Αστρολογικές προβλέψεις|13 έως 19 Απρίλιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Περνώντας ο Ερμής στον Ταύρο θα βοηθήσει να μπουν σε τάξη τα οικονομικά σας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φρενάρει οικονομικά λάθη και υπερβολές τις τελευταίες ημέρες την εβδομάδας. Τα μηνύματα και οι εξελίξεις της Τέταρτης θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν ενώ το καινούριο φεγγάρι του Σάββατου δίνει την  αποφασιστικότητα αλλά και τη διάθεση στους Κριούς των τελευταίων ημέρων να κάνουν τα σχέδια τους πράξη ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της καθημερινότητας τους. Ευκαιρίες κάθε μορφής και τύχη που μπορεί να προστατεύει από τα δύστροπα αυτής της εποχής θα έχετε εσείς στις 2/4 όμως όλοι θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και σας προτείνουν αυτή την εβδομάδα που θα μπορούσε να ξεγελάσει και τους πιο υποψιασμένους.

Ταύρος

Ταύρος

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας κάνει κτητικούς συναισθηματικά και υλικά. Πολλές συζητήσεις θα έχετε για οικονομικά θέματα που θα προκύψουν  αγχώνοντας σας και κάνοντας σας νευρικούς και ανήσυχους καθώς  θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές συναλλαγές διότι σωστά αισθάνεστε ότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε συναισθηματική εύνοια και ευχάριστα μηνύματα ή εξελίξεις τόσο σε ότι αφορά συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά θέματα. Το καινούριο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να τελειώσει θετικά η περίοδος ενδοσκόπησης και κατασταλαγμένοι πια να ορίσετε στόχους και προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει δυσκολίες με ανθρώπους της καρδιά σας ή συνεργάτες και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας, όμως αυτό δεν αφορά όλους..  Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο δίνει έντονη την ανάγκη να κινηθείτε παρασκηνιακά ενώ οι μέρες δείχνουν ότι φέρνουν έστω και εμποδισμένες ή και απατηλές συναισθηματικές και υλικές χαρές σε εσάς του 1ου 10ημέρου. Προσοχή την Τέταρτη σε οτιδήποτε ακούτε η σας υπόσχονται διότι υπάρχουν ανακρίβειες και η διαίσθηση σας δεν θα σας βοηθήσει να τις αντιληφθείτε. Πιο προσεχτικοί να είστε οι  30/5ου καθώς ο κίνδυνος συναισθηματικής η και οικονομικής εξαπάτησης δείχνει να σας αφορά περισσότερο. Το νέο φεγγάρι με θετικό τρόπο κλείνει  μία περίοδο που μπορεί να σας έδωσε νέους φίλους και να σας έβαλε σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Οι 25/5ου εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που δεν έχουν βρει ακόμα τη λύση τους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι δύστροπες όψεις της Αφροδίτης δημιουργούν ψυχολογικές εντάσεις ικανές να επηρεάσουν ως και την υγειά σας. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις γύρω από ένα (πιθανά) επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί με την εξέλιξη του καθώς οι μέρες δείχνουν ότι ανεξάρτητα με τις προσπάθειές σας τα αποτελέσματά σας θα είναι πολύ πιο λίγα σε σχέση  αυτά που περιμένατε. Κάποιοι θα απογοητευτείτε πρόσκαιρα, όμως στα τέλη της εβδομάδας, το νέο φεγγάρι  φαίνεται να δίνει μια ώθηση στα φιλόδοξα σχέδια σας και αυτό θα βοηθήσει και την οικονομία σας. Οι γεννημένοι 1/7ου θα μπορούσαν να δουν κάποιες κινήσεις τους για το κλείσιμο μιας συμφωνίας να πιάνουν τόπο ενώ οι 7,8/7ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Λέων

Λέων

Οι μέρες δίνουν ιδέες και λύσεις – διεξόδους στους 16ως22/8ου Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα σας κάνει να ασχοληθείτε πιο προσεχτικά με τα οικονομικά σας ενώ οι δύσκολες όψεις της Αφροδιτης αυτή την εβδομάδα θα φέρουν παρεξηγήσεις με τα άτομα της καρδιά σας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν κάποιες επιλογές σας. Το Σάββατο μπορεί να ακούσετε διάφορα ανυπόστατα που αν πρόχειρα τα υιοθετήσετε είναι  ικανά να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Όμως οι γεννημένοι 5/8ου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Το νέο φεγγάρι δείχνει θετικό καθώς σας βοηθά να χαράζετε δρόμους που και αποδοτικοί μπορεί να είναι και όχι ενάντια στις εσωτερικές σας ανάγκες.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης δημιουργούν οικονομικά στριμώγματα, εξαπατήσεις και λαθεμένη κρίση ως προς τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο ως τις αρχές του Μάη θα κάνει επιθετικό και διόλου ευέλικτο τον λόγο σας δημιουργώντας νευρικότητα στις όποιες συναλλαγές σας. Οι γεννημένοι 27/8ου εξακολουθούν να είναι οι πιο πεσμένοι απ’ όλους καθώς ένα πρόβλημα απαιτεί μια ρεαλιστική αλλά καθόλου εύκολη αντιμετώπιση.  Το νέο φεγγάρι θα βοηθήσει να κάνετε τις τελικές κινήσεις ( ακόμα και επιθετικές , νομικές κλπ) σε σχέση με μία διεκδίκηση σας.

Ζυγός

Οι δύστροπες όψεις της εβδομάδας φέρνουν εκνευριστικές καθυστερήσεις τόσο σε συμβόλαια, συμφωνίες ή υπογραφές όσο και σε απλούς καθημερινούς σχεδιασμούς (προγραμματισμένες  συναντήσεις κλπ ) ως τόσο εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε μία θετική εξέλιξη , απάντηση , συνάντηση ή και γνωριμία τις μέρες αυτές. Οι γεννημένοι 9,10,11 /10ου  έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα καθώς η περίοδος αυτή φέρνει  λογής – λογής ανατροπές στην ζωή τους. Το καινούριο φεγγάρι το Σάββατο ευνοεί την θετική παρέμβαση ενός φίλου,  προκειμένου να λυθεί μία παρεξήγηση σε μία σχέση ή συνεργασία.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή, ο Ερμής από τον Ταύρο θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον ήρεμο διάλογο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης θα σας παρασύρουν  να ξοδέψετε αρκετά για τις ανάγκες των αγαπημένων σας,  γνωρίζοντας το στρίμωγμα που θα αντιμετωπίσετε στην πορεία. Οι γεννημένοι 1/11ου είναι οι πιο τυχεροί αυτής της περιόδου καθώς έχουν γόνιμη έμπνευση σε ότι κάνουν. Το νέο φεγγάρι θα προσπαθήσει να φέρει ισορροπία μετά από μία περίοδο έντασης στους επαγγελματικούς σας χώρους.

Τοξότης

Οι μέρες δίνουν ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις στους 15ως21/12ου και οι  4/12 δεν έχετε να φοβάστε τίποτα από τις δύστροπες όψεις της Αφροδίτης καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς. Το περασμα του Ερμή στον Ταύρο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο της υγείας και να τακτοποιήσετε χώρους και εκκρεμότητες της δουλείας σας και το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να δώσει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα σε όσους εκμεταλλεύτηκαν το γόνιμο διάστημα που διένυσαν με τον Ήλιο στον Κριό.  Οι γεννημένοι 26/11ου είστε οι πιο πιεσμένοι από ευθύνες που σας έχουν ανατεθεί. Την Κυριακή να είστε γενικά επιφυλακτικοί απέναντι σε όποια πρόταση ή προσφορά…

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου με το  πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, συμφωνίες ακόμα και σε νομικής φύσεως ζητήματα ενώ θα μπορούσατε να περιμένετε και ένα ευχάριστο συναισθηματικό μήνυμα η πρόσκληση. Το γενικά καλό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο μην αφήσετε να το χαλάσουν κακές στιγμές ή δικά σας  λάθη την Τετάρτη και την Κυριακή να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και προσεχτικοί σε ότι λέτε.   Οι 6/1ου έχετε κάθε λόγο να προσέχετε παντού και τα πάντα για μία ακόμα εβδομάδα.  Το νέο φεγγάρι θα βοηθήσει από κοινού με τους συντρόφους σας να διορθώσετε την οικογενειακή σας καθημερινότητα ή να αναβαθμίσετε τον χώρο που ζείτε.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο ενισχύει τον διάλογο σε ότι αφορά οικογενειακές υποθέσεις  παρόλο που τις μέρες αυτές δεν αποφεύγονται οι εντάσεις και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις για τους 29/1ου ως 2/2ου  στο χώρο του σπιτιού. Όμως εσείς του Ιανουαρίου θα έχετε και κάποια θετική συναισθηματική εξέλιξη (πιθανά εμποδισμένη) ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να δίνετε μεγάλη σημασία σε ότι σας προτείνουν ή σας υπόσχονται ακόμα και αν δείχνει εξαιρετικά γοητευτικό τις μέρες αυτές. Το νέο φεγγάρι θα σας δώσει την δυνατότητα να προσφέρετε μία πρακτική λύση από την επόμενη εβδομάδα σε ένα θέμα που πιθανά προβληματίζει τον ή την σύντροφό σας.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας και θα δώσει ευελιξία στις κινήσεις σας αλλά και θα φέρει ένα διάστημα που θα έχετε λόγγους να κάνετε πολλές μετακινήσεις και για οικογενειακούς και για επαγγελματικούς λόγους. Την Τετάρτη μπορούν αναβολές να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση όμως η Πέμπτη που είναι η πιο καλή σας μέρα έχει για εσάς μόνο χαρές. Το νέο φεγγάρι θα επιχειρήσει να σας κάνει πιο πρακτικούς στην οικονομική σας διαχείριση και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βελτιώσει της συνθήκες στους χώρους που ζείτε και θα σας φέρει πιο κοντά σε γονείς ή στενούς συγγενείς. Το σπίτι σας θα γίνει πιθανά χώρος συναθροίσεων για ένα διάστημα. Την Κυριακή ας είστε επιφυλακτικοί πριν υιοθετήσετε ότι σας μεταφέρουν καθώς πιθανά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Από τη Νηστεία, στο Πασχαλινό τραπέζι… της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next Παγωτό τσιν-τσαν-τσον, της Εμμανουέλας Κόκκαλη