Αστρολογικές προβλέψεις | 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να πείσετε τους γύρω σας και γενικά να καταλήξετε σε ουσιαστικά αποτελέσματα  ή συμφωνίες. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει  μία στήριξη από ένα άτομο που αγαπάτε σε θέματα που αφορούν ένα οικογενειακό σας θέμα. Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα σας κάνει να μην εξωτερικεύετε σκέψεις και να καταστρώνετε σχέδια που να μην τα ανακοινώνετε. Οι μέρες δίνουν διασπάσεις συνεργασιών και προβλήματα σχέσεων ή νομικά προβλήματα στους  γεννημένους 1η/4ου .

Ταύρος

Ταύρος

Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ενεργοποιεί φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια, βοηθά τα οικονομικά σας θέματα μα και στο ζέσταμα των σχέσεων σας με γονείς ή ένα άτομο κύρους. Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς μα και  σε κάποιους θα δώσει ερωτικό χρώμα σε μία νέα φιλιά.  Οι μέρες  όμως από τα μέσα της εβδομάδας και μετά δίνουν νομικές δυσκολίες και είναι απαγορευτικές για δύσκολες συζητήσεις και για διεκδικητικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει  έξυπνες ιδέες και λύσεις που θα σας κάνουν πολύ ευέλικτους ώστε να ξεφεύγετε από τις δυσκολίες τις εποχής. Κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας και ανοίγει πόρτες επικοινωνίας με άτομα από μακριά.  Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα βοηθά τα επαγγελματικά σας όμως  οικονομικά ή εβδομάδα μπορεί να σας βγάλει ζημιές ή ένα μεγάλο πρόβλημα στις οικονομικές σας συναλλαγές σε μία σας συνεργασία.

Καρκίνος

Καρκίνος

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει για τους 2,3/7ου που πρέπει να είναι προσεχτικοί στα ανοίγματα και επιφυλακτικοί ακόμα και στις πιο εντυπωσιακές  προτάσεις. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σας κάνει ίσως δικαιολογημένα καχύποπτους απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις ενώ ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα κάνει πιο ευθύ μα και πιο σκληρό τον λόγο σας. Οι μέρες δίνουν διασπάσεις συνεργασιών και προβλήματα σχέσεων, γάμων κλπ.

Λέων

Λέων

Ακόμα και αν σας καταπιέζει η ιδέα για να λύσετε προβλήματα θα πρέπει ίσως και να γίνετε ακόμα πιο συγκαταβατικοί και συνεργάσιμοι αυτόν τον καιρό. Όσοι μπερδεύετε τα συναισθηματικά σας με τα επαγγελματικά σας και αφήνετε άτομα της ερωτικής σας ζωής να επηρεάζουν τις αποφάσεις και την κρίση σας μόνο να χάσετε έχετε. Οι ισορροπίες είναι δύσκολες και το 7ήμερο δεν βοηθά γενικά.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι 6 και 7 του Σεπτέμβρη θα είστε τυχεροί και στον έρωτα και στο χρήμα τις μέρες αυτές που για τον πολύ κόσμο είναι μέρες  δύσκολες. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει  μία στήριξη στον επαγγελματικό σας χώρο ή και μία ευχάριστη εξέλιξη εκεί.   Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα φέρει ξανά τον εποικοδομητικό διάλογο στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Η δύσκολη όμως όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να κάνει τον οικογενειακό σας χώρο να αντιδράσει σε κάποια σας επιλογή.

Ζυγός

Θαυμάσια ή νέα Σελήνη κάνει πιο όμορφα τα ερωτικά σας δημιουργεί νέες ευκαιρίες στους μόνους αλλά και ζεστάνει τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας.  Οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα και δίνουν καλές εξελίξεις και σε εσάς των 5 τελευταίων ημερών . Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας Η δύσκολη όμως όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα δώσει οικογενειακά προβλήματα και γενικά ανατροπές και εντάσεις στους  3, 4 και 5 /10ου .

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες δίνουν εμποδισμένες προτάσεις και ευκαιρίες στους 12/11ου που θα πρέπει να καταφέρουν και να τις δουν και να τις εκμεταλλευτούν παρακάμπτοντας  τα εμπόδια. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο δίνει έμφαση στον οικογενειακό χώρο και βοηθά να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.  Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα δώσει πολύ καλές στιγμές συναισθηματικές στους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου. Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό για όλους.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ανοίγει ένα 28’ημερο κύκλο θετικών επαφών ευχάριστων προσκλήσεων συναντήσεων και μετακινήσεων αλλά βοηθά και στο να έρθετε πιο κοντά σε μία συμφωνία.  Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα φέρει περισσότερο κόσμο στο σπίτι σας όμως οι μέρες και η δύσκολη όμως όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα φέρει ένα έξοδο που θα ανατρέψει τα οικονομικά σας προγράμματα ή ένα λάθος που μπορεί να σας στοιχίσει πολλά.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες  δίνουν συναισθηματική τύχη και γενικά εύνοια στους 4και 5 Ιανουαρίου.  Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο  ευνοεί τα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να κάνετε έναν διαφορετικό από ότι μέχρι  σήμερα οικονομικό προγραμματισμό.  Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα σας κάνει περισσότερο διπλωμάτες και θα αυξήσει την πειθώ σας.  Η δύσκολη όμως όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα δώσει διασπάσεις σε κουρασμένους γάμους και συνεργασίες που δεν έχουν να αποδώσουν πλέον τίποτα.

Υδροχόος

Με μία Ιδανική νέα Σελήνη στο ζώδιο σας η εβδομάδα δείχνει ότι μπορείτε να σχεδιάζετε και να επιχειρείτε νέα ανοίγματα τόσο σε προσωπικά όσο και σε θέματα καριέρας. Πιο ευνοημένοι οι 31,31/1ου 1,2/2ου.  Ο Ερμής περνώντας στους Ιχθείς θα δώσει μικρές ανάσες στα οικονομικά σας και περισσότερη αισιοδοξία σε σχέση με αυτά που περιμένετε. Η δύσκολη όμως όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα  βρει τρόπο να σας ρίξει ψυχολογικά έστω και αν η αιτία δεν αφορά αυτό κάθε αυτό δικό σας θέμα αλλά καταστάσεις που δεν μπορούν να σας αφήσουν συναισθηματικά αδιάφορους.

 

Ιχθείς

Με εξαίρεση τους 3 Μαρτίου που θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς οι μέρες που ακολουθούν  και ή νέα Σελήνη θα σας κάνουν περισσότερο εσωστρεφείς και θα σας αναγκάσουν να κάνετε ένα καθαρό και ειλικρινή απολογισμό που θα βοηθήσει αν θέλετε πραγματικά να εντοπίσετε λάθη παραλήψεις και αδυναμίες και να τις διορθώσετε. Η δύσκολη  όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα θέσει σε κίνδυνο μία σημαντική σας σχέση ίσως από δικιά σας αδεξιότητα.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev TEDxAthens 2013: O Γιάννης Μπεχράκης περιγράφει τι έζησε στην Σιέρα Λεόνε
Next Breaking Bad Or Die Young, του Νίκου Χατζηκάλφα