Αστρολογικές προβλέψεις | 7-13 Οκτωβρίου 2013,από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός ΚριόςΗ Αφροδίτη από τον Τοξότη θα φέρει αισιόδοξα μηνύματα στην ζωή σας μαζί με πρωτότυπες ιδέες και εύνοια στις όποιες προσπάθειές σας. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε αιτίες να ενθουσιαστείτε όμως η εβδομάδα είναι περίεργη και από την Πέμπτη μπορείτε εύκολα να κάνετε λάθη ή και να μπερδέψετε την ζωή σας τώρα που όλα μπαίνουν σε μία σειρά. Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών και όλοι θα έχετε πιο αποδοτικές ημέρες την Τρίτη και την Τετάρτη σε όλους τους τομείς.
Ταύρος ΤαύροςΗ Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους ένα απάγκιο, μία όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητάς και τα άγχη σας. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος μία μυστική ενίσχυση ηθική  ή υλική  στο προσεχές διάστημα. Οι μέρες βοηθούν με εξαίρεση τους 1,2/5ου την συνεννόηση την επικοινωνία, διορθωτικές ενέργειες και ανακατανομές προτεραιοτήτων. Το Σαββατοκύριακο θα είστε πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε.
Δίδυμοι ΔίδυμοιΤο ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση καθώς ως το απόγευμα της Τρίτης θα διεκπεραιώνονται  εύκολα οι υποθέσεις σας και μέρες θα φέρουν μία ευχάριστη έκπληξη στους από 5 ως 11 Ιουνίου.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βελτιώσει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες το προσεχές διάστημα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα πρέπει να  κάνει πολύ επιφυλακτικούς τους γεννημένους 24/5ου  καθώς υπάρχει η τάση να σας εξαπατήσουν με όμορφα λόγια και υποσχέσεις.
 Καρκίνος ΚαρκίνοςΈχετε και δικαιολογημένα κάθε λόγο να περιμένετε σαν επαγγελματική άνοιξη το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό του Τοξότη  που από το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά να κάνετε πράξη ένα επαγγελματικό σας όνειρο.  Ακόμα και η δυσκολία που φέρνει το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα λειτουργεί υπέρ σας καθώς σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας λάθη άλλων και να κερδίσετε χαμένο έδαφος. Κοινωνικοί και με ενεργό ρόλο σε υποθέσεις τρίτων θα νοιώσετε ότι το δύσκολο διάστημα που σας έβαζε σε δεύτερο πλάνο κάπου εδώ τελείωσε.
Λέων ΛέωνΠερνώντας η Αφροδίτη στον Τοξότη  ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς , τις σχέσεις σας είτε αυτές είναι ερωτικές είτε σχέσεις στοργής πχ (γονέων παιδιών )κλπ αφού θα έχετε πιο ουσιαστική συνεννόηση μαζί τους. Όμως θα έχετε και ότι χρειάζεται για να νοιώθετε επιβεβαίωση καθώς θα κερδίζετε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων.  Πρώτα εσείς που γεννηθήκατε τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία πολύ καλή μέρα ως την Κυριακή που μπορεί να σας δώσει μία ειδική αιτία χαράς.
 Παρθένος ΠαρθένοςΜέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα ρυθμίστε άνετα τις υποθέσεις σας και στηριχθείτε στην διαίσθησή σας που λειτουργεί θαυμάσια αυτόν τον καιρό. Βελτίωση στις σχέσεις σας με τους δικούς σας μικρές ευχάριστες αλλαγές αλλά και καλό κόσμο στο σπίτι σας φέρνει και το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στον Τοξότη.   Στα τέλη της εβδομάδας αποφύγετε υπερβολές στις αγορές και απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις για να αποφύγετε λάθη που κοστίζουν. Οι συναισθηματικές εντάσεις της Παρασκευής θα γίνουν αιτία το Σαββατοκύριακο να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να ανανεώσετε μία σημαντική για εσάς σχέση.
 Ζυγός ΖυγόςΤο καλό είναι ότι η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη  θα κάνει πιο ευέλικτο και πιστικό τον λόγο σας πιο εύκολες τις μετακινήσεις και τις συμφωνίες σας και το ότι θα μείνει εκεί ως τις αρχές του Νοέμβρη  λέει ότι τουλάχιστον σε ότι αφορά τις προοπτικές θα ξεκινήσει μία πιο ελπιδοφόρα περίοδος στην ζωή σας. Ακόμα αυτή η θέση βοηθά τα ταξίδια αν σκοπεύετε κάτι τέτοιο. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου.  Τα δύσκολα αφορούν μία ακόμα εβδομάδα εσάς της 2ης και 3ης/10ου . Εσείς να είστε προσεχτικοί όλες τις μέρες και να αποφεύγετε τα όποια ριψοκίνδυνα.
 Σκορπιός ΣκορπιόςΕυχάριστα οικονομικά μηνύματα θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη  ωστόσο την δύσκολη Πέμπτη να είστε προσεχτικοί με την οικονομική σας διαχείριση αλλά και με τις αγορές σας για να αποφύγετε λάθη που κοστίζουν. Οι μέρες δίνουν προτάσεις και τρόπους επέκτασης στους περισσότερους μα η τύχη αγκαλιάζει την ζωή των γεννημένων 11 και 12 Νοεμβρίου  που θα μπορούσαν τις μέρες αυτές να δεχθούν μία σημαντική  πρόταση να έχουν ένα απόκτημα ή κάποιου άλλου είδους συναισθηματικό ή υλικό κέρδος.
 Τοξότης ΤοξότηςΗ εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη σας ανανεώνει σας ομορφαίνει, εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και κάνει εύκολα ακόμα και τα δύσκολα για εσάς. Οι μέρες δίνουν πολύ καλές επαφές και τύχη στους 23 ως και29/11ου  πιθανά καινούργιο κόσμο στην ζωή σας και θαυμαστές που μπορούν να βοηθήσουν όσους κάνετε επαγγέλματα που απευθύνονται στο κοινό αλλά και να ενισχύσουν  την αυτοπεποίθηση σας.
 Αιγώκερος ΑιγόκερωςΗ Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη θα δώσει αιτίες για να καθησυχάσετε μία αγωνία που δεν σας επέτρεπε να ηρεμήσετε εδώ και καιρό. Ξαναβρίσκοντας τον χαμένο σας ύπνο ή και ένα μυστικό καταφύγιο για να παίρνετε ενέργεια θα έχετε καλύτερη διάθεση μα και απόδοση σε ότι και αν κάνετε.  Καλό θα είναι το κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους και συμπάθειες που γεννιούνται αυτόν τον καιρό έρχονται για να μείνουν. Οι γεννημένοι στις 31/ 12ου και 1η /1ου καλό είναι να προσέχουν όλες τις μέρες καθώς το διάστημα αυτό δεν είναι καλό για αυτούς και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή τους…
Υδροχόος ΥδροχόοςΤο πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη  γεννά ένα μακρύ θετικό διάστημα σε ότι αφορά την κοινωνικότητα και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από άτομα του φιλικού σας χώρου που μπορούν και να σας στηρίξουν και να σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Μόνο το δύσκολο πρωινό της Παρασκευής σας πιέζει ψυχολογικά και  προβάλει αιτήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, κλείνοντας σας σε σκέψεις, που μόνο αισιόδοξες δεν  είναι και δεν βοηθούν την κατάσταση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα κάνει πολλούς από εσάς να νοιώσετε αδικημένοι ή προδομένοι όμως αυτά τα συναισθήματα γρήγορα θα σβήσουν με τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.
Ιχθείς  ΙχθείςΗ Αφροδίτη από τον Τοξότη  θα δώσει ότι χρειάζεται για να δοθεί μία ώθηση στις όποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες και κάποιοι θα αρχίσουν τώρα να βλέπουν έμπρακτα τους καρπούς των κόπων τους. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να αποφύγετε ευέλικτα  τις κόντρες με συνεργάτες ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε τους χαζούς  απέναντι σε επιθετικά άτομα. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση  όμως την Παρασκευή να προσέχετε τις αγορές και τις οικονομικές σας κινήσεις για να μην ζημιωθείτε. Η τύχη αγκαλιάζει τους 9και 10 Μαρτίου σε όλους τους τομείς.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Όταν το «ντεκαπάζ»… δεν φτάνει, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Maggi παιχνίδι μαγειρικής!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη