Αστρολογικές προβλέψεις | 6 ως 12 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Κινήστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όμως οι προοπτικές σας δείχνουν εξαιρετικές. Πάρτε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και μην αρνηθείτε αν σας αναθέσουν πρόσθετες ευθύνες .  Διανύετε περίοδο ανόδου και πραγμάτωσης των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας. Τα σημάδια οικονομικής ανάπτυξης με το ξεκίνημα του χρόνου μπορεί να σας χαλαρώσουν από τις ενδοοικογενειακές εντάσεις και τα προβλήματα που παραμένουν εκεί.  Τα όποια προβλήματα του μήνα άλλωστε, το πιθανότερο θα προέρχονται και αυτόν τον μήνα από τον στενό οικογενειακό χώρο.

Ταύρος

Ταύρος

Τα βασικά εμπόδια έχουν υποχωρήσει και αυτά που μένουν δεν δείχνουν ικανά να ανακόψουν τα προγράμματά σας. Προβολή και καταξίωση σας δίνει το ξεκίνημα της χρονιάς καθώς πολλοί θα νοιώσετε δικαιωμένοι από τα εξελίξεις αλλά και σε σχέση με τις απόψεις που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχατε εκφράσει και κάποιοι αμφισβήτησαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζετε με άτομα που έχουν την δύναμη να μπλοκάρουν τον δρόμο και την εξέλιξή σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μπορεί η εβδομάδα  να μην έχει τρανταχτά γεγονότα όμως θα σας δώσει χρόνο να κάνετε ουσιαστικές αναλύσεις πάνω σε καταστάσεις που διαδραματίστηκαν πρόσφατα και αυτές θα σας οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ακόμα σας  βοηθά να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις σε συμβάσεις, ρυθμίσεις κλπ θέματα. Προσπάθεια να ανακτήσετε χαμένα εδάφη θα κάνετε όχι όμως πάντα με επιτυχία. Η νευρικότητα που μεταφέρετε ή που κυριαρχεί στους χώρους σας δεν βοηθά να είστε πάντα όσο ευέλικτους σας θέλουν οι περιστάσεις και οι επιδιώξεις σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Τα δύσκολα αφορούν τους  2, 3 Ιουλίου  και αυτό γιατί μέχρι να βγει ο μήνας θα πάρετε την πρώτη γεύση της παρουσίας του Πλούτωνα στην ζωή σας. Ότι  και  αν  ενοχλήσει την ζωή σας θα πρέπει να του δώσετε μεγάλη σημασία όλη την νέα χρονιά γιατί αφορά έναν κύκλο ζωής που εύκολα ή δύσκολα θα κλείσει φέτος. Για όλους ο Ιανουάριος αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον απ αυτήν την εβδομάδα  που μία εξέλιξη που μπορεί να σας μεταφέρει μία αισιόδοξη νότα γύρω από την επίλυση ενός εργασιακού, συντροφικού, συνεργασιακού  θέματος μπορεί να φέρει και μία γνωριμία με ένα άτομο αισιόδοξο και πολύξερο.

Λέων

Λέων

Το 2014 μπαίνοντας στην ζωή σας, σας βρίσκει σε μία αρκετά καλή φάση που είναι συνέπεια μίας θετικής για το ζώδιό σας συγκυρίας, η οποία έχει ξεκινήσει τον Δεκέμβριο  και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας  στην ζωή των περισσοτέρων είτε γιατί μετά από καιρό τα συναισθηματικά σας θέματα έχουν πάει καλύτερα είτε γιατί σε προσωπικά θέματα νοιώθετε δικαιωμένοι και επιβεβαιωμένοι από τις εξελίξεις και επαγγελματικά σας τον τελευταίο καιρό καθώς για πολλούς έχει αφήσει να διαφαίνονται κάποιες διόλου αρνητικές προοπτικές. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που είστε από τα λιγότερο απαισιόδοξα άτομα στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Το ότι είστε το πιο τυχερό ζώδιο αυτής της εβδομάδας  είναι αδιαμφισβήτητο και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή για να το ανακαλύψετε και εσείς καθώς  το διάστημα αυτό   θα  κάνει εύκολες τις συναισθηματικές σας διεκδικήσεις, τις σπουδές , τα ταξίδια τις νομικές υποθέσεις σας αλλά και τις όποιας μορφής προτάσεις αιτήσεις κλπ επιχειρήσετε. Ακόμα θα δείτε άτομα από το χθες να επιστρέφουν στην ζωή σας.  Παρ όλο που η ανασφάλεια σας χτυπάει αδίκως κόκκινο κυρίως γύρω από τα προσωπικά σας θα καταφέρετε όσα πολύ καρό  δεν είχατε καταφέρει.

Ζυγός

Αυτά τα πολλά που σας απασχολούν μήνες τώρα δεν θα πάψουν. Κάποια μάλιστα από τα δύσκολα της ζωής των γεννημένων  την 2η ως το πρωί της 5ης  Οκτωβρίου  θα επιδεινωθούν. Το καλό όμως είναι ότι δεν θα είστε μόνοι και αυτό είναι ένα μεγάλο συν για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις αυτόν τον καιρό που είναι πολλές και πιεστικές σε όλα τα μέτωπα. Να ασχολείστε μόνο με όσα μπορείτε να κατευθύνετε και φυσικά και με όσα σας δίνουν χαρά και σας γεμίζουν ενέργεια.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την εβδομάδα αυτή που θα σας δώσει καλές επαφές συναρτήσεις και πολύ καυτές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Είναι καιρός να δείτε  πιο θετικά την προοπτική και την πιθανότητα επιτυχίας μίας πρότασης. Όλα είναι ευνοϊκά για εσάς της 7ης και 8ης Νοεμβρίου  και η τύχη μπορεί να σας βγάλει απέναντι από το όποιο ρέμα έχετε να ξεπεράσετε χωρίς να βραχείτε.. καλά και τα ερωτικά σας ενώ ένας δικός σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μάθετε να διακρίνετε πότε είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τα μεγάλα βήματα.

Τοξότης

Πρώτη σας φροντίδα θα είναι τα οικονομικά θέματα αυτόν τον καιρό και κάθε μεταβολή ή απρόβλεπτο έξοδο θα σας αναστατώνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς η ανασφάλειά σας χτυπάει κόκκινο. Από αυτό το 7ήμερο  όλα δείχνουν ότι θα βρείτε τελικά τον τρόπο να ανακάμψετε. Τα χρήματα θα ξεκινήσουν να έρχονται όμως τα τελευταία έξοδα σας έχουν κάνει πολύ συντηρητικούς στην διαχείριση,  μέχρι βαθμού να σας κατηγορήσουν για τσιγκουνιά. Επαγγελματικά καλές οι προοπτικές και όσοι έχετε καθαρό χθες ίσως είναι η εποχή να μπείτε στα βαθιά επιχειρώντας ένα άνοιγμα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Με τον Δία ανάδρομο για καιρό απέναντί σας στον Καρκίνο και τελειώνοντας οι δύσκολες όψεις του πρώτου 7ημέρου  είναι εύκολο να ξεκινήσει μία πιο ξεκάθαρη και αισιόδοξη περίοδο που θα σας δίνει λύσεις και θα σας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης αρκεί να μην φοβηθείτε ευθύνες που απορρέουν μέσα από αυτές. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε μπροστά σε μία περίοδο που σας καλεί και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες έχουν και ένα κόστος – ρίσκο. Όμως τίποτα στην ζωή δεν γίνεται με μηδενικό ρίσκο.

Υδροχόος

Κάντε την ανασκόπηση που σας καλεί ο μήνας και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω μέχρι τις 20 του μήνα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα παραδεχθείτε ότι παρ όλα τα δύσκολα τα έχετε πάει μια χαρά μέχρι τώρα. Η νέα χρονιά από αυτήν την εβδομάδα ξεκινά αρκετά καλά για εσάς καθώς σας δίνει και τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα και προσωπικές καλές στιγμές.  Είναι άδικο να έχετε παράπονο καθώς ένα- ένα όλα σας τα ζητούμενα παίρνουν σάρκα και οστά και μπορεί οι απαιτήσεις να αυξάνουν όπως και ο χρόνος σας να μην σας φτάνει πάντα για να τις εξυπηρετήσετε όμως όλα είναι μέσα σε ότι επιδιώκετε. Βρείτε έστω και λίγο χρόνο για ξεκούραση.

 

Ιχθείς

Κάποιος δικός σας φίλος ή συγγενής θα σας απασχολήσει με τα προβλήματά του και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να σας στοιχίσει και σε χρήμα. Η εβδομάδα  δίνει αιτίες   χαράς και επιστροφές προτάσεων και ευκαιριών στους γεννημένους 5και 6 Μαρτίου και κάποιοι θα μπορέσουν να συνδυάσουν αποδοτικές εργασίες με ευχαρίστηση. Εξαιρετική θα είναι η διαπραγματευτική σας ικανότητα τώρα και αυτό θα βοηθήσει να κατασιγάσετε εντάσεις και να ξαναφέρετε αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες Θα έχετε μία αυξημένη νευρικότητα όμως θα είστε αποδοτικοί και τελικά πολύ ευχαριστημένοι από την αναγνώριση και τις εξελίξεις τόσο στην  δουλειά όσο και στα προσωπικά σας.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Cookisto: Ποιός θα μας μαγειρέψει σήμερα;
Next Πώς θα ήταν το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε;