Αστρολογικές προβλέψεις | 7 έως 13 Απριλίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής από το ζώδιό σας θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας αλλά θα σας κάνει και πιο δραστήριους σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα που θα τρέξουν πιο καλά στην διάρκεια του Απρίλη. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σας δώσει ως τις αρχές του Μάη  αιτίες για να νοιώσετε πιο καλά μέσα σας και θα κατασιγάσει κάποιες ανησυχίες σας καθώς για πολλούς ένα σημαντικό σας πρόγραμμα της ζωής σας μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης  Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν  οι πιο καλές ημέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα βελτιώσει τον  κύκλο των γνωριμιών σας και πιθανά θα σας δώσει μία καινούργια καλή φιλία. Ο Ερμής από τον Κριό πιθανά θα φέρει έντονο παρασκήνιο σε ότι αφορά τα ερωτικά σας. Αυτό το διάστημα σας καλεί να κάνετε απολογισμούς και να ανταποδώσετε την προσοχή και τα συναισθήματα που κάποιοι σας παρέχουν για να μην θεωρηθείτε αγνώμονες  Δύσκολες είναι οι μέρες  για τους 13  Μαΐου καθώς θα  νοιώσουν τον χρόνο να τους πιέζει για όσα δεν έχουν γίνει στην ώρα τους και για όσα παρέλειψαν η αμέλησαν.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν να ευνοούν τα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα δώσει μία ώθηση στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια και θα βοηθήσει την οικονομία σας. Ακόμα θα σας επιτρέψει να φανείτε περισσότερο μέσα από ένα σας έργο ή να φανερώσετε ένα συναίσθημα ή μία σας φιλοδοξία. Ο Ερμής από τον Κριό θα δώσει ακόμα περισσότερη κοινωνικότητα στις μέρες σας και θα σας κάνει συχνά να νοιώθετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στους κύκλους σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές είναι τόσο καλές για εσάς των πρώτων 7 ημερών αλλά και για τους γεννημένους 4 Ιουλίου που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα γεμίσετε εμπειρίες διάθεση , ιδέες και θα νοιώσετε όσοι προσπαθείτε για κάτι τώρα είναι εύκολο να το πετύχετε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας χαρίσει ένα συναισθηματικό καλοκαίρι και θα δώσει στους Καρκίνους αιτία και έμπνευση ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους. Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει πιο αποδοτικό επαγγελματικά και οικονομικά τον μήνα αυτόν.

Λέων

Λέων

Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει επιθετικό τον λόγο σας κάτι που μπορεί να γεννήσει μεγάλες κόντρες αλλά και αντιπάθειες. Οι μέρες αναγκάζουν εσάς της 15ης/8ου να αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες καθώς σας πιέζουν ασφυκτικά προβλήματα από πολλούς χώρους. Με την  Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο για εσάς χώρο τα συναισθήματα γίνονται έντονα κτητικά και προβληματίζουν τις σχέσεις σας. Όλα αυτά σε μία περίοδο που σας κάνει προσωρινά να χάνετε βασικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν την φύση σας θα νοιώθετε αρκετά ευάλωτοι και αυτό θα φαίνετε στην σπασμωδικότητα των λόγων και των κινήσεών σας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Τώρα περνώντας και η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα βρείτε έναν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τρόπο από αυτόν της αντιπαράθεσης για να ηρεμίσετε σχέσεις ή συνεργασίες που παρουσιάζουν ένταση. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές  να μην πεισματώνετε και να καταπολεμήσετε τις εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Την Παρασκευή  και το Σαββατοκύριακο κάντε μικρές αναζωογονητικές μετακινήσεις που θα σας ξεκουράσουν και θα σας ηρεμίσουν.

Ζυγός

Ο Ερμής  από τον Κριό θα βοηθήσει μέσα από ένα καλό διάλογο να πάψει μία παρεξήγηση σε μία σχέση ή συνεργασία σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα πιο φιλικά και ζεστό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον στις προσπάθειές σας μαζί με μία αναγνώριση που σας είναι απαραίτητη για να νοιώθετε πιο ορεξάτοι για να συνεχίσετε ένα προσπαθείτε για κάτι καλύτερο. Ακόμα το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και να καλυτερέψετε την υγεία σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς του Οκτώβρη καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στην ζωή σας. Η Αφροδίτη όμως περνώντας στους Ιχθείς υπόσχετε καλύτερες συναισθηματικά μέρες μες στον Απρίλιο και για όλους τους άλλους,  καλυτέρευση των σχέσεων σας και για κάποιους μόνους – μόνες του χώρου αυξάνει την πιθανότητα να κάνουν μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία αυτόν τον καιρό και μέχρι τις αρχές του Μαίου που θα βρίσκετε στον χώρο του έρωτα του 5ου σας δηλαδή οίκου.

Τοξότης

Περνώντας ο Ερμής στον Κριό θα φέρει ακόμα πιο κοντά σας άτομα που αγαπάτε θα δώσει ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα σε όλους αλλά θα σας δώσει και επαγγελματικές ευκαιρίες. Η Αφροδίτη  από τους Ιχθείς θα σας δώσει χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείτε πολύ με το χώρο ζωής σας να φτιάξετε πράγματα για εσάς να κάνετε σχέδια και να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις μία τέτοια διέλευση μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στον χώρο σας να γεννήσει την επιθυμία μία συγκατοίκησης ή και να δημιουργήσει αιτίες για πολλές ζεστές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανοίγει την πόρτα σε μία περίοδο με πολλές ευχάριστες επαφές μετακινήσεις αλλά και βοηθά να γίνουν πιο ζεστές οι σχέσεις σας με συγγενικά σας άτομα που έχετε χωρίς αιτία απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Θα βοηθήσει πολλούς να κάνετε κάποιο μικρό αναζωογονητικό ταξίδι  αυτόν τον μήνα. Ο Ερμής από τον Κριό θα φέρει ξανά τον εποικοδομητικό  διάλογο στο σπίτι σας και κάποιος δικός σας μπορεί να σας δώσει μία επαγγελματική εφαρμόσιμη ιδέα ή πρόταση. Το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με φίλους.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ως τις αρχές του Μάη και θα βρει τρόπο να σας δώσει αν όχι πολλά όσα χρειάζεστε για να κάνετε πολλά από όσα θέλετε από άποψη αγορών όμως αυξάνει και την κτητικότητα σας  σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει πιο έντονο τον λόγο σας αλλά και πιο πειστικό ενώ αυτήν την περίοδο μπορείτε να τα ξαναπείτε και να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάτε.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα  του ΕΡΝΉ ΣΤΟΝ Κριό θα φέρει αποδόσεις οικονομικές και επαγγελματική άνοδο σε όσους προσπαθούν  ενώ  η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι ότι πιο πολύ χρειάζεται αυτήν την εποχή η ζωή σας καθώς ο πλανήτης της αρμονίας θα καταφέρει να βρει τρόπους για να δώσει ως τις αρχές του Μάη που διαρκεί  το πέρασμά της  μία ξεχωριστή αιτία χαράς στον κάθε έναν ξεχωριστά ώστε να καλύψει μια βασική συναισθηματική του ανάγκη. Πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 3 Μαρτίου σε όλους τους τομείς.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ευρωπαϊκό βραβείο για την αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα
Next Κοινωνικές αναπαραστάσεις της πολυπολιτισμικότητας, της Μαριλένας Καραφώτη