Αστρολογικές προβλέψεις | 6 έως 12 Οκτωβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Δεν είναι μόνο η έκλειψη στο ζώδιό σας που κάνει αυτήν την εβδομάδα δύσκολη.. Οι σκληρές κόντρες της Αφροδίτης τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Ουρανό δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικά δίνουν μία εβδομάδα που λίγο πολύ όλους θα μας προβληματίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που στην διάρκεια της πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις και προσεχτικές οι αντιδράσεις μας. Από τον κανόνα ξεφεύγουν οι τυχεροί γεννημένοι 6και7 Απριλίου που θα έχουν μία πολύ αποδοτική εβδομάδα σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Ταύρος

Παιχνίδια με την ψυχολογία σας και μεγάλες εντάσεις  ιδιαίτερα  στους χώρους της δουλειά σας, που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν μέχρι και αδιαθεσίες υγείας φέρνουν τόσο η έκλειψη της Σελήνης όσο και οι κακές όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό τις μέρες αυτές.  Προσπαθήστε λοιπόν να είστε υπομονετικοί και κερδίστε αγνοώντας προκλητικές συμπεριφορές και αρνητικά άτομα.   Οι 12,13/5ου θα βρεθείτε απέναντι σε μεγάλα διλλήματα και δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες των ημερών που δημιουργούν τόσο η έκλειψη της Σελήνης όσο και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό θα δημιουργήσουν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις ως τόσο είστε από τα λίγα ζώδια που θα βγουν κερδισμένα τελικά μέσα από αυτές είτε γιατί  έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, αν κάτι στραβώσει,  είτε γιατί θα εκμεταλλευτείτε καταστάσεις ώστε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν ώστε να πάτε παρακάτω χωρίς να κουβαλάτε βάρη και υποχρεώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι από 30/5ου ως και 10/6ου εύκολα οι δύσκολα θα κάνουν το δικό τους τις μέρες αυτές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η  έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό επηρεάζει τόσο σε οικογενειακά όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών άλλους λίγο και άλλους όπως τους 3ως 7/7ου πολύ περισσότερο. Το ίδιο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό που κάνουν την εβδομάδα να δείχνει πραγματικά δύσκολη και να απαιτεί  προσεχτική κίνηση συγκρατημένες αντιδράσεις και υπομονή. Οι 22,23/6ου θα ξανακουβεντιάσετε πάνω σε μία πρόταση του χθες ή θα τα ξαναπείτε με ένα άτομο που είχατε διακόψει , χαθεί ή παρεξηγηθεί.

Λέων

Λέων

Παρ όλο που τόσο η έκλειψη όσο και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης θα δώσουν μεγάλες διαφωνίες και λεκτικές κόντρες  θα έχετε την δυνατότητα αν φυσικά ελέγξετε την ορμή του λόγου σας να βάλετε όρια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες  τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες.  Οι 9,10 Αυγούστου θα έχετε και την τύχη με το μέρος σας καθώς τις μέρες αυτές μπορείτε να κερδίσετε σε όλους τους τομείς.  Αντίθετα οι 14και 15/8ου έχετε κάθε λόγο να προσέχετε σε όλους τους τομείς καθώς  οι μέρες θα σας δημιουργήσουν προβλήματα όχι μόνο οικογενειακά, επαγγελματικά αλλά και σε πολλές περιπτώσεις  αγγίζουν και τον χώρο της υγείας σας.

Παρθένος

Έξοδα και μάλιστα απρόσμενα πιθανά θα σας φέρει τόσο η έκλειψη της Σελήνης όσο και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό τις μέρες αυτές. Ακόμα οι 8 ως και 12 Σεπτέμβρη θα έχετε και κόντρες μέσα στο χώρο σας καθώς ένα άτομο θα σας αναστατώσει και θα αγγίξει τα όρια της υπομονής σας. Εσείς να είστε προσεχτικοί σε αγορές κάθε μορφής  καθώς το πιθανότερο είναι να ξοδέψετε χωρίς τελικά να απολαύσετε τα αποκτήματά σας.

Ζυγός

Η έκλειψη  απέναντι σας στον Κριό όπως και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό δίνουν μία δύσκολη εβδομάδα κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Οι εδώ και καιρό πιεσμένοι γεννημένοι 4 και 8/10ου θα πρέπει να είναι διπλά επιφυλακτικοί ακόμα και σε ότι δείχνει όμορφο και πολλά υποσχόμενο. Όμως οι μέρες θα δώσουν και αιτίες χαράς και επιβεβαίωσης στους 1,2,3,5,6και 9/10ου.  Η Κυριακή δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η  έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό θα σας επηρεάσει με αιτίες ψυχολογικά τις μέρες που ακολουθούν. Το ίδιο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό που κάνουν την εβδομάδα να δείχνει πραγματικά δύσκολη καθώς θα κάνει δύσκολες τις συνεργασίες σας και θα σας αγχώσουν είτε κάποιες απρόσμενες εξελίξεις είτε κάποια ανησυχητικά νέα που πολλοί θα μάθετε. Από την μεριά σας προσέχετε μετακινήσεις και αποφύγετε τις μέρες αυτές δύσκολες συζητήσεις – συναντήσεις.

Τοξότης

Προβλήματα τρίτων ( φίλων η και συνεργατών ) θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες και πιθανά να σας λυπήσουν καθώς τόσο η έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό όσο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό επηρεάζουν κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.  Ακόμα εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που να δημιουργήσουν ρήγματα στην σχέση σας με ένα άτομο. Σε οικονομικό επίπεδο να είστε αρκετά προσεχτικοί μην δανείσετε και μην παρασυρθείτε σε αγορές ευκαιρίας. Οι 8,9/12ου όμως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας παρ όλες τις δυσκολίες των ημερών σε όλους τους τομείς.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η  έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό επηρεάζει τόσο σε οικογενειακά όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών άλλους λίγο και άλλους ( όπως τους 1ως 5/1 ου πολύ περισσότερο.) Το ίδιο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό που κάνουν την εβδομάδα να δείχνει πραγματικά δύσκολη και πιθανά να φέρει αιτίες που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πρόγραμμα ή να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα όχι ευχάριστο θέμα που μπορεί να προκύψει. Ακόμα τις μέρες αυτές μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων ακόμα και στενών συγγενών σε προσωπικά σας θέματα γιατί ακόμα και χωρίς κακή πρόθεση θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν αναστάτωση.

Υδροχόος

Αιτίες που μπορούν είτε να σας αναστατώσουν είτε να σας δημιουργήσουν μία αγωνία σε σχέση με την εξέλιξη τους μπορεί να φέρει τόσο η  έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό όσο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό με αποτέλεσμα να πέσετε ψυχολογικά κάτι που θα επιβαρύνει όσους έχουν ευαίσθητη υγεία. Όμως πολλοί θα είστε και εσείς 28/1ου ως και 2/2ου ) που μπορείτε να πάρετε χαρές από άτομα που είναι ή που έρχονται από μακριά. Η Κυριακή δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.

 

Ιχθείς

Οικονομικά προβλήματα έξοδα απρόβλεπτα ή και λάθη που κοστίζουν μπορούν να φέρουν τόσο η  έκλειψη της Σελήνης από τον Κριό όσο και  οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό που κάνουν την εβδομάδα να δείχνει πραγματικά δύσκολη επιβεβαιώνοντας σε πολλές περιπτώσεις κάποιους φόβους ή διαισθήσεις σας. Είναι αναγκαίο να κρατάτε τις ισορροπίες σε ευαίσθητες σχέσεις και συνεργασίες και αν νοιώσετε πως πρέπει να υποχωρείτε σε κάποια ζητήματα αποφεύγοντας να τραβήξετε στα άκρα τις όποιες αντιθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι το δίκαιο δεν είναι πάντα η δική σας άποψη…

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πρώτα βλέπω, μετά δοκιμάζω..., της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Στην Αφρική μαθαίνουν το facebook