Αστρολογικές προβλέψεις | 4 – 10 Νοεμβρίου 2013, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε  στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036   Κιν. 6937110155

Κριός Κριός

Οι μέρες αυτές σας πιέζουν γύρω από ένα οικονομικό θέμα- έξοδο και σας προβληματίζει μία καθυστέρηση ενός εσόδου που περιμένετε. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα ενισχύει κάθε προσπάθεια επαγγελματικής καταξίωσης και θα στηρίζει την θέση και την φήμη σας. Η ανάγκη να λειτουργείτε πρακτικά και να δείχνετε και στους γύρω σας τον πρακτικό τρόπο αντιμετώπισης και λύσεις των θεμάτων θα σας διακρίνει μαζί με υπευθυνότητα απέναντι σε ότι αναλάβετε να φέρετε εις πέρας.

Ταύρος Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα σας κάνει να προβληματιστείτε για την πορεία μίας προβληματικής σχέσης ή συνεργασίας σας.  Περισσότερο εσείς της 4ης και 5ης /5ου θα βρεθείτε στο δίλλημα αν αξίζει τον κόπο να προσπαθείτε για να διατηρήσετε κάτι που δεν δείχνει να αποδίδει. Συζητήσεις γύρω από τα ίδια χωρίς τελικό νόημα χαρακτηρίζουν τις μέρες. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο καλές για όλους. Το θετικό όμως πέρασμα της Αφροδίτης  από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα σας δείξει νέους εναλλακτικούς δρόμους και τρόπους και θα βοηθήσει  ώστε και λύσεις να βρείτε και να κάνετε ποιοτικότερες και ουσιαστικότερες τις όποιες επιλογές σας. Η ανάγκη να προσθέσετε μία  γνώση στις γνώσεις σας δείχνει απαραίτητη και για κάποιους η πιθανότητα μία σημαντικής μετακίνησης που μπορεί να αποτελέσει νέα αφετηρία είναι αυξημένη.

Δίδυμοι Δίδυμοι

Μεγάλες δυσκολίες εμπόδια καθυστερήσεις και εκνευριστική ασυνεννοησία στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες αυτές. Προβλήματα που πιθανά σας χαλούν τα σχέδια και σας αναδιπλώνουν αναγκάζοντας σας να ψάχνετε λύσεις ανάγκης.Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα αυξήσει και την κτητικότητα και τις ανασφάλειές σας όμως θα φέρει και σε κάποιους συναισθηματικά ή οικονομικά μπερδέματα που θα διαταράξουν τις ισορροπίες ή και την οικογενειακή σας γαλήνη. Το Σαββατοκύριακο είναι το 2ήμερο που σας δίνει ανάσες ξεκούρασης.

Καρκίνος Καρκίνος

Ένα τεστ αντοχής των συναισθημάτων σας δίνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο που απειλεί μία απαιτητική σχέση αλλά θα μπορούσε και να προβληματίσει η να πιέσει κάποιους από μια απαίτηση των παιδιών τους. Η τύχη αγκαλιάζει τους 12,13/7ου σε όλα τα θέματα και μόνο οι 1/7ου θα έχουν πολύ δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να προσέχουν τα πάντα.  Οι 4 ως και 10/7ου θα έχετε μία  ευχάριστη συναισθηματική έκπληξη ή κέρδος ως την Κυριακή. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 και στηρίζει τις σημαντικές συνεργασίες σας δίνει αρμονία και συνεννόηση και σας επιτρέπει να επενδύετε στην στήριξη που σας προσφέρουν κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας.

Λέων Λέων

Αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό σας θέμα ή με τον χώρο που ζείτε τις μέρες αυτές. Οι πιέσεις  αυξάνουν επικίνδυνα και δημιουργούν ασφυκτικό περιβάλλον  στην ζωή των γεννημένων 6,7 Αυγούστου. Μην αφήνετε στον χρόνο να σας λύσει προβλήματα και φροντίστε πριν βρεθείτε ακάλυπτοι για την επόμενή μέρα. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα σας δώσει μία επαγγελματική διέξοδο που μπορεί να μην είναι ιδανική λύση αλλά είναι αυτό που τώρα χρειάζεστε περισσότερο. Όσοι δεν εργάζεστε φροντίστε περισσότερο αυτόν τον καιρό την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Παρθένος Παρθένος

Παρ όλο που η ασυνεννοησία θα βασιλεύει τις μέρες αυτές και οι συχνές αναβολές προγραμματισμένων κινήσεων θα παίζουν με το νευρικό σας σύστημα, το ιδανικό για τις εξελίξεις των προσωπικών σας θεμάτων πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μέχρι και την Άνοιξη του 14,  θα δώσει χρώμα και φώς στην ζωή σας. Θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και θα δώσει στους μόνους μία καλή ευκαιρία να πουν αντίο στην μοναξιά τους. Ακόμα αυτό το διάστημα θα ευνοεί τα οικονομικά σας και μάλιστα από πηγές που είναι άσχετες με την εργασία σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες αυτό το 7ήμερο.

Ζυγός Ζυγός

Οι μέρες φέρνουν έξοδα εμπόδια και καθυστερήσεις εσόδων  και μόνο το Σαββατοκύριακο δείχνει φιλικό για εσάς. Οι γεννημένοι 2 Οκτωβρίου να έχετε κυριολεκτικά τα μάτια σας 14 αυτό το διάστημα που μπορεί να φέρει ανά πάσα στιγμή τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα σας φέρει πιο κοντά στον οικογενειακό σας χώρο,  θα ξαναζεστάνει τις σχέσεις σας με πρώτους συγγενείς και θα σας κρατά με αιτία πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό το διάστημα θα βελτιώσετε τους χώρους που ζείτε και θα βρίσκεστε συχνά σε κλειστές οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Σκορπιός Σκορπιός

Για τους 6 και πρωί 7 /11ου οι μέρες θα έχουν πολύ πίεση και διλλήματα για τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουν απέναντι σε μία ενοχλητική κατάσταση. Εσείς του Οκτώβρη θα ανακινήσετε ένα θέμα ( συζήτηση ) οικονομικής διεκδίκησης. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα σας δώσει πολλές αιτίες μετακινήσεων ( κάποιες όχι ευχάριστες – αναγκαστικές ) αλλά και κάποιες κρυφές συναντήσεις ή παρασκηνιακές συζητήσεις . Η τύχη θα είναι δίπλα στους γεννημένους 12,13/11ου σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές. Για τους πολλούς η εβδομάδα είναι ουδέτερη.

Τοξότης Τοξότης

Παρ όλη την καλή σας διάθεση κάποια γεγονότα ή ακόμα και σχόλια θα καταφέρουν να σας ρίξουν την διάθεση. Για κάποιους λόγους θα πρέπει να ασχοληθείτε τις μέρες αυτές με ότι δεν αντέχετε. Η Τρίτη δείχνει η πιο καλή σας μέρα σε αντίθεση με την Πέμπτη που βγάζει διαφωνίες. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα φέρει μία καλυτέρευση στα οικονομικά σας αφού πρώτα σας ταρακουνήσει με ένα έξοδο που θα σας κάνει να νοιώσετε ανασφάλεια και μέσα από αυτήν την ανάγκη να κινείτε πολύ σοβαρά και μετρημένα τα οικονομικά σας θέματα.

Αιγώκερος Αιγόκερως

Φροντίστε να μην έρθετε σε κόντρα με φίλους και άτομα που χρειάζεστε και μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν και για τίποτα τις μέρες αυτές. Πιθανά ένα κοινό πρόβλημα θα σας φέρει πιο κοντά και σε συνεννόηση με ένα κοντινό – συγγενικό σας άτομο. Για τους 30/12ου οι μέρες είναι πραγματικά πολύ κακές. Εσείς προσοχή σε όλα καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατρέψουν τα πάντα.  Υπέροχο και ότι χρειάζεστε  το πέρασμα της  Αφροδίτης  από την Τρίτη και μέχρι την Άνοιξη του 2014 στο ζώδιό σας καθώς μπορεί να σας ομορφύνει, να σας φέρει επιβεβαιώσεις, αλλά και να κάνει περισσότερο συντροφική την ζωή σας.

Υδροχόος Υδροχόος

Οι μέρες θα πιέσουν με ευθύνες και προβλήματα τους 3/2ου ενώ γενικά όλοι θα νοιώθετε πώς τίποτα δεν πάει όπως το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει. Μόνο το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει να νοιώσετε ξέγνοιαστοι. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα βρει τρόπους να ηρεμήσει κάποιες μόνιμες ανησυχίες σας αφού πρώτα γύρω στα μέσα του Νοέμβρη 13,14,15/11ου  σας δώσει κάποιες λύπες.  Θα σας δώσει όμως αιτίες να φιλοσοφείτε περισσότερο την ζωή και να βρίσκετε τρόπους να  χαίρεστε τις στιγμές ενώ παράλληλα θα αυξήσει κάποιες τάσεις φυγής που πολλοί έχετε.

Ιχθείς Ιχθείς

Με την τύχη να συντροφεύει τα βήματά σας για άλλο ένα επταήμερο οι γεννημένοι 11,12 Μαρτίου μπορείτε να κερδίσετε πολλά τις μέρες αυτές. Η εβδομάδα δείχνει θετική και γεμάτη δημιουργικές δραστηριότητες για εσάς καθώς ένα – ένα τα θέματά σας μπαίνουν σε κάποια σειρά. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την Άνοιξη του 2014 θα φέρει νέο κόσμο στην ζωή σας και θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να αποκομίσετε και οφέλη και φιλίες. Ακόμα όσο διαρκεί αυτή η διέλευση θα ασχολείστε ακόμα περισσότερο με θέματα τρίτων φίλων κλπ και θα έχετε ενεργούς ρόλους στα ζητήματά τους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Μουσικά βραβεία YouTube 2013 στη Νέα Υόρκη
Next Ένα μουσικό ταξίδι για μένα, της Κικής Τσακίρη