Αστρολογικές προβλέψεις | 24 ως 30 Μαρτίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Φορτωμένη υποχρεώσεις η Δευτέρα δίνει και οικογενειακές ή άλλες εντάσεις από το απόγευμα και μετά.  Κοινωνικότητα και ενδιαφέρον αποκτά η εβδομάδα από την Τετάρτη και μετά καθώς οι συμβουλή κάποιου φίλου θα βοηθήσει να λύσετε ένα θέμα ή να πετύχετε μία βοήθεια που επιδιώκεται. Παρασκευή και Σάββατο είναι μέρες ανασύνταξης σκέψεων και ξεκαθαρίσματος συναισθημάτων και η Κυριακή μία μέρα κομμένη και ραμμένη  στα μέτρα των προσδοκιών σας.

Ταύρος

Ταύρος

Με καλή διάθεση ευέλικτη και εφευρετική σκέψη θα καταφέρετε ως και την Τρίτη να ξεφύγετε από τα όποια δύσκολα αλλά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Πολύ παραγωγικές και αποδοτικές οι μέρες ως και την Πέμπτη ενώ από την Παρασκευή οι φίλοι θα είναι κοντά σας και μπορείτε να δεχθείτε τις προτάσεις τους και να περάσετε  όμορφο Σαββατοκύριακο.  Μόνο οι 12,13 Μαίου θα έχουν αυξημένες ευθύνες τις μέρες αυτές αλλά και διλλήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας βγάλει έξοδα αλλά και να σας κάνει καχύποπτους με αιτία απέναντι σε ένα άτομο. Όμως οι  από 8ως και 14 Ιουνίου μέσα στην εβδομάδα θα έχουν μία ειδική αιτία χαράς, τύχης και επιτυχίας είτε συναισθηματικής είτε επαγγελματικής.  Από την Τετάρτη και μετά  είναι οι πιο ευνοϊκές και αποδοτικές  για όλους ημέρες. Το Σάββατο επιφυλάσσει μία ευχάριστη εξέλιξη για τους 13,14/Ιουνίου.

Καρκίνος

Καρκίνος

Δύσκολη η Δευτέρα το απόγευμα κυρίως για τους 4,5/7ου που δύσκολα θα κρατήσουν καταστάσεις σε ισορροπία. Αντίθετα μία ακόμα εβδομάδα τύχης σε όλους τους τομείς θα έχουν οι 3 του Ιουλίου. Τετάρτη και Πέμπτη σας θέλουν κλισμένους στις σκέψεις σας και αρκετά επιφυλακτικούς, κτητικούς και  καχύποπτους απέναντι στους γύρω σας. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες από πλευράς διάθεσης μα και γενικά για όλους.

Λέων

Λέων

Την Δευτέρα το απόγευμα θα υπάρξουν αιτίες εκνευρισμού αλλά και ευαισθησία σε θέματα υγείας. Οι μέρες βοηθούν εσάς του Ιουλίου να δείτε με πιο καθαρή σκέψη μία κατάσταση και να κινηθείτε περισσότερο φιλοσοφημένα και έξυπνα ξανακερδίζοντας συμπάθειες και διορθώνοντας πρόσφατα λάθη σας που δημιούργησαν είτε ψυχρότητα σε μία σχέση είτε πρόβλημα σε μία συνεργασία σας. Συντροφικοί και με ομαδικό πνεύμα θα καταφέρετε πιο πολλά τις μέρες αυτές. Η Κυριακή δείχνει να είναι  πιο καλή από ότι περιμένετε.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Θέματα με  άτομα που αγαπάτε θα έχετε να λύσετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και το απόγευμα της Δευτέρας δεν αποκλείεται να τραβήξετε μία διαφωνία στα άκρα. Η Τρίτη πολύ πιο καλή ηρεμεί τα πνεύματα και σας τονώνει ψυχολογικά ώστε να αφοσιωθείτε στην δουλεία με όρεξη και να έχετε καλές  αποδόσεις το υπόλοιπο της εβδομάδας. Καλές οι επαγγελματικές σας εξελίξεις και συντροφικό το Σαββατοκύριακο σας.

Ζυγός

Εξαιρετικά καλό το 7ήμερο για τους από 10ως και 16 Οκτωβρίου καθώς μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ένα καλό συναπάντημα, γνωριμία, έρωτα ή εξέλιξη που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Για τους πολλούς δύσκολο το απόγευμα της Δευτέρας δίνει οικογενειακές εντάσεις ενώ οι καλύτερες μέρες για όλους και όλα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Από Παρασκευή θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με κοινωνικές ή άλλες  εκκρεμότητες .

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μία ακόμα εβδομάδα τύχης προτάσεων και ευκαιριών για τους 3 Νοεμβρίου ξεκινά.  Όμως και εσείς του 2ου 10ημέρου θα πάρετε ευχάριστα συναισθηματικά ή και επαγγελματικά μηνύματα μέσα στην εβδομάδα. Μόνο το απόγευμα της Δευτέρας πρέπει να προσέξετε λόγια μετακινήσεις και αντιδράσεις όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε. Τετάρτη ή Πέμπτη μπορείτε να δεχθείτε κόσμο στο σπίτι ή να βρεθείτε σε μία ευχάριστη  οικογενειακή συγκέντρωση. Εξαιρετικό το τελευταίο 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Τοξότης

Ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις για εσάς του Νοεμβρίου φέρνει το 7ήμερο αυτό. Όμως Η Δευτέρα βγάζει έξοδα αλλά και λάθη σε οικονομικά κυρίως θέματα ( αγορές ή επιλογές ) που στοιχίζουν. Ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις έχουν Τετάρτη και Πέμπτη ενώ από την Παρασκευή μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Η Κυριακή είναι εξαιρετική για ξεκινήματα ενώ θα εκπλήξει κάποιους μία απρόσμενη εξέλιξη.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Δύσκολο το απόγευμα της Δευτέρας για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου όμως η Τρίτη είναι η πιο καλή μέρα για όλους καθώς σας επιτρέπει να ενεργοποιηθείτε σε όλους τους τομείς. Τετάρτη και Πέμπτη θα έχετε καλές επαγγελματικές και οικονομικές αποδόσεις  και προς τα τέλη της εβδομάδας πολλοί θα έχετε μία πρόσκληση για μία ευχάριστη μικρή μετακίνηση.  Οι 4 Ιανουαρίου να είστε γενικά προσεχτικοί αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές συναισθηματικά και γενικά θα είστε οι από 6 ως 12 Φεβρουαρίου που θα νοιώσετε επιβεβαιωμένοι και θα πετύχετε ένα σας στόχο. Παρ όλα αυτά η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα και το απόγευμά της θα βρει τρόπους να σας ρίξει ψυχολογικά ή και να σας αδιαθετήσει πρόσκαιρα. Από την Τετάρτη η εβδομάδα θα σας δείξει το καλό της πρόσωπο και όλα υα πηγαίνουν σύμφωνα με τα προγράμματά σας και τις προσδοκίες σας.

 

Ιχθείς

Ημέρες τύχης, προτάσεων και ανάπτυξης ακολουθούν για τους γεννημένους 2 Μαρτίου. Την Δευτέρα το απόγευμα αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις με ένα αγαπημένο άτομο για να μην ψυχράνετε μία σημαντική σχέση. Παρόλο που Τετάρτη και  Πέμπτη θα έχετε κλειστή διάθεση θα μπορέσετε να νοιώσετε αν μιλάτε ειλικρινά με τον εαυτό σας πως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αυτόν τον καιρό για εσάς όπως και οι προοπτικές μπροστά σας. Από Παρασκευή θα είστε πολύ χαρούμενοι και πιο κοντά σε ότι αγαπάτε.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Περισσότερη διαφάνεια για τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα;
Next Δεν έχει σημασία... ο βηματισμός, της Αναστασίας Κορινθίου