Αστρολογικές προβλέψεις | 30 Δεκεμβρίου 2013 ως 5 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Ότι πιο δύσκολο και σκληρό μπορεί πλανητικά να συμβεί συμβαίνει με το καλημέρα αυτής της νέας χρονιάς. Υπάρχουν αιτίες που θα θαμπώσουν τα φώτα της γιορτής και θα είναι πολλοί λίγοι τελικά αυτοί που θα περάσουν πολύ καλά και ξέγνοιαστα το κατώφλι της νέας χρονιάς. Ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις του Άρη, του Ήλιου και της νέας Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα προοιωνίζουν παγκόσμιες  εξελίξεις που μέσα σε αυτήν την χρονιά δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο και ανεπηρέαστο.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το δύσκολο 7ήμερο  θα σας βάλει απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις ειδικά εσάς της 229/4ου ως και 1ης Απριλίου που θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο από τους υπόλοιπους πολύ προσεχτικά σε όλους τους τομείς. Οι αιτίες  που θα σας  χαλάνε την διάθεση πολλές μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι η εβδομάδα σας θα είναι δύσκολη και  ανατρεπτική. Κάποιοι θα τα πείτε έξω από τα δόντια και θα παρεξηγηθείτε άλλοι θα κουράσετε το μυαλό σας με πικρές και καχύποπτες σκέψεις.  Απ το απόγευμα της Πέμπτης οι μέρες αποχτούν νόημα και μεταφέρουν ένα αισιόδοξο κλίμα στην ζωή σας. Το νέο φεγγάρι θυμίζει σε εσάς των πρώτων ημερών πως η νέα χρονιά θα φέρει αλλαγές σε μεγάλους τομείς της ζωής σας και πρέπει να ετοιμαστείτε για αυτές..

Ταύρος

Ταύρος

Κάποιο χειροπιαστό κέρδος ή μία καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές θα έχουν  οι γεννημένοι 15ως 18 Μαΐου  ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι την Πέμπτη θα είναι δύσκολο αν όχι για εσάς για πολλούς γύρω σας με αποτέλεσμα να επηρεάσει και την δική σας διάθεση. Εσείς, αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στην έκφραση των συναισθημάτων σας όσο και στα έξοδα και οργανωθείτε ώστε να ξεφύγετε από το τσουνάμι των αρνητικών όψεων αυτών των ημερών. Η νέα Σελήνη φέρνει μοιραία αλλά θετικά για εσάς γεγονότα αυτήν την χρονιά.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις το εκρηκτικό αυτό 7ήμερο καθώς θα σας αμφισβητήσει και θα σας πάει κόντρα ακόμα και το στενό σας περιβάλλον. Οι κακές όψεις των ημερών και το νέο φεγγάρι δείχνουν το μέγεθος ενός προβλήματος που χρονίζει και σας γεμίζει ανασφάλεια για το αύριο  και ο προβληματισμός που απορρέει μέσα από μία πιθανολογούμενη απώλεια και ότι κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσετε μία δύσκολη  κίνηση που δείχνει να είναι μονόδρομος για να ξεφύγετε από τα άγχη σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Κουραστική η εβδομάδα αφού θα σας κάνει να νοιώσετε ευθύνες να σας βαραίνουν και πως οι επιθυμίες των άλλων να περνούν από τα δικά σας χέρια και όλοι λίγο πολύ κάτι περιμένουν από εσάς. Από την Πέμπτη και μετά θα βρείτε χρόνο για  να καλύψετε συναισθηματικές ή άλλες σας ανάγκες.  Μέχρι τότε όμως οι μέρες είναι τραγικά δύσκολες ιδιαίτερα για τους 3 Ιουλίου και με πολλά οικογενειακά ή άλλα θέματα για τους υπόλοιπους. Η πολύ κακή νέα Σελήνη θα σας φέρει σε αδιέξοδα και θα σας βγάλει από τα αρχικά σας σχέδια αυξάνοντας τις  οικονομικές σας ανασφάλειες.

Λέων

Λέων

Μία  δύσκολη εβδομάδα που κάποιους θα προβληματίσει ακόμα και με θέματα υγείας ξεκινά και η νέα χρονιά μας καλωσορίζει με σκληρές όψεις και μία κακή νέα σελήνη που θα βρει τρόπο να φέρει αναστάτωση στην δουλειά, στην υγεία και τα πάνω κάτω στους προγραμματισμούς σας. Όσοι κάνετε μία μετακίνηση ενόψει εορτών να είστε προσεχτικοί καθώς τίποτα δεν θα πηγαίνει  ομαλά τις μέρες αυτές. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινά να είναι πιο ήρεμο το τοπίο και να βρίσκετε τους ρυθμούς σας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Μην  κάνετε χαζές αγορές, σπατάλες χωρίς αιτία και λάθη που κοστίζουν. Όλοι θα έχετε πολλές επικοινωνίες και προσκλήσεις. Όμως όπου βρεθείτε και με όποιον μιλάτε θα σας μεταφέρει τα προβλήματά του και οι κακές όψεις των ημερών θα βρουν τρόπο να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση.  Η εβδομάδα από την Πέμπτη και μετά φέρνει απέναντι σε μία ευκαιρία και δίνει μία απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη, είδηση , γνωριμία κλπ  εσάς του 2ου και 3ου 10ημέρου της Παρθένου. Από την Πέμπτη και μετά όλοι μπορείτε και να ζεστάνετε ψυχραμένες οικογενειακές σχέσεις.

Ζυγός

Δύσκολη πλανητική συγκυρία των ημερών σας φέρνει απέναντι σε εμπόδια που κάνουν δύσκολη την πραγμάτωση των σχεδιασμών σας. Οι μέρες απαιτούν ψυχραιμία από όλους ενώ είναι ακραία ανατρεπτικές για τους 2, και 4 Οκτωβρίου αφού θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.  Πολλοί θα αναζητάτε αιτία να μετακινηθείτε  καθώς οι στενοί οικογενειακοί χώροι αυτόν τον καιρό έχουν προβλήματα που θέλετε να αποφύγετε.. Μόνο από την Πέμπτη αρχίζουν και κατασιγάζουν οι όψεις και μαζί τους να ηρεμείτε και εσείς.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μέχρι και την Πέμπτη  θα έχετε οι πιο πολλοί τουλάχιστον κλειστή διάθεση και την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τον κόσμο. Οι μέρες απαιτούν προσοχή στις μετακινήσεις ενώ θα πρέπει να αποφύγετε όποιες δύσκολες συζητήσεις. Η νευρικότητα θα βασιλεύει και θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή και ηρεμία για να ξεφύγετε από τα δύσκολα των ημερών χωρίς προβλήματα. Η κακή νέα Σελήνη δίνει αρνητικά νέα και τσακωμούς. Από την  Πέμπτη και μετά θα ξεκινήσει το πρώτα καλό διάστημα της νέας χρονιάς. Τις μέρες αυτές η τύχη θα είναι μαζί με τους 8και 9 Νοεμβρίου σε όλα τα θέματα.

Τοξότης

Όλα θα είναι καλά για σας από την Πέμπτη και μετά που θα έχετε τελειώσει με τις όποιες δεσμευτικές σας υποχρεώσεις και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν και να βρεθείτε με άτομα που σας ανεβάζουν.  Οι μέρες μέχρι εκεί πολύ αρνητικές ,κουραστικές και έχουν και οικονομικούς κινδύνους για αυτό προσοχή στα χρήματα σας και γενικά στα πράγματά σας. Ακόμα προσπαθήστε να ελέγξετε τον λόγο σας που τις μέρες του εκνευρισμού σας μπορεί να είναι εκτός από σκληρός και άδικος.  Η κακή νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά μία περίοδο που το πρώτο σας μέλημα θα γίνει η οικονομική σας ασφάλεια.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Μέχρι και την Τετάρτη προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας χωρίς να γκρινιάζετε και  δείξτε πως είστε έτοιμοι για όποιας μορφής ανατροπή φέρνουν  οι μέρες αυτές με την ρεαλιστικότητα και την σοβαρότητα που ταιριάζει σε έναν Αιγόκερω. Οι 16ως 19 Δεκεμβρίου θα είστε πιο τυχεροί καθώς θα έχετε αιτίες χαράς και συναισθηματικής κάλυψης. Οι ίδιοι  παίξτε ακόμα και ένα λαχνό χωρίς να κάνετε υπερβολή γιατί οι μέρες αυτές θα σας δώσουν έτσι και αλλιώς ένα κέρδος που μπορεί να είναι χρήμα μπορεί να είναι πρόταση κλπ.  Η νέα Σελήνη δείχνει ότι αυτήν την χρονιά θα αλλάξουν αναγκαστικά πολλά στην ζωή σας .

Υδροχόος

Μέχρι και την Πέμπτη όλα θα είναι δύσκολα και οι κακές όψεις των ημερών θα σας καταθλίψουν καθώς θα νοιώσετε απογοητευμένοι με διάφορα θέματα και την ανάγκη να ξεφύγετε από σκέψεις αγωνίες και άγχη που σας πνίγουν αυτόν τον καιρό. Η αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν θα σας στεναχωρεί και οι προβληματισμοί σας για το αύριο θα σας δημιουργούν πρόσθετες αγωνίες.  Η κακή νέα Σελήνη σας κάνει απόμακρους και σας προτείνει με σκληρό τρόπο να κάνετε μία μεγάλη ανασκόπηση και να επαναπροσδιορίσετε στόχους.

 

Ιχθείς

Γεμάτο λάθη βιασύνης που κοστίζουν και ένταση που μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο σχέσεις είναι αυτό το διάστημα. Οι κακές όψεις των ημερών απαιτούν προσοχή καθώς μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλες ρίξεις ακόμα και με προσφιλή σας άτομα. Η Εβδομάδα  απαιτεί προσεχτική οικονομική διαχείριση. Οι 7,8 Μαρτίου θα έχετε τύχη και πιθανά μόνο εσείς θα ξεφύγετε από τις αρνητικές επιδράσεις των σκληρών όψεων και της κακιάς νέας Σελήνης.. Από την Πέμπτη και μετά  ξεκινά για όλους ένα πιο ήρεμο διάστημα.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Χριστουγεννιάτικες Υπουργικές Αναθυμιάσεις, του Παναγιώτη Σκευοφύλακα
Next Ρατσισμός: Ένα ελληνικό βίντεο δίνει μάθημα ζωής