόνο. Προσοχή θέλει η Παρασκευή καθώς η δύστροπη όψη της Αφροδίτης φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις  στα διαπροσωπικά σας από παρεμβάσεις φίλων σε πολύ προσωπικά σας. Οι 25/8ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους από δυσκολίες του παρελθόντος.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη απ τον Ταύρο που θα σας βοηθήσει να δείτε που και πόσο φταίτε για τα όποια ανάποδα συμβαίνουν στην ζωή σας αυτόν τον καιρό ,σε συνδυασμό με το  πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους που θα βοηθήσει το μυαλό σας να δει πιο πλατιά , να είναι πιο ευέλικτο και να κατανοήσετε πως  να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε χάσματα που έχουν δημιουργήσει πιθανά δικά σας λάθη σε σημαντικές σχέσεις η συνεργασίες.  Προσοχή θέλει η Παρασκευή σε οικογενειακές εντάσεις που μπορεί να  πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις και πιο πολύ από τους άλλους οι 8,12 και 13/9ου χαμηλώστε τους τόνους. Ο ανάδρομος Ερμής θα φρενάρει τον  επιθετικό σας  λόγο που είναι ο κύριος υπαίτιων πολλών  παρεξηγήσεων… Οι γεννημένοι 23-26/9ου έχετε να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις ενώ Δευτέρα ως και Τετάρτη είναι το πιο καλό διάστημα για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο ομαλοποιεί  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και δημιουργεί συμμαχίες που χρειάζεστε καθώς με το πέρασμα και του ήλιου στους Διδύμους θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες μάχες προκειμένου ή να ανακτήσετε ή να διεκδικήσετε τα όποια θεωρείτε πώς σας οφείλονται ή σας ανήκουν. θα γίνεται πιο δεκτικοί στα αιτήματα των απέναντι  σας.  Εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε μία εξαιρετικής απόδοσης εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει μια ειδική αιτία είτε συναισθηματικής χαράς είτε μία επιβεβαίωση που θα σας ανεβάσει. Προσέξτε λίγο μετακινήσεις και γενικά το πρωινό της Παρασκευής και τα έξοδα – τα αγορές σας το Σάββατο

Τοξότης

Η νέα Σελήνη ολοκληρώνει διαδικαστικά στον επαγγελματικό σας χώρο και σας βάζει σε μία τάξη που κάνει πιο εύκολη την εκεί λειτουργία σας. Ο Ήλιος θα τρέχει στο χώρο των Δίδυμων και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο από όσο μέχρι τώρα με τις ανάγκες μίας κουραστικής αλλά αναγκαίας συνεργασίας. Τα νεύρα δεν θα λείψουν καθώς κυρίως εσάς του 1ου 10ημέρου κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν θέσεις αντίθετες με τους δικούς σας σχεδιασμούς. Η  δύστροπη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνουν μία Παρασκευή που μπορεί να δώσει λάθη από αυτά που στοιχίζουν. Οι γεννημενοι 23,24/11ου  αντιμετωπίζουν πιέσεις και άγχη αυτό το διαστημα ενώ οι 7/12ου πιο τυχεροί όλων σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Το Σ/Κ δείχνε το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο βοηθά να τα βρείτε επί της ουσίας με αγαπημένους σας  μα δίνει και χρόνο να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε. Με εξαίρεση την δύσκολη Παρασκευή που βγάζει οικογενειακά προβλήματα σε πολλούς και τους γεννημένους 6,/1ου που θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα μιας που όλα γύρω τους ανατρέπονται οι υπόλοιποι έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν συναισθηματικά.  Το περασμα του Ήλιου στους Διδύμους απ την Πέμπτη ,  η ανάδρομη κίνηση του  Έρμη, και η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο ενεργοποιούν τον επαγγελματικό σας τομέα επιτρέποντας να βρείτε τι φταίει , τι κολλάει και πώς θα το διορθώσετε ώστε να είστε περισσότερο παραγωγικοί. Είναι ένα διαστημα που μπορείτε να γίνεται απαραίτητοι στον χώρο που εργάζεστε και να αναγνωριστούν κάποιες ικανότητές σας.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη θα ολοκληρώσει κάποιες βελτιώσεις  που πολλοί έχετε ξεκινήσει στο σπίτι. Το μετά τον Άρη και τον Ερμή πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους θα φέρει συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής  όπως και επιστροφές ατόμων του χθες ενώ το διάστημα θα επιτρέψει σε πολλούς να καταπιαστούν με ένα σχέδιο που είχαν εγκαταλείψει είτε λόγο έλλειψης χρόνου είτε για άλλες αιτίες.  Η παρατεταμένη παρουσία του Ερμή λόγω της ανάδρομης κίνησης του ως και τις 8 Ιουλίου θα φέρει δουλείες, ιδέες και ανάπτυξη ενώ παράλληλα και ανοίγει δίαυλους επικοινωνίας με ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σας. Την  Παρασκευή μπορεί ένα νέο ή εξέλιξη να σας ρίξει ψυχολογικά για λίγο.

 

Ιχθείς

Το νέο φεγγάρι   βοηθά  τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία σας με κοντινούς συγγενείς και ανθρώπους της καρδιά σας και θα σας φέρει πολλές προσκλήσεις και αίτιες για να τις δέχεστε. Οι μέρες αυτές θα φέρουν συναισθηματικές συγκινήσεις σε εσάς του 2ου 10ημέρου του ζωδίου. Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και  τον Άρη που βρίσκονται ήδη εκεί θα δώσει οικογενειακές εντάσεις και αιτίες για να ασχοληθείτε πολύ με θέματα σπιτιού ή συγγενών σας. Την Παρασκευή η  δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει κάποια λύπη που θα σας ρίξει αλλά μπορεί να γίνει και η αίτια να σας ενώσει ακόμα περισσότερο με αγαπημένα σας άτομα. Οι γεννημένοι 20/2ου  είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι   28/2ου έχουν δημιουργική έμπνευση που τους βοηθά σε ότι και αν κάνουν.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία: μια πλούσια παλέτα ιδεών
Next Μάθε παιδί μου σινεμά, του Πάνου Λιάκου