Αστρολογικές προβλέψεις | 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας οικογενειακές και συντροφικές δυσκολίες ή και κόντρες που εύκολα μπορούν να πάρουν διαστάσεις ρήξης. Όμως οι μέρες δίνουν και χαρά ιδιαίτερα σε εσάς του Μαρτίου που μπορείτε να έχετε δώρα μα και συναισθηματικά κέρδη τις μέρες αυτές. Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο στις σχέσεις σας μα θα φέρει και ευχάριστες προσκλήσεις ή μηνύματα σε όλους ως τα μέσα του Αυγούστου

Ταύρος

Ταύρος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή θα κάνει δύσκολες τις επικοινωνίες σας και σε κάποιους θα φέρει ένα δυσάρεστο νέο. Εσείς των 5 πρώτων ημερών αποφεύγετε κόντρες ακόμα και αν σας προκαλούν. Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα κάνει πιο συχνή την παρουσία φίλων στο σπίτι ως τα μέσα του Αυγούστου. Το Σ/Κ πιο ήρεμο θα σας χαλαρώσει.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι  δύσκολες όψεις  της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  με τον Ουρανό την Παρασκευή θα σας βγάλει πολλά έξοδα τις μέρες αυτές και πιθανά να είναι αυτή η αιτία να έχετε κακή διάθεση ως την Παρασκευή.  Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας και πολλοί αυτόν τον Αύγουστο θα έχετε δύο μπορεί και περισσότερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Το Σ/Κ χαρίζει σε όλους ανέμελες και ευχάριστες στιγμές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή σας αφορά άμεσα και σας δείχνει ότι για κάθε τι που ζείτε και χαιρόσαστε πρέπει να πληρώσετε τίμημα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυσανάλογα βαρύ. Οι 3/7ου ημερών αποφεύγετε κόντρες και κάθε τι ριψοκίνδυνο αυτόν τον καιρό.  Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει να έχετε πιο πρακτικό  τρόπο διαχείρισης  του χρήματος και βοηθά οικονομικά όσους εργαστούν αντί να κάνουν διακοπές στο 1ο 1`5ήμερο του Αυγούστου.

Λέων

Λέων

Οι  δύσκολες όψεις  της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  με τον Ουρανό την Παρασκευή θα δώσει αιτίες ψυχολογικών εντάσεων σε πολλούς ίσως και αιτίες για να τελειώσει μία μπερδεμένη ή κρυφή σχέση . Όμως οι μέρες δίνουν αιτίες χαράς και δώρα στους 25,26,27/7ου που θα τα πάτε καλά σε όλους τους τομείς. Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις μα και τα επαγγελματικά ξεκινήματα των γεννημένων τον Ιούλιο.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή θα φέρουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σας χώρου και πιθανά την ψυχρότητα σε μία σχέση σας. Ο κυβερνήτης σας  Ερμής που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα σας κάνει πιο μοναχικούς και απόμακρους και όλα δείχνουν πως πολλοί θα επιδιώξετε να περάσετε τις μέρες του Αυγούστου μακριά  από πολυκοσμία και ότι φασαριόζικο. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι μέρες που σας ευνοούν περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Ζυγός

Οι  δύσκολες όψεις  της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  με τον Ουρανό την Παρασκευή θα δώσει αιτίες  τόσο οικογενειακών όσο και συντροφικών εντάσεων ειδικότερα  σε εσάς της 5ης και 10ης του Οκτώβρη.  Όμως οι μέρες από την το Σάββατο είναι καλές η διάθεσή σας ανεβασμένη οι προσκλήσεις πολλές και οι φίλοι θα βρουν τρόπο να σας κάνουν να περάσετε ευχάριστο το ξεκίνημα του Αυγούστου. Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις μα και τα επαγγελματικά ξεκινήματα των γεννημένων τον Ιούλιο.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή  θα σας φέρει αυτές τις μέρες απρόβλεπτες δυσκολίες και κωλύματα που θα μπορούσαν  να σας αποσυντονίσουν και να σας αναγκάσουν να αλλάξετε κάπως τα προγράμματά σας. Ωστόσο εσείς του β 10ημέρου θα είστε αρκετά ευέλικτοι και θα βρίσκετε  γρήγορες λύσεις.  Ο Ερμής που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα δίνει εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όσων αποφασίσουν να εργαστούν αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Οι  δύσκολες όψεις  της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  με τον Ουρανό την Παρασκευή θα δώσει αιτίες  εξόδων αλλά και θα σας προβληματίσουν όσον αφορά την εξέλιξη μίας σχέσης.  Όμως οι μέρες  δίνουν ανοίγματα και τύχη κυρίως στους 24,25,26/11ου και εφαρμόσιμες έξυπνες ιδέες ή και την δυνατότητα να οργανώσετε ένα ταξίδι όλοι εσείς του Νοέμβρη. Ο Ερμής που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα κάνει πιο σκληρό τον λόγο σας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε για να μην παρεξηγηθείτε ως τις 10 του Αυγούστου.

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή  θα σας προβληματίσουν σε συντροφικά και οικογενειακά θέματα. Είναι καλό τις μέρες αυτές να μην αφήνετε τρίτους να ανακατεύονται σε δικά σας θέματα και εσείς από την μεριά σας αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις τις μέρες αυτές. Περισσότερο προσεχτικοί σε όλα να είστε εσείς της 2ης/Ιανουαρίου. Ο Ερμής που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς  και  δυσκολοκατανόητους.

Υδροχόος

 Οι  δύσκολες όψεις  της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  με τον Ουρανό την Παρασκευή  θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σας. Σε κάποιους θα φέρουν επαγγελματικές δυσκολίες και σε άλλους μία αιτία εκνευρισμού που θα μπορούσε να οδηγήσει και σε παρεξήγηση με ένα κοντινό σας άτομο. Ο Ερμής που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει τον διάλογο και την καλή συνεννόηση στις μόνιμες σχέσεις, γάμους, ή συνεργασίες σας  ως τις 10 του Αυγούστου.

 

Ιχθείς

 Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  το τετράγωνό της με τον Ουρανό την Παρασκευή  θα  πιέσουν τις σχέσεις σας και πιθανά θα φέρουν μία ένταση με ένα αγαπημένο σας άτομο. Όμως οι μέρες δείχνουν να δίνουν ακόμα και μέσα από τις εντάσεις τους λύσεις και να βοηθούν ώστε να έχετε καλύτερες εξελίξεις. Εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε μία πολύ θετική εβδομάδα και πιθανά μία αιτία να πάρετε μία συναισθηματική χαρά. Ο Ερμής που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει τους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς και την τακτοποίηση εκκρεμών σας υποθέσεων.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ποδηλατάδα αλά Ευρώπη
Next Περιμένοντας την μαγεία στο σεληνόφως