Αστρολογικές προβλέψεις|10 έως 16 Αυγούστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Μια ακόμα εβδομάδα γεμάτη έντονες συναισθηματικές συγκινήσεις σας κρατά σε εγρήγορση και δεν σας αφήνει να πλήξετε. Τα θέματα που αφορούν την καρδιά σας και ότι αυτή αγαπά είναι πρωταγωνιστές στη ζωή σας για ένα ακόμα 7ήμερο. Οι μεγαλύτεροι παίρνετε χαρές από τα παιδιά σας και οι νεότεροι ζείτε μια εξαιρετικά ερωτική περίοδο που μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να ανανεώσει συναισθηματικές  σχέσεις. Το νέο φεγγάρι από την Δευτέρα έρχεται να ενδυναμώσει όλα τα παραπάνω δεδομένα. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέρες χαράς για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Ευχάριστα μηνύματα, συναισθηματικά ανοίγματα αλλά και κάποιες οικονομικές ή επαγγελματικές προοπτικές φέρνει η εβδομάδα σε εσάς του πρώτου 15νθημέρου. Σημαντικά στηρίγματα μπορείτε να πάρετε από τον οικογενειακό σας χώρο και τους δικού σας ανθρώπους που δείχνουν τη διάθεση να βοηθήσουν όπου και όσο μπορούν τη ζωή σας. Μια σημαντική πρόταση που φέρνουν οι μέρες για εσάς των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου  δεν πρέπει να αγνοηθεί. Το Σ/Κ δείχνει ιδανικό για όλους.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Εξακολουθείτε και αυτή την εβδομάδα να έχετε ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις με νέους και παλιούς γνώριμους καθώς και την ευκαιρία να λύνετε παρεξηγήσεις με κοντινούς ή και πιο μακρινούς συγγενείς. Το πέρασμα του Δια στην Παρθένο θα δώσει ένα μεγάλο διάστημα στο όποιο θα σας βοηθά να λύνετε τα όποια οικογενειακά μπερδέματα μπορεί να προκύπτουν, θα σας δώσει οικογενειακά στηρίγματα καθώς και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

Καρκίνος

Με τον ένα η με τον άλλο τρόπο φαίνεται πως βρίσκεται τρόπο να καλύπτεται τις ανάγκες σας και να βάζετε σε τάξη τα οικονομικά σας ενώ το πέρασμα το Δία στην Παρθένο θα δώσει δυναμική, πειθώ και αξιοπιστία στον λόγο σας που αυτό θα βοηθήσει στο κλείσιμο μιας σημαντικής πιθανότατα επαγγελματικής συμφωνίας καθώς και μεθοδικότητα στις κινήσεις σας κανοντά σας πιο πρακτικούς. Οι 5/7ου προσοχή σε κόντρες και αντιπαραθέσεις. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Λέων

Λέων

Οι πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα είναι όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο που φαίνεται να πραγματοποιούν κάποιο στόχο ή επιθυμία τους ενώ ειδική τύχη έχουν οι γεννημένοι 15 ως 20/8ου  σε ότι και αν κάνουν. Οι 21/8ου πρέπει να ρίξουν τους τόνους και να κινηθούν πιο χαλαρά και προσεχτικά. Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας, στην κατάστρωση νέων οικονομικών και επαγγελματικών σχεδίων ακόμα και στην απόκτηση κάποιου σημαντικού  ή μεγάλου αποκτήματος. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος

Βρίσκεστε σε μια περίοδο εποικοδομητικής ενδοσκόπησης που σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά και σας οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα. Το πέρασμα του Δία στο δικό σας ζώδιο μέχρι και τις 9/9ου του 2016 που θα παραμείνει στην Παρθένο θα εξισορροπεί έκρυθμες και δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιάζει ο χώρος του σπιτιού αρχικά για τους γεννημένους την πρώτη εβδομάδα και στο κατόπιν και οι υπόλοιποι. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες ημέρες για όλους να βρεθείτε νε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα.

Ζυγός

Η ανάγκη σας να βρίσκεστε με κόσμο φέρνει κοντά σας όχι μόνο καλούς μα και επιθετικούς για κάποιο λόγο ανθρώπους. Παρόλα αυτά είναι ένα διάστημα που θα βρίσκεστε στο επίκεντρο φιλικών ή κοινωνικών συναναστροφών, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και θα περάσετε όμορφα με φίλους. Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα γαληνέψει τις σκέψεις και τις μέχρι χθες ανησυχίες σας και θα σας χαρίσει ένα μεγάλο διάστημα ψυχικής ηρεμίας.

Οι 7 και οι 14/10ου ρίξτε τους τόνους και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι και αν κάνετε. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους!

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Διανύεται ένα διάστημα πολλά υποσχόμενο για τα επαγγελματικά και φιλόδοξα της ζωή σας σχέδια. Έχετε ότι χρειάζεστε για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να φανείτε μέσα από τη δράση σας στον κόσμο. Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας , θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών και κάποιες από αυτές τις γνωριμίες θα έχουν ειδικές γνώσεις ή σημαντικές θέσεις που θα σας φανούν χρήσιμες. Οι 1/11ου έχουν δημιουργική έμπνευση σε ότι και αν κάνουν ενώ οι 21/11ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους.

Τοξότης

Όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς έτσι και εσείς του 3ου δεκαημέρου ανήκετε στους ευνοημένους του μήνα. Η κινητικότητα που παρατηρείτε στο ζώδιο του Λέοντα και τον 9ο φυσικό σας οίκο δίνει οξύτητα στο μυαλό σας, ευστροφία και τη δυνατότητα να σκέφτεστε και να βλέπετε τα πράγματα πιο πλατιά καθώς και να επιτυγχάνεται συμφωνίες . Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα σας δώσει μια μακρά περίοδο εύνοιας στα επαγγελματικά σας μιας και είναι το κατάλληλο διάστημα να προβληθείτε και να ανταμειφτείτε για όσα κοπιάσατε. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να ταχτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα και γενικά τα οικονομικά σας. Φαίνεται πως διανύεται ένα διάστημα που θα μπορούσατε να βγείτε ωφελημένοι είτε από τα οικονομικά συντρόφων σας οι δεσμευμένοι είτε από έξτρα πηγές εσόδων που μπορεί να έχετε και να μην αξιοποιούσατε μέχρι  τώρα κάποιοι άλλοι.  Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα δώσει άνοιγμα στο μυαλό σας ώστε  να μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες. Οι 22/12ου έχουν να περιμένουν θετικές εξελίξεις σε ότι και αν περιμένουν ενώ οι 4 και 11/1ου προσοχή σε κόντρες και αντιπαραθέσεις καθώς και σε απρόοπτα έξοδα αντιστοίχως. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Οι μέρες είναι πολύ καλές για να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Θα είστε πιο συντροφικοί, ευέλικτοι, και προσαρμοστικοί στα αιτήματα των γύρω σας και θα είναι εύκολο να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση και αν είχε προκύψει στο παρελθόν. Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο θα κάνει τον τρόπο σκέψη σας πιο καχύποπτο σε ότι αφορά ανθρώπους του φιλικού ή κοινωνικού σας χώρου ενώ παράλληλα θα αυξήσει τα έξτρα έσοδα είτε δικά σας είτε δικών σας ανθρώπων  μέσω των οποίων θα ωφεληθείτε και εσείς. Οι 17/1ου είστε πιεσμένοι από τα ίδια θέματα που είχαν παρουσιαστεί και τον Δεκέμβρη του 2014. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

Ιχθείς

Και αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να ευνοεί τα επαγγελματικά όσων δουλεύουν και ασχολούνται με αυτό το χώρο ενώ παράλληλα είναι και ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την τακτοποίηση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Το πέρασμα  του Δία στην Παρθένο θα δέσει σχέσεις και συνεργασίες πολύ επωφελείς και για τα προσωπικά σας και για τα επαγγελματικά σας. Οι 27/1ου διανύουν ένα διάστημα πολύ γόνιμης και εποικοδομητικής φαντασίας. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι για όλους οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας να ασχοληθείτε με όσους και ότι αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev WWF: Τι κάνει τη Γυάρο τόσο ξεχωριστή;
Next Ευρωπαϊκά δάση: βλέποντας το δένδρο χωρίς να χάνεται το δάσος