Αστρολογικές προβλέψεις | 28 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2013,από τον Πέρρη Κρητικό

 

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις του για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε  στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.
Κριός
Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12 ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30 Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτές να προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.
Ταύρος Ο διάλογος ακόμα και αν είναι εξαιρετικά δύσκολος φαντάζει σαν μόνος δρόμος για να εξισορροπήσετε πιεστικές συντροφικές ή συνεργασιακές καταστάσεις ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών του Μάη που σας αφορά περισσότερο και η επιρροή της έκλειψης Ηλίου της Κυριακής. Ο Άρης βοηθά τις μέρες αυτές εσάς του τέλους του Απρίλη και σας επιτρέπει να κάνετε πιο σίγουρα τα βήματά προς όποιο στόχο σας. Ως και την Πέμπτη οι μέρες δείχνουν φιλικές για τους Ταύρους και σας δίνουν χρόνο και τρόπο να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι αγαπάτε. Στα τέλη της όμως η εβδομάδα δεν συγχωρεί ούτε λάθη ούτε παραλήψεις.
Ταύρος
Ο διάλογος ακόμα και αν είναι εξαιρετικά δύσκολος φαντάζει σαν μόνος δρόμος για να εξισορροπήσετε πιεστικές συντροφικές ή συνεργασιακές καταστάσεις ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών του Μάη που σας αφορά περισσότερο και η επιρροή της έκλειψης Ηλίου της Κυριακής. Ο Άρης βοηθά τις μέρες αυτές εσάς του τέλους του Απρίλη και σας επιτρέπει να κάνετε πιο σίγουρα τα βήματα προς όποιο στόχο σας. Ως και την Πέμπτη οι μέρες δείχνουν φιλικές για τους Ταύρους και σας δίνουν χρόνο και τρόπο να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι αγαπάτε. Στα τέλη της όμως η εβδομάδα δεν συγχωρεί ούτε λάθη ούτε παραλήψεις.
Δίδυμοι Λεπτές θα είναι οι ισορροπίες στους επαγγελματικούς σας χώρους τις μέρες αυτές . Δέν είναι μόνο τα απρόβλεπτα που θα φέρει η σύνοδος Ερμή Κρόνου αλλά και η έκλειψη ΤΟΥ Ηλίου της Κυριακής που δείχνει να επηρεάζει από το ξεκίνημα της εβδομάδας αρνητικά τον χώρο και να αυξάνει την ανασφάλεια σε ότι αφορά τις εξελίξεις και την αγωνία για το αύριο που δείχνει εξαιρετικά ρευστό και αμφίβολο. Ακόμα τις μέρες αυτές να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε θέματα υγείας καθώς πολλούς θα τους απασχολήσουν ακόμα και αν αφορούν όχι εσάς αλλά κοντινό σας άτομο
Δίδυμοι
Λεπτές θα είναι οι ισορροπίες στους επαγγελματικούς σας χώρους τις μέρες αυτές. Δέν είναι μόνο τα απρόβλεπτα που θα φέρει η σύνοδος Ερμή Κρόνου αλλά και η έκλειψη του Ηλίου της Κυριακής που δείχνει να επηρεάζει από το ξεκίνημα της εβδομάδας αρνητικά τον χώρο και να αυξάνει την ανασφάλεια σε ότι αφορά τις εξελίξεις και την αγωνία για το αύριο που δείχνει εξαιρετικά ρευστό και αμφίβολο. Ακόμα τις μέρες αυτές να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε θέματα υγείας καθώς πολλούς θα τους απασχολήσουν ακόμα και αν αφορούν όχι εσάς αλλά κοντινό σας άτομο.
Καρκίνος Η διαπίστωση ότι είναι δύσκολο οι γύρω σας να λειτουργήσουν στους δικούς σας ρυθμούς και περισσότερο δύσκολο το να αγωνίζονται με θέρμη μαζί σας για δικά σας σχέδια και όνειρα φέρνουν οι μέρες αυτές που θα σας μάθουν ότι οι όποιες φιλόδοξες επιλογές σας κοστίζουν και σε χρήμα και σε κόπο και σε χρόνο. Άλλωστε και η έκλειψη της Κυριακής για εσάς λέει πως το κόστος των επιλογών σας προσωπικών και επαγγελματικών θα είναι αρκετά μεγάλο, τόσο που θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους για το αν τελικά θα το αντέξετε. Κατά τα άλλα οι μέρες δίνουν ακριβοπληρωμένες χαρές σε εσάς αλλά και μία μεγάλη άλλα αναμενόμενη ανατροπή στους 1/7ου.
Καρκίνος
Η διαπίστωση ότι είναι δύσκολο οι γύρω σας να λειτουργήσουν στους δικούς σας ρυθμούς και περισσότερο δύσκολο το να αγωνίζονται με θέρμη μαζί σας για δικά σας σχέδια και όνειρα φέρνουν οι μέρες αυτές που θα σας μάθουν ότι οι όποιες φιλόδοξες επιλογές σας κοστίζουν και σε χρήμα και σε κόπο και σε χρόνο. Άλλωστε και η έκλειψη της Κυριακής για εσάς λέει πως το κόστος των επιλογών σας προσωπικών και επαγγελματικών θα είναι αρκετά μεγάλο, τόσο που θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους για το αν τελικά θα το αντέξετε. Κατά τα άλλα οι μέρες δίνουν ακριβοπληρωμένες χαρές σε εσάς αλλά και μία μεγάλη αλλά αναμενόμενη ανατροπή στους 1/7ου.
Λέων Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για τους Λέοντες του 3ου 10ημέρου που έχουν, παρά τις δυσκολίες των ημερών, αυξημένη πιθανότητα να αποκομίσουν ένα συναισθηματικό κέρδος ως την Κυριακή να δημιουργήσουν μία σχέση ή να βελτιώσουν μία υπάρχουσα. Για τους πολλούς όμως και περισσότερο για τους γεννημένους 4,5,6/8ου οι μέρες φέρνουν προβλήματα σε σχέση με το σπίτι σας και η έκλειψη της Κυριακής που τους αφορά άμεσα θα τους προβληματίσει πολύ καθώς θα νοιώσουν για κάποιο λόγο ακάλυπτοι και ανήμποροι να αντιμετωπίσουν μία πιεστική κατάσταση.
Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για τους Λέοντες του 3ου 10ημέρου που έχουν, παρά τις δυσκολίες των ημερών, αυξημένη πιθανότητα να αποκομίσουν ένα συναισθηματικό κέρδος ως την Κυριακή να δημιουργήσουν μία σχέση ή να βελτιώσουν μία υπάρχουσα. Για τους πολλούς όμως και περισσότερο για τους γεννημένους 4,5,6/8ου οι μέρες φέρνουν προβλήματα σε σχέση με το σπίτι σας και η έκλειψη της Κυριακής που τους αφορά άμεσα θα τους προβληματίσει πολύ καθώς θα νοιώσουν για κάποιο λόγο ακάλυπτοι και ανήμποροι να αντιμετωπίσουν μία πιεστική κατάσταση.
Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες. Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.
Παρθένος
Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες. Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.
Ζυγός Στα οικονομικά σας φέρνει άγχη η εβδομάδα αυτή που ενώ έχει έσοδα βγάζει πολλά απρόβλεπτα και σε κάποιες περιπτώσεις δυσβάστακτα έξοδα ή ακόμα και αιτίες που σας αναγκάζουν να δαπανήσετε χρήμα για να καλύψετε τις ανάγκες κάποιου τρίτου χωρίς να μπορείτε να κάνετε πίσω. Αυτό είναι και το νόημα τόσο της συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο όσο και της έκλειψης του Ήλιου που γίνετε Κυριακή αλλά επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα αυξάνοντας τα πάγια των Ζυγών. Ακόμα οι μέρες ολοκληρώνουν των κύκλο ανατρεπτικών αλλαγών στην ζωή των γεννημένων 2,3/10 με σκληρό τρόπο. Μόνο εσείς του 3ου 10ημέρου θα είστε πιο χαλαροί τις μέρες αυτές.
Ζυγός
Στα οικονομικά σας φέρνει άγχη η εβδομάδα αυτή που ενώ έχει έσοδα βγάζει πολλά απρόβλεπτα και σε κάποιες περιπτώσεις δυσβάστακτα έξοδα ή ακόμα και αιτίες που σας αναγκάζουν να δαπανήσετε χρήμα για να καλύψετε τις ανάγκες κάποιου τρίτου χωρίς να μπορείτε να κάνετε πίσω. Αυτό είναι και το νόημα τόσο της συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο όσο και της έκλειψης του Ήλιου που γίνετε Κυριακή αλλά επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα αυξάνοντας τα πάγια των Ζυγών. Ακόμα οι μέρες ολοκληρώνουν των κύκλο ανατρεπτικών αλλαγών στην ζωή των γεννημένων 2,3/10 με σκληρό τρόπο. Μόνο εσείς του 3ου 10ημέρου θα είστε πιο χαλαροί τις μέρες αυτές.
Σκορπιός Η τύχη προστατεύει τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν τους Σκορπιούς της 12ης και 13ης Νοεμβρίου. Οι πολλοί ελέγξτε την νευρικότητα του λόγου σας και αποφύγετε με κάθε τρόπο αντιπαραθέσεις με άτομα που μπορούν να ανακόψουν την πορεία σας και να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής στο ζώδιό σας επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα κυρίως τους 3,4,5,6/11ου που εύκολα από ένα λάθος μπορούν να βρεθούν ξανά στο μηδέν μίας προσπάθειάς τους. Μπορεί τα σχέδιά σας να είναι πολλά και ο χρόνος να σας πιέζει όμως με ανάδρομο τον Ερμή είναι απαραίτητο να χαμηλώσετε ταχύτητες και να κινηθείτε γενικά πολύ προσεχτικά.
Σκορπιός
Η τύχη προστατεύει τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν τους Σκορπιούς της 12ης και 13ης Νοεμβρίου. Οι πολλοί ελέγξτε την νευρικότητα του λόγου σας και αποφύγετε με κάθε τρόπο αντιπαραθέσεις με άτομα που μπορούν να ανακόψουν την πορεία σας και να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής στο ζώδιό σας επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα κυρίως τους 3,4,5,6/11ου που εύκολα από ένα λάθος μπορούν να βρεθούν ξανά στο μηδέν μίας προσπάθειάς τους. Μπορεί τα σχέδιά σας να είναι πολλά και ο χρόνος να σας πιέζει όμως με ανάδρομο τον Ερμή είναι απαραίτητο να χαμηλώσετε ταχύτητες και να κινηθείτε γενικά πολύ προσεχτικά.
Τοξότης Καλό ξεκίνημα και συνέχεια έχει η εβδομάδα για τους Τοξότες του 3ου 10ημέρου που δείχνουν να μην επηρεάζονται από την αρνητικότητα των ημερών. Μάλιστα οι από 14ως και 20/12ου θα έχετε μέχρι την Κυριακή μία συναισθηματική νίκη και μία προσωπική επιβεβαίωση. Το διάστημα σας αναγκάζει να κάνετε κάποιους απολογισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις γεγονότα ή διαπιστώσεις θα σας προβληματίσουν ή και θα σας λυπήσουν. Η Έκλειψη Ηλίου επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα και δίνει ένα πρακτικό εμπόδιο που δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον προς το παρόν ένα φιλόδοξο σχέδιό σας.
Τοξότης
Καλό ξεκίνημα και συνέχεια έχει η εβδομάδα για τους Τοξότες του 3ου 10ημέρου που δείχνουν να μην επηρεάζονται από την αρνητικότητα των ημερών. Μάλιστα οι από 14ως και 20/12ου θα έχετε μέχρι την Κυριακή μία συναισθηματική νίκη και μία προσωπική επιβεβαίωση. Το διάστημα σας αναγκάζει να κάνετε κάποιους απολογισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις γεγονότα ή διαπιστώσεις θα σας προβληματίσουν ή και θα σας λυπήσουν. Η Έκλειψη Ηλίου επηρεάζει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα και δίνει ένα πρακτικό εμπόδιο που δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον προς το παρόν ένα φιλόδοξο σχέδιό σας.
Αιγόκερως Οι μέρες είναι σκληρές για τους 31/12ου καθώς κλείνει τις μέρες αυτές ένας κύκλος ανατροπών που έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο στην ζωή σας. Όμως και οι υπόλοιποι το 7ήμερο που ακολουθεί μπορεί να έρθετε σε διαφωνία ή και ρήξη με ένα φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο ενώ αν επιμένετε να περάσετε τις απόψεις σας σε άτομα που δεν θέλουν να δουν μία άλλη άποψη μπορείτε να θέσετε σε κίνδυνο ακόμα και μία επαγγελματική σας συνεργασία. Αυτό είναι και το νόημα της έκλειψης του ήλιου που μόνο με μετριοπαθή στάση και προσεχτικούς χειρισμούς μπορείτε να αποφύγετε.
Αιγόκερως
Οι μέρες είναι σκληρές για τους 31/12ου καθώς κλείνει τις μέρες αυτές ένας κύκλος ανατροπών που έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο στην ζωή σας. Όμως και οι υπόλοιποι το 7ήμερο που ακολουθεί μπορεί να έρθετε σε διαφωνία ή και ρήξη με ένα φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο ενώ αν επιμένετε να περάσετε τις απόψεις σας σε άτομα που δεν θέλουν να δουν μία άλλη άποψη μπορείτε να θέσετε σε κίνδυνο ακόμα και μία επαγγελματική σας συνεργασία. Αυτό είναι και το νόημα της έκλειψης του ήλιου που μόνο με μετριοπαθή στάση και προσεχτικούς χειρισμούς μπορείτε να αποφύγετε.
Υδροχόος Αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις έχουν οι μέρες που ακολουθούν αλλά και δυσκολίες που σας πιέζουν ψυχολογικά ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου που θα επηρεαστείτε περισσότερο και αυτήν και την άλλη εβδομάδα από την Ηλιακή έκλειψη της Κυριακής. Οι μέρες δείχνουν πιο ανάλαφρες για τους Υδροχόους του 3ου 10ημέρου που θα έχουν κοντά τους φιλικά άτομα και γενικά καλές επαφές και ευχάριστες ασχολίες. Το 7ήμερο αυτό λίγο πολύ σε όλους δίνει άγχος είτε σε σχέση με την εξέλιξη ενός ξεκινήματος που δείχνει να μην τρέχει με τις ταχύτητες και τα αποτελέσματα που θα θέλατε είτε εξ αιτίας τις προβληματικής σχέσης σας με ένα κοντινό σας άτομο.
Υδροχόος
Αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις έχουν οι μέρες που ακολουθούν αλλά και δυσκολίες που σας πιέζουν ψυχολογικά ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου που θα επηρεαστείτε περισσότερο και αυτήν και την άλλη εβδομάδα από την Ηλιακή έκλειψη της Κυριακής. Οι μέρες δείχνουν πιο ανάλαφρες για τους Υδροχόους του 3ου 10ημέρου που θα έχουν κοντά τους φιλικά άτομα και γενικά καλές επαφές και ευχάριστες ασχολίες. Το 7ήμερο αυτό λίγο πολύ σε όλους δίνει άγχος είτε σε σχέση με την εξέλιξη ενός ξεκινήματος που δείχνει να μην τρέχει με τις ταχύτητες και τα αποτελέσματα που θα θέλατε είτε εξ αιτίας τις προβληματικής σχέσης σας με ένα κοντινό σας άτομο.
Ιχθείς Προστατευμένη από την τύχη την δύσκολη αυτή εβδομάδα θα είστε οι γεννημένοι 10και 11 Μαρτίου . Τόσο οι όψεις των ημερών όσο και η Ηλιακή έκλειψη της Κυριακής που θα επηρεάσει και αυτό και το επόμενο 7ήμερο σας αναγκάζει να κάνετε κάποιες συμβιβαστικές κινήσεις ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς που μπορεί η αποδοχή τους να σας πιέζει ψυχολογικά καθώς σας αλλάζουν τους ρυθμούς , αλλά σε τελικό αποτέλεσμα και αν φυσικά τις αποδεχτείτε θα σας βγουν σε καλό και μέσα από αυτές θα μάθετε να κινήστε με πιο επωφελείς για τα συμφέροντα σας δρόμους. Εντωμεταξύ προσέχετε τα λόγια σας και τα ξεσπάσματά σας ακόμα και όταν νοιώθετε το δίκαιο να σας πνίγει.
Ιχθείς
Προστατευμένη από την τύχη την δύσκολη αυτή εβδομάδα θα είστε οι γεννημένοι 10και 11 Μαρτίου. Τόσο οι όψεις των ημερών όσο και η Ηλιακή έκλειψη της Κυριακής που θα επηρεάσει και αυτό και το επόμενο 7ήμερο σας αναγκάζει να κάνετε κάποιες συμβιβαστικές κινήσεις ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς που μπορεί η αποδοχή τους να σας πιέζει ψυχολογικά καθώς σας αλλάζουν τους ρυθμούς , αλλά σε τελικό αποτέλεσμα και αν φυσικά τις αποδεχτείτε θα σας βγουν σε καλό και μέσα από αυτές θα μάθετε να κινήστε με πιο επωφελείς για τα συμφέροντα σας δρόμους. Εντωμεταξύ προσέχετε τα λόγια σας και τα ξεσπάσματά σας ακόμα και όταν νοιώθετε το δίκαιο να σας πνίγει.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις του για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε  στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Dancing with the stars… στο κοινοβούλιο, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Ο Κώστας Αρκουδέας και η Ελένη Γκίκα, προτείνουν τι βιβλία να διαβάσουμε, της Χριστίνας Καλογεροπούλου