Αστρολογικές προβλέψεις |17 έως 23 Νοεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Εκτός από τους Κριούς της 12ης/4ου που θα έχουν μεγάλη τύχη σε όλους τους τομείς αυτό το 7ήμερο,  η Αφροδίτη πέρασε στον φιλικό σας Τοξότη και αυτό είναι καλό για όλους τους Κριούς καθώς πάντα από αυτήν την θέση βρίσκει τρόπους να σας ανεβάσει την διάθεση. Οι μέρες δίνουν αιτίες να είστε περισσότερο αισιόδοξοι με τις προοπτικές του αύριο εσείς της πρώτης εβδομάδας του ζωδίου ενώ μπορείτε να περιμένετε και ένα κέρδος ή ένα ευχάριστο μήνυμα τις μέρες αυτές  Σε αυτό συνηγορεί και το Πέρασμα του Ήλιου όπως και η νέα Σελήνη  από τον Τοξότη καθώς δίνει τέλος στην εσωστρέφεια και ανοίγει ευοίωνες προοπτικές  για εσάς.

Ταύρος

Ταύρος

Οι 17/5ου γεννημένοι θα νοιώσετε τις μέρες αυτές την πίεση ή το πρόβλημα που θα σας φέρει ο Κρόνος απέναντι από τον Ήλιο σας και θα σας γεννήσει άγχος μα και διλλήματα .  Η Αφροδίτη από τον Τοξότη όμως θα σας βοηθήσει οικονομικά για ένα μήνα και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ήλιου όπως και της νέας Σελήνης στον Τοξότη θ α μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά θέματα ή και να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν. Ωστόσο ο  Ήλιος απ τον Τοξότη πιθανά να σας κάνει πιο ανήσυχους σε σχέση με το αν θα έχετε τελικά να περιμένετε ή όχι μία βοήθεια από τον οικογενειακό σας χώρο αυτόν τον καιρό.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα  βοηθήσει τις σχέσεις τις συνεργασίες σας και θα φέρει μία περίοδο καλής συνεννόησης και ειρήνευσης σε διαταραγμένους γάμους συνεταιρισμούς κλπ. Την σημασία που μπορεί να έχει για το αύριο  και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να κερδίσετε σύμπραξη  μέσα από μία σημαντική  συμμαχία, σχέση  ή συνεργασία μέσω της οποίας θέλετε να  προωθήσετε τους στόχους σας έρχεται να τονίσει με την παρουσία τους τόσο ο Ήλιος όσο και το νέο φεγγάρι  στον Τοξότη. Ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες και προσαρμογές σε νέα δεδομένα…

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας ευνοήσει επαγγελματικά και θα σας δώσει μία περίοδο που μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας ενώ θα βοηθήσει και να αποκτήσετε πιο καλή φυσική κατάσταση. Ο Ήλιος με την σειρά του όπως και η νέα Σελήνη από τον Τοξότη  σας φορτώνει δουλειές αλλά θα σας δώσει και έσοδα αν έχετε φυσικά πρώτο σας μέλημα την δουλειά και δεν παρασύρεστε από διάφορες ευχάριστες  άλλα όχι αποδοτικές ενασχολήσεις.   Τις μέρες αυτές ένταση που γεννά ο ανταγωνισμός και διαφόρων μορφών προβλήματα θα αντιμετωπίσετε οι γεννημένοι 4 Ιουλίου που πρέπει γενικά να είστε προσεχτικοί.

Λέων

Λέων

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη έρχεται να φέρει  φως  στον χώρο της χαράς του έρωτα και της δημιουργίας στην ζωή σας.  Με μόνοι εξαίρεση τους λίγους που επηρεάζει ο Κρόνος από τον Σκορπιό κυρίως τους 16/8ου που θα πρέπει να προσέχουν γενικά , οι πολλοί και πρώτα εσείς του Ιουλίου θα έχετε μία εξαιρετική εβδομάδα με καλές συναισθηματικές αλλά και κάθε είδους απολαβές. Αυτό άλλωστε το επικυρώνει  εκτός από την Αφροδίτη και ο Ήλιος με το πέρασμα του στον Τοξότη και ακόμα περισσότερο το νέο Φεγγάρι που ευνοεί νέα ξεκινήματα και σηματοδοτεί  μία πιο αισιόδοξη πορεία για εσάς.

Παρθένος

Μόνο την δύστροπη Τρίτη έχετε να προσέξετε λόγια , μετακινήσεις καθώς οι μέρες  πριν  και μετά δείχνουν θαυμάσιες. Τον οικογενειακό σας χώρο βελτιώνει η παρουσία της Αφροδίτης που για άλλους δένει μία συγκατοίκηση για άλλους δίνει τον ερχομό ενός αγαπημένου ατόμου και για άλλους μία περίοδο που ζεσταίνει τις οικογενειακές σχέσεις και προσφέρει οικογενειακές συγκινήσεις. Όλα αυτά είναι ακόμα πιο ενισχυμένα καθώς στα τέλη της εβδομάδας και ο Ήλιος και το νέο φεγγάρι από τον  Τοξότη δίνουν  έμφαση σε οικογενειακά θέματα  και συχνή την παρουσία αγαπημένων ατόμων στο σπίτι σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που πέρασε από το βράδυ της Κυριακής  16/11ου στον Τοξότη  θα λειτουργεί για πολύ καιρό εντυπωσιακά καλά για εσάς. Σε συνδυασμό μάλιστα με το πέρασμα του Ήλιου και την νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο είναι λογικό να δείτε τις  σχέσεις σας μέρα την μέρα να βελτιώνονται όπως και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες που θα σας βγάζουν από δυσκολίες και σας επιτρέπουν να κάνετε έξυπνες κινήσεις αυτόν τον καιρό. Καλές οι επαφές, οι συναντήσεις , αλλά και τα νέα που θα πάρετε τις μέρες αυτές ενώ για πολλούς ξεκινά μία σχέση ή συνεργασία που απαιτεί συχνές μετακινήσεις. Το διάστημα βοηθά εκτός των άλλων να τα βρείτε και με άτομα του συγγενικού σας χώρου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι ότι καλύτερο για τα οικονομικά σας που αυτούς τους δύσκολους καιρούς δείχνουν να παρουσιάζουν μία καλυτέρευση που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε αρκετά άνετα αυτόν τον μήνα ή να μπαλώσετε τρύπες ενώ στα τέλη της εβδομάδας  με το πέρασμα του Ήλιου και την νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο όλα δείχνουν περισσότερο αισιόδοξα για τα οικονομικά σας  τόσο που κάποιοι  θα κάνουν και μία αγορά ως τα τέλη του χρόνου.  Οι γεννημένοι  19/11ου  θα έχετε το πρόβλημα ή την ευθύνη που θα μεταφέρει στην ζωή σας ο Κρόνος τις μέρες αυτές.

Τοξότης

Η τύχη το 7ήμερο αυτό είναι σε όλους τους τομείς  με τους γεννημένους 13και 14/12ου Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας  θα φέρει στον καθέναν ξεχωριστά στην διάρκεια της εκεί παραμονής της μία ειδική αιτία συναισθηματικής χαράς. Αυτήν την εβδομάδα αυτό αφορά εσάς του Νοέμβρη  που θα έχετε μία αιτία  ικανή να σας κάνει αισιόδοξους για το αύριο να σας ομορφύνει την καθημερινότητα με αποτέλεσμα να νοιώθετε πολύ πιο χαρούμενοι Ο Ήλιος στον χώρο σας όπως και η νέα Σελήνη απ τα τέλη της εβδομάδας  κλείνει ένα κύκλο εσωστρέφειας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Αιτίες να καθησυχάσετε κάποιες αγωνίες ή ανασφάλειες αλλά και κρυφές αιτίες χαράς σας φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σε εσάς. Τις μέρες αυτές θα ξεκινήσετε  τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει και οι περισσότεροι θα έχετε θετικό από αυτούς συμπέρασμα. Ο Ήλιος με την σειρά του όπως και η νέα Σελήνη από τον Τοξότη θα σας δώσει χρόνο να τα πείτε με τον εαυτό σας πολύ.  Για αυτό μην θεωρήσετε τον χρόνο για ξεκούραση χαμένο αφού πρέπει και να ξεκουραστείτε και να καταστρώστε σχέδια με ηρεμία.

Υδροχόος

Αυξημένη θα είναι η  κοινωνικότητά σας  τώρα που και η Αφροδίτη έχει περάσει στον Τοξότη. Πέστε ναι στις προτάσεις δείτε κόσμο κάντε γνωριμίες και πιθανά πολλοί θα δέσετε νέες ισχυρές και χρήσιμες φιλίες ενώ θα νοιώσετε απόλυτα επιβεβαιωμένοι από το έντονο ενδιαφέρον με το οποίο θα σας περιβάλουν στους κύκλους που θα κινηθείτε ενδιαφέροντα άτομα. Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη μα και το νέο φεγγάρι θα σας δώσει μία ισχυρή φιλία. Ακόμα με αυτό το πέρασμα κάποιο άτομο του φιλικού χώρου θα μπορούσε να γίνει ιδανικός μεσολαβητής για να προωθήσει η να βοηθήσει μία σχέση σας.

 

Ιχθείς

Εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε και καλές ιδέες και την ευκαιρία να μιλήσετε με άτομα που από το χέρι τους περνά η υλοποίηση των σχεδίων σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στην κορφή του Αστρολογικού σας χάρτη δίνει μία πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας περίοδο.  Αυτό θα γίνει πολύ πιο φανερό από τα τέλη της εβδομάδας που τόσο ο ’Ήλιος όσο και το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη ευεργετούν μετά από καιρό  τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ρίξε κάτι πάνω σου και βγες
Next Η εταιρεία Άνεμος Ανανέωσης και το αυτοκίνητο του μέλλοντος