Αστρολογικές προβλέψεις | 25 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος από τον Τοξότη δίνει ευχάριστα μηνύματα και εξελίξεις στους μέχρι και 28 Μαρτίου Κριούς .  Οι 29/3ου θα περάσετε τις μέρες αυτές στην εποχή των τελικών αλλαγών που θα ολοκληρωθούν τα τέλη Ιανουαρίου του 2014 και θα βάλουν την ζωή σας  σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Την Τρίτη κάποιοι θα μάθουν μία αρνητική είδηση. Το καλό πρωινό της Πέμπτης μπορείτε να κάνετε μία πετυχημένη συναλλαγή. Το απόγευμα όμως της Πέμπτης  οι 29,30/3ου να είστε γενικά προσεχτικοί. Οι μέρες για τους πολλούς δένε είναι κακέ ς. παρ όλα αυτά θα είστε ανικανοποίητοι.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες αυτές φέρνουν μία ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή των γεννημένων από 8ως και 12 Μαίου που θα μπορούσε να αφορά τόσο σε επαγγελματικά – σπουδαστικά – νομικά θέματα όσο και σε συναισθηματικά. Μα και για όλους τους Ταύρους με μόνη εξαίρεση το απόγευμα της Πέμπτης  οι μέρες βοηθούν τις επιδιώξεις σας και δείχνουν πολύ αποδοτικές σε ότι κάνετε.  Αυτές τις   μέρες και θα έχετε και λύσεις και την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείτε προτάσεις και σχέσεις κάθε μορφής προς το συμφέρον σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Με εξαίρεση το βραχυκύκλωμα που μπορούν να προκαλέσουν στις σχέσεις σας οι δύσκολες απογευματινές ώρες της Πέμπτης, αυτό το 7ήμερο μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικές κυρίως εξελίξεις αλλά και να παρουσιάσει κέρδη μέσα από μία ξαφνική πρόταση συνεργασίας. Όμως οι γεννημένοι 14,15,16 Ιουνίου μέσα στις μέρες αυτές θα αντιμετωπίσετε μία επιθετική συμπεριφορά από ένα δικό σας άτομο και θα πρέπει να το αποφύγετε ευέλικτα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο καλές μέρες σας καθώς θα σας δώσουν χρόνο να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα σας δώσει μία μικρή οικονομικά ανάσα ή και ένα απρόβλεπτο κέρδος που θα σας κάνει πιο αισιόδοξους. Ακόμα το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μία καλή επαγγελματική εξέλιξη και να σας αναπτερώσει το ηθικό. Η Πέμπτη το απόγευμα  είναι πολύ δύσκολο για τους γεννημένους 1 Ιουλίου και σας καλεί να επιστρατεύσετε όλη την διπλωματία σας προκειμένου να αποφύγετε μπερδέματα που θα μπορούσαν να έχουν ολέθρια αποτελέσματα στους απρόσεχτους.  Η τύχη της μέρες αυτές θα βοηθά τους γεννημένους 12/7ου σε όλους τους τομείς.

Λέων

Λέων

 

Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας  και θα ενεργοποιήσει τα δημιουργικά σας ταλέντα ενώ θα αναζωπυρώσει και τις φιλοδοξίες σας.  Οι Λέοντες του Ιουλίου έχουν να περιμένουν μία ευχάριστη συναισθηματικά εξέλιξη τις μέρες αυτές.  Οι 9και 10 Αυγούστου  αποφύγετε κάθε ένταση προφυλάξτε την υγεία σας και μην ανοίξετε δύσκολες συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα γιατί θα βρεθείτε χαμένοι, ακόμα η εβδομάδα αυτή  μπορεί να σας βγάλει  αρκετά έντονα οικογενειακής φύσης προβλήματα   Το Σ/Κ ασχοληθείτε με τον χώρο σας τις ανάγκες του και αποφύγετε τους χώρους που δεν σας ηρεμούν.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η εβδομάδα  σας θέλει και αισιόδοξους και βοηθά τους προγραμματισμούς σας. Μόνο το δύσκολο απόγευμα της Πέμπτης  απαιτεί  προσοχή καθώς η κτητικότητα μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα σε σχέσεις αλλά και σε  οικονομικά θέματα, αγορές κλπ  να είστε προσεκτικοί. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σας δώσει την υποστήριξη που πολλοί ζητάτε από τον οικογενειακό σας χώρο . Οι μέρες αυτές δίνουν συναισθηματικά και υλικά κέρδη μα και ευκαιρίες στους μόνους που έχουν γεννηθεί από 10 ως 14 /9ου.

Ζυγός

Τα οικονομικά θα έχουν τον  πρώτο λόγο στην ζωή σας αυτήν την εβδομάδα αφού θα έχετε δυσκολία στο να  προγραμματιστείτε  καθώς απρόβλεπτα έξοδα  γκρεμίζουν τα προγράμματά σας  και αυξάνουν τις οικονομικές σας ανασφάλειες.  Οι δύσκολες απογευματινές ώρες τις Πέμπτης έχουν μία καθαρή αλήθεια που σας αναγκάζει να πάψετε  να τρέφετε αυταπάτες για μία κατάσταση, σχέση, συνεργασία , συναίσθημα κλπ   και πιθανά θα σας βοηθήσει σχεδιάζετε κινήσεις πάνω σε πιο ρεαλιστικές βάσεις.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας είτε συντρόφους είτε συνεργάτες.  Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα φέρει σε πολλούς Σκορπιούς ένα κέρδος τις μέρες αυτές. Γενικά έχει ξεκινήσει ένα πιο αισιόδοξο για τα οικονομικά σας διάστημα.  Η τύχη για μία ακόμα εβδομάδα αγκαλιάζει  την ζωή των γεννημένων 12 Νοεμβρίου. Μόνο το δύστροπο απόγευμα της Πέμπτης αυξάνει και την καχυποψία σας που μπορεί να προβληματίσει σχέσεις. Σάββατο και Κυριακή δείχνουν οι  πιο καλές  μέρες  για όλους.

Τοξότης

Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί  να φέρει κάτι ξαφνικό και ευχάριστο στην ζωή σας. Η όψη αφορά πιο πολύ εσάς της 1ης και 2ης του Δεκεμβρίου αλλά επηρεάζει και όλους τους Τοξότες θετικά καθώς θα νοιώσουν ανεβασμένη διάθεση τις μέρες αυτές. Το δύσκολο απόγευμα της Πέμπτης μην παρεξηγηθείτε με κάποιο φίλο ή συγγενή χωρίς σοβαρή αιτία και αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.  Παρασκευή και Σαββάτο  δείχνουν πιο καλές μέρες αφού στην διάρκειά τους θα είναι πιο εύκολη η συνεννόηση  και θα μπορέσουν να λυθούν παρεξηγήσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η γεμάτη προσδοκίες και καλή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα που θα δώσει χαρά , επιβεβαίωση και κέρδη τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά στους από  7ως και 12 Ιανουαρίου που είναι και οι πιο τυχεροί Αιγόκεροι αυτών των ημερών.  Μόνο οι γεννημένοι 31 και 31 /12ου όλες τις μέρες μα πιο πολύ την Πέμπτη το απόγευμα θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε όλα.  Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ρίξει φώς και θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σας . Γενικά οι μέρες είναι καλές για ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση.  Προσπαθήστε το Σ/Κ να αφιερώσετε όλον τον χρόνο σας στις ανάγκες των συντρόφων σας.

Υδροχόος

Μία εξωτερική  αλλά όχι ανιδιοτελής παρέμβαση θα μπορούσε να σώσει μία διαταραγμένη σχέση η συνεργασία τις μέρες αυτές. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και θα σας αγχώνουν ενώ όπως και την περασμένη εβδομάδα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές  που μπορούν να σας κάνουν να παρεξηγηθείτε στα μάτια κάποιων τρίτων. Μόνο την Πέμπτη το απόγευμα  θα πρέπει να προσέξετε το νευρικό σας σύστημα και την υγεία σας και να υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως δεν θα επιτρέψετε σε καμία κατάσταση να σας επηρεάσει τόσο ώστε να γκρεμιστεί η ψυχολογία σας. Κάποιοι γεννημένοι 5 Φεβρουαρίου θα αναγκαστείτε να φορτωθείτε ευθύνες μέσα από ένα πιθανά οικογενειακό πρόβλημα και γενικά θα έχετε πιο πιεσμένη από τους άλλους εβδομάδα. Αντίθετα οι γεννημένοι 31/1ου και 1/2ου θα έχετε τύχη και τα γεγονότα ακόμα και αν δεν δείχνουν ευχάριστα θα εξυπηρετούν τελικά τους σκοπούς σας.

 

 

Ιχθείς

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δείχνει αισιόδοξο και οι επαφές που επιδιώκετε δείχνουν να έχουν καλή εξέλιξη. Οι 10 Μαρτίου θα έχετε μία ακόμα εβδομάδα την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα επιτρέψει σε πολλούς να ξεκινήσουν κάτι που από καιρό ετοιμάζουν. Το απόγευμα της Πέμπτης  μπορεί λόγοι οικονομικοί ή και η κτητικότητα να φέρουν μία ψυχρότητα σε μία προσωπική ή φιλική σχέση σας.   Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας αυτής καθώς θα βρείτε χρόνο για εσάς αλλά και ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ότι αγαπάτε.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Βολικοί και βολεμένοι ακόμα εδώ, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Machete kills Machete, του Νίκου Χατζηκάλφα