Αστρολογικές προβλέψεις|12 έως 18 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Δίας   την εβδομάδα στους Κριούς που γεννήθηκαν 10 Απριλίου σε όλους τους τομείς επαναφέροντας στην ζωή τους προτάσεις και ευκαιρίες. Η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα καθώς δίνει τις πρωινές τις ώρες ασυμφωνίες και νεύρα γενικά. Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας αναγκάσει να ψαχτείτε πολύ και πιθανά να μετριάσετε τον πολύ εγωισμό σας που γίνετε αιτία συχνά να χαλά το κλίμα σε σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα είναι στον φιλικό σας Τοξότη δείχνει πολύ καλό για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Την ανάγκη να ασχοληθείτε με βαρετά αλλά αναγκαία τονίζουν οι μέρες αυτής της εβδομάδας.  Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας κάνει να νοιώσετε την ανάγκη να πείτε σε ένα φίλο όλους τους φόβους , τις ανησυχίες σας και πράγματα που κρατάτε μέσα σας καιρό.  Την Πέμπτη  το πρωί όμως το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί παρεξηγήσεις που πρέπει να αποφύγετε. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει εσάς του 3ου 10ημέρου στις επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις και πιθανά να επικροτήσει τον κόπο και την προσπάθεια πολλών Ταύρων .

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες μέχρι την Κυριακή  φέρνουν μία συναισθηματική κυρίως τύχη αλλά και γενικά εύνοια σε ότι επιχειρούν οι γεννημένοι από 2ως 10 Ιουνίου.  Η Εβδομάδα δείχνει αρκετά θετική γι α όλους μεταφέρει  μηνύματα που όσοι καταφέρετε να τα διαβάσετε θα γίνετε πιο σοφοί και σίγουρα πιο ευέλικτοι. Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας  κάνει να αναζητήσετε ισχυρούς φίλους  προκειμένου να στηρίξουν φιλόδοξα η και αρχηγικά σας σχέδια αλλά και κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε θα σας προτρέψει να δείξετε πυγμή και αποφασιστικότητα στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσετε  ένα θέμα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Πιθανά γύρω σας να υπάρχει παρασκήνιο ή κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε να λειτουργεί τελικά αρνητικά για εσάς.  Οι μέρες αυτές βοηθούν μόνο όσους μπορούν να δουν καθαρά, να κρίνουν λογικά, να είναι δίκαιοι και να μην υποκύπτουν σε μικρότητες. Είναι μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα για τους Καρκίνους της 4ης και 5ης Ιουλίου. καθώς  κρίνει την ποιότητα τους.  Ο Άρης από τους Ιχθείς που περνά την Τετάρτη  θα ενεργοποιήσει τους αμυντικούς αλλά και επιθετικούς σας μηχανισμούς και θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε σιγά σιγά από αυτό το κλίμα.

Λέων

Λέων

Η Εβδομάδα φέρνει τύχη και επαναφέρει προτάσεις – ευκαιρίες στους γεννημένους 13 Αυγούστου. Οι εξελίξεις αυτών των ημερών μπορεί να είναι αρκετά καλές για πολλούς καθώς θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει το νέο τοπίο που διαμορφώνετε σε ότι αφορά τον χώρο σας,  τις συνεργασίες ή και τις σχέσεις σας. Όσοι καταφέρετε να είστε συγκαταβατικοί και ομαδικοί τον καιρό αυτό θα έχετε από εδώ και πέρα πιο ομαλή καθημερινότητα και πιο αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο Άρης από τους Ιχθείς θα καταφέρει να φρενάρει τις εκρηκτικές σας αντιδράσεις κάνοντας σας πιο μεθοδικούς και εύστοχους. Την δύσκολη Πέμπτη αποφύγετε κυρίως τις πρωινές  ώρες δύσκολες συζητήσεις. Το Σαββατοκύριακο οι είναι πολύ καλό για όλους.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή  δύσκολα για εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου. Το όποιο πρόβλημα εμφανίζεται τώρα απαιτεί προσοχή γιατί θα είναι πρόβλημα μεγάλης διάρκειας. Όσα χρειάζονται να γίνουν για να ενεργοποιηθούν επαγγελματικά σας κυρίως σχέδια θα γίνουν τις μέρες αυτές και σχετικά εύκολα για εσάς του β 15ημέρου. Ο Άρης περνά την Τετάρτη στους Ιχθείς. Αυτή η θέση θα εκδηλώσει  στο επόμενο διάστημα ένα ανταγωνισμό, μία αντιπαράθεση με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας επιβάλει δικούς του τρόπους και κανόνες  με έναν απόλυτο τρόπο. Αυτό σε πρώτη φάση θα το νοιώσετε οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.

Ζυγός

Τα καλύτερα φέρνει επαγγελματικά και συναισθηματικά , Ερμής και Αφροδίτη από τον Υδροχόο τις μέρες αυτές σε εσάς  του 2ου 10ημέρου του ζωδίου που θα έχετε  μία ξεχωριστή αιτία χαράς και θα είστε  περισσότερο αισιόδοξοι και δραστήριοι. Όμως οι 6 και 7 /10ου εξακολουθείτε να  βρίσκεστε σε μία δύσκολη και ανατρεπτική  περίοδο της ζωής σας. Την Τετάρτη ο Άρης περνά στους Ιχθείς και ενεργοποιεί επαγγελματικά την ζωή σας δίνοντας σας το νεύρο και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την απαιτητική  αυτή εποχή.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Πολλά από όσα έχετε να κάνετε τις μέρες αυτές  πιθανά δεν αφορούν δικές σας ανάγκες αλλά ανάγκες τρίτων, ακόμα και αν αυτοί οι τρίτοι είναι κοντινά σας άτομα. Ο Άρης  την Τετάρτη  περνά στους Ιχθείς  σε μία πολύ ευνοϊκή για εσάς θέση και από εκεί για πολύ καιρό  θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και κατακτητική δύναμη. Δύσκολο το πρωινό της  Πέμπτης μπορεί να φέρει μία κόντρα ή να δώσει  αιτίες ικανές να σας ρίξουν ψυχολογικά. Η Παρασκευή δείχνει η πιο καλή σας μέρα ενώ το  Σαββατοκύριακο είναι καλό για να κάνετε γενικά προγραμματισμούς.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή έχει να σας μεταφέρει πολλά και ενδιαφέροντα νέα, πολλοί θα προγραμματίσετε η θα πραγματοποιήσετε ένα ξεκίνημα όποιας μορφής ενώ η τύχη θα επαναφέρει προτάσεις και ευκαιρίες στην ζωή των γεννημένων 12 Δεκεμβρίου. Ο Άρης την Τετάρτη  περνά στους Ιχθείς και η αλήθεια είναι ότι από αυτήν την θέση θα σας φέρει κάποια στιγμή σε αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άτομο  που θα σας προκαλέσει με την επεμβατικότητα που επιχειρεί να κάνει σε προσωπικές σας επιλογές. Αυτό προς το παρόν θα το νοιώσουν μόνο οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες  του ζωδίου ως  το Σαββατοκύριακο.  Ιδανικό δείχνει για όλους το Σ/Κ.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το δίδυμο Ερμή – Αφροδίτη από τον Υδροχόο εξακολουθεί να σας ανοίγει πόρτες στα επαγγελματικά και να φέρνει σε πολλούς από εσάς ένα οικονομικό κέρδος η μία οικονομική ανάσα. Γενικά αυτόν τον καιρό αν τρέξετε επαγγελματικά θέματα θα έχετε κέρδος. Ο Άρης από την Τετάρτη  περνά στους Ιχθείς. Από την θέση αυτή που δεν είναι και η καλύτερη θα έχει την τάση να σας κάνει να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες καταστάσεις και συζητήσεις που ούτε οδηγούν πουθενά ούτε έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αυτό πρέπει να το ελέγξετε. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε την πολυκοσμία και βρεθείτε σε χώρους και με άτομα που σας ηρεμούν.

Υδροχόος

Όλα μπαίνουν σίγα- σιγά στον δρόμο που εσείς θέλετε και οι εξελίξεις των ημερών είναι ότι καλύτερο για εσάς του 2ου 10ημέρου του ζωδίου καθώς ως την Κυριακή θα σας δώσουν  κάτι που είτε περιμένετε πώς και πώς,  είτε μία αιτία χαράς και συναισθηματικής ανανέωσης . Την Τετάρτη  περνά  ο Άρης στους Ιχθείς και από εκεί στο προσεχές διάστημα θα φέρει αιτίες εξόδων αλλά και θα σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και κτητικούς απέναντι στο χρήμα μα και απέναντι στους συντρόφους σας.  Το πρωινό της Πέμπτης προσέχετε τις αγορές σας και γενικά την διαχείριση των χρημάτων σας. Το Σ/Κ πείτε ναι στις προτάσεις φίλων και περάστε όμορφα κοντά τους.

 

Ιχθείς

Μπροστά σας θα έχετε 7 μέρες που βοηθούν να δημιουργήσετε μία άμυνα απέναντι σε ότι θεωρείτε ότι βάλει τα συμφέροντα σας και πιθανά να ετοιμάζετε κάτι σημαντικό και μεγάλο χωρίς να αφήνετε κανέναν να γνωρίζει ή να  συμμετέχει σε αυτό. Την Τετάρτη ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο και ξεκινά σιγά – σιγά  ένα διάστημα που θα αρχίσετε να πραγματοποιείτε όσα εδώ και καιρό σχεδιάζετε αν και η ίδια θέση θα μπορούσε να σας δώσει και μία επιθετικότητα απέναντι σε ότι και όποιον εμποδίζει τα σχέδιά σας.  Η Πέμπτη όμως το πρωί  θα φέρει σε κάποιους από εσάς των 3 πρώτων ημερών του ζωδίου  ένα ενοχλητικό εμπόδιο αλλά μπορεί να σας βγάλει και έξοδα. Η Παρασκευή η πιο καλή σας μέρα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Δοκιμές αντοχής: δοκιμάζοντας το τσαγανό των ευρωπαϊκών τραπεζών
Next Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι "Ένας άνθρωπος για όλες τις εποχές'', του Πάνου Λιάκου