Αστρολογικές προβλέψεις | 30/6ου έως 6/7ου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Τώρα θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία που έχει αυξημένες από εσάς απαιτήσεις. Από το ξεκίνημα του μήνα μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι θεωρείτε δικαιωματικά ότι σας ανήκει αλλά και να διευθετήσετε οικονομικά θέματα προς όφελός σας.  Οι από 25/3ου ως και 3 /4ου θα έχετε πολλά να κάνετε τις μέρες αυτές και κάποιοι θα κανονίσετε και μία  μικρή εκδρομή. Οι 4 και 6/4ου αποφύγετε τις προστριβές και αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τα όποια απρόβλεπτα θα  βγουν  μπροστά σας την Παρασκευή και το Σάββατο…

Ταύρος

Ταύρος

Ακόμα και δύσκολα θα βρεθούν κάποιες οικονομικές λύσεις και το διάστημα βοηθά σε κινήσεις που έχουν σκοπό να σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι ή να σας γλυτώσουν από ένα αδιέξοδο. Όμως με κάθε τρόπο αποφύγετε λάθη σε θέματα που αφορούν νομικά, φορολογικά κλπ θέματα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλα τα θέματα. Παρασκευή και Σάββατο είναι δύο δύσκολες μέρες και στην διάρκειά τους μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν και για τίποτα. Ταυτόχρονα αποφεύγετε άτομα που σας εκνευρίζουν και προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Έστω και δύσκολα θα βρίσκετε οικονομικές λύσεις και αυτόν τον μήνα. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να έχετε πρώτη προτεραιότητα τα δικά σας αιτήματα και δεύτερη όλων των γύρω σας. Μπορεί να προβληθείτε και να αναπτυχθείτε άλλα δεν θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία καθώς καταστάσεις που σας εκνευρίζουν και άτομα εριστικά θα είναι παντού στον δρόμο σας. Όμως οι γεννημένοι από 29/5ου ως και 6 /6ου θα έχετε μέσα στην εβδομάδα μία ευκαιρία κέρδους είτε συναισθηματικού είτε υλικού είτε και μία επιβεβαίωση που θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ όμορφα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να προσέχετε την έκφραση σας και να μιλάτε όποτε πρέπει χωρίς ένταση γιατί έτσι θα τα πάτε καλά και θα αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας στην διάρκεια του μήνα. Ο χώρος που ζείτε θα εξακολουθήσει να έχει εντάσεις. Η ανάπτυξη που προσφέρει ο Δίας μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτα ανοίγματα για αυτό φροντίστε να είναι προσεχτικά τα ανοίγματά σας. Η τύχη είναι μαζί με τους γεννημένους 18 Ιουλίου ενώ αντίθετα οι 4/7ου έχετε λόγους να κινήστε πολύ προσεχτικά ειδικά την δύσκολη Παρασκευή και το Σάββατο.

Λέων

Λέων

Αυξημένη κοινωνικότητα παρουσιάζει η ζωή των γεννημένων 28/7ου ως και 7/8ου που τις μέρες αυτές μπορείτε να κάνετε γνωριμίες και να αποκτήσετε νέους φίλους. Τα οικονομικά θα είναι μόνιμο άγχος σας και ο μήνας σας καλεί να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα πιο σοβαρά από ποτέ καθώς αιτίες που αύξησαν τα πάγια έξοδά σας θα γίνουν τώρα θηλιά που θα σας πνίγει. Κάποιοι θα μετανιώσετε για σχετικά πρόσφατες αγορές ή ανοίγματα .  Οι μέρες είναι πιεστικές και μπορούν να προκαλέσουν κάθε μορφής πρόβλημα στους γεννημένους 8,9/8ου  ενώ όλους  μες την  Παρασκευή και το Σάββατο  θα υπάρξει λόγος να σας ρίξει ψυχολογικά είτε μία εξέλιξη είτε ένα νέο κλπ.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Πολύ θετικές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις και ο χώρος τις δουλειάς μπορεί να σας δώσει και άλλες ικανοποιήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Όμως κάποιες ανοιχτές σας υποχρεώσεις κυρίως προσωπικού χαρακτήρα θα τις νοιώσετε σας δέσμευση και εμπόδιο στα σχέδιά σας.  Τετάρτη και Πέμπτη μπορείτε να πετύχετε πολλά  όμως την δύσκολη Παρασκευή όπως και το Σάββατο οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολες και θα πρέπει να κινήστε προσεχτικά για να διατηρήσετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Με το ξεκίνημα του Ιουλίου οι γεννημένοι 1η ως και 8 Οκτωβρίου θα έχετε νικήσει τους όποιους ενδοιασμούς σας και θα είστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Η τύχη επιστρέφει στην ζωή σας με διάφορα πρόσωπα και σας δίνει μία καλή ευκαιρία ανάκαμψης που δεν πρέπει να την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη.  Την δύσκολη Παρασκευή όπως και το Σάββατο αποφύγετε οικογενειακές προστριβές και γενικά κινηθείτε προσεχτικά.  Η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που απαιτεί από εσάς ο Κρόνος μπορεί να σας δώσει εκτός από άγχη και μεγάλες αποδόσεις καθώς το διάστημα δείχνει να επιβραβεύει τους σοβαρούς και να τους δίνει δύναμη και κύρος που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλες τις παραμέτρους της ζωής σας.   Πολύ τυχεροί την εβδομάδα αυτήν θα είστε οι γεννημένοι  18και 19 Νοεμβρίου σε όλους τους τομείς . Προσέχοντας τα λόγια τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας  αν κάτι δεν γίνετε όπως το θέλετε θα μπορούσατε ακόμα και από το δύσκολο τέλος της εβδομάδας να βγείτε όλοι κερδισμένοι.

Τοξότης

Τα οικονομικά απαιτούν προσεχτική διαχείριση ιδιαίτερα στα τέλη της εβδομάδας που θα μπορούσαν εκτός από λάθη σε αγορές  σαν σας βγουν και απρόβλεπτα έξοδα. Οι φίλοι νέοι και παλιοί θα είναι κοντά σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Το διάστημα αυτό μπορείτε έστω και μετ’ εμποδίων να κυνηγάτε επαγγελματικούς σας στόχους και να βασίζεστε σε όσους σας αγαπούν. Θα έχετε έξυπνες και εφαρμόσιμες ιδέες ενώ είναι πολύ ευνοϊκό το κλίμα σε μόνιμες σχέσεις συνεργασίες αλλά και σε θέματα γάμου.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι γύρω είναι θετικοί απέναντί σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνουν πιο καλές οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Ο χώρος της δουλειάς θα έχει αυξημένες απαιτήσεις  πολύ άγχος μα και καλές  αποδόσεις σε όσους προσπαθούν πραγματικά… Προσπαθήστε να φροντίσετε περισσότερο την φυσική σας κατάσταση αυτόν τον καιρό που οι προσπάθειες να υιοθετήσετε υγιεινούς τρόπους και συνήθειες αποδίδουν.  Προσεκτικοί στις κινήσεις και γενικά επιφυλακτικοί να είστε απέναντι σε όλα την Παρασκευή και το Σάββατο οι γεννημένοι  2,3/1ου.

Υδροχόος

Παρ όλες τις οικογενειακής κυρίως φύσεως δυσκολίες οι πρώτες μέρες του Ιουλίου  θα ενεργοποιήσουν  στην ζωή σας ακόμα και όσα είχατε καιρό ξεχάσει. Η τύχη θα παίζει παιχνίδια που για τους πολλούς θα είναι ευχάριστα και πολύ ερωτικά και μόνο για εσάς της 5ης Ιανουαρίου  θα είναι δύσκολα…   Ευχάριστα ερωτικά μηνύματα συναντήσεις γνωριμίες ή και επιστροφές ατόμων από το χθες θα έχετε οι 28/1ου ως και 4/2ου όπως και οι 13,14/2ου. Την δύσκολη Παρασκευή και το Σάββατο εύκολα θα μπορούσε είτε μία συμπεριφορά είτε μία παρεξήγηση να σας ρίξει πρόσκαιρα την διάθεση.

 

Ιχθείς

Αυτός ο μήνας με το καλημέρα του φέρνει χαρά στην ζωή σας και καταστάσεις που μπορούν να σας κάνουν να νοιώσετε ξανά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Βοηθά και τα προσωπικά σας θέματα και σε κάποιους πολλούς δίνει την ευκαιρία να ανοιχτούν σε νέους ορίζοντες να κάνουν ένα σημαντικό ταξίδι ή να ξεκινήσουν μία σπουδή που θα τους κάνει να βλέπουν αλλιώς την ζωή. Τύχη θα έχετε σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 27/2ου ως 5/3ου μα περισσότερο οι 17,18 Μαρτίου που μπορείτε να περιμένετε μία θαυμάσια εξέλιξη πρόταση ή και κέρδος.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Επαγγελματικές κάρτες με φαντασία
Next Στα κανάλια της Ευρώπης