Αστρολογικές προβλέψεις|13 εως 19 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Πολύπλευρες αιτίες αναστάτωσης και νευρικότητα σε όλους τους τομείς φέρνει αυτή η εβδομάδα σε όλους μα περισσότερο σε εσάς του 2ου 10ήμερου που μόνο ευέλικτα και διπλωματικά θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν  τόσο σε οικογενειακούς όσο και σε άλλους χώρους. Αντίθετα, ευνοούμενοι και τυχεροί σε όλους τους τομείς θα είστε εσείς στις 14,15,18,19/4ου καθώς οι μέρες σας μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα και θετικές εξελίξεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε άλλα θέματα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι μονές μέρες που ευνοούν και ηρεμούν τους περισσοτέρους.

Ταύρος

Ταύρος

Ένα μπαράζ αρνητικών όψεων χρωματίζει με μελανά χρώματα την εβδομάδα αυτή. Στην  διάρκεια της οφείλεται να είσαστε εξαιρετικά προσεχτικοί στη διαχείριση της οποίας έντασης ή κρίσεως, να έχετε ελεγχόμενες και όχι σπασμωδικές αντιδράσεις , να προσέχετε τα λόγια, τις μετακινήσεις και να μην μπλέκεστε σε έντονες αντιπαραθέσεις γιατί δεν σας συμφέρει. Ωστόσο το τελείωμα της εβδομάδας επιφυλάσσει μια απρόσμενη θετική είτε συναισθηματική είτε  άλλης μορφής εξέλιξη σε εσας της πρώτης μέρας του ζωδίου. Η Κυριακή δείχνει η μονή μέρα  που μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την ψυχολογία των γεννημένων τον Απρίλη.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η δύσκολη εβδομάδα όπως θα την χαρακτηρίζαμε με τις τόσες αρνητικές όψεις θα προκαλέσει αναστάτωση στα οικονομικά είτε τα δικά σας είτε των συντρόφων και σαν συνέπεια θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση τους και στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε όσα θεωρείται δικά σας και να μην αφήσετε τρίτους να σας υποδείξουν τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Η Δευτέρα και η Τρίτη μέχρι το μεσημέρι είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τα θέλω σας και τον εαυτό σας ενώ η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να απολαύσετε το χώρο του σπιτιού και την οικογένεια.

Καρκίνος

Καρκίνος

Κόντρες και αντιπαραθέσεις θα έχετε αυτή την εβδομάδα με άτομα της οικογένειας, συντρόφους ή συνεργάτες και αυτό θα προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα ίσως και επιθετικότητα στο λόγο και τις κινήσεις σας. Αυτοσυγκράτηση  λοιπόν θα πρέπει να δείξετε στην τάση που θα έχετε να έρθετε σε κόντρα με ανθρώπους που αγαπάτε μέσα από τον οικογενειακό χώρο αν θελετε να αποφύγετε την ψυχολογική κυρίως πίεση που θα γεννήσει μία τέτοια εξέλιξη. Οι 6,13/7ου ας είστε γενικά προσεχτικοί αυτό τον καιρό ενώ οι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση. . Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με θέματα που σας αφορούν.

Λέων

Λέων

Την επαγγελματική αναστάτωση που προμήνυαν οι όψεις της προηγουμένης εβδομάδας έρχονται οι δύστροπες όψεις των ημερών για να την κάνουν πραγματικότητα διατηρώντας τα επίπεδα ανησυχία σας υψηλά τόσο που να μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να επηρεάζουν την υγειά σας. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σοβαρές κουβέντες με τα δικά σας άτομα για το πώς να κινηθείτε  στα  θέματα  που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Για τους  13/8ου  το ξαφνικό και ευχάριστο παίζει πολύ στη ζωή τους καθώς και οι 17,18 που έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν. Προσοχή σε όλους τους τομείς και σε θέματα υγείας εσείς της  21ης / 8ου. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Αυτή την δύσκολη εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε τα λογία, τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας ώστε να αποφευχθούν έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις στις πιθανές εντάσεις και παρεξηγήσεις που φαίνεται πως θα προκύψουν είτε με άτομα της καρδίας σας,  είτε με αυτά του κοινωνικού σας περίγυρου. Για τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, το τέλος της εβδομάδας έχει να δώσει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής θέμα. Η Τρίτη από το μεσημέρι και μετά , η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να βγείτε, να δείτε κόσμο και να περάσετε καλά αλλά και να αποδώσουν καλύτερα οι όποιες προσπάθειές σας.

Ζυγός

Οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας θα προκαλέσουν έντονες εντάσεις στον οικογενειακό- συνεργασιακό χώρο και σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει και η ωμή παρέμβαση τρίτων των οποίων τις γνώμες καλό θα ήταν να μη τις λαμβάνεται υπόψη  σας μιας και μόνο προβλήματα τελικά θα σας δημιουργήσουν.  Ανήσυχοι και νευρικοί θα είσαστε και προς το τέλος της εβδομάδας όλοι μα περισσότερο οι 7 και 14/9ου που θα πρέπει να κρατήστε χαμηλούς τόνους και να αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τις όποιες ανατρεπτικές αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Τετάρτη, Πέμπτη τακτοποιήστε υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο δείχνουν οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Προσεχτικοί ωφελείται να είσαστε στα λόγια στις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής ένταση προκληθεί στις συναλλαγές στις συζητήσεις ή στον χώρο της δουλείας. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα που θα φέρει εμπόδια σε συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες που ενώ περιμένετε να τρέξουν θα βγάζουν προβλήματα , βάζοντας φρένο στα φιλόδοξα σχέδια σας  ενώ φαίνεται πως και η ψυχολογία σας δεν θα είναι στα καλύτερα της. Οι 2/11ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση αυτό τον καιρό και μία φαντασία που μπορεί να τους δώσει λύσεις από το πουθενά. Η Τετάρτη και η Πέμπτη φαίνονται οι καλύτερες μέρες για όλους.

Τοξότης

Με τόσες αρνητικές όψεις μόνο θετική δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την εβδομάδα αυτή κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είτε προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί εύκολα θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με έξοδα που θα σας βάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή επίσης θέλει και η σπασμωδικότητα που φαίνεται να παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα ο λόγος και οι αντιδράσεις σας όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε, καθώς είναι ικανά να προκαλέσουν ακόμα και ρήξεις που θα έχουν διάρκεια με κάποιον φίλο ή και έναν άνθρωπο της καρδιά σας. Στους 12/12ου     το ξαφνικό και το ευχάριστο καραδοκεί στη ζωή τους ενώ οι 16,17/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε όλους τους τομείς. Παρασκευή, Σάββατο οι πιο καλές μέρες της εβδομάδος.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Προβλήματα και αναστάτωση φαίνεται να προκαλούν οι τόσες αρνητικές όψεις της εβδομάδας στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας ενώ αντίθετοι με τα δικά σας θέλω  και τις επιλογές σας φαίνεται να είναι και άνθρωποι του οικογενειακού χώρου. Οι 22/12ου οι πιο τυχεροί αυτών των ημερών αφού έχουν να περιμένουν ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο θέμα που τους ενδιαφέρει συναισθηματικό ή άλλο.  Οι 5/1ου βρίσκονται στο επίκεντρο μοιραίων και ανατρεπτικών αλλαγών στη ζωή τους ενώ οι 11/1ου θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για απρόοπτα έξοδα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες.

Υδροχόος

Οι δύστροπες όψεις της εβδομάδας είναι πολλές και δίνουν εντάσεις στον χώρο της δουλείας, ευαισθησία στην υγεία και πεσμένη ψυχολογία ίσως και για θέματα που δεν είναι δικά σας αλλά σας αγχώνουν. Οι μέρες θέλουν προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε αν θέλετε να αποφύγετε σοβαρές και μη αναστρέψιμες ρήξεις με σύντροφους και συνεργάτες . Οι 17/2ου αντιμετωπίζουν πιέσεις και διλλήματα ανάλογες ή ίδιες με αυτές του Δεκέμβρη του 2014. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι συντροφικές μέρες και η κατανόηση θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων σας και στο να νοιώσετε πιο ήρεμοι.

 

Ιχθείς

Οι δυσκολίες και οι εντάσεις που πιθανόν να σας γεννούν προβλήματα ατόμων του φιλικού, κοινωνικού ή οικογενειακού σας χώρου, θα σας κάνουν να νιώθετε την ανάγκη, να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες τους ( οικονομικές και ψυχολογικές ) και να αφιερώσετε πολύ από τον χρόνο σας σε αυτήν την κατεύθυνση. Οι 28/2ου εξακολουθούν να εχουν δημιουργική έμπνευση και φαντασία σε οτιδήποτε και αν κάνουν ενώ  οι γεννημένοι το 2ο  και 3ο  10ήμερο θα έρθουν ουσιαστικά πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα μα και οι μόνοι  έχουν να περιμένουν σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις.  Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι χώρες που καινοτομούν
Next Η μεγάλη επιτυχία των minions