Αστρολογικές προβλέψεις | 3 έως 9 Νοεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ως και την Τετάρτη θα είστε γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να τρέξετε πολλά θέματα. Οι μέρες θα έχουν αποδοτικότητα σε όλους τους τομείς μα και καλές οικογενειακές στιγμές για πολλούς Κριούς. Η Πανσέληνος της Παρασκευής από τον Ταύρο  στηρίζει τα οικονομικά σας  αλλά και σας βάζει σε διαδικασία οργάνωσης γύρω από την διαχείριση τους. Σε πολλούς δίνει μία ανάσα ρευστότητας μα και την δυνατότητα να κάνουν πιο εύκολα ορισμένα έξοδα, αγορές κλπ. Πάντα προσεχτικοί και σε όλα να είστε και αυτό το 7ήμερο οι 12/4ου .

Ταύρος

Ταύρος

Ως και το απόγευμα της Τρίτης θα υπάρξουν λόγοι αναστάτωσης ευτυχώς περαστικοί ενώ η διάθεση σας θα είναι κλειστή στο ξεκίνημα του 7ημέρου. Απ την Πέμπτη ξεκινά το καλύτερο διάστημα των ημερών για όλους. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο δικό σας ζώδιο δείχνει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας  και περνά σε φάση υλοποίησης ένα σχέδιο των γεννημένων στα μέσα του ζωδίου μα και να δώσει σε όλους την αίσθηση ότι κάτι αρχίζει να κυλά περισσότερο ομαλά στους καίριους τομείς της ζωής σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ως και το Σάββατο εσείς του 3ου 10ημέρου θα προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα μα και θα έχετε ένα ενδιαφέρον νέο, μήνυμα ή πρόσκληση. Οι όψεις των ημερών εξυπηρετούν επαγγελματικά σας θέματα και η πανσέληνος  της Παρασκευής θα κατασιγάσει μία ανησυχία σας  γύρω από αυτά ενώ  ως τα τέλη της εβδομάδας  θα έχει ολοκληρωθεί μία μικρή τακτοποίηση που επιχειρείτε σε ότι αφορά εγκρεμοί ζητήματα  αλλά και συναισθήματα. Το Σ/Κ δείχνει ιδανικό για όλους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες δίνουν μεγάλη έμφαση σε συναισθηματικά της ζωής σας θέματα και προσφέρουν συγκινήσεις στους από 4 ως και 13/7ου. Όμως εσείς του Ιουνίου θα έρχεστε συχνά σε κόντρα με άτομα του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος  τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος της Παρασκευής στον φιλικό σας Ταύρο την Δευτέρα σας δίνει φίλους και ισχυρούς συμπαραστάτες. Πέμπτη και Παρασκευή κερδίστε πρόσωπα και εντυπώσεις στους χώρους που θα βρεθείτε ή θα καλεστείτε.

Λέων

Λέων

Τα δύσκολα αυτήν την εβδομάδα είναι για τους γεννημένους στις 17/8ου που πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Αντίθετα οι 13,14/8ου θα έχετε τύχη, κέρδη και ίσως μία σημαντική πρόταση.  Τρίτη έως και Πέμπτη οι πιο αποδοτικές σας ημέρες σε όλους τους τομείς. Η πανσέληνος της Παρασκευής σας φέρνει απέναντι σε ευθύνες και υποχρεώσεις  που δεν μπορείτε ούτε πρέπει να αγνοήσετε.  Κοινωνικό και ξεκούραστο το Σ/Κ σας.

Παρθένος

Το 7ήμερο ξεκινά λίγο ανάποδα και την Τρίτη θα έχετε δυσκολίες καχύποπτη διάθεση μα και έξοδα που θα σας προβληματίσουν. Η  Θετική σας διάθεση επανέρχεται  την Πέμπτη και την Παρασκευή  για όλους. Η πανσέληνος της Παρασκευής στον φιλικό σας  Ταύρο βοηθά τις επικοινωνίες σας και την οργάνωση που απαιτεί μία μετακίνηση – ταξίδι ή μία νέα προσπάθεια σας ενώ παράλληλα σας δείχνει τρόπους  η σας γνωρίζει ειδικούς για να μάθετε κάτι νέο που θα προσθέτει γνώση στις γνώσεις σας η θα σας λύσει ένα πρόβλημα.

Ζυγός

Οι του 3ου 10ημέρου μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα τις μέρες αυτές.  Οι 29,30/9ου,  1,2,3 και 7 /10ου  θα έχετε κόντρες με άτομα του οικογενειακού σας χώρου ή γενικά μία αιτία οικογενειακής αναστάτωσης ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες της Τρίτης. Η πανσέληνος της Παρασκευής δείχνει  ότι είναι κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε στήριξη – βοήθεια από κάποιο άτομο του κοντινού φιλικού ή οικογενειακού σας χώρου προκειμένου να ξεμπλοκάρετε με τα οικονομικά σας. Εξαιρετικό για τους περισσότερους το Σ/Κ σας ξεκουράζει μα και σας δίνει τρόπους να ξεχωρίσετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη επιβεβαιώνει μα και ομορφαίνει την ζωή των 5ως12/11ου τις μέρες αυτές κάνοντας άλλους  ακαταμάχητους μα και δίνοντάς τους υπόλοιπους  μία ειδική αιτία χαράς, κέρδους κλπ. Προσέχοντας νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τις κινήσεις  σας και αποφεύγοντας τα δύστροπα στους χώρους της δουλειάς θα έχετε μία πολύ αποδοτική εβδομάδα. Η πανσέληνος της Παρασκευής  από τον Ταύρο βοηθά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και δίνει τρόπο για να τα βρείτε όπου τα έχετε χάσει με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Κτητικότητα που μπορεί να οδηγήσει και σε προστριβές με δικά σας άτομα δίνει το ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτερα το απόγευμα της  Τρίτης. Η τύχη αυτό το 7ημερο κάνει χατίρια κάθε μορφής  και δίνει δώρα στους γεννημένους 13/12ου Η πανσέληνος της Παρασκευής  απ τον Ταύρο σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά που μπορεί να μην είναι τις αρεσκείας σας αλλά δείχνουν αναγκαίες  αυτόν τον καιρό και πιθανά μονόδρομος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Αποφασιστικότητα και ορμή που μπορεί να γίνει και επιθετική διάθεση θα παρουσιάσετε οι 28 έως 31/12ου προκειμένου να κάνετε το δικό σας.  Οι μέρες εξακολουθούν να πιέζουν τους 1/1ου και το δύσκολο απόγευμα της Τρίτης και εσείς και όλοι ας είστε πιο ευέλικτοι και υπομονετικοί.    Από την Πέμπτη όλα θα είναι καλά και η διάθεσή σας στα ύψη καθώς η πανσέληνος της Παρασκευής  από τον  Ταύρο  είναι ότι καλύτερο έχετε να περιμένετε αυτήν την εβδομάδα και αφορά τόσο συναισθηματικά σας θέματα όσο και την δυνατότητα να ασχοληθείτε  περισσότερο με  ότι αγαπάτε.

Υδροχόος

Αυτόν τον καιρό η σιωπή είναι χρυσός ιδιαίτερα για εσάς τους 3ου 10ημέρου που μπορείτε να κάνετε ζημιές αν αντιδράσετε επιθετικά σε ότι σας ενοχλεί. Για όλους πιο δύσκολη η Τρίτη που θα παίξει με τα νεύρα και  τις υπομονές σας. Το 7ήμερο σας φορτώνει υποχρεώσεις κοινωνικές ή επαγγελματικές αλλά υπόσχετε αποδόσεις σε όσους κουραστούν και τις διεκπεραιώσουν.   Η πανσέληνος της Παρασκευής βοηθά στο να δημιουργηθεί η να διατηρηθεί το καλό οικογενειακό κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο. Το Σ/Κ είναι για τους περισσότερους  εξαιρετικό.

 

Ιχθείς

3 έως και 11/3ου έχετε να περιμένετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη , απάντηση, νέο , κέρδος ή γνωριμία  μέσα σε αυτό το 7ήμερο. Η Δευτέρα ξεκινά με καλούς οιωνούς και διάθεση και μόνο την Τρίτη απ το μεσημέρι και μετά πρέπει να προσέξετε κυρίως τα οικονομικά σας και να ελέγξετε την κτητικότητα σας. Η πανσέληνος του Ταύρου δείχνει να λειτουργεί πολύ ευεργετικά για εσάς και η επιρροή της απ τα τέλη της εβδομάδας βοηθά την έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία που επιδιώκετε με τα άτομα γύρω σας. Αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι διάσημες στο δρόμο με στυλ
Next Στην Ατζέντα στις Βρυξέλλες: ΓΤΟ, Ebola, Κολομβία