Αστρολογικές προβλέψεις | 9-15 Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Γενικά

Σίγουρα το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο που κορυφώνετε την Παρασκευή τα ξημερώματα είναι η πιο σημαντική όψη του 7ημέρου. Ο καλός Δίας από τον Καρκίνο πασχίζει να δώσει καλοσύνη , και ευαισθησία στον λογικό  Κρόνο που από τον Σκορπιό βοηθά να βρεθούν τρόποι και λύσεις αναίμακτες  στην κόντρα  του Ουρανού με τον Πλούτωνα.. Όμως η παγκόσμια οικονομική εξουσία δείχνει  έτοιμη να κάνει ακόμα και πόλεμο προκειμένου να υπερασπιστεί την εξουσία της…  Τα τέλη της χρονιάς είναι κοντά και οι ενδείξεις καθόλου αισιόδοξες για το τι θα επακολουθήσει…

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Δυνατό ξεκίνημα έχει η εβδομάδα και καλή διάθεση για εσάς τις πολύ δημιουργικές Τετάρτη και Πέμπτη . αν μάλιστα καταφέρετε και φρενάρετε τον σκληρό σας λόγο θα πετύχετε περισσότερα και πιο εύκολα σε όλους τους τομείς. Ο Δίας με τον Κρόνο στο τρίγωνό τους θα σας δώσει μία σημαντική ηθική ή υλική στήριξη από τον οικογενειακό σας χώρο. Σημαντικές ιδέες συναντήσεις μα και ειδήσεις θα έχετε τις μέρες αυτές οι 7 ως και 14 Απριλίου. Το πρωινό της Τετάρτης ως τις 11 είναι δύσκολο για τους 29 ,30,31 /4ου . Παρασκευή και Σάββατο όλοι περιορίστε την κτητική σας διάθεση για να μην κουράσετε τους γύρω  σας.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες δείχνουν ιδανικές για τους 17,18,19 Μαίου που θα έχετε την τύχη μαζί σας και σε αισθηματικά και σε οικονομικά θέματα αλλά και σε θετικά μηνύματα που θα πάρετε. Η εβδομάδα θα πιέσει με υποχρεώσεις και αυξημένες απαιτήσεις μίας δύσκολης συνεργασίας τους 9/5ου όμως το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας κάνει καλούς διπλωμάτες και θα βοηθήσει να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις. Από την Παρασκευή ξεκινούν οι πιο καλές από άποψη διάθεσης μέρες για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Γεμάτο υποχρεώσεις αλλά αποδοτικό το ξεκίνημα της εβδομάδας δείχνει δύσκολο μόνο το πρωινό της Τετάρτης που πρέπει να προσέχετε την διαχείριση του χρήματος και γενικά οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας δώσει ένα καλό κέρδος ή θα ανοίξει την προοπτική ενός καλού κέρδους στο άμεσο μέλλον. Ο Άρης από τον ζυγό ταράξει ευχάριστα τα ερωτικά των γεννημένων τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου. Η Κυριακή δείχνει πιο καλή για όλους και όλα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Πολύ καλό ξεκίνημα έχει η εβδομάδα και αισιόδοξα μηνύματα που σας γεμίζουν διάθεση και ιδέες για νέα ανοίγματα. Η τύχη αγκαλιά με τους 11/7ου προσφέρει δώρα κάθε μορφής ενώ όλο το 7ήμερο μα πιο πολύ το πρωινό της Τρίτης  οι 2/ 7ου να είστε γενικά προσεχτικοί.  Το θαυμάσιο τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα δέσει σημαντικές σχέσεις και θα βοηθήσει να περάσετε τα όποια δύσκολα αλλά και να προβάλετε κάποια δημιουργία σας. Ο Άρης από τον Ζυγό θα φέρει μία μικρή ένταση στον οικογενειακό χώρο των γεννημένων 22,23,24/6ου που πρέπει να προσέχουν που ανοίγουν την πόρτα τους τις μέρες αυτές.

Λέων

Λέων

Οι μέρες ευνοούν πολύ το ζώδιό σας . Ήλιος και Ερμής  από τον Τοξότη σας δίνουν ευχάριστα μηνύματα που ενεργοποιούν τις φιλοδοξίες σας και σας καλύπτουν τις ανησυχίες σας. Ακόμα και συναισθηματικά υπάρχουν λόγοι να νοιώσετε πιο καλά καθώς μηνύματα συναντήσεις ή και γνωριμίες μπορούν να σας δημιουργήσουν καλή διάθεση τις μέρες αυτές ιδιαίτερα σε εσάς  που γεννηθήκατε από 29 Ιουλίου ως και 17 Αυγούστου.  Από την Τρίτη το απόγευμα μέχρι και την Πέμπτη είναι το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας κάνει να νοιώσετε ότι δίπλα σας υπάρχει κάποιος που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ένα 7ήμερο τύχης συναισθηματικής και οικονομικής είναι αυτό για τους γεννημένους  19,20 και 21 Σεπτεμβρίου που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.. . Η Τρίτη το πρωί θα σας βγάλει έξοδα ενώ από την Πέμπτη το βράδυ ξεκινά το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας κάνει πολύ διπλωμάτες και θα σας επιτρέψει να κλείσετε μία συμφωνία ή και να διορθώσετε μετά από μία καθαρή συζήτηση τα κακώς κείμενα μίας συνεργασίας σας.

Ζυγός

Μόνο το πρωινό της Τετάρτης  δείχνει δύσκολο και αυτό κυρίως για τους 2,3/10 και λιγότερο για τους υπόλοιπους Ζυγούς που θα έχουν μία αρκετά καλή εβδομάδα με πολλά ενδιαφέροντα και αποδώσεις. Το πολύ καλό τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα φέρει μία οικονομική σταθεροποίηση ή ένα έσοδο που θα σας επιτρέψει να ρυθμίζετε πιο καλά τα οικονομικά σας  καθώς θα πάψει να υπάρχει μία αιτία που σας τράβαγε χρήμα τον τελευταίο καιρό ανεβάζοντας τα έξοδά σας ψηλά. Η Κυριακή θα σας δώσει στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Δυναμικό το ξεκίνημα του 7ημέρου για εσάς με την Σελήνη από τους Ιχθείς να σας δίνει και καλή και δημιουργική διάθεση αλλά και να καλύπτει συναισθηματικές σας ανάγκες.  Δυσκολίες  στον χώρο τις δουλειάς ή μία αδιαθεσία μπορείτε να περιμένετε το πρωινό της δύσκολης Τετάρτης.  Η τύχη τις μέρες αυτές θα είναι μαζί με τους γεννημένους 11Νοεμβρίου σε όλους τους τομείς. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας κάνει να λειτουργείτε πιο σοβαρά απέναντι στο χρήμα και σε κάποιους θα δώσει την τάση να εκμεταλλευτούν πιο σωστά ή να αποκτήσουν ένα ακίνητο αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Δυναμικούς και ασυγκράτητους τόσο στην ορμή όσο και στον λόγο σας θέλει η εβδομάδα αυτή που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά σε λίγο σχετικά χρόνο. Παρότι το πρωινό της Τετάρτης μπορεί ακόμα και να αρπαχθείτε με ένα αγαπημένο σας άτομο τόσο η Τετάρτη όσο και η Πέμπτη δείχνουν ότι τελικά βοηθούν και φέρνουν αποτελέσματα όπως ακριβώς τα θέλετε. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας δώσει την  δυνατότητα να διαχειριστείτε έξυπνα ένα κεφάλαιο ή ένα κληρονομικό στοιχείο δικό σας ή του – της συντρόφου σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες μεταφέρουν χαρούμενα μηνύματα κέρδη συναισθηματικά και υλικά μαζί και επιβεβαίωση στους γεννημένους 16,17,18 Ιανουαρίου. Μόνο η Τετάρτη ως τις 12 μμ είναι δύσκολη και πρέπει να κινηθείτε χαλαρά ιδιαίτερα εσείς της 30ης και 31ης του /12ου . Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα βοηθήσει μία  μεσολαβητική προσπάθεια ώστε να σταθεροποιήσετε και τελικά να δέσετε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία  σας. Παρασκευή και Σάββατο οι μέρες που όλοι θα νοιώσετε καλά και θα έχετε αιτίες χαράς.

Υδροχόος

Τα οικονομικά θα σας απασχολούν Δευτέρα και Τρίτη , μέρες που θα είστε και περισσότερο κτητικοί απέναντι στους γύρω σας . Το πρωινό της Τετάρτης θα είστε νευρικοί και κακοδιάθετοι για αυτό προσέξτε τα λόγια σας  ( πιθανά να ακούσετε κάτι που θα σας θυμώσει) και τις μετακινήσεις σας . Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας θα βοηθήσει τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα ανταποδώσει τα καλύτερα σε όσους πραγματικά προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Η Κυριακή δείχνει να σας πάει πιο πολύ και να σας δίνει τρόπους να χαρείτε.

 

Ιχθείς

Γεμάτοι διάθεση για ξεκινήματα και  αιτίες να είστε χαρούμενοι ξεκινά η εβδομάδα που σας προβληματίζει από άποψη εξόδων μόνο το πρωινό της Τετάρτης που πρέπει να προσέχετε συναλλαγές αγορές και γενικά. Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει  από κάθε άποψη τους γεννημένους  9 Μαρτίου . Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σας κάνει να νοιώσετε περισσότερη σιγουριά για το αύριο . Σε κάποιους θα φέρει ένα ώριμο μα καλό σύντροφο αλλά και θα δείξει σε όλους  ένα φίλο – σύμμαχο που φροντίζει τα καλύτερα για εσάς.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Και με τα όνειρά μας; Τι γίνεται; της Δώρας Κωνσταντοπούλου
Next Εναλλακτικό παστίτσιο με παραδοσιακά πέτουρα λαχανικών, της Εμμανουέλας Κόκκαλη