Αστρολογικές προβλέψεις|14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 14 έως 20 ΣεπτεμβρίουΚριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα θα κάνει θαμπό το τοπίο σε σχέση με επαγγελματικές κυρίως εξελίξεις του άμεσου μέλλοντος. Περνώντας οριστικά ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας επιτρέψει να έχετε πιο ρεαλιστική σκέψη και θα φρενάρει τοπικά  σχέδια σας. Οι μέρες δίνουν επαγγελματική και συναισθηματική εύνοια στους 5 έως 8/4ου. Ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει αυτό τον καιρό τις κινήσεις σας και θα σας κάνει αρκετά υποχωρητικούς στις συζητήσεις. Το Σ/Κ δείχνει το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Οι προτάσεις που δέχεστε οι 27, 28/4ου και η ανάπτυξη που μπορεί να υπόσχονται θα πρέπει να σας βρουν αρκετά επιφυλακτικούς καθώς η εποχή δεν δείχνει ότι μπορεί να γεννηθούν τώρα σημαντικά και αποδοτικά ξεκινήματα κάθε μορφής. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό θα μπλοκάρει επαγγελματικά θέματα όπως και έσοδα. Ωστόσο οι μέρες φέρνουν και καλή διάθεση και ευχάριστες εκπλήξεις στους 27,28,29/4ου και 14 έως 19/5ου . Ο Κρόνος από τον Τοξότη και για ένα διάστημα δύο χρόνων είτε θα αυξήσει τα έξοδα σας είτε θα μειώσει τα έσοδα των συντρόφων σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Θέματα και εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο δεν έχουν την σαφήνεια που χρειάζεται για να βγάλετε συμπεράσματα που σημαίνει πως θα χρειαστεί και μια δεύτερη σκέψη για το πως είναι τα πράγματα. Ο ανάδρομος θα δυσκολέψει την επίτευξη προσωπικών σας στόχων ενώ ο Κρόνος περνώντας οριστικά στον Τοξότη θα δυσκολέψει τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας απομακρύνοντας όσες δεν έχουν γερές βάσεις και δυναμώνοντας όσες έχουν, δίνοντάς τους σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ευχάριστο και συντροφικό φαίνεται το Σ/Κ.

Καρκίνος

Καρκίνος

Προσοχή σε συμβόλαια,συμφωνίες και υπογραφές θέλει αυτή η εβδομάδα μιας και υπάρχουν θαμπά σημεία που δεν έχουν ειπωθεί ή ξεκαθαριστεί για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και ψυχολογική αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες στα επαγγελματικά ενώ παράλληλα εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Οι 5/7ου ιδιαίτερη προσοχή σε ότι και αν κάνετε.

Λέων

Λέων

Φανείτε προσεχτικοί  με τα οικονομικά σας διότι εύκολα στην ανάγκη σας να καλύψετε κάποια θέλω σας θα μπορούσατε να εξαπατηθείτε είτε εσείς είτε ο/η σύντροφος. O ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει συζητήσεις και θα μπορούσε να φέρει και κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που προσπαθείτε να τρέξετε αυτό τον καιρό. Το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη  οι 7 έως 10/8ου  θα  έχουν ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις  και ίσως και κάποιο κέρδος ενώ οι 16 έως 20/8ου κινούνται δυναμικά ως προς την πραγμάτωση κάποιων σχεδίων. Το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Παρθένος

Προσεχτικοί στις προτάσεις που θα έρθουν πρέπει να είναι οι 30 και 31/8ου καθώς ασαφείς και αβέβαιες φαίνονται οι συνεργασίες κάθε μορφής τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπλοκάρει επαγγελματικά θέματα  που σας αφορούν ενώ παράλληλα μειώνει τα έσοδα σας συγκριτικά με αυτά που περιμένατε. Ο Κρόνος περνώντας στον Τοξότη θα δημιουργήσει προβλήματα στον χώρο του σπιτιού αρχικά για τους γεννημένους  την πρώτη εβδομάδα. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Επιφυλακτικοί να είσαστε αυτή την εβδομάδα σε οτιδήποτε ακούτε διότι υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι όπως σας τα λένε. Ο ανάδρομος Ερμής θα πάει πίσω κάποια σχέδια σας ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη  για αρκετά μεγάλο διάστημα θα μπλοκάρει το λόγο και την κίνηση σας συνεπώς καλό θα ήταν να προσέχετε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σας. Οι 6και 9/10ου    ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Η Δευτέρα, η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή  η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα θα εξανεμίσει το χρήμα σας αν δεν αποφύγετε περιττές σπατάλες για να εντυπωσιάσετε γνωστούς και φίλους ή ακόμα και για την προσωπική σας ευχαρίστηση.  Ο ανάδρομος Ερμής θα ξυπνήσει αναμνήσεις από το χθες που θα σας ρίξουν παροδικά και θα σας κλείσουν στον εαυτό σας Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ενώ από Πέμπτη θα αρχίσει να ανεβαίνει η διάθεση σας. Ο Κρόνος φεύγοντας από το ζώδιο σας  οριστικά πλέον και πηγαίνοντας στον Τοξότη θα δημιουργήσει αιτίες που θα περιορίσουν τα οικονομικά σας

Τοξότης

Οικογενειακά μπερδέματα και αβέβαιες συμφωνίες επιφυλάσσει η εβδομάδα για όσους τυχαίνει να έχουν επαγγελματικά αλισβερίσια με την οικογένεια γι’αυτό καλό θα ήταν να κοιτάτε και τα ψιλά γράμματα σε οτιδήποτε σας αφορά. Ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας με φίλους καθώς και τις συνεργασίες σας ενώ ο Κρόνος περνώντας στο ζώδιο σας θα σας δώσει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν όχι όμως για κακό καθώς θα σας ωριμάσουν και θα σας κάνουν πιο υπεύθυνους. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Αποφύγετε υπογραφές και συμφωνίες αυτή την εβδομάδα καθώς το τοπίο είναι πολύ θαμπό σχετικά με μία συνεργασία που υπάρχει στο προσκήνιο. Βεβαιωθείτε πως είναι όλα όπως σας τα λένε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις  σε επαγγελματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν ενώ ο κυβερνήτη σας Κρόνος περνώντας οριστικά πια και για δύο χρόνια στον Τοξότη θα σας προσγειώσει από τις ονειροπωλησίες σας σχετικά με κάποια θέματα που αφορούν εσάς και την εικόνα σας. Οι 29,30/12ου έχετε την τύχη με το μέρος σας ενώ οι 3,4/1ου δείξτε ευελιξία στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή δεν είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε ή να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα διότι όπως φαίνεται υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζετε σχετικά με κάποια περιουσιακά στοιχεία. Ο ανάδρομος Ερμής θα πάει πίσω κάποια συμφωνία, συνεργασία που περιμένετε ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη πλέον θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο αφήνοντας κοντά σας μόνο όσους αξίζουν. Πέμπτη, Παρασκευή ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις ενώ το Σ/Κ είναι πάρα πολύ καλό για όλους.

 

Ιχθείς

Οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ουτοπικές βάσεις και συνθήκες για να σταθεί μια συνεργασία και σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που θα δυσκολέψει όχι μόνο την οικονομία τη δική σας ή του/της συντρόφου αλλά και την επικοινωνία/συνεργασία  με οικογένεια, σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Ο Κρόνος από τον Τοξότη πια για δύο χρόνια θα φέρει σε όσους εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες της χρονιάς που πέρασε  το κύρος και την αναγνωρισιμότητα που επιζητούν. Το Σ/Κ θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε ευχάριστες μεν υποχρεώσεις δε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev #LetGo, το τέλος της τέλειας γυναίκας
Next Αυτή η εβδομάδα μένει

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.