Αστρολογικές προβλέψεις | 25 ως 31 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι γεννημένοι το 2ο 15 ήμερο του ζωδίου έχετε να περιμένετε  μία ευχάριστη συναισθηματική ή και συνεργασιακή εξέλιξη ενώ οι ίδιοι μπορείτε να περιμένετε και κάποιο οικονομικό στήριγμα. Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει την ζωή των 29,30 Μαρτίου μέσα από ένα κέρδος, μία πρόταση ή κάποια ευκαιρία όποιας μορφής.   Όλοι μπορείτε τις μέρες αυτές  να κάνετε μία καλή συμφωνία που να αποτελέσει το επόμενο σας βήμα ή να βάλει σε καινούργια τροχιά την επαγγελματική σας πορεία. Αρνητική η  Πέμπτη το βράδυ και το πρωί της Παρασκευής για τους 1και 5/4ου .

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες  τις εβδομάδας  με  καλή για εσάς απόδοση καθώς Ήλιος και Ερμής κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία σας και σας φέρνουν πιο κοντά με κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Ακόμα η όψη του Ερμή προς τον Ήλιο σας μπορεί να αφορά θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό – οικονομικό ζήτημα. Τις μέρες αυτές θα αντιμετωπίσουν έντονες πιέσεις και ανταγωνισμό ή επιθετικότητα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες τους οι γεννημένοι 8,9,10/ Μαΐου  Εσείς αποφεύγετε κάθε μορφής δύσκολη συζήτηση για να μην βρεθείτε χαμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Έστω και δύσκολα όλα δείχνουν να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια είναι στον δρόμο σας και η περίοδος εύνοιας που συνεχίζει για εσάς είναι ότι καλύτερο στους δύσκολους αυτούς καιρούς. ξεπερνάτε  Τα μηνύματα που παίρνετε οι συναντήσεις αλλά και οι γνωριμίες αυτόν τον καιρό σας ανεβάζουν την διάθεση. Αυτό αφορά όλους μα περισσότερο τους γεννημένους Το  2ο 15ημερο του ζωδίου που θα έχουν όλες τις μέρες περισσότερη τύχη από τους υπόλοιπους Διδύμους. Το Σαββατοκύριακο κάποιοι μπορεί  να αντιληφθείτε πράγματα που θα σας κάνουν να αλλάξετε στάση απέναντι σε κάποιο άτομο ή κύκλο.

Καρκίνος

Καρκίνος

Άδικα άγχη για οικονομικά κυρίως θέματα θα έχετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας που θα σας βραχυκυκλώσουν καθώς πολλοί θα νοιώθετε ανασφάλειες σε σχέση με  τις υποχρεώσεις που σας περιμένουν από τον Σεπτέμβρη. Όμως  Το θετικό Σαββατοκύριακο  θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμίσει καθώς  μπορούν να γίνουν πράγματα που να σας δώσουν κάποιες λύσεις ή έστω να φανεί μία αχτίνα αισιοδοξίας που να σας φτιάξει την διάθεση. Δύσκολα οικογενειακά ή άλλης φύσης  προβλήματα θα εξακολουθήσουν να έχουν και αυτές τις μέρες οι 3/7ου.

Λέων

Λέων

Η τύχη ευνοεί τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς εσάς της  1ης και 2ης του Αυγούστου. Ακόμα και μέσα από κόντρες με δικά σας άτομα που δεν συμφωνούν  ούτε δείχνουν διατεθειμένα να υποστηρίξουν τις επιλογές σας οι Λέοντες του 3ου 10ημένου θα έχετε μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα που κάποια μέρα της μπορεί  η να σας δώσει μία συναισθηματική χαρά ή να σας κάνει να νοιώσετε ότι είστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε  ένα στόχο σας. Οι πολλοί θα έχετε καλές συναντήσεις ή και θα πάρετε αισιόδοξες υποσχέσεις για μία υπόθεση που σας αφορά. Γεμάτη παγίδες είναι η εβδομάδα για τους  10/8ΟΥ και εύκολα γκρεμίζει ότι χτίζετε μέσα από μία απρόσεχτη κίνηση σπασμωδική αντίδραση ή με την εμπλοκή σας σε μία διένεξη που δεν σας συμφέρει να πάρετε μέρος.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μέρες ξεκινούν αισιόδοξα και εσείς του 2ου 15ημέρου μέχρι  μπορείτε να προωθήσετε ένα σας σχέδιο, να κάνετε κινήσεις που θα σας αποφέρουν ένα  κέρδος  που να σας επιτρέψει να κάνετε σχεδιασμούς και ανοίγματα.  Τις μέρες αυτές θα κλείσετε εκκρεμότητες και θα κάνετε απαραίτητες  τακτοποιήσεις ενώ πολλοί γονείς θα ασχοληθούν από τώρα  με το να τακτοποιήσουν εκπαιδευτικά θέματα των παιδιών τους ή θέματα αποκατάστασης. Το βράδυ της Πέμπτης προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και μην παίρνετε μέρος σε δύσκολες συζητήσεις.

Ζυγός

Οι μέρες αυτές ξεκινούν καλά για τους περισσότερους.  Οι φίλοι εξακολουθούν να σας στηρίζουν ενώ  ο Ήλιος απ την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε απολογισμούς και να θέσετε προτεραιότητες ενόψει φθινόπωρου. Την Πολύ καλή Πέμπτη ως αργά το απόγευμα  φορτώστε το πρόγραμμά σας με ότι θεωρείτε περισσότερο σημαντικό και θέλετε να πετύχει. Όλες τις μέρες αυτές  προτάσεις  και ανοίγματα κάθε μορφής θα έχουν οι γεννημένοι το 3ο 10ήμερο του ζωδίου ενώ προσεχτικοί θα πρέπει να είστε γενικά και σε όλα οι 5και 9/10ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Απ το ξεκίνημα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο οικογενειακό θέμα η θα έρθετε πιο κοντά στον γονικό σας χώρο. Τις μέρες αυτές αρκετοί θα έχετε είτε ένα έσοδο είτε μία θετική υποσχετική που θα σας ανακουφίσει. Ήλιος και Ερμής από την Παρθένο θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από όσα σας απασχολούν αυτόν τον καιρό και θα περάσετε όμορφα αν αποδεχτείτε προτάσεις και προσκλήσεις φίλων. Μεγάλη προσοχή απαιτούν οι μετακινήσεις σας το βράδυ της Παρασκευής.

Τοξότης

Οι μέρες δείχνουν θετικές από κάθε άποψη για τους περισσότερους. Η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με τους γεννημένους 30/11ου και 1,2 /12ου  όμως και εσείς τους 2ου 15ημέρου του ζωδίου έχετε να περιμένετε χαρές κάθε μορφής ενώ πολλοί είναι οι Τοξότες που θα πετύχουν αν επιδιώξουν μία καλή συνάντηση, κάποια καλή εξέλιξη ενώ θα έχουν και την βοήθεια ενός ατόμου που τους βλέπει με πολύ θετικό βλέμμα. Οι ίδιοι τις μέρες αν είστε μόνοι εύκολα  θα έχετε  μία γνωριμία ή και την αιτία για να δημιουργήσετε μία νέα φιλία που θα μείνει . Προσέξετε μόνο τα οικονομικά σας αφού θα υπάρξουν αιτίες απρόσμενων εξόδων.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Κυρίως  θα σας απασχολούν οικονομικά θέματα που ευτυχώς θα έχουν καλή για εσάς κατάληξη. Τις μέρες αυτές μπορεί να γίνει και κάποιο καλό ξεκίνημα ή πρόταση που μπορεί να αναπτερώσει την αισιοδοξία σας σε ότι αφορά επαγγελματικά κυρίως θέματα.  Ακόμα ο Ήλιος από την Παρθένο θα βοηθήσει να βλέπετε πιο πλατιά τις εξελίξεις και να μην είστε γκρινιάρηδες όπως το τελευταίο διάστημα. Στους 2 Ιανουαρίου η εβδομάδα εξακολουθεί να δίνει οικογενειακά η άλλης μορφής προβλήματα, δυσκολία συνεννόησης,  διασπαστικές τάσεις και θα πρέπει να το προσέξετε όλοι και πολύ.

Υδροχόος

Πολλές  μετακινήσεις και ενδιαφέρουσες επαφές έχουν οι μέρες αυτές που δείχνουν πολύ δημιουργικές και κυρίως για εσάς του Ιανουαρίου και των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου θα σας χαρακτηρίζει καλή διάθεση και θα έχετε πολύ ενέργεια καθώς θέματα σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά αυτόν τον καιρό . Θετικοί καθώς είναι οι γύρω απέναντι στα αιτήματά σας,  μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό ή και να κερδίσετε από το πουθενά μία υπόθεση αυτόν τον καιρό.  Οι 6,7,8/2ου μην έρχεστε σε κόντρα με άτομα που έχουν  δύναμη.  Το βράδυ της Παρασκευής μόνο  μπορεί να σας βγάλει αδιαθεσία ή και αρνητικές ειδήσεις που να σας ρίξουν ψυχολογικά.

 

Ιχθείς

Με καλή διάθεση και έτοιμους για δημιουργία σας βρίσκει το τέλος του Αυγούστου. Γρήγορα  θα νοιώσετε ότι θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας θέματα ενώ αν κινηθείτε θετικά μπορείτε να περιμένετε την πολύτιμη στήριξη ενός δικού σας ατόμου που θέλει και μπορεί να σας διευκολύνει και να σας λύσει τα χέρια όχι απαραίτητα οικονομικά μόνο. Οι  μέρες σας επιτρέπουν να είστε αισιόδοξοι και να κάνετε σχεδιασμούς και μόνο το βράδυ της Παρασκευής μπορούν  πρόσκαιρα να σας αναστατώσουν είτε ειδήσεις είτε κάποιες άλλες καταστάσεις.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Kαλοκαίρι στο ταψί... της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Η γυναίκα μέσα στον χρόνο- αλήθεια ή μύθος; της Χάρις Κόντου