Αστρολογικές προβλέψεις | 4 έως 10 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και οι απουσία αρνητικών όψεων δίνει ακόμα περισσότερη εύνοια σε όλους καθώς αυτόν τον καιρό Ήλιος Ερμής και Δίας μέσα από τον Λέοντα σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας και σας δίνουν ένα καυτό συναισθηματικά καλοκαίρι Από το απόγευμα της Δευτέρας και ως την Πέμπτη όλα θα είναι καλά για εσάς. Σχεδόν όλοι οι Κριοί έχουν να περιμένουν κάποια ευχάριστη έκπληξη κλπ ως την Κυριακή. Κάποιοι  θα θελήσετε να κάνετε η να ολοκληρώσετε  μικρές βελτιωτικές αλλαγές στο σπίτι ή θα έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Κτητικοί θα είστε την Παρασκευή και πολύ κοινωνικοί το Σ/Κ.

Ταύρος

Ταύρος

Κάποια αιτία ( κόντρα , ανταγωνισμός ) θα  ρίξει λίγο ψυχολογικά  αυτήν την εβδομάδα τους 26,27,28/4ου. Από την Πέμπτη το βράδυ  ξεκινά το πιο καλό  για εσάς διάστημα αυτής της εβδομάδας που κρατά ως και την Κυριακή, σας ανεβάζει την διάθεση αλλά και σας επιτρέπει να κάνετε κινήσεις που σας βγαίνουν. Η Αφροδίτη  από τον Καρκίνο εξακολουθεί να βοηθά τις μετακινήσεις αλλά και την συνεννόηση των γεννημένων το 3ο 10ήμερο που πιθανά να έχετε και μία  ευχάριστη πρόσκληση τις μέρες αυτές.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μέρες ψυχολογικής ανόδου και τύχης είναι για τους περισσότερους οι μέρες που ακολουθούν. Κοινωνικοί και δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα των άλλων θα λύσετε τις μέρες αυτές τις όποιες παρεξηγήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι μέρες που πρέπει να βρείτε χρόνο για χαλάρωση για να έχετε δυνάμεις να απολαύσετε ένα έντονο και πολύ χαρούμενο Σαββατοκύριακο. Η  Αφροδίτης από τον  Καρκίνο εξακολουθεί να δίνει κάποια θετικά γύρω από τα οικονομικά σας αποτελέσματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Μόνο την Παρασκευή ως νωρίς το απόγευμα θα έχετε άγχος και πιθανά να κωλύσουν κάποιες υποθέσεις σας. Πιο έντονα δύσκολες θα είναι οι ώρες για τους 3,4/7ου και 9/7ου.  Υποχρεώσεις πρέπει να καλύψετε ως και την Τρίτη ενώ πολύ καλές για φιλικές συναναστροφές είναι οι μέρες από Δευτέρα  ως και την Πέμπτη Η Αφροδίτη απ τον Καρκίνο θα σας δώσει αιτίες να νοιώσετε πιο καλά τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας  και τις μέρες αυτές και  χαρίζει μία ευκαιρία συναισθηματική ή άλλης μορφής στους Καρκίνους του 3ου 10ημέρου.

Λέων

Λέων

Πολύ καλή και ταξιδιάρικη διάθεση θα έχετε με το ξεκίνημα της εβδομάδας και πολλοί πιθανά να ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας ή να κάνετε γνωριμίες που να δώσουν ενδιαφέρον στις μέρες του Αυγούστου.  Η Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να σας δώσει μία κρυφή αιτία χαράς , ένα κρυφό συναίσθημα ή και μία εξέλιξη που μπορεί να ηρεμίσει κάποια ανασφάλεια και ανησυχίας σας.  Ωστόσο οι 9,10/8ου θα εξακολουθήσετε να έχετε δυσκολίες κάθε μορφής ενώ  αντίθετα η τύχη χαρίζει ευκαιρίες κάθε μορφής στους γεννημένους 27,28,29/7ου τις μέρες αυτές.  Πολύ κοινωνικό το Σ/Κ σας δίνει νέες παρέες και ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες καλοκαιρινές φιλίες.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

 Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξακολουθεί να  κάνει πιο ποιοτικό τον χώρο των φίλων σας και θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ όμορφα σε φιλικές παρέες. Να σας ανοίγει πόρτες και να σας γνωρίζει καλό κόσμο. Προβληματισμένοι σε σχέση με ένα έξοδο που πιθανά να προκύψει θα είστε αρκετοί τις μέρες αυτές και πολλοί θα έχετε την τάση να ξεφύγετε και να απομονωθείτε για λίγο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αρκετά μετρημένοι και συντηρητικοί ως χθες θα γίνετε γρήγορα ξανά αισιόδοξοι και η πολύ καλή σας διάθεση θα βοηθά ώστε να προγραμματίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις καλοκαιρινές σας περιηγήσεις.

Ζυγός

Οι μέρες δίνουν αναπτύγματα ευχάριστα νέα και τύχη στους γεννημένους το πρώτο 15ήμερο του ζωδίου  που πιθανά να μπορέσουν να λύσουν αυτές τις μέρες ένα πάγιο αίτημα της ζωής τους ή να βρουν την άκρη για να κάνουν ένα σημαντικό ξεκίνημα είτε προσωπικό είτε άλλης μορφής. Οι εβδομάδα διευκολύνει τις φιλικές σας σχέσεις και φέρνει κάποια άτομα  ειδικών γνώσεων στον κύκλο των φίλων σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σώσει ένα διάστημα που βοηθά όσους εργάζονται τον Αύγουστο να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ενώ για όλους δείχνει πώς θα υπάρξουν αιτίες  να τους φέρουν πιο κοντά με συγγενείς, γονείς κλπ.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Δευτέρα και Τρίτη είναι ιδανικές για  να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες και απ την Τετάρτη θα είστε θετικοί απέναντι στους άλλους και ομαδικοί έτσι ώστε να υπάρχει καλή συνεννόηση και καλές στιγμές στις σχέσεις σας. Από την Τετάρτη και μετά η εβδομάδα  διευκολύνει τις προσπάθειες σας για ένα οικονομικό θέμα πχ μία πώληση ή ένα κληρονομικό ζήτημα που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Η Αφροδίτης απ τον Καρκίνο τις μέρες αυτές  ανοίγει νέους ορίζοντες σε εσάς του 3ου 10ημέρου.  Βοηθά τις σχέσεις και τις γνωριμίες σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας (ξένους )  αλλά και τα ταξίδια σας, θέματα σπουδών κλπ.

Τοξότης

Με καλή διάθεση σας θέλει το ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να  δημιουργήσει μία παρεξήγηση μόνο την δύστροπη Παρασκευή καθώς  η αδυναμία κάποιου προσώπου να ακολουθήσει τον ενθουσιασμό και τα σχέδια σας θα σας χαλάσει πρόσκαιρα την διάθεση. Η τύχη θα είναι μαζί με εσάς του Ιουλίου που μπορείτε να περιμένετε προτάσεις ή να έχετε κάποιο κέρδος αυτόν τον καιρό. Η  Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάνει πιο δύσκολα όμως τα συναισθηματικά σας αιτήματα και πιθανά σας μπλέκει σε μπερδεμένες η αδιέξοδες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα  και την καλή διάθεση που θα δείχνουν απέναντί σας οι γύρω σας και δείξτε και εσείς το καλό και συντροφικό σας πρόσωπο για να περάσετε όμορφα.

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Παρασκευή μέχρι τις 5μμ είναι η πιο δύσκολη κυρίως  για τους γεννημένους 2 Ιανουαρίου και λιγότερο για τους υπόλοιπους καθώς μπορεί να δώσει αιτίες είτε ανατροπών είτε παρεξηγήσεων. Πολύ καλές όμως σε γενικές γραμμές οι μέρες για όλους ενώ η Αφροδίτης από τον Καρκίνο θα εξακολουθεί να λειτουργεί θαυμάσια για εσάς καθώς θα δώσει μία περίοδο γαλήνης προόδου και ανανέωσης σε μία σημαντική σας σχέση.  θα διευκολύνει παράλληλα τις κινήσεις και τις επαφές που αφορούν την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος και στις μέρες που ακολουθούν κάποιοι πόροι να βρεθείτε στην ίδια παρέα με αν άτομο που μπορεί να σας λύσει εύκολα λόγω ιδιότητας ή θέσης ένα σας επαγγελματικό πρόβλημα.

Υδροχόος

 Οι μέρες δίνουν τύχη στις επιδιώξεις σας και οι θετικές όψεις των  φέρνουν ευχάριστα νέα ένα κέρδος ή και μία ενδιαφέρουσα πρόταση ή γνωριμία σε κάποιους από εσάς.. Η Παρασκευή  είναι η μόνη ανάποδη  μέρα ως το απόγευμα, για αυτό κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς στην διάρκειά της. Πολύ καλή επικοινωνιακά η Τρίτη ενώ απ την Τετάρτη και μετά αλλά κυρίως το Σ/Κ όλα δείχνουν ότι θα είναι υπέροχο για τους περισσότερους. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα εξακολουθεί να βοηθά να έχετε καλή φόρμα και να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση ενώ δίνει καλές και αποδοτικές μέρες σε όσους εργάζονται.

 

Ιχθείς

Μία ακόμα καλή και αισιόδοξη εβδομάδα ακολουθεί που δείχνει ακόμα πιο καλή και τυχερή για εσάς του 3ου 10-ημέρου του ζωδίου. Τις μέρες αυτές κάνετε επιτυχημένους επαγγελματικούς σχεδιασμούς και ετοιμάστε μεθοδικά τα προγράμματά σας.  Πολύ εύκολες θα είναι οι συνεννοήσεις και οι μετακινήσεις σας αυτόν τον καιρό που θα νιώσετε πιο χαλαροί και θα εξασθενίσουν οι αιτίες που σας δημιουργούσαν πίεση και άγχος. Το Σ/Κ βοηθά να ηρεμήσετε και να διώξετε πολύ από το άγχος που καιρό τώρα σας ταλαιπωρεί.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το έτος El Greco στην Ελλάδα και στην Ισπανία
Next Στις φωτογραφίες όλα μπορούν να συμβούν!