Αστρολογικές προβλέψεις |28/4ου έως 4/5ου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη θα σας προβληματίσει σε σχέση με οικονομικά κυρίως θέματα και  πιθανά να σας αναγκάσει να δώσετε αναφορά σε σχέση με οικονομικές σας κινήσεις. Ακόμα πιθανά να σας βγάλει και επιθυμίες  που συνεπάγονται έξοδα για τα οποία θα διαφωνήσουν μαζί σας δικά σας άτομα.   Μέχρι τα μέσα της η εβδομάδα έχει ένταση μετά όμως περνώντας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλα δείχνουν πως θα κάνετε έστω και μετ εμποδίων επιθυμίες σας πράξη.

Ταύρος

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης στο δικό σας ζώδιο δείχνει να σας οδηγεί στην απόφαση να αλλάξετε  κάποια σχέδια σας μετά από μία πιο ουσιαστική προσέγγιση των δεδομένων τις εποχής. Αυτός ο καιρός θα σας βοηθήσει να τρέξετε  επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε μόνοι σας λύσεις καθώς μία βοήθεια που ως τα χθες είχατε από ένα άτομο,  για κάποιο λόγο θα είναι πιο δύσκολο να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο σας οδηγεί σε συμπεράσματα σε σχέση με τον ρόλο που παίζουν κάποια άτομα γύρω σας  και σας βοηθά τελικά να μεταβάλετε αναλόγως και την δική σας στάση απέναντί τους . Αυτές τις μέρες θα κάνετε χρήσιμους απολογισμούς που θα σας οδηγήσουν σε σωστά συμπεράσματα και αποφάσεις . οι μέρες από την Πέμπτη και μετά βοηθούν τις επιδιώξεις σας και η εβδομάδα θα κλείσει μάλλον με θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο μπορεί να σας προβληματίσει σε οικονομικά κυρίως θέματα αφού υποχρεώσεις κοινωνικές ή και ανάγκες δικών σας ατόμων θα σας αναγκάσουν να κάνετε απρογραμμάτιστα έξοδα. Μέχρι και την Παρασκευή οι από 18/7ου και μετά θα έχετε μία καλή συνάντηση , εξέλιξη ή και έμπνευση ενώ όλες οι μέρες δίνουν τύχη και ανοίγματα κάθε μορφής στους  6 και 7/Ιουλίου. Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα και κοντά σε ότι αγαπάτε.

Λέων

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο  θα επιχειρήσει να βάλει φρένο σε αχαλίνωτες φιλοδοξίες κυρίως των γεννημένων στα τέλη του Ιουλίου και η φωνή της λογικής κάποιου κοντινού σας ατόμου θα προσπαθήσει να σας συνετίσει.  Οι εποχή προσφέρει πράγματι ευκαιρίες που μπορούν να κατακτήσουν μόνο όσοι έχουν μέθοδο αλλά και έχουν δώσει στο παρελθόν καλό δείγμα γραφής και ποιοτικά στοιχεία. Θετικό το πέρασμα της Αφροδίτης που από τον Κριό θα δώσει αισιόδοξο χρώμα στις μέρες σας από το Σάββατο και μετά.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα σας βάλει σε διλλήματα  μεταξύ συναισθήματος και λογικής και πιθανά τα συναισθήματα να κρίνουν τελικές σας αποφάσεις σε αυτήν την φάση. Η ανάγκη σας να εκφράσετε με επιθετικό λόγο το δίκαιο σας  θα είναι έντονη και θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τον θυμό σας. Όμως αυτή η  εποχή θα σας μάθει πολλά και θα σας ανοίξει καινούργιες οπτικές γωνίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα σας φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση καθώς για να ακολουθήσετε ένα δικό σας συμφέρον θα πρέπει πιθανά να δυσαρεστήσετε ένα κοντινό σας άτομο και αυτό θα το κάνετε αν τελικά το κάνετε με βαριά  καρδιά.  Το διάστημα αυτό θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο και στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι παρήγορο το ότι από το Σάββατο η Αφροδίτη θα περάσει απέναντί σας στον Κριό για να βοηθήσει την ομαλοποίηση σχέσεων και συνεργασιών με την εκεί παρουσία της.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα δώσει αιτίες για να αναβαθμίσετε σχέσεις και συνεργασίες .. Να προτείνετε και τελικά να πετύχετε όρους που σας συμφέρουν και να βελτιώσετε  τις συνθήκες μέσα σε αυτές . Ως την Παρασκευή οι από 17/11ου και μέρα θα πάρετε μία συναισθηματική χαρά και οι γεννημένοι 7και 8 του Νοέμβρη θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς.. Η Αφροδίτη από τον Κριό από το Σάββατο και για όλον τον Μάη  θα βοηθά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα πυροδοτήσει κάποιες αναγκαίες εξελίξεις και αλλαγές στα επαγγελματικά σας και πιθανά γρήγορα να χρειαστεί να έχετε μία πρόσθετη ευθύνη σε αυτούς τους χώρους. Η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά στον Κριό και για όλο τον Μάη θα δώσει έμφαση και χρώμα στον ερωτικό τομέα της ζωής σας . Οι μόνοι – μόνες θα έχετε μία γνωριμία και άλλοι θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις για εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο αφορά θέματα συναισθηματικά και σας καλεί να κάνετε κινήσεις που εξελίσσουν μία σχέση σας. Τα άτομα της καρδιάς σας περιμένουν από εσάς κινήσεις που μπορεί να κοστίζουν αλλά είναι και αναγκαίες για να καλύψετε τις ανάγκες των ανθρώπων της καρδιάς σας. Κάποιοι μεγαλύτεροι θα ξοδευτείτε αυτόν τον καιρό για να στηρίξετε επιλογές των παιδιών σας. Οι μέρες αυτές μεταφέρουν γενικά ευχάριστα συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά μηνύματα σε εσάς του 2ου και 3ου 10ημέρου.

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα φέρει μία μικρή αλλά όχι δυσάρεστη αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο. Θα υπάρξει λόγος να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και οικογενειακά θέματα αυτόν τον καιρό.. Η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά στον Κριό και για όλο τον Μάη θα δώσει πολλές ευχάριστες επαφές μετακινήσεις και συναντήσεις ενώ θα βοηθήσει στην σύσφιξη σχέσεων με άτομα του 2ου συγγενικού σας χώρου. Θα χρειαστεί να κάνετε προγραμματισμούς προκειμένου να είστε έτοιμοι για κάτι που περιμένετε.

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης από τον Ταύρο θα φέρει  ένα αναγκαίο διάλογο που θα κάνει πιο ξεκάθαρους τους ρόλους σας στον χώρο της δουλειά σας και θα οριοθετήσει σε πιο υγιείς βάσεις τις σχέσεις σας με άτομα που συνεργάζεστε. Η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά στον Κριό και για όλο τον Μάη θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και θα σας δώσει ιδέες που μπορούν να αποδώσουν ενώ θα σας κάνει και περισσότερο καταναλωτικούς. Ως την Παρασκευή οι από 15/3ου και μετά θα έχετε μία επιβεβαίωση συναισθηματική και οι 5,6/3ου την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ivailo Kalfin:Μεγαλύτερη έμφαση σε πολιτικούς στόχους στο μέλλον για το ΕΚ
Next Εμπειρία Glutenfree από την Dr. Schar, της Εμμανουέλας Κόκκαλη