Αστρολογικές προβλέψεις | 8 έως 14 Δεκέμβρη 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες δείχνουν μαγικές 12/4ου  καθώς τους φέρνουν κέρδη κάθε μορφής και γενικά αιτίες ανόδου και χαράς. Ως την Τετάρτη και οι 17,18,19/4ου θα έχετε μία είτε συναισθηματική είτε άλλης μορφής θετική εξέλιξη.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερο θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο από τον χρόνο σας σε επαγγελματικές – συνεργασιακές υποχρεώσεις και υπόσχετε ένα ανοδικό επαγγελματικά διάστημα σε όσους μοχθούν. Τα δύσκολα είναι για τους 2/4ου  που θα μπορούσαν να φέρουν μία σχέση τους σε αδιέξοδο και πρέπει να είναι γενικά πολύ προσεχτικοί μέχρι να φύγει η χρονιά και σε όλους τους τομείς. Τετάρτη ως και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες.

Ταύρος

Ταύρος

Την Τετάρτη το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι ότι καλύτερο για εσάς καθώς ευνοεί θέματα σπουδών , ταξίδια κλπ αλλά ακόμα μέχρι τις αρχές του χρόνου που θα βρίσκετε εκεί θα δώσει στον κάθε ένα μία ξεχωριστή αιτία χαράς συναισθηματικής ή μία επαγγελματική ευκαιρία. Αυτές τις μέρες θα ωφεληθούν από το πέρασμα αυτό οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου. Όλοι τώρα θα έχετε πιο ευέλικτη σκέψη που θα σας επιτρέψει να περάσετε έξυπνα μέσα από κάθε λογής δυσκολία. Από Παρασκευή βράδυ οι πιο καλές μέρες για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Προβλήματα συνεννόησης και απρόσμενα έξοδα θα έχετε την Δευτέρα, η κόντρα δεν σας ευνοεί για αυτό φερθείτε διπλωματικά για να μην  βγείτε χαμένοι.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δίνει πολύ παρασκήνιο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική  στην ζωή σας. Όλη την εβδομάδα φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι καθώς προς τα τέλη της κάποιοι θα καταφέρετε να πετύχετε μία σπουδαία συμφωνία. Ο Άρης τις μέρες αυτές δίνει δύναμη και θάρρος να τολμάτε στα δύσκολα σε εσάς του Μαίου. Για όλους το Σ/Κ δείχνει πιο καλό με πολύ θετικές συναντήσεις προσκλήσεις και πιθανά μετακινήσεις.

Καρκίνος

Καρκίνος

Υποχρεώσεις σε πολλές μεριές θα έχετε την Δευτέρα και η μέρα δείχνει να σας αγχώνει ενώ κάποιοι θα δώσετε χρήματα που θα σας λείψουν. Πολύ θετικές Τρίτη και Τετάρτη καθώς έστω και με άγχος θα έχετε βάλει τις υποχρεώσεις σας σε μία σειρά. Η Αφροδίτη περνά απ την Τετάρτη και για όλον τον υπόλοιπο μήνα στον Αιγόκερω και σας δίνει ένα δυνατό συμπαραστάτη – φίλο που θα βοηθήσει μια συνεργασία ή μία προσπάθειά σας. Υπόσχετε να δέσει μία σημαντική για εσάς συμφωνία και να ομαλοποιήσει μία σχέση σας. Ένταση και ανατροπές έχουν οι μέρες για τους  4/7ου  που γενικά θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε ότι και αν κάνουν αυτόν τον καιρό.

Λέων

Λέων

Η Αφροδίτη θέλει με το πέρασμά της  στον Αιγόκερο να ομαλοποιήσει τον επαγγελματικό χώρο που εξακολουθεί να έχει μεγάλες αλλαγές και θα τα καταφέρει σταδιακά από την πρώτη μέρα της παρουσίας της στον 6ο σας οίκο. Οι μέρες δείχνουν να δίνουν μεγάλη τύχη και να βοηθούν σε όλους τους τομείς τους γεννημένους 15 /8ου. Ακόμα γενικά  εσείς του β 15ημέρου με μόνη εξαίρεση τους 22/8ου (που κάπου εδώ θα τους βγει ένα πρόβλημα), έχετε να περιμένετε χαρές τις μέρες αυτές. Το Σ/Κ είναι ιδανικό για να ψάξετε και να βρείτε στοιχεία – αποδείξεις που χρειάζεστε αλλά και γενικά να τακτοποιήσετε εκκρεμεί θέματα.

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε να περάσετε μαχητικά τις απόψεις σας την Δευτέρα γιατί αυτό θα σας φέρει σε σύγκρουση με ένα άτομο που πρέπει να υπολογίζεται την δύναμή του. Κατά τα άλλα η εβδομάδα δείχνει ιδανική για εσάς καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Αιγόκερω δείχνει ότι αυτόν τον καιρό το δύσκολο είναι να μην κερδίσετε από τις τόσες ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας και το εύκολο να δείτε και να κερδίσετε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό πεδίο περισσότερα από όσα προσδοκούσατε μέχρι χθες. Πιο κερδισμένοι εσείς του Αυγούστου ως τα τέλη της εβδομάδας. Το Σ/Κ δέρνει ευχάριστα  μηνύματα και παρουσίες ατόμων που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσάς.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνά στον Αιγόκερω και υπόσχεται με την εκεί παρουσία της να κάνει πιο ζεστό τον οικογενειακό σας χώρο και να δώσει αιτίες που θα  ξαναζεστάνουν τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας αλλά και θα γλυκάνει  με μία θετική παρουσία  η με άλλο τρόπο τις συνθήκες στους χώρους που ζείτε. Ερωτικά η περίοδος είναι αξιόλογη κυρίως για εσάς του Σεπτέμβρη καθώς θα νοιώσετε την επιθετική διεκδίκηση ενός ατόμου που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Όμως οι μεγαλύτεροι θα έχετε αρκετές εντάσεις με τα παιδιά σας που απαιτούν πιο πολλά από όσα αντέχετε αυτόν τον καιρό.  Προσεχτικοί σε όλους τους τομείς να είστε και αυτήν την εβδομάδα οι γεννημένοι 5 και πρωί 6/10ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το από την Τετάρτη πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι μέσα στον μήνα θα καταφέρετε να φέρετε σε μία ουσιαστική ισορροπία μία σχέση σας  μέσα από μία καλή και ξεκάθαρη συζήτηση που θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε. Ακόμα θα βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση για το μέλλον, ή τελικά θα κλείσετε μία  σημαντική συμφωνία  από την οποία προσδοκάτε οφέλη. Αυτόν τον καιρό πιθανά να είναι αναγκαίο να κάνετε πολλές επαφές ή και μετακινήσεις προκειμένου να πετύχετε στόχους σας. Οικονομικά οι μέρες αυτές θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι 27,28/10ου θα έχετε αιτίες οικογενειακής έντασης ή ένα πρόβλημα στο σπίτι τις μέρες αυτές.

Τοξότης

Η τύχη θα αγκαλιάζει τις μέρες αυτές την ζωή των γεννημένων 14,19,20 και 21/12ου σε όλους τους τομείς.  Το πέρασμα  της Αφροδίτης  την Τετάρτη στον Αιγόκερω δείχνει ότι μέσα στον μήνα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ξεκινήσετε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης εσόδων εξόδων βασισμένο σε νέα δεδομένα. Ακόμα κάποιοι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στην απόκτηση ενός αγαθού που καιρό τώρα επιθυμείτε. Γενικά όμως η εβδομάδα δείχνει να ανεβάζει την διάθεση και όλων των υπολοίπων με καλύτερες μέρες την Τετάρτη ως και Παρασκευή.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Από την Τετάρτη πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θεωρήστε το  σαν ένα δώρο του σύμπαντος σε εσάς αυτήν την δύσκολη εποχή. Τις μέρες αυτές αυτό το δώρο έχει αποδέκτες τους γεννημένους τις πρώτες 6 μέρες του ζωδίου και μπορεί να αφορά οτιδήποτε συναισθηματικό ή υλικό κέρδος που μπορεί να σας κάνει χαρούμενους. Όμως και οι υπόλοιποι θα νοιώσετε πώς κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο και ότι μία περίοδος αναμονής έχει φτάσει στο τέλος της.  Προσεχτικοί σε όλους τους τομείς να είστε οι 3/1ου καθώς οι μέρες δίνουν ανατροπές και εμπόδια. Το Σ/Κ οι πιο καλές μέρες για όλους.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη θέλει με πέρασμά της  στον Αιγόκερο να ηρεμίσει τον ψυχικό σας κόσμο και θα τα καταφέρει από την πρώτη μέρα που θα αγγίξει το ζώδιο αυτό καθώς θα υπάρξουν λόγοι που θα καθησυχάσουν μία ανησυχία σας. . Παράλληλα εξακολουθείτε να διανύετε ένα διάστημα με αυξημένη κοινωνικότητα και εύκολα μπορείτε να κερδίζετε την συμπάθεια αλλά και την υποστήριξη αξιόλογων ατόμων που θα γνωρίζετε αυτόν τον καιρό αρκεί φυσικά να αποδεχόσαστε τις προσκλήσεις και να βρίσκεστε συχνά σε κύκλους με πολύ κόσμο. Ακόμα τις μέρες αυτές θα σας εκπλήξει ευχάριστα είτε ένα ς συνεργάτης είτε ο –  η σύντροφος σας.

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη θέλει με πέρασμά της  στον Αιγόκερο από την Τετάρτη να αυξήσει τον κύκλο των κοινωνικών σας σχέσεων και να εξαλείψει τις όποιες διαφωνίες – παρεξηγήσεις με τα άτομα του φιλικού σας χώρου και  θα τα καταφέρει εύκολα όπως όλα δείχνουν. Την Δευτέρα μπορεί να πιεστείτε αλλά μέσα από την πίεση θα βρείτε μία λύση διαρκείας που θα σας απαλλάξει από ένα επαναλαμβανόμενο εδώ και καιρό πρόβλημά σας. Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικά αποδοτικές επαγγελματικά μέρες για αυτό να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά κάθε τους ώρα.  Στην δουλειά και αυτήν την εβδομάδα θα έχετε καλές εξελίξεις.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Στο πνεύμα των γιορτών, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Δυτικά Βαλκάνια: ο δρόμος προς την ΕΕ