Αστρολογικές προβλέψεις|17 έως 23 Αυγούστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Άλλη μια έντονη και γεμάτη συναισθηματικές συγκινήσεις εβδομάδα που στην περίπτωση των γεννημένων 8 έως 11/4ου θα μπορούσε να φέρει επαναπροσεγγίσεις, επιστροφές ατόμων στη ζωή σας. Οι απο 14/4ου και μετά θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις ενώ οι απ’ο 26 έως 30/3ου μπορείτε να διεκδικήσετε και να πετύχετε δύσκολους στόχους. Μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή  προσπαθήστε να ελέγξετε την κτητικότητα και την δυστροπία που θα μπορούσε να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Ευχάριστα μηνύματα, συναισθηματικά ανοίγματα αλλά και κάποιες οικονομικές ή επαγγελματικές προοπτικές φέρνει η εβδομάδα σε εσάς του πρώτου 15νθημέρου. Σημαντικά στηρίγματα μπορείτε να πάρετε από τον οικογενειακό σας χώρο και τους δικού σας ανθρώπους που δείχνουν τη διάθεση να βοηθήσουν όπου και όσο μπορούν τη ζωή σας. Μια σημαντική πρόταση που φέρνουν οι μέρες για εσάς των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου  δεν πρέπει να αγνοηθεί. Το Σ/Κ δείχνει ιδανικό για όλους.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ακόμα μια εβδομάδα στην οποία θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Συζητήσεις πολλές και μετακινήσεις ευχάριστες θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και μόνο το βράδυ της Παρασκευής ως το απόγευμα του Σαββάτου να είσαστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας καθώς και στο τι λέτε προκειμένου να αποφευχθούν γκρίνιες και παρεξηγήσεις. Ακόμα εξακολουθεί το διάστημα να είναι ευνοϊκό για οικογενειακές συζητήσεις και τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Καρκίνος

Με τα οικονομικά σας κουτσά στραβά τα καταφέρνετε καθώς λίγο από εδώ λίγο από έκει βρίσκεται τον τρόπο να καλύπτεται τις ανάγκες σας. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κάποια ανάγκη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος της καρδια σας θα σας πιέσει και θα σας αλλάξει τα προγράμματα. Γενικά οι περισσότεροι είναι δύσκολο αυτόν τον καιρό να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι 5 και 13/7  να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε ενω οι 30/6ου διαθέτεται αυξημένη δημιουργική φαντασία αυτο το διάστημα. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Λέων

Λέων

Οι πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα είναι όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο που φαίνεται να πραγματοποιούν κάποιο στόχο ή επιθυμία τους ενώ ειδική τύχη έχουν οι γεννημένοι 15 ως 20/8ου  σε ότι και αν κάνουν. Οι 21/8ου πρέπει να ρίξουν τους τόνους και να κινηθούν πιο χαλαρά και προσεχτικά. Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας, στην κατάστρωση νέων οικονομικών και επαγγελματικών σχεδίων ακόμα και στην απόκτηση κάποιου σημαντικού  ή μεγάλου αποκτήματος. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούσαν και πριν τον Αύγουστο δείχνουν να σας ακολουθούν και τον μήνα των διακοπών. Αν και φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους και πιθανά οι περισσότεροι είναι άδικο να μην νιώθετε ήρεμοι ψυχικά από τις διαφαινόμενες εξελίξεις. Στο τέλος της εβδομάδας προσέξτε την πεσμένη ψυχολογία σας και τα λόγια σας που μπορούν να φέρουν ακόμα και δυνατές διαφωνίες στην σχέση σας με ένα αγαπημένο άτομο. Οι 25, 26/8ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε και κάτι που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Η Δευτέρα είναι καλή μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενω η Κυριακη με το σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός

Εξακολουθείτε και αυτή τη βδομάδα να βρίσκεστε στο επίκεντρο φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών και να έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που είχατε καιρο να βρεθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας προσέξτε την διαχείρηση των οικονομικών σας διότι η αυξημένη διάθεση να βρεθείτε με κόσμο μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες που στην πορεία θα σας στριμώξουν. Οι 7 και 14/10ου  ρίξτε λίγο τους τόνους και  μην προκαλείται. Τη Δευτέρα θα είστε πιο κλεισμένοι στον εαυτός σας και στις σκέψεις σας ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά όπου και να κάνετε διακοπές οι περισσότεροι τα έχετε πάρει μαζί σας , στην σκέψη σας και εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας όλον  αυτόν τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι για όσους εργάζονται το διάστημα είναι  καλό για την αναγνωρισημότητα των κόπων σας και την επίτευξη των φιλόδοξων σχεδίων σας. Οι μέρες κυλούν ομαλά αν εξαιρέσουμε το τέλος της εβδομάδας που φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με θέματα που σας αφορούν. Οι 21/11ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’όλους ενώ οι 1/11ου έχουν δημιουργική φαντασία σε ότι και αν κάνουν. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους. Δείτε φίλους, βγείτε και περάστε όμορφα

Τοξότης

Και αυτήν την εβδομάδα οι μικρές μα και οι μεγαλύτερες επιθυμίες σας θα πραγματοποιούνται.. Πολλοί θα είστε σε μετακίνηση και γενικά θα έχετε ένα γεμάτο ενδιαφέροντα 7ήμερο που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ούτε στιγμή.. Οι νεώτεροι θα έχετε την τάση να ασχολείστε και με κάποια κατά μίαν έννοια εξτρίμ σπορ και γενικά θα ξεχωρίζετε στους χώρους που κινήστε για την ζωηράδα και την αεικινησία σας. Μόνο από το βράδυ της Παρασκευής ως το απόγευμα του Σαββάτου προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι και επιθετικοί στην κουβέντα για να μην χαλάσει το όμορφο κλίμα των ημερών.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες δίνουν ιδέες, τύχη , ευκαιρίες κάθε μορφής μα και προτάσεις στους γεννημένους 22,23,24/12ου που είστε και οι πιο τυχεροί αυτών των ημερών. Οι πολλοί όμως θα είστε αρκετά δύστροποι απαιτητικοί και γκρινιάρηδες τόσο που τίποτα δεν θα μπορεί να σας ικανοποιήσει. Κτητικοί απέναντι και στο χρήμα  θα δυσανασχετείτε εύκολα σε όποια κίνηση συνεπάγεται και κάποιο έξοδο. Ακόμα καλό θα είναι να προσέξετε λίγο τον λόγο σας γιατί αυτόν τον καιρό υπάρχει η τάση να μιλάτε σκληρά , κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εύκολα παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Αν και η Δευτέρα δεν σας βρίσκει στα καλύτερά σας από πλευράς διάθεσης από την Τρίτη μικρές η και πιο σημαντικές αιτίες θα σας κάνουν να είστε και καλά και χαρούμενοι. Οι μέρες αυτές βοηθούν τις σχέσεις και οι γύρω σας δείχνουν καλή διάθεση και την πρόθεση να κάνουν πολλά προκειμένου να είστε χαρούμενοι. Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής και ίσως το Σάββατο πολλούς να σας στριμώξει μία κοινωνική ή οικογενειακή υποχρέωση αλλά αυτό είναι μία παρένθεση σε μία γενικά χαρούμενη καλοκαιρινή εβδομάδα που δείχνει να σας κάνει τελικά τα χατίρια.

 

Ιχθείς

Τόσο την διάθεση, όσο και τον χρόνο που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας ή για να φτιάξετε τα προγράμματα των επομένων κινήσεων σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε αυτήν την εβδομάδα. Ακόμα απροβλημάτιστος από αρνητικές όψεις και σε θέση κυριαρχίας ο Ερμής απέναντί σας στην Παρθένο επιδοτεί τον δημιουργικό διάλογο τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας και οι μέρες βοηθούν ώστε οι σχέσεις σας να είναι αρμονικές και η συνεννόηση θαυμάσια. Από την Πέμπτη το απόγευμα ξεκινά το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ιστορίες μόδας από την PCP
Next Ο Καφές ενδέχεται να εξουδετερώνει την «ζημιά» από την μεγάλη κατανάλωση σε αλκοόλ! της Ευαγγελίας Ζευκιλή