Αστρολογικές προβλέψεις | 8 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Δύσκολες πλανητικά οι μέρες της εβδομάδας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει νευρικότητα συχνές ρίξεις και δυσκολίες συνεννόησης ενώ η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας αποπροσανατολίσει καθώς είναι δύσκολο να γίνουν όλα όπως τα προγραμματίζετε. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς αγγίζει ευαισθησίες σας και γυρίζει για λίγο την σκέψη σας στο παρελθόν.  Οι  3 Απριλίου θα  έχετε τύχη και θα καταφέρετε να πλησιάσετε σημαντικούς σας στόχους το 7ήμερο αυτό.

Ταύρος

Ταύρος

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει δυσκολίες στους χώρους της δουλειάς, ασυνεννοησία και ζημιές ή άλλες αιτίες που φρενάρουν τους ρυθμούς σας,  ενώ η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας μπερδέψει αρκετά σε σχέση με τα συναισθηματικά σας θέματα βάζοντάς σας διλήμματα καθώς οι μέρες δίνουν μεγάλη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα της ζωής όλων. Οι μέρες θα φέρουν πιο κοντά σας άτομα που αγαπάτε και κάποιοι μόνοι θα πείτε ναι σε ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η πανσέληνος βοηθά στο να καταστρώσετε τα σχέδιά σας κυρίως σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει αιτίες να αντιμετωπίσετε με μαχητικό τρόπο κάποιες προκλήσεις και δύσκολους αντιπάλους  τις μέρες αυτές ενώ η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να νοιώσετε ότι στα δύσκολα είστε ουσιαστικά μόνοι. Παρ όλη την νευρικότητα που παρουσιάζει  η εβδομάδα το πιο πιθανό είναι να κερδίσετε και τις μάχες και τις εντυπώσεις…

Καρκίνος

Καρκίνος

Η θετική πανσέληνος απ τους Ιχθείς σας χαρίζει έμπνευση και καλή διάθεση που την χρειάζεστε καθώς η εβδομάδα από την Τετάρτη  είναι πολύ δύσκολη. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει κόντρες σε μόνιμες συνεργασίες , δυσκολίες σε συνεταιρισμούς και διαφωνίες σε γάμους κυρίως των γεννημένων 3και 8/7ου. Η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να δώσει ασάφεια σε μία συμφωνία σας για αυτό να είστε προσεχτικοί.

Λέων

Λέων

Η Πανσέληνος από τους Ιχθείς σας θυμίζει αιτίες που θα πρέπει να σας κάνουν και προσεκτικούς και χαμηλότονους.  Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει αιτίες εκνευρισμού, δυσκολίες συνεννόησης  με τους γύρω και τις μέρες αυτές καλό θα είναι να μην βιάζεστε για τίποτα. Η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα  σας βγάλει έξοδα η θα σας σπρώξει σε λάθος αγορές. Η Τύχη θα είναι μαζί με τους 4 και 5/8ου όμως οι 11/8ου να είστε γενικά προσεχτικοί.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η πανσέληνος από τους Ιχθείς  σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας εξυπηρετούν αυτόν τον καιρό τις σχέσεις σας και καλύπτουν τις ανάγκες ουσιαστικής συντρόφευσης που ουσιαστικά αποζητάτε τώρα. Ακόμα διευκολύνει συνεργασίες σας και κάνει θετικούς τους γύρω απέναντι στα αιτήματά σας. Όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει μία εβδομάδα με πολλά και απρόβλεπτα έξοδα που μπορούν να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα για αυτό να είστε προσεχτικοί γενικά στην οικονομική σας διαχείριση.

Ζυγός

Η πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάνει επιτακτική την ανάγκη να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα και να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και άλλες  που αποτελούν για εσάς πηγή μόνιμου άγχους.  Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει δυσκολίες κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακές αλλά και συντροφικές σχέσεις  αν όχι όλων περισσότερο των γεννημένων 4,5,9και 10 /5ου.  Γενικά προσπαθήστε να ελέγξετε την μαχητικότητα του λόγου σας ακόμα και όταν είστε απολύτως βέβαιοι για το δίκαιο σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η πανσέληνος από τους Ιχθείς την Πέμπτη δίνει καλή διάθεση και  λαμπρότητα στην ερωτική σας ζωή. Σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και σας κάνει έντονα εκδηλωτικούς. Όμως από την Τετάρτη οι μέρες γίνονται δύσκολες. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα  και η αντίθεση του με τον Ουρανό δίνει κακές ειδήσεις κωλύματα σε συμφωνημένες καταστάσεις δυσκολίες μετακινήσεις και γενικά μία δύσκολη ως προς τις αποδώσεις εβδομάδα. Η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα δώσει μία περίεργη τροπή σε μία φιλική σας σχέση.

Τοξότης

Η πανσέληνος από τους Ιχθείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά  να τα βρείτε με τους πολύ δικούς σας και σε ότι αφορά ζεστές οικογενειακές συγκεντρώσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει διαφωνίες τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες μαζί με έξοδα ή οικονομικές αιτίες διαφωνιών. Η  αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα  σας κάνει να νοιώσετε για λίγο ευτυχώς ότι τα σχέδια και τα όνειρά σας είναι ουτοπικά αλλά αυτό γρήγορα θα περάσει. Τύχη θα έχετε σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η πανσέληνος από τους Ιχθείς  ως και την Τρίτη δείχνει θετική για θέματα μετακινήσεων αλλά και βοηθά να κάνετε μία συζήτηση  για να λήξετε μία παρεξήγηση.Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει δυσκολίες σε θέματα δουλειάς και περισσότερο μπλοκάρει τους ούτως ή άλλως πιεσμένους Αιγόκερους της 1ης και 2ης του Ιανουαρίου.  Η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα  σας ξεγελάσει την Τετάρτη ενώ οι μέρες παρ όλη την πίεση μπορούν να σας δώσουν ιδέες που να αποτελούν λύση όχι μόνο για δικά σας θέματα αλλά και για τους γύρω σας.

Υδροχόος

Η πανσέληνος αυξάνει την ανάγκη σας για αγορές και σας κάνει πιο κτητικούς κυρίως απέναντι στην ύλη παρά στους ανθρώπους. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και η αντίθεση του με τον Ουρανό το Σάββατο δίνει δυσκολίες συνεννόησης  καθώς θα σας λείπει η διπλωματικότητα στον λόγο  και αυτό όπως είναι φυσικό θα σας φέρει απέναντι σε άτομα που τα ενοχλεί ο μαχητικός σας λόγος.  Η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα  σας κάνει απρόσεκτα σπάταλους.

 

Ιχθείς

Όμορφη η πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας γεμίσει καλή διάθεση και όνειρα σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις της ζωής σας. Όμως η εβδομάδα απ τα μέσα της είναι δύσκολη. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα  και η αντίθεση του με τον Ουρανό δίνει δυσκολίες οικονομικού χαρακτήρα έξοδα και άγχος,  ενώ η αντίθεση  της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας δείξει ότι δεν μπορείτε να περιμένετε από κάποιον τρίτο σε αυτήν την φάση στήριγμα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Weather Puppy: ελέγξτε τον καιρό και χαμογελάστε
Next Βιβλιοκριτική: Ρόμπερτ Σνάιντερ, ο αδερφός του ύπνου, της Χάρις Κόντου