Αστρολογικές προβλέψεις | 29/9ου έως 5/10ου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το ξεκίνημα του 7ημέρου είναι θετικό για όλους και ως την Τετάρτη μπορείτε να κάνετε με ευκολία τις δουλειές και με θετικά αποτελέσματα τις όποιες επαφές σας. Σε αυτά βοηθά και η Αφροδίτη από τον Ζυγό. Παρά τις δυσκολίες της η εβδομάδα δίνει κέρδη και νίκες κάθε μορφής στους γεννημένους 5,6Απριλίου που μετά πολύ καιρό έχουν αιτίες να νοιώσουν καλά και  να γίνουν περισσότερο αισιόδοξοι. Η δύσκολη κόντρα Ήλιου Πλούτωνα επηρεάζει το τέλος της εβδομάδας όλους σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών μα περισσότερο εσάς της 1ης Απριλίου.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ερμής σε στάση θα μπλοκάρει συνεργασιακά θέματα και το σκληρό τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δίνουν μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα παρ όλο που ως την Τετάρτη θα είστε ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις κυρίως στα επαγγελματικά σας . Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα βοηθήσει  επαγγελματικές μα και οικονομικέ σας υποθέσεις. Από την Πέμπτη και μετά οι δυσκολία συνεννόησης αλλά και ανταγωνιστικές κόντρες θα σας προβληματίσουν έντονα. ΟΙ 11/5ου θα βρεθείτε αρκετά στριμωγμένοι κάτω από το βάρος είτε υποχρεώσεων είτε μπρός σε ένα δίλλημα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η προσωπική σας ζωή.  Αυτήν την εβδομάδα εσείς του Μαίου μπορείτε είτε να αναζωογονήσετε την σχέση σας είτε αν είστε μόνοι να έχετε μία συναισθηματική ευκαιρία. Γενικά ακόμα και τα αρνητικά αυτών των ημερών εσάς θα σας βγουν τελικά σε καλό για αυτό μην αφήσετε να σας ρίξουν ακόμα και τα όποια δύσκολα του Σαββάτου. Η Κυριακή δείχνει να σας αποζημιώνει.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα κάνει πιο όμορφο τον χώρο σας είτε επειδή θα κάνετε μικρές ανακαινίσεις είτε εξ αιτίας μίας θετικής παρουσίας ενός αγαπημένου ατόμου σε αυτόν. Πολλές και μαχητικές πρωτοβουλίες πρέπει να πάρετε στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα ξανακουβεντιάσετε μία πρόταση ή θα τα ξαναπείτε με ένα άτομο που είχατε χαθεί. Το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα  δίνει οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα στους γεννημένους 3/7ου.

Λέων

Λέων

Οι 7και 8 Αυγούστου θα πάρετε μία βαθιά ανάσα αυτές τις μέρες και την πρώτη γεύση από τα θετικά που θα εξελιχθούν μέχρι την Άνοιξη του 2015 στην ζωή σας. Αντίθετα εσείς  της 13ης του Αυγούστου να προσέχετε και στην δουλειά και σε υγεία και σε θέματα οικογενειακά καθώς η εβδομάδα δείχνει δύσκολη για εσάς. Ως και την Τρίτη οι μέρες σας βοηθούν σε όλα τα θέματα και οι 3ως 6/8ου μπορείτε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε σε χώρους που υπάρχει ανταγωνισμός. Το δύσκολο Σάββατο προσέχετε τα λόγια και τις μετακινήσεις σας ενώ κάποιοι πιθανά να πάρετε ένα δυσάρεστο νέο.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Έσοδα σας φέρνει η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον ζυγό για ένα περίπου μήνα όπως και ο Ήλιος που είναι στο ζώδιο αυτό από την περασμένη εβδομάδα.  Όμως οι μέρες  που ακολουθούν δεν είναι για όλους καλές  καθώς δίνουν νευρικότητα και εντάσεις με άτομα του κοντινού χώρου σε  εσάς του 2ου 10ημέρου. Ωστόσο Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι μέρες που βοηθούν περισσότερο τους στόχους σας αλλά και την διάθεσή σας.  Το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο θα δώσει αιτίες για απρόβλεπτα έξοδα και γενικά μία τάση να χάνετε.

Ζυγός

Η Αφροδίτη προσθέτει στην γοητεία των γεννημένων τον Σεπτέμβριο κάτι παραπάνω που θα τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς τις μέρες αυτές. Με την βοήθειά της μπορείτε και να καλυτερεύσετε σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες αν είστε μόνοι ενώ το διάστημα βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εικόνα σας. Όμως η εβδομάδα και ιδιαίτερα στα τέλη της γίνετε δύσκολη όχι μόνο για εσάς της 8ης του /10 που συνεχίζει η περίοδος των ανατροπών αλλά και για εσάς της  4ης /11ου που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο και θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μία εβδομάδα μετά τον Ήλιο περνώντας και η Αφροδίτη στον Ζυγό θα νοιώσετε ότι έχετε λόγους να κλειστείτε στον εαυτό σας είτε για να προστατευτείτε είτε για να κάνετε μία εσωτερική αναδόμηση βάζοντας σε τάξη συναισθήματα αλλά και προτεραιότητες. Παράλληλα το διάστημα έχει αρκετό παρασκήνιο και σε ότι αφορά μία σας συνεργασία και εσείς θα είστε και κτητικοί και ίσως υπερβολικά καχύποπτοι. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συναντήσεις – συζητήσεις. Η Κυριακή δίνει ευχάριστες στιγμές σε εσάς του Οκτώβρη.

Τοξότης

7 και 8 Δεκεμβρίου γεννημένοι θα έχετε ένα τυχερό 7ήμερο που μπορεί να σας δώσει μία πρώτη γεύση από τα θετικά που θα εξελιχθούν μέχρι την Άνοιξη του 2015 στην ζωή σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας θα βελτιώσει φιλικές σχέσεις και πιθανά θα γεννήσει και μία νέα φιλία που μπορεί να μείνει. Ως και την Τρίτη όλα θα πηγαίνουν απροβλημάτιστα ενώ τόσο ή Πέμπτη όσο και το δύσκολο Σάββατο μπορεί να σας βγάλει και έξοδα και κόντρες με άτομα του περιβάλλοντός σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί καθώς θα αυξήσει τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη αυτή η θέση μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια όπως και την τάση σας να κάνετε κάποιες κινήσεις ή και αγορές  εντυπωσιασμού. Τετάρτη είναι η πιο καλή μέρα για όλους. Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τους 2/1ου ιδιαίτερα το Σάββατο που το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα  θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε ζεστοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας να πάρετε χαρές από άτομα που αγαπάτε να βελτιώσετε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αν είστε μόνοι να έχετε την ευκαιρία για κάτι που έχει την δύναμη να τραβήξει την προσοχή σας. Όλοι οι γεννημένοι το 1ο 15ήμερο έχετε καλές στιγμές και ένα ευχάριστο είτε γεγονός είτε συνάντηση είτε μήνυμα παρ όλο που η εβδομάδα αυτή δεν είναι καλή κυρίως στα τέλη της που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο και θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη 6 μέρες μετά τον Ήλιο περνά στον Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν καθώς θα υπάρχουν αιτίες κάποιοι να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που σας περιβάλουν είτε στην δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή.  Οι μέρες για τους πολλούς είναι ουδέτερες και μόνο το δύσκολο Σάββατο που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάποιοι θα έχετε μία έντονη διαφωνία. Για αυτό αποφύγετε την μέρα αυτήν τα δύσκολα ( συζητήσεις ) κλπ.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ο ιππότης... Denzel Washington επιστρέφει με το Equalizer
Next Ώρα να επιταχύνει η υπηρεσία eCall για τα αυτοκίνητα;