Αστρολογικές προβλέψεις | 3 ως 9 Φεβρουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Με φορτωμένο πρόγραμμα ξεκινά η εβδομάδα σας που στην πορεία της θα δώσει στους 14,15,16/4ου κόντρες είτε με συνεργάτες είτε με συντρόφους που θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν απόψεις, αλλά και καλές επαφές συναντήσεις κλπ στους 4ως11/4ου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα μπερδέψει λίγο τους ρόλους σας στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνει λίγο δύσκολη την συνεννόηση σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε ή συνεργάζεστε.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες δίνουν συναισθηματικές χαρές αλλά και κέρδη στους γεννημένους 4,5,6/5ου αλλά και θα πιέσουν με ευθύνες τους 13/5ου . Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο καλές από κάθε άποψη μέρες για όλους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα μπλοκάρει οικονομικά θέματα και θα φέρει κάποιες συναισθηματικές παρεξηγήσεις είτε εξ αιτίας σχολίων είτε εξ αιτίας τις παρέμβασης τρίτων σε προσωπικά σας θέματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές βοηθούν τους 5ως 12/6ου να έχουν σημαντικές επαφές αλλά και να προωθούν συμφέροντα τους. Ακόμα δίνουν μία ιδιαίτερη δυναμική που επιτρέπει στους 17,18,19/6ου να κερδίζουν στόχους και να επιβάλουν τις απόψεις τους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα μπλοκάρει μία οικογενειακή εξέλιξη ή θα αφήσει ανεκπλήρωτη μία προσπάθεια συνεννόησης με δικούς σας για ένα οικογενειακό θέμα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες δίνουν αλλά και παίρνουν εξ ίσου σημαντικά πράγματα στους 3 και 4/7ου που η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια στην ζωή τους αυτόν τον καιρό. Οι 17,18 και 19/7ου θα έχετε οικογενειακές εντάσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσάς καθώς θα φρενάρει την τάση σας να τα λέτε χύμα και θα πάψει ο λόγος σας να έχει αυτήν την ενοχλητική επιθετικότητα που παρουσίαζε τις τελευταίες ημέρες. Όμως θα φέρει και κάποιες μικροαλλαγές στα προγραμματισμένα σας.

Λέων

Λέων

Με πολύ καλή διάθεση και γόνιμους ανταγωνισμούς ξεκινά η εβδομάδα για όλους. Οι μέρες δίνουν οικογενειακά ή εργασιακά προβλήματα που μπορούν αν έχουν και επιπτώσεις στην υγεία των 15,16/8ου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα καθυστερήσει κατ αρχάς κάποιο προγραμματισμένο και αναμενόμενο έσοδο και από τις 13 του μήνα και μετά θα θέσει σε επαναδιαπραγμάτευση τα οικονομικά στοιχεία μίας  σας συνεργασίας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μέρες δίνουν οικονομική μα και συναισθηματική τύχη στους 6,7,8/9ου που μπορούν να ποντάρουν με μέτρο στην καλή τους τύχη αυτό το 7ήμερο. Πέμπτη και Παρασκευή δείχνουν οι πιο καλές μέρες για όλους και όλες. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα φρενάρει πρόσκαιρα τα φιλόδοξά σας σχέδια όμως  από τις 13/2ου και μετά βοηθήσει να κάνετε σημαντικές και απαραίτητες διορθώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ζυγός

Οι μέρες δίνουν ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις στους 8 ως και 14/10ου και μία ακαταμάχητη επιθετικότητα στους 18,19,20/10ου. Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό για όλους από άποψη διάθεσης. Οι ανατροπές και η νευρικότητα θα εξακολουθήσουν να συνοδεύουν την ζωή των γεννημένων 3/10ου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα φέρει κατ αρχάς κάποιες αναγκαίες αλλά εκνευριστικές επαγγελματικές αλλαγές και από τις 13/2ου και μετά θα φέρει εκ νέου επικοινωνιακή σύνδεση με ένα άτομο που είχατε κόψει τις μεταξύ σας επαφές.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες δίνουν ανοίγματα και τύχη μαζί με καλή διάθεση στους 4,5/11ου  και καλές επαφές μηνύματα, προσκλήσεις κλπ στους 6,7,8/11ου. Πιεσμένοι από τεχνικά προβλήματα που καθυστερούν ή μπλοκάρουν τις κινήσεις σας θα είστε οι 15/11ου . Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη και διαρκεί ως το τέλος του μήνα θα  φέρει ξανά στους  26,27/10ου πίσω κάποια πρόταση ή κάποιο άτομο και από τις 13/2ου και μετά θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε εκ νέου με ένα άλυτο οικογενειακό θέμα ή με ένα τεχνικό πρόβλημα του σπιτιού σας.

Τοξότης

Δυναμικό το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δίνει ως και την Τρίτη χρόνο και ευκαιρία να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε και ότι σας ανεβάζει την διάθεση. Οι μέρες μπορούν να φέρουν ξαφνικά ευχάριστα κάθε μορφής στους 2/12ου. Οι 7 ως και 13/12ου έχουν να περιμένουν αξιόλογα νέα τις μέρες αυτές απαντήσεις κλπ. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες αναγκαστικές λειτουργικές μικροαλλαγές στο σπίτι.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες δίνουν τύχη συναισθηματική και γενική στους 4,5,6/1ου αλλά και μία δεύτερη ευκαιρία να προσεγγίσουν κάποιο στόχο τους. Αντίθετα είναι μέρες πίεσης για τους 3/1ου σε όλους τους τομείς.  Από Τετάρτη βράδυ  ως και Παρασκευή είναι το καλύτερο διάστημα του 7ημέρου για όλους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη θα σας επιτρέψει να ξανασκεφτείτε  μία πιθανά επαγγελματική πρόταση αλλά και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ένα θέμα.  Από τις 13/2ου και μετά δείχνει να ξανά ανοίγει μία πηγή από την οποία περιμένετε κάποιο πρόσθετο έσοδο.

Υδροχόος

Ουδέτερη για τους πολλούς η εβδομάδα δίνει πολύ καλό Σαββατοκύριακο που σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα άτομα και ευχάριστες παρέες. Οι 11/2ου θα νοιώσετε αρκετά πιεσμένοι από τα προγράμματα που σας επιβάλουν ή από συνθήκες είτε στην δουλειά είτε στην οικογένεια. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη θα σας κάνει να αναβάλετε ή και να ματαιώσετε μία αγορά και από τις 13 του μήνα και μετά θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για μία συναισθηματική υπόθεση που πρόσφατα είχατε κλείσει.

 

Ιχθείς

Οι μέρες δίνουν εκ νέου προτάσεις και ευκαιρίες κάθε μορφής στους 2και 3 Μαρτίου. Για τους πολλούς όμως το 7ημερο είναι ουδέτερο. Ως και την Τετάρτη θα σας απασχολούν έξοδα και οικονομικά θέματα.   Πολλές συναντήσεις και θετικές επικοινωνίες έχει η Πέμπτη και η Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ οικογενειακό. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά την Πέμπτη θα αναβάλει κάποια οικογενειακά ή συνεργασιακά σας σχέδια και από τις 13/2ου και ως το τέλος του μήνα θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ας εστιάσουμε σε όσα έχουμε ήδη στη ζωή μας, της Φλώρας Χατζημανώλη
Next Rock Gallery: όλα τα πρόσωπα της ροκ