Αστρολογικές προβλέψεις | 26/5ου έως 1/6ου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο επαφές μετακινήσεις και δραστηριότητες στην διάρκεια του οποίου ως τόσο εύκολα θα μπορούσατε να κάνετε λάθη να σας μεταφέρουν ψευδείς ειδήσεις ή και να σας κοροϊδέψουν σε κάποια σας συναλλαγή. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες διορθώσεις σε θέματα τεχνικής φύσης κυρίως στο σπίτι σας ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας φέρει κάποιο δώρο μα και την καλυτέρευση των οικονομικών σας μες τον Ιούνιο. Ως την Πέμπτη κάτι καλό θα ζήσουν οι 16 έως 19/4ου.

Ταύρος

Ταύρος

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη οικονομικής φύσης και στην διάρκειά του θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και σε αγορές και σε οικονομικές κινήσεις. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου όμως θα βοηθά τον λόγο σας θα σας επιτρέψει να ξανά ανοίξετε διάλογο με άτομα που είχατε κόψει επαφές και να ασχοληθείτε εκ νέου με κάτι που έδειχνε τελειωμένο. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας ομορφύνει την εικόνα σας και θα σας δώσει μία προσωπική ή επαγγελματική επιβεβαίωση. Τις μέρες αυτές η τύχη είναι με εσάς των 4 πρώτων ημερών.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από το δικό σας ζώδιο θα δώσει ένα μήνα γεμάτο διάθεση για νέα ξεκινήματα που ως τόσο κάποια από αυτά μπορούν να θεωρηθούν ανεδαφικά και δύσκολα θα σας δώσουν τα αναμενόμενα.  Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες διορθώσεις σε θέματα οικονομικής διαχείρισης  ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας φέρει κάποια αιτία να έχετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία, πιο ήσυχο ύπνο, μία κρυφή χαρά και σε κάποιους ένα κρυφό αίσθημα…

Καρκίνος

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο ψυχολογικές μεταπτώσεις . η διαίσθησή σας δεν θα σας βοηθά καθώς συχνά θα σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις. Θα είστε εύθικτοι μα και ευσυγκίνητοι αυτόν τον καιρό. Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο ως τα μέσα του Ιουνίου θα βοηθήσει μόνο εσάς των 2 πρώτων ημερών να προχωρήσετε σε μία συμφωνία ή να ξεκινήσετε κάτι νέο μα όλους η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας φέρει κοντά σε καλούς φίλους θα σας δώσει δυνατούς υποστηρικτές αλλά και άτομα πάνω στα οποία θα μπορείτε να στηρίξετε σχέδιά σας αλλά και να μιλήσετε μαζί τους για όλα.

Λέων

Λέων

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο επαφές μετακινήσεις δραστηριότητες και γνωριμίες, με άτομα θετικά και αρνητικά μα θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε, αν το επιδιώξετε, κόλακες από  φίλους που σας περιστοιχίζουν. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες αναγκαστικές αναθεωρήσεις αλλά και να μεθοδεύσετε τρόπους να διασφαλίσετε  πιο πολύ τα συμφέροντα σας ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους και θα σας οδηγά πιο κοντά σε .όποιους μπορούν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και να βοηθήσουν την κοινωνική ή την οικονομική σας καλυτέρευση.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο αναγκαστικές υποχρεώσεις οικογενειακού ή κοινωνικού χαρακτήρα  που θα πρέπει να διεκπεραιώνετε υποκρινόμενοι τους χαρούμενους. Όμως Τόσο το πέρασμα του Ερμή από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου όσο και αυτό της Αφροδίτης  από τον Ταύρο θα σας γεννήσουν  τάσεις φυγής από όλα τα όσα βαρετά και καθημερινά της ζωής  σας. Μάλιστα οι γεννημένοι τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου μέχρι την Κυριακή θα βρείτε και τρόπο και μία ευχάριστη αιτία ή ένα άτομο για να ξεφύγετε και να χαρείτε.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα θαμπό μήνα γεμάτο ουτοπίες λάθη και παρεξηγήσεις. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα κάνει σκληρό και επιθετικό τον λόγο σας και σίγουρα θα μειώσει τις όποιες διαπραγματευτικές σας ικανότητες  ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα κάνει όσους σας αγαπούν υποχωρητικούς και δεκτικούς στα αιτήματά σας ακόμα και σε κάποιες ακραίες απαιτήσεις σας.  Όμως ίσως με τον τρόπο αυτό, σας δείχνουν  που μπορείτε να στηριχτείτε τώρα που άλλα θέματα της ζωής σας δεν πάνε τόσο καλά. Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές οι 12και 13/11ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που στην διάρκειά του θα είστε περισσότερο απαιτητικοί από τους γύρω σας κτητικοί απέναντι στα άτομα μα και στην ύλη. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα σας κάνει περισσότερο σκληρούς στην έκφραση, όμως  η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα κάνει όσους σας αγαπούν δεκτικούς απέναντι στα αιτήματα σας, συντροφικούς και θα σας  χαρίσει αρμονικές συντροφικές στιγμές. Η τύχη την εβδομάδα αυτή δίνει κέρδη κάθε μορφής στους 12και 13/11ου.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που στην διάρκειά του θα κάνετε προσπάθειες και υποχωρήσεις για να στηρίξετε σχέσεις και συνεργασίες.  Μέχρι και την Τετάρτη οι μέρες δίνουν μία συναισθηματική χαρά στους 18ως21/12ου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα σας κάνει περισσότερο υλιστές και η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας φέρει μία καλυτέρευση συνθηκών στον επαγγελματικό σας χώρο περισσότερη δουλειά στους ελεύθερους επαγγελματίες και μία μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας.

 

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα γεμάτο επαγγελματικά ενδιαφέροντα και στοιχεία που θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους για την επαγγελματική σας πορεία. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα ευνοεί τον διάλογο ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο υπόσχετε καλύτερες συναισθηματικά μέρες σε όλους. Πρώτοι κερδισμένοι εσείς των 4 πρώτων ημερών του ζωδίου που θα πάρετε μία μεγάλη χαρά ενώ πιεσμένοι θα είστε για διάφορους λόγους εσείς των αρχών του Ιανουαρίου.

 

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα δώσει ένα μήνα που θα σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε θα πάρετε χαρές και συγκινήσεις είτε από παιδιά σας είτε από συναισθηματικά σας ταίρια και θα νιώσετε πιο χαρούμενοι. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα φέρει μικρό ανακατατάξεις στην δουλειά και αιτίες να κάνετε μικρές τακτοποιήσεις του χώρου σας ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ομορφύνει το σπίτι σας είτε μέσα από κάποιες αλλαγές είτε εξ αιτίας της παρουσίας εκεί ενός αγαπημένου ατόμου.

 

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει κόσμο στο σπίτι σας  και σε εσάς περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον χώρο σας. Όλη η εβδομάδα χαρίζει απλόχερα κάθε μορφής ευκαιρίες και τύχη στους 10 και 11 Μαρτίου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ως τα μέσα του Ιουνίου θα βοηθήσει τις επικοινωνίες σας με όσους αγαπάτε και θα δώσει διέξοδο επαγγελματική σε εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας δώσει καλά νέα ευχάριστες προσκλήσεις και μικρές αναζωογονητικές μετακινήσεις τον Ιούνιο.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Καιρός για στραπατσάδα, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Οι Αλγόριθμοι που εξουσιάζουν τον κόσμο μας