Αστρολογικές προβλέψεις | 9 έως 15 Ιουνίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.


Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά καλά για όλους. Το ισχυρό τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα μπορούσε να σας δώσει ακόμα και ένα οικονομικό κέρδος. Στην πορεία της όμως βγάζει έξοδα που εξανεμίζουν τα αρχικά οφέλη. Η πανσέληνος από τον Τοξότη θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους. Κάποιοι θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι και κάποιοι άλλοι θα βρείτε έξυπνους τρόπους να πείσετε τους άλλους να ακολουθήσουν ή να εξυπηρετήσουν ένα δικό σας σχέδιο… Δύσκολο για όλους το Σάββατο μα περισσότερο για τους 3/4ου που θα πρέπει να αποφύγουν κάθε τι ριψοκίνδυνο στα τέλη της εβδομάδας και να προσέχουν γενικά.

Ταύρος

Ταύρος

Η Αφροδίτη χαρίζει ευκαιρίες κάθε μορφής και επιβεβαίωση στους γεννημένους 4ως και 12 Μαίου αυτήν την εβδομάδα. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει όλους, να δείτε τι φταίει και τι πρέπει να περιορίσετε για να βγαίνουν τα οικονομικά σας προγράμματα. Το πρωινό της Πέμπτης κάντε αυτό που θέλετε ακόμα και αν πρέπει να δυσαρεστήσετε κάποιους. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε με κάθε τρόπο να κοντράρετε , μην επιτρέψετε παρεμβολές τρίτων σε προσωπικά σας ζητήματα και προστατέψτε την ηρεμία σας. Η Κυριακή δείχνει πολύ θετική για εσάς και θα αποζημιώσει με όμορφες στιγμές όσους ξεφύγουν από την αρνητική επιρροή του Σαββάτου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η πανσέληνος λειτουργεί θετικά για εσάς καθώς εξομαλύνει τις σχέσεις, τους γάμους και τις μόνιμες συνεργασίες σας. Σας βοηθά να βελτιώσετε συνθήκες και να κλείσει ένα κύκλος παρεξηγήσεων. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε στα τέλη της εβδομάδας είναι τις ερωτικές σας σχέσεις καθώς ή δύσκολη όψη Άρη – Πλούτωνα θα μπορούσε να δημιουργήσει μία μεγάλη ρήξη. Ακόμα οι γονείς αποφύγετε το Σάββατο να κοντράρετε με παιδιά σας καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μία ψυχρότητα διαρκείας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους της 15ης και 16ης του Ιουλίου οι μέρες αυτές είναι μέρες ευκαιριών ζωής που δεν πρέπει να χάσουν. Η τύχη θα είναι μαζί σας και εύκολα θα μπορούσατε να κερδίσετε κάτι σημαντικό μέσα στον μήνα αυτόν. Για τους πολλούς η Πανσέληνος ξεκαθαρίζει ένα θαμπό τοπίο στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ανάλογα με τις εξελίξεις την δική σας πορεία. Μικρό παρεξηγήσεις θα έχετε με ένα κοντινό σας άτομο την Πέμπτη ενώ το κακό Σάββατο δίνει σκληρές κόντρες ή απρόβλεπτες δυσκολίες στους γεννημένους 4,5 Ιουλίου που πρέπει γενικά να είναι προσεχτικοί σε όλα.

Λέων

Λέων

Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να διακρίνετε ποιοτικά τα άτομα που σας περιστοιχίζουν. Αυτές τις μέρες θα είστε κτητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω σας. Θα καταστρώνετε σχέδια και θα ορίζετε μελλοντικούς στόχους. Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα για τους 10/8ου καθώς ένα άλυτο πρόβλημα δείχνει να επιστρέφει στην ζωή τους. Το Σάββατο που είναι η πιο κακή μέρα της εβδομάδας αποφύγετε γενικά κόντρες και επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν , προσέχετε τα λόγια σας και την νευρικότητα των κινήσεων σας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μέρες φέρνουν ένα ευχάριστο νέο μία θετική εξέλιξη ή και μία δυνατότητα συναισθηματικού ή υλικού κέρδους στους γεννημένους 6ως και 14 Σεπτεμβρίου. Η πανσέληνος από τον Τοξότη βοηθά να υπάρχει περισσότερη ισορροπία και κατανόηση στον οικογενειακό σας χώρο. ‘Όμως από την Πέμπτη ως και το Σάββατο εύκολα θα μπορούσατε να κάνετε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά λάθη . Μάλιστα το Σάββατο εύκολα θα μπορούσε μία κόντρα να οδηγήσει μία σχέση στα άκρα ή και το τέλος της. Η Κυριακή θα αποζημιώσει με όμορφες στιγμές όσους ξεφύγουν από την αρνητική επιρροή του Σαββάτου.

Ζυγός

Η πανσέληνος θα βοηθήσει μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο να ηρεμίσετε κάποιες σχέσεις και να λήξετε μία παρεξήγηση. Οι μέρες βοηθούν περισσότερο εσάς τους β 15ημέρου στις όποιες επιδιώξεις σας . Σας δίνουν ιδέες και επαφές με ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει λύσεις σε ένα θέμα που σας προβληματίζει. Στους γεννημένους το α 15ήμερο όμως φέρνουν έξοδα που θα σας κάνουν να νοιώσετε ανασφάλεια γύρω από τα οικονομικά σας. Προσεχτικοί να είστε σε όλους τους τομείς κυρίως από τα μέσα της εβδομάδας και μετά οι 6 και 9 /10ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας πολύ δημιουργικό και αποδοτικό για όλους. Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες ευκαιρίες για κέρδη κάθε μορφής για τους γεννημένους 14,15,και νωρίς 16 Νοεμβρίου. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει να έχετε μία πιο ρεαλιστική εικόνα των οικονομικών σας προδιαγραφών ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα εξακολουθεί να κάνει τους γύρω σας θετικούς απέναντι στα αιτήματα αλλά και στις παραξενιές σας με αποτέλεσμα να υπάρχει μία ηρεμία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μόνο το δύσκολο Σάββατο να προσέχετε λόγια μετακινήσεις και αντιδράσεις. Η μέρα έχει παγίδες και απαιτεί προσοχή.

Τοξότης

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας δίνει καλή διάθεση και ευεξία . Σας βοηθά να σχεδιάζετε αύριο και να ξεκινάτε προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Το διάστημα είναι φιλικό για εσάς και όσοι προσπαθείτε μπορείτε να βάζετε αυτόν τον καιρό βάσεις για ένα πετυχημένο κοντινό αύριο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Μόνο το Σάββατο ΕΊΝΑΙ δύσκολο μπορεί να σας κάνει να χάσετε σε κάποια σας αγορά ή συναλλαγή μα και να κοντράρετε ένα κοντινό σας άτομο. Αντίθετα απ την Τετάρτη το βράδυ ως και την Παρασκευή όλα θα σας πηγαίνουν βολικά.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες θα δώσουν συναισθηματικές χαρές στους γεννημένους από 4 ως και 11 Ιανουαρίου. Η πανσέληνος θα σας δώσει λόγους να κατασιγάσει μία σας ανασφάλεια και να είστε πιο ήρεμοι ψυχικά και μόνο το δύσκολο Σάββατο θα δημιουργήσει αιτίες έντασης η και σύγκρουσης όπως και προβλήματα πιθανά οικογενειακού χαρακτήρα κυρίως στους γεννημένους 3 Ιανουαρίου που γενικά πρέπει να είναι προσεχτικοί αυτόν τον καιρό. Η Κυριακή δείχνει πολύ θετική για εσάς και θα αποζημιώσει με όμορφες στιγμές όσους ξεφύγουν από την αρνητική επιρροή του Σαββάτου.

Υδροχόος

Οι μέρες δίνουν ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή των γεννημένων το 3ο 10ήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος θα δημιουργήσει ένα πιο καλό κλίμα στα φιλικές σας σχέσεις και πιθανά να σας φέρει περισσότερο κοντά σε έναν κύκλο που τον απαρτίζουν αξιόλογα και φιλικά προς εσάς άτομα. Μόνο το Σάββατο δείχνει δύσκολο καθώς μπορεί να φέρει αιτίες κάθε μορφής ικανές να σας ρίξουν ψυχολογικά και να σας δημιουργήσουν ένταση και την ανάγκη να θελήσετε να κλειστείτε το σ/κ στον εαυτό σας.

 

Ιχθείς

Ευχάριστα νέα φέρνουν οι μέρες στους 19,20,21/2ου και πιθανά επανεμφάνιση αγαπημένων ατόμων που είχατε χαθεί τελευταία. Τύχη και προτάσεις που μπορούν εύκολα να αποδώσουν κέρδη τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά θα έχετε τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 13και 14 Μαρτίου. Η πανσέληνος από τον Τοξότη βοηθά να υπάρχει καλυτέρευση στα επαγγελματικά σας και μία οικογενειακή στήριξη στα σχέδιά σας. Μόνο το δύσκολο Σάββατο θα δημιουργήσει αιτίες έντασης η και σύγκρουσης ίσως και για οικονομικούς λόγους με ένα κοντινό σας άτομο. Γενικά το Σάββατο αποφύγετε τα δύσκολα και σε συναντήσεις και σε συζητήσεις.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Κάνουμε καναπέ το αυτοκίνητο, όταν σταματήσει να... τσουλάει
Next Αναστασία Τοπαλίδου: Ας αφήσουμε στην άκρη τις σκιές μας για να κοιτάξουμε προς το φως, συνέντευξη στην Χριστίνα Καλογεροπούλου