Αστρολογικές προβλέψεις |5 έως 11Μαΐου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Όλα τα προγράμματά σας για 20 μέρες θα τρέχουν και θα ολοκληρώνετε προσπάθειες ενώ θα υπάρχει συνεννόηση με τους γύρω σας και θα μπορέσετε να ξε αγχωθείτε. Η Αφροδίτη θα δώσει καλές συναισθηματικά στιγμές και ίσως ένα δώρο σε εσάς του Μαρτίου. Μόνο το Σ/Κ να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι αφορά τις παραξενιές και τις απαιτήσεις σας από τους άλλους.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα βοηθήσει ως τα τέλη του μήνα τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα σας επιτρέψει  να γνωρίζετε  πόσους και ποιούς μπορείτε να υπολογίζετε  σας δικούς σας και υποστηρικτές των προσπαθειών και των ονείρων σας. Η εβδομάδα κυλά ομαλά δίνει πολύ καλές όψεις για όλους την Παρασκευή και το Σάββατο ως το απόγευμα, ενώ βράδυ Σαββάτου και Κυριακή θα μπορούσαν να δώσουν διαφωνίες κάθε είδους και ενοχλητικές παρεμβολές τρίτου σε προσωπικά σας θέματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά από την Τετάρτη στο δικό σας χώρο και σας δίνει ως τα τέλη του μήνα μία ανυπομονησία σε σχέση με κάποιες εξελίξεις  που περιμένετε και βιασύνη στον τρόπο δράσης σας που θα κάνει πιο επιθετικό και λιγότερο διπλωματικό τον λόγο σας. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα εξακολουθήσουν να σας γεννούν ανησυχίες και πολύ θα χρειαστεί να κινηθείτε παρασκηνιακά και να οργανώσετε μία αντεπίθεση σε αυτούς που μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 7και 8 Ιουλίου αλλά και βοηθούν όλους σε ότι αφορά την κοινωνικότητα και τα επαγγελματοοικονομικά σας. Ο Ερμής  από την Τετάρτη και μέχρι τα τέλη του μήνα από τους Διδύμους  θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να οργανώσετε εναλλακτικές λύσεις ώστε αν κάποιος προσπαθήσει να σας δυσκολέψει ή να ανακόψει την πορεία σας να έχετε έτοιμη εναλλακτική λύση.

Λέων

Λέων

Κερδισμένοι ακόμα και από τις κόντρες θα βγαίνετε την εβδομάδα αυτή  ιδιαίτερα εσείς του 1ου 10ημέρου καθώς οι μέρες που ακολουθούν δείχνουν πολύ θετικές για εσάς ακόμα και αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα. Το διάστημα  δίνει δείγματα θετικών αποτελεσμάτων σε κάποια σας προσπάθεια αλλά και σας φέρνει κάποια ευχάριστη έκπληξη από μία κίνηση ενός ατόμου της καρδιάς σας που σας στηρίζει έμπρακτα.  Το Σ/Κ να είστε προσεχτικοί και να αποφεύγετε τις υπερβολές οι 12,13/8ου.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής από την Τετάρτη  στους Διδύμους και ως το τέλος του μήνα θα ενεργοποιήσει θετικά τα επαγγελματικά σας και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας θέματα. Οι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο του ζωδίου μπορείτε να έχετε μία αξιόλογη συνάντηση – συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο τις μέρες αυτές ή και να έχετε μία λύση – απάντηση που θα κατασιγάσει μία ανησυχία σας. Το Σ/Κ οι 31/8ου να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ενώ η Παρασκευή δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.

Ζυγός

Να ασχολείστε μόνο με όσα μπορείτε να κατευθύνετε και φυσικά και με όσα σας δίνουν χαρά και σας γεμίζουν ενέργεια. Αυτό γιατί υπάρχουν κάποιοι προβληματικοί  χώροι που μπορεί να δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε κάτι για αυτό καθώς δεν περνά από το χέρι σας. Με αυτούς τους χώρους λοιπόν να ασχολείστε όσο είναι αναγκαίο και να μην επιτρέπετε σε αρνητικά άτομα να επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Η ανάγκη σας να τα πείτε έξω από τα δόντια  τα όσα δικαιολογημένα σας ενοχλούν θα αυξηθεί. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι σας συμφέρει να μιλήσετε ακόμα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Πιο καλό το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας φέρνει αυτό το διάστημα. Μάθετε να διακρίνετε πότε είναι κατάλληλη και ποτέ ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή για να λύσετε διαφωνίες . Οι 8και 9 Νοεμβρίου εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη που μπορεί το 7ήμερο αυτό να σας φέρει μεγάλα δώρα ή και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσετε.  Το Σ/Κ αποφύγετε κάθε τι παρατραβηγμένο.

Τοξότης

Λίγες αλλά έντονες οι κακές στιγμές του 7ημέρου κυρίως το Σ/Κ μπορεί να σας ρίξουν πρόσκαιρα ψυχολογικά. Όμως ως και την Παρασκευή οι περισσότεροι θα είστε κερδισμένοι καθώς οι τομείς που περισσότερο σας ενδιαφέρουν αυτόν τον καιρό παρουσιάζουν αξιόλογη ανάπτυξη. Εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε τύχη και ευχάριστα απρόσμενα κάθε μορφής ενώ για όλους μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης η εβδομάδα σας δίνει εκτός από καλή διάθεση και ευκολία στο να πετυχαίνεται τις όποιες επιδιώξεις σας.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Πολλούς Αιγόκερους  η περίοδος σας φέρνει πιο κοντά στην στιγμή  που θα πάρετε  τελικές αποφάσεις σε καίρια ζητήματα. Ακόμα και αν κάποιοι νοιώσετε στριμωγμένοι  από τον χρόνο  κοιτώντας πιο μακριά θα δείτε πώς γρήγορα θα χαίρεστε για όλα. Για εσάς του 2ου 15ημέρου του ζωδίου οι μέρες φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και αποτελέσματα  Μόνο την Κυριακή να είστε λίγο επιφυλακτικοί απέναντι σε προτάσεις και μεγάλα λόγια.  Ο Ερμής  από τους Διδύμους θα βοηθήσει ως το τέλος του μήνα να κλείσετε όποιες εκκρεμότητες και να βάλετε τάξη στα προγράμματά σας.

Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τις όποιες εξελίξεις.  Η εβδομάδα  σας δίνει αυτά που χρειάζεστε είτε αφορούν χρήματα είτε συναισθηματική κάλυψη. Ο Ερμής περνώντας από την Τετάρτη στους Διδύμους θα βοηθήσει ως τα τέλη του μήνα τις επικοινωνίες σας με τα άτομα που αγαπάτε, θα σας φέρει πιο κοντά τους,  αλλά και θα σας δώσει μία πρόσκληση ή μία είδηση  που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Ιχθείς

Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις στους γεννημένους  6 και 7 Μαρτίου.              Οι μέρες αυτές θα δώσουν αισιόδοξα οικονομικά μηνύματα σε πολλούς και ο επαγγελματικός χώρος όλα δείχνουν ότι μπορεί να βελτιωθεί και να αποδώσει καλύτερα. Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα βοηθήσει ως τα τέλη του μήνα να ξαναζεστάνετε οικογενειακές σχέσεις αλλά θα φέρει και μεγάλη κινητικότητα ( συχνές επισκέψεις)  η και μία συγκατοίκηση  στους μόνους- νες.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τότε που τραγουδούσαν οι Θεοί: Κριτική του βιβλίου της Άννας Γαλανού, από την Αναστασία Κορινθίου
Next Οι πιο καλλιτεχνικές γειτονιές του κόσμου, της Μαριλένας Καραφώτη