Αστρολογικές προβλέψεις | 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Απροσεξίες και υπερβολές που οδηγούν σε ανατροπές χαρακτηρίζουν τους 31/3ου ενώ οι 17,18/4ου θα έχετε κόντρες με το περιβάλλον σας. Ως τα μέσα της, η εβδομάδα θα σας κουράσει καθώς ασυνεννοησία και καθυστερήσεις θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Κριούς  λόγους να κατασιγάσουν κάποιες εσωτερικές τους αγωνίες και να έχουν καλύτερες ισορροπίες και καλή ψυχική διάθεση.

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες δείχνουν πιο ευνοϊκές για τους από 13ως 18/5ου που μπορούν να έχουν πολύ καλές επαφές και να καταφέρουν τους στόχους τους. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Ταύρους μα ιδιαίτερα στους 30/4ου και 1/5ου την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μία διασύνδεση η και την διαμεσολάβηση ενός τρίτου ώστε να προωθήσουν ένα τους πρόγραμμα ή να λύσουν ένα τους πρόβλημα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες που ακολουθούν επιτρέπουν στους 19/6ου να κερδίζουν όπου επιχειρούν. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Διδύμους μία ευκαιρία προβολής , την στήριξη ενός δυνατού ατόμου και έσοδα . Μαζί όμως και αναγκαστικά έξοδα ( σκοπιμότητας ) που θα μετριάσουν το τελικό σας αποτέλεσμα. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο καλές μέρες για όλους. Ο Ερμής σε στάση θα φρενάρει την τάση σας να μιλάτε σκληρά και αυτό θα σας γλυτώσει από λάθη.

Καρκίνος

Καρκίνος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι συνεργασίες θα είναι δύσκολες και απαιτητικές. Οι γεννημένοι από 27/6ου ως και 3/7ου θα έχουν πολύ έντονη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα με δυνατές επαφές και εξελίξεις. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Καρκίνους περισσότερη γνώση και μία δύσκολη αλλά σημαντική πρόταση που πρέπει να μετρήσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους για να την αποδεχθούν.

Λέων

Λέων

Με δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρα αλλά και μικροαδιαθεσίες  θα περάσουν οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους την στήριξη και τις αιτίες που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας και να σας ηρεμίσουν ψυχολογικά. Τις μέρες αυτές μπορείτε να διαχειριστείτε κληρονομικά θέματα αλλά και να κερδίσετε από πηγές άσχετες με την εργασία σας

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Μέσα στο 7ήμερο που ακολουθεί οι από 15 ως και 20/9ου έχετε να περιμένετε ένα συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Παρθένους την δυνατότητα να εξομαλύνουν μία σημαντική σχέση ή συνεργασία τους. Κάποιοι πιθανά θα δεχθούν μία σοβαρή πρόταση Γενικά αυτόν τον καιρό θέματα συνεργασίας , γάμου και κοινών προσπαθειών με τρίτους μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ζυγός

Οι μέρες μεταφέρουν πολύ δυνατά συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά μηνύματα στους γεννημένους 12,13/10ου. Αντίθετα οι ανατροπές συνεχίζουν για τους 4/10ου ενώ προσεχτικοί πρέπει μα είναι και οι 6,7 Οκτωβρίου. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Ζυγούς μία καλή επαγγελματική εξέλιξη με προοπτική και πιθανά με γρήγορα έσοδα. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους και για όλα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες μοιάζουν γιορτή για τους από 29/10ου ως και 4/11ου και κάποιοι 2,3/11ου μπορούν μέσα σε αυτό το επταήμερο να νοιώσουν ένα αγκάλιασμα της τύχης στην ζωή τους που να τους φέρει είτε πιο κοντά σε ένα μεγάλο τους θέλω είτε σε μία πρόταση που δείχνει να είναι ευκαιρία μεγάλων διαστάσεων. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα του δυνατού τριγώνου  Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη  που θα δώσει στους περισσότερους Σκορπιούς μία νίκη και μία αιτία χαράς.

Τοξότης

Κέρδη μέσα από εντάσεις και κόντρες που τις γενούν κρυφές επιθυμίες φέρνουν οι μέρες για εσάς. Ωστόσο το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έξοδα και λάθη οικονομικού κυρίως χαρακτήρα. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Τοξότες ένα οικογενειακό ίσως οικονομικό ίσως ηθικό, ίσως πρακτικό  στήριγμα που το έχετε ανάγκη για να έχετε περισσότερο χρόνο για αυτά που αγαπάτε. Ακόμα κάποιοι μπορεί να βρεθείτε σε μία πολύ ζεστή οικογενειακή μάζωξη.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν μία συναισθηματική  ευκαιρία ή και ένα απόκτημα στους από 13ως και 17 Ιανουαρίου. Όμως το μεσημέρι της Τρίτης θα πιέσει τους ήδη εγκλωβισμένους της 3ης Ιανουαρίου. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Αιγόκερους την δυνατότητα να αποφασίσουν μία κίνηση που θα δέσει ουσιαστικά μία σχέση ή συνεργασία τους. Η συντροφικότητα έχει τον πρώτο λόγο και αποτελεί το μεγάλο σας ζητούμενο αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Παρ όλο που ως τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε παρεξηγήσεις, κακή διάθεση, ή ακόμα και αδιαθεσία από το βράδυ της Τετάρτης η εβδομάδα σας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη θα δώσει στους περισσότερους Υδροχόους ένα κέρδος – απόκτημα που θα τους δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση. Ακόμα θα βοηθήσει να βάλετε σε καλύτερη τάξη από εδώ και μετά τα οικονομικά σας.

 

Ιχθείς

Το τέλος της εσωστρέφειας που σας χαρακτήριζε το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να πετύχετε μικρά επαγγελματικά θαύματα. Το δυνατό τρίγωνο Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη σας αφορά άμεσα και θα δώσει στους περισσότερους Ιχθείς μία ευκαιρία προβολής μία συναισθηματική νίκη ένα σημαντικό  ξεκίνημα αλλά και την δυνατότητα να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε αλλά και να έχετε κέρδος μέσα από αυτό.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Παρελθοντολαγνεία: Κάθε μέρα ανάβουμε ένα κεράκι ο καθένας με τον τρόπο του στην Αγία Νοσταλγία.
Next Σμαράγδα Αλεξανδρή: η μουσική της Sma Rag Da, συνέντευξη στη Χριστίνα Καλογεροπούλου