Αστρολογικές προβλέψεις | 29 Δεκεμβρίου 2014 έως 4 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Με πιο τυχερούς στο καλημέρα της νέας χρονιάς τους γεννημένους 11 Απριλίου  η νέα χρονιά δείχνει να είναι χρονιά υποχρεώσεων (όχι δυσάρεστων) για τους περισσότερους. Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  αλλά συναντά και τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο.  Όμως η Κριαρίσια φύση σας δεν θα αφήσει τίποτα να σας χαλάσει την γιορτή και την διάθεση και οι πιο πολλοί θα τα καταφέρετε πιο καλά καθώς οι μέρες δείχνουν να έχουν να σας δώσουν  ευχάριστες εκπλήξεις. Οι μέρες θα προβληματίσουν τους γεννημένους 2 Απρίλη  που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεχτικοί.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες αυτές δείχνουν να ευνοούν πιο πολύ εσάς του 3ου 10ημέρου δίνοντας σας ξεχωριστές  αιτίες  χαράς κάθε μορφής.  Η παραμονή της πρωτοχρονιάς και το γύρισμα του νέου χρόνου σας βρίσκει σε καλή και αισιόδοξη διάθεση  και ως την Πέμπτη οι μέρες δείχνουν ευχάριστες. Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Υδροχόο  και από εκεί θα σας βοηθά να φανείτε περισσότερο.  Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  ενώ  συναντά και τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο. Τις μέρες αυτές να αποφύγετε κάθε κόντρα ακόμα και αν έχετε όλα τα δίκαια εσείς.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Υδροχόο  και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο που συμβαίνει αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μία ανάσα αισιοδοξίας σε εσάς του Μαίου  που είστε και οι πιο τυχεροί  Δίδυμοι.  Νοσταλγική θα είναι για εσάς η  παραμονή  ενώ από την 1η  θα ανέβει  η διάθεση σας για ένα 2ήμερο.  Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  και κάνει σύνοδο με  τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο. Τα τέλη της εβδομάδας  είναι δύσκολα και θα γεννήσουν αιτίες που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι φίλοι μπορούν να σας ξεκουράσουν και να σας ανεβάσουν την τις  παραμονές της νέας χρονιάς  για αυτό πείτε ναι στις προτάσεις που θα δεχθείτε. Θα κινήστε με γνώμονα να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων αν και η κρίση δεν  θα σας επιτρέψει  να φροντίσετε για όλα όπως θα θέλατε για να είναι ιδανικά. Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  και κάνει σύνοδο με  τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο. Οι μέρες αυτές  θα είναι δύσκολες για όλους μα πιο πολύ για τους γεννημένους  4,5/7ου που πρέπει να είναι γενικά προσεχτικοί.

Λέων

Λέων

Κοινωνικές – οικογένειες υποχρεώσεις θα εκτελείτε την  παραμονή της νέας χρονιάς που όλα θα είναι τυπικά αλλά όχι άσχημα.  Οι μέρες αυτές μεταφέρουν μία αιτία χαράς και δίνουν γενικά μεγάλη τύχη στους   Λέοντες της 11ης και 12ης Αυγούστου. Στα τέλη της εβδομάδας ο  Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  και κάνει σύνοδο με  τον Πλούτωνα. Εσείς να  μην κουράζεστε, προσέξτε την υγεία σας  και μην αφήνετε να σας πάρουν από κάτω επαγγελματικές εντάσεις και άγχη οικονομικά το πρώτο Σαββατοκύριακο της νέας χρονιάς.

Παρθένος

Σε μεγάλα κέφια σας βρίσκει η παραμονή της πρωτοχρονιάς. Πολλά και ενδιαφέροντα έχετε να κάνετε τις μέρες αυτές, ενώ είστε από τα λίγα ζώδια που είναι ευνοημένα αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι έχετε αιτίες να χαρείτε να βρεθείτε με αγαπημένα άτομα, να έχετε καλές συναισθηματικές εξελίξεις, αλλά και να κερδίσετε ακόμα και μέσα από δύσκολες για άλλους καταστάσεις. Ήλιος από τον Αιγόκερο 3 και 4 /1ου κάνει κακές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα και μπορεί να σας φέρει κόντρες τις μέρες αυτές είτε με  παιδιά σας είτε με  άλλους αγαπημένους σας. Τις ίδιες μέρες θα μαθαίνετε δύσκολα νέα για προβλήματα κάποιων φίλων.

Ζυγός

Με κλειστή διάθεση θα σας βρει η νέα χρονιά καθώς τίποτα δεν θα είναι όπως θα θέλατε για να είστε ικανοποιημένοι. Αντίθετα  1 και 2 του Ιανουαρίου είναι οι πιο καλές  από πλευρά διάθεσης. Οι μέρες γενικά δείχνουν να έχουν ένταση και εκνευρισμό. Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  και κάνει σύνοδο με  τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο. Η όψεις αυτές επηρεάζουν πολύ τους  6/10ου που πρέπει να είναι γενικά προσεχτικοί και επί μέρους τους υπόλοιπους  σε οικογενειακά κυρίως θέματα. Αντίθετα οι μέρες θα δώσουν αισιόδοξα συναισθηματικά μηνύματα μετά από καιρό σε εσάς 2 των πρώτων ημερών του ζωδίου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Συντροφικά θα είναι το βράδυ της παραμονής  της πρωτοχρονιάς  και εσείς θα κάνετε τα πάντα για να είναι όλοι γύρω σας ευχαριστημένοι.  Την πρώτη του χρόνου θα πρέπει να ακολουθήσετε προγράμματα που γεννούν οι όποιες υποχρεώσεις σας κοινωνικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  και κάνει σύνοδο με  τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο και εσείς καλό θα είναι να προσέξετε τις μετακινήσεις σας όπως και τα λόγια σας που μπορεί να γεννήσουν παρεξηγήσεις χρονιάρες μέρες. Τις ίδιες μέρες  θα υπάρχει γενικά εκνευρισμός για αυτό κινηθείτε με χαλαρά προγράμματα.

Τοξότης

Αν εξαιρέσουμε κάποιους οικονομικούς προβληματισμούς που γεννούν τα έξοδα των ημερών οι περισσότεροι έχετε κάθε λόγο  να περάσετε όμορφα  αυτές τις γιορτές,  ιδιαίτερα την παραμονή  όπου και αν βρεθείτε. Δεν θα σας λείψει η καλή παρέα ενώ οι γύρω θα κάνουν τα πάντα για να σας ικανοποιήσουν. Πιο τυχεροί όλων και σε όλους τους τομείς οι 13,14 /12ου γεννημένοι.  Με το καλημέρα του 15 στις 3 και 4/1ου  ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω κοντράρει με τον Ουρανό  και τον Πλούτωνα   Αυτό δίνει εκτός από έξοδα και αιτίες διαφωνιών γύρω από οικονομικά θέματα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες δείχνουν να ευνοούν περισσότερο εσάς του 3ου 10ημέρου και να σας υπόσχονται αποδώσεις  σε όλους τους τομείς. Αν είστε μόνοι πιθανά να κάνετε και μια  γνωριμία. Όμως γενικά τις  παραμονές  της νέας χρονιάς όλα θα βοηθούν να νοιώθετε καλά και να έχετε τόση διάθεση ώστε να μπορείτε να παρασύρετε και άλλους σε αυτήν. Μόνο οι 3/1ου έχετε αιτίες για να μην είστε καλά τις μέρες αυτές. Κυρίως σε εσάς και επί μέρους στους άλλους το Σαββατοκύριακο οι κακές όψεις του Ήλιου με Ουρανό και Πλούτωνα θα δώσουν είτε άσχημα νέα είτε οικογενειακές αγωνίες.

Υδροχόος

Στο σπίτι οικογενειακά  και με ζεστή ατμόσφαιρα (αν και οι προτάσεις φίλων θα είναι και πολλές και ενδιαφέρουσες)   δείχνει η  παραμονή και η πρωτοχρονιά για τους περισσότερους. Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και αυτό είναι το πρώτο δώρο του 2015 σε εσάς. Οι Υδροχόοι των 2 πρώτων ημερών θα έχουν να περιμένουν  μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη ως την Κυριακή.  Ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω αντιμετωπίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό  ενώ  συναντά και τον Πλούτωνα  το Σαββατοκύριακο. Οι όψεις αυτές θα σας δώσουν αιτίες αγωνίας και λόγους να ταράξουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας  στα τέλη της εβδομάδας.

 

Ιχθείς

Μικρές μετακινήσεις θα έχετε οι περισσότεροι για να  βρεθείτε κοντά σε άτομα που αγαπάτε  τις μέρες αυτές. Με πολύ κόσμο γύρω σας φίλους και συγγενείς θα δείτε τον ερχομό της νέας χρονιάς. Οι μέρες είναι  καλές ως και τις 2 του /1ου όμως το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος  σε κόντρα με Ουρανό και Πλούτωνα δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Μπορεί  διάφορες  αιτίες, ειδήσεις ή εξελίξεις να σας ανησυχήσουν και εσάς όπως και όλους. Ακόμα οι φίλοι θα έχουν την τάση να σας βαραίνουν με τα προβλήματά τους ή να σας απασχολήσει ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει κάποιο κοντινό σας άτομο.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ψωμί μπίρας με σκοτύρι Ίου, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Έκθεση 3D printing κατευθείαν από το μέλλον, της Χριστίνας Καλογεροπούλου