Αστρολογικές προβλέψεις | 27 Οκτώβρη έως 2 Νοέμβρη 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής των γεννημένων  10/4ου .Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό αυξάνει την κτητικότητα σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, μα και την εσωστρέφεια σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εξ άλλου θα δίνει πηγές εσόδων και πιθανά θα δυναμώσει μία μυστική και αποδοτική συνεργασία η σχέση σας. Ο Άρης που από την Κυριακή έχει περάσει στον Αιγόκερο δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας αλλά και τον ανταγωνισμό, σας φέρνει απέναντι και σε κόντρα με ισχυρά άτομα. Από την θέση αυτή όμως μπορεί να ισχυροποιήσει την θέση σας και να βοηθήσει (όσους διαθέτουν)  να δείξουν τα ηγετικά τους προσόντα.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Άρης απ τον Αιγόκερο θα σας χαρίζει για καιρό ευεξία και αποφασιστικότητα ώστε να κάνετε τις σκέψεις και τα λόγια σας πράξη. Αποδοτικές και με έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα είναι οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ως και  την Πέμπτη. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας ωθούν να είστε περισσότερο βολικοί απέναντι στους άλλους προκειμένου να διασφαλίσετε μία στήριξη , καθώς έχετε καταλάβει ότι ο καιρός είναι δύσκολος και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή πρόθεση που έχουν απέναντί σας αυτόν τον καιρό συντρόφοι  μα και συνεργάτες.  Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο  καλό διάστημα της εβδομάδας αυτής για όλους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ευχάριστα μηνύματα που ανοίγουν προοπτικές φέρνουν οι μέρες στους από 8ως12/6ου. Ευχάριστες μετά από καιρό και οι ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους που φέρνουν Ήλιος και Αφροδίτη από τον Σκορπιό αυτόν τον καιρό κάνοντας εύκολες τις  προσαρμογές σε νέα δεδομένα. Όμως κάποιοι θα μπερδέψετε δουλειές με συναισθήματα και αυτό θα χρειαστεί πολύ προσεχτικούς χειρισμούς για να μην βγάλει προβλήματα. Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή είναι φιλικές μέρες και βοηθούν τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές  δείχνουν να σας βοηθούν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Ιδιαίτερα τους 26/6ου ως 2/7ου που θα έχετε και ευχάριστα συναπαντήματα και γνωριμίες μα και κάποια καλή εξέλιξη σε ένα θέμα που σας καίει. Μόνο την Τετάρτη το πρωί πρέπει να είστε προσεχτικοί απέναντι  σε κόντρες που μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγήσουν σε διασπάσεις σχέσεων – συνεργασιών  περισσότερο εσείς της 3ης και 5ης του Ιουλίου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι καθώς η μέρα μπορεί να βγάλει οικογενειακά θέματα. Ο Άρης από τον Αιγόκερο θα δημιουργεί κάποιες κόντρες σε μόνιμες σχέσεις αλλά αυτό αφορά προς το παρών μόνο εσάς των 3ων πρώτων ημερών του ζωδίου

Λέων

Λέων

Καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό  θα εξακολουθεί να βελτιώνει τους χώρους που ζείτε και τις συνθήκες μέσα σε αυτούς το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερο θα δημιουργήσει τις αιτίες για να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και να βάλετε μπρος ένα φιλόδοξο σας σχέδιο. Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 12και 13/8ου που θα έχουν αυτό το κάτι που χρειάζονται για να νοιώσουν και δύναμη και σιγουριά. Οι μέρες ως την Κυριακή θα δώσουν όμως και ένα δύσκολο πρόβλημα σε εσάς της 16ης /8ου που πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεχτικά.

Παρθένος

Καλυτέρευση στις συνεργασίες και στις σας σχέσεις θα φέρει σε εσάς του 1ου 10ημέρου η εβδομάδα μαζί με ευχάριστες προσκλήσεις ή και κάποια πρόταση για μία χαρούμενη μετακίνηση. Με εξαίρεση το δύσκολο πρωινό της Τετάρτης  που μπορεί να δημιουργήσει ρίξεις σε σχέσεις σας και κάποιοι να οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές από ένα πείσμα μία εμμονή ή την κτητικότητα σας  οι προηγούμενες  μέρες της εβδομάδας  είναι πολύ θετικές για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς στις διεκδικήσεις σας. Στο πέρασμά του θα υπάρξουν λόγοι που ταράζουν ευχάριστα τα λιμνάζοντα ύδατα την ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Ως την Κυριακή  ένα δώρο φέρνουν οι μέρες στους  11ως15/10ου που θα μπορούσε να είναι και αιτία για ένα ξεκίνημα.  Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα εξακολουθούν  να ψάχνουν να βρίσκουν  ευθείς ( νόμιμους )  ή και  πλάγιους  τρόπους  για να ενισχύσουν  τα οικονομικά σας. Ωστόσο  η εβδομάδα γενικά δείχνει απροβλημάτιστη και θετική. Το δύσκολο πρωινό της Τετάρτης  όχι μόνο εσείς της 4ης  και της 7ης του 10ου ( που σας αφορά περισσότερο) αλλά και όλοι οι άλλοι να αποφύγετε κάθε δύσκολο και παρακινδυνευμένο από ασχολία ως συζήτηση. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες είναι καλές για όλους και μόνο το πρωινό της Πέμπτης μπορεί να φέρει εντάσεις η και δυσκολίες σε μετακινήσεις , συζητήσεις κλπ. Ο Ήλιος και η ξελογιάστρα η Αφροδίτη  απ το ζώδιό σας αυξάνει τον μαγνητισμό σας και σας βάζει σε πειρασμούς είτε αυτοί αφορούν πρόσωπα είτε αντικείμενα που θα νοιώθετε αδύνατον να αντισταθείτε στην επιθυμία να τα αποκτήσετε. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου 12 ημέρου θα έχετε επιβεβαιώσεις και αιτίες χαράς τις μέρες αυτές.  Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο μαχητικό τον λόγο σας αλλά και περισσότερο επιθετικές τις αντιδράσεις σας για ένα διάστημα 45 περίπου ημερών. Το Σ/Κ θα έχετε χρόνο για όσα σας ανεβάζουν την διάθεση.

Τοξότης

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας μπερδέψει αρκετά συναισθηματικά καθώς θα είστε περίεργα για την φύση σας ευαίσθητοι τρωτοί και μπορεί να εκδηλώσετε αυξημένη κτητικότητα η και ζήλια αυτό το διάστημα. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα που από την Κυριακή έχει κάνει ο Άρης στον Αιγόκερω και θα σας χαρακτηρίζει ως τα τέλη του Νοέμβρη.  Της μέρες αυτές η τύχη θα αγκαλιάσει την ζωή των γεννημένων 12 και 13/12ου σε όλους τους τομείς. Εσείς δείτε και εκμεταλλευτείτε  την θετική συγκυρία και κερδίστε από τις προοπτικές που ανοίγονται  μπροστά σας αυτόν τον καιρό.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο επιθετικούς και νευρικούς και την ενέργεια που σας δίνει το μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου πέρασμά του,  θα πρέπει να την ελέγξετε – τιθασεύσετε   για να γίνει δημιουργική,  γιατί αν την αφήσετε να βγει ανεξέλεγκτα  θα μπορούσε να κάνει δύσκολες τις σχέσεις σας ή να δημιουργήσει τριγμούς στον συνεργασιακό μα και στον  οικογενειακό σας χώρο. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε αυταρχικά απόψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο προσπαθήστε και κρατήστε με κάθε τρόπο χαμηλούς τόνους. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας αυτόν τον καιρό και θα έχετε ιδιαίτερα εσείς του Δεκέμβρη καλές στιγμές μαζί τους.

Υδροχόος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό βοηθούν  τα φιλόδοξα σχέδιά σας , την δουλειά σας και κάνουν  πιο αποδοτικές  στις κοινωνικές σας σχέσεις. Όμως σας αναγκάζουν και σε έξοδα που πρέπει να ελέγξετε. Ο Άρης από τον Αιγόκερω μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη θα δίνει αιτίες εσωτερικής ανησυχίας και αναστάτωσης και θα σας δημιουργεί την ανάγκη νε ψάχνετε να ανακαλύψετε τις αιτίες και τους λόγους για όσα συμβαίνουν γύρω σας.  Μόνο το πρωινό της Τετάρτης δείχνει δύσκολο και εύκολα μπορεί να σας ρίξει την διάθεση ή να σας προκαλέσει αδιαθεσίες ενώ γενικά οι μέρες και πιο πολύ η Παρασκευή και το Σάββατο δείχνουν ιδανικές για ότι κάνετε.

 

Ιχθείς

Τόσο ο ’Ήλιος όσο και η  Αφροδίτη  από τον Σκορπιό φέρνουν δώρα  για εσάς για τα επαγγελματικά σας τις επαφές τις συμφωνίες σας,  τους έρωτές σας, αλλά και τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα. Οι μέρες αυτές θα μεταφέρουν μία καλή είδηση η ακόμα και μία γνωριμία στους γεννημένους τις πρώτες 12  μέρες του ζωδίου  και αν εξαιρέσουμε την δύσκολη Τετάρτη  που μόνο το πρωινό  θα σας βγάλει εμπόδια, διαφωνίες για οικονομικής φύσεως θέματα και έξοδα η εβδομάδα δείχνει αρκετά καλή για όλους. Η Κυριακή θα σας δώσει συναισθηματικές  χαρές.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι φωτογραφίες της Χίλαρι Κλίντον
Next Φιλοευρωπαϊκά κόμματα παγιώνουν την κυριαρχία τους στην Ουκρανία