Αστρολογικές προβλέψεις | 7 έως 13/7ου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Μία πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού μας δείχνει τις πραγματικότητες που ρεαλιστικά θα έπρεπε να περιμέναμε. Δύσκολο περισσότερο το μεσημέρι της Τρίτης για τους  7/4ου  μα και όλην αυτήν την  εβδομάδα που έχει αυξημένες πιθανότητες κάθε μορφής  ανατροπών. Όλοι οι υπόλοιποι Τετάρτη και Πέμπτη μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες προσκλήσεις ή και ειδήσεις και οι μέρες ως και την Παρασκευή δείχνουν κοινωνικές και ευχάριστες. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και οι αλλαγές στο σπίτι θα είναι ευχάριστες.

Ταύρος

Ταύρος

Την Τρίτη μέχρι το απόγευμα και η διάθεση και η υγεία σας θα είναι ευάλωτη ενώ θα υπάρχουν αιτίες που μπορεί να σας στεναχωρήσουν . Το τετράγωνο Ήλιου –Ουρανού  θα δώσει μία ευαισθησία σε θέματα υγείας και κάποιους ανόητους ανταγωνισμούς στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πέμπτη και Παρασκευή ανταποκριθείτε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Η πανσέληνος  του Σαββάτου υπόσχετε πιο ομαλές σχέσεις με φίλους και συγγενείς και ένα  όμορφο Σ/Κ με καλή παρέα φίλων.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μόνο το μεσημέρι της Τρίτης δείχνει δύσκολο, βγάζει έξοδα και είναι κακή για κάθε μορφής συναλλαγή.  Δημιουργεί παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένους και απαιτεί προσοχή. Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή τόσο η διάθεσή σας όσο και οι εξελίξεις θα είναι άριστες. Το πέρασμα της Αφροδίτης  από τους γεννημένους 7ως 15 Ιουνίου  ενεργοποιεί τον ερωτικό τομέα στην ζωή σας φέρνει επίμονα άτομα στην ζωή σας αλλά και επιβεβαιώσεις κάθε μορφής.  Το Σ/Κ  φαίνεται ότι θα σας το ( φάνε) κοινωνικές υποχρεώσεις και η πανσέληνος θα σας κάνει πιο προσεχτικούς στην οικονομική διαχείριση.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η πανσέληνος προβάλει τις απαιτήσεις που εκπορεύονται μέσα από μία συνεργασία στη σχέση σας και σας καλεί να την οριοθετήσετε, να την ξεκαθαρίσετε ή να την πάψετε. Δύσκολη όλη η εβδομάδα μα πιο πολύ ή Τρίτη για τους   γεννημένους 9/7ου που πρέπει γενικά να είναι προσεχτικοί. Τετάρτη και Πέμπτη μπορούν να δώσουν ένα κέρδος ή να κλειδώσουν μία καλή συμφωνία στους 21,22/7ου που είναι οι πιο τυχεροί Καρκίνοι του 7ημέρου. Τις ίδιες μέρες μπορείτε να έχετε ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις. Το Σ/Κ δείχνει συντροφικό για όλους. Ο Ερμής από το ζώδιό σας θα προωθήσει επαγγελματικά σας σχέδια.

Λέων

Λέων

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας το τετράγωνο Ουρανού – Ήλιου  δίνει νευρικότητα στον λόγο και την κίνησή σας και σας φέρνει συχνά σε κόντρα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Τις μέρες αυτές και περισσότερο Τετάρτη και Πέμπτη οι Λέοντες ων πρώτων ημερών του Αυγούστου μπορείτε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα και να κερδίσετε μέσα από μία συναλλαγή .Ουδέτερη η Παρασκευή ενώ το Σ/Κ θα είστε αρκετά δύστροποι και θα κουράσετε τους γύρω σας. Η Πανσέληνος θα σας αγχώσει για επαγγελματικά θέματα και εξελίξεις αλλά και θα σας  θυμίσει πώς πρέπει να προσέχετε τους ευαίσθητους τομείς της υγείας σας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Δεσπόζει το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας που δίνει εντάσεις σε σχέσεις συντροφικές , οικογενειακές μα και σε συνεργασίες ενώ ιδιαίτερα στοχεύει τους γεννημένους 9 /10ου που πρέπει περισσότερο από όλους να είναι προσεχτικοί σε κάθε τους κίνηση. Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή είναι πολύ δημιουργικές μέρες με καλές αποδόσεις και σε προσωπικά και στον επαγγελματικό τομέα. Το Σ/Κ συντροφικό και ήρεμο ακόμα και αν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου αλλάξει ή αναβληθεί κάποιο πρόγραμμά σας. Η πανσέληνος φέρνει στο φώς οικογενειακά θέματα και προβληματίζει για την εξέλιξή τους.

Ζυγός

Μετά από μία ουδέτερη Δευτέρα η Τρίτη θα σας δώσει αρκετές εντάσεις τις μεσημεριανές της ώρες που είναι πολύ πιο έντονες για τους γεννημένους 9/10ου που πρέπει και αυτήν την εβδομάδα να είναι προσεχτικοί σε όλα και συνέχεια. Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή οι μέρες είναι θετικές βοηθούν συνεργασίες και σχέσεις και δίνουν μεγάλη τύχη, ανοίγματα και προτάσεις κάθε μορφής στους γεννημένους 10 ως 17/10ου . Το Σ/Κ θα βρείτε τον χρόνο να καλύψετε κενά . η Πανσέληνος θα σας φέρει πιο κοντά στην λύση ενός οικογενειακού θέματος…

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το μεσημέρι της  δύσκολης Τρίτης προσέξτε τις μετακινήσεις τα λόγια σας και τα νεύρα σας γενικά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς και σε κάποιες περιπτώσεις επιθετικούς απέναντι στους γύρω σας όταν θα προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή ευνοούνται επαγγελματικά θέματα και οι μέρες δίνουν τύχη σε όλα τα θέματα στους γεννημένους 20 και 21 Νοεμβρίου. Οι μέρες ευνοούν και τους  από 8ως 13/11ου  που μπορούν να έχουν επαφές με κάποιο σημαντικό άτομο ή να και διευθετήσουν ευνοϊκά μία εκκρεμότητα.

Τοξότης

Το ξεκίνημα τις εβδομάδας σας θέλει κλεισμένους στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Την δύσκολη Τρίτη το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού κυρίως  το απόγευμα βγάζει ζημιές και έξοδα αλλά και παρεξηγήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις . Κάποιοι θα νοιώθετε αυξημένη κτητικότητα ή και ζήλια. Η πανσέληνος του Σαββάτου σας κάνει ανήσυχους για τις διαφαινόμενες οικονομικές εξελίξεις. Πολύ καλές οι υπόλοιπες εργάσιμες βοηθούν συνεργασίες και  σχέσεις ενώ το Σ/Κ μπορείτε να περάσετε πιο καλά κοντά σε συγγενικούς χώρους ή να καλέσετε άτομα στον χώρο σας.

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Κλειστή διάθεση θα έχετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η δύσκολη Τρίτη κυρίως  το απόγευμα θα επιβεβαιώσει τους φόβους ή τις ανησυχίες των γεννημένων στις  6,7 Ιανουαρίου που πρέπει να είναι και όλη την εβδομάδα προσεχτικοί. Η Πανσέληνος του Σαββάτου  δείχνει τις προοπτικές του μέλλοντος μίας σχέσης ή συνεργασίας στους Αιγόκερους  και προτρέπει κάποιους να κάνουν τα απαραίτητα για να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο που έχουν βάλει μπρος τους τελευταίους μήνες. Η Τετάρτη είναι η πιο καλή μέρα για εσάς αυτήν την εβδομάδα για αυτό στην διάρκειά της κάντε ότι θεωρείτε πιο σημαντικό.

Υδροχόος

 Η πανσέληνος θα σας κλείσει στον εαυτό σας και θα σας βάλει να κάνετε αναδρομές σε καταστάσεις τους χθες. Από την Πέμπτη οι μέρες δείχνουν εξαιρετικές για όλους και η αισιοδοξία επιστέφει στην ζωή σας . Τις μέρες αυτές θα έχετε μεγάλη τύχη οι γεννημένοι 5 ως και 12 Φεβρουαρίου  σε όλα τα θέματα. Κάποιοι μπορούν να δημιουργήσουν νέα ανοίγματα αυτήν την εποχή στην προσωπική τους ζωή.  Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο δίνει  στους Υδροχόους και την τάση να ερευνούν  σε βάθος καταστάσεις και να είναι πιο λεπτομερείς και προσεχτικοί στις κινήσεις τους.

 

Ιχθείς

Φορτωμένοι με υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα. Η Τρίτη είναι δύσκολη απ  το μεσημέρι  και θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας και  να διαφυλάξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσει η νευρικότητα που θα υπάρχει παντού γύρω σας. Η πανσέληνος ομαλοποιεί το Σάββατο  τα πράγματα αν και οι μέρες μετά μέχρι την  Παρασκευή σας κλείνουν στις σκέψεις σας και στον εαυτό σας. Από το πρωινό του Σαββάτου θα νοιώστε πολύ καλύτερα.. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς  θα είναι οι από γεννημένοι 19 και 20 /3ου.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Αγγέλικα Νιάρχου και Γεωργία Οικονομοπούλου ή αλλιώς Ploos Design, συνέντευξη στην Κατερίνα Σταματελοπούλου
Next Διαλέξτε που θα πάτε… και τι θα ξοδέψετε