Αστρολογικές προβλέψεις |24 έως30 Νοεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα κάνει πιο καυστικό τον λόγο σας κάτι που πρέπει να ελέγξετε για να μην παρεξηγηθείτε. Με εξαίρεση εσάς της 2/4ου που οι μέρες εξακολουθούν να φέρνουν  ανατροπές  και πρέπει γενικά να προσέχουν σε όλους τους τομείς, όλοι οι από 30/3ου ως και 7/4ου έχετε να περιμένετε κάποια συναισθηματική χαρά τις μέρες αυτές. Μοναδική τύχη που θα έχετε σε όλους τους τομείς αυτόν τον καιρό οι 12 Απριλίου καθώς για εσάς ξεκινά μία περίοδος που μπορεί να αλλάξει θεαματικά την ζωή σας.  Σε πολλούς θα  δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα προσόντα τους  σε περισσότερο υπεύθυνες θέσεις.

Ταύρος

Ταύρος

Αυτό τον καιρό θα είστε αρκετά κλειστοί στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Θα κινήστε με γνώμονα το κέρδος και ο Ερμής από τον Τοξότη θα σας ωθεί να αναζητήσετε άλλες πηγές εσόδων που δεν έχουν να κάνουν με την κύρια ασχολία σας. Πολλοί έχετε λόγους να είστε καχύποπτοι με όσα συμβαίνουν γύρω σας και οι μέρες μπορούν να σας κάνουν ακόμα και να αμφισβητήσετε κάποιο άτομο που θεωρούσατε φίλο. Η Τετάρτη δείχνει η πιο καλή μέρα της εβδομάδας για όλους.  Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε μία πρόσκληση και πιθανά η παρέα φίλων να μπορέσει να σας κάνει να νοιώσετε πιο χαλαροί.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο τομέας των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών σας έχει τον πρώτο λόγο την εβδομάδα αυτή . Ήλιος , Αφροδίτη απέναντι σας και από την Παρασκευή το πέρασμα και του κυβερνήτη σας του Ερμή στον Τοξότη θα φέρει έντονες συζητήσεις αλλά και την δυνατότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο για εσάς οι συνθήκες και οι προοπτικές σε σχέσεις και συνεργασίες σας .  Πολλοί είστε κοντά στο κλείσιμο μίας καλής συμφωνίας  που μεθοδικά εδώ και καιρό  επεξεργάζεστε. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες είναι πραγματικά σκληρές με τους 4Ιουλίου που θα πρέπει να είναι γενικά προσεχτικοί σε όλους τους τομείς.  Όμως για τους πολλούς ο Ήλιος, η  Αφροδίτη και από την Παρασκευή το πρωί το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη ευνοούν  επαγγελματικά σας θέματα αρκεί να είστε προσεχτικοί και να ελέγξετε τις παρορμητικές σας αντιδράσεις την δύσκολη Τρίτη. Τις μέρες αυτές θα έχετε έντονο ανταγωνισμό ή και επιθετικές προκλήσεις οι 15ως 18/7ου . Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο καλές και ευχάριστες μέρες  της εβδομάδας για όλους.

Λέων

Λέων

Οι γεννημένοι το πρώτο 15ήμερο του ζωδίου  κερδίστε πρόσωπα και εντυπώσεις στους χώρους που θα βρεθείτε ή θα καλεστείτε. Οι μέρες σας ανεβάζουν με αιτίες την διάθεση και σας φέρνουν συναισθηματικές εκπλήξεις μαζί με χαρές από τα άτομα που αγαπάτε. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη αυξάνει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τα άτομα της καρδιάς σας.  Πιο τυχεροί όλων όμως θα είστε από τώρα και μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς οι 15/8ου σε όλους τους τομείς Όμως οι 20/8ου θα περάσουν δύσκολα και δεν θα καταφέρουν να  ξεφύγουν από τα πιεστικά προβλήματα που θα βγουν μπροστά τους αυτόν τον καιρό και πιθανά δεν αφορούν μόνο έναν αλλά πολλούς ταυτόχρονα τομείς.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής από τον Τοξότη θα φέρει έντονους διαλόγους στο σπίτι σας και ένα διάστημα που θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στον χώρο σας και στα άτομα που ζουν κοντά σας πιθανά με σκληρό λεξιλόγιο. Ο Άρης τις μέρες αυτές  θα δώσει πνοή στην ερωτική  ζωή των 15ως 19/9ου και πιθανά θα φέρει εκτός από  ένα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας και εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Όμως  θα σας δώσει και το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους κάθε μορφής. Η Τετάρτη δείχνει η πιο καλή σας μέρα.

Ζυγός

Πολλές μετακινήσεις νέα και συναντήσεις  θα σας φέρει η εβδομάδα αυτή μα και την δυνατότητα να λήξετε παρεξηγήσεις που έχουν χαλάσει το κλίμα σε μία φιλική σχέση ή συνεργασία σας καθώς οι μέρες βοηθούν τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και κάνουν ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας.. Πολύ καλές μέρες για όλους η Πέμπτη και η Παρασκευή εκτοξεύουν την διάθεσή σας και σας δίνουν χρόνο να ασχοληθείτε με όσα αγαπάτε. Πολύ κακό όμως είναι το 7΄ήμερο για τους γεννημένους 5,6 Οκτωβρίου. Εσείς αυτό τον καιρό αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και γενικά να κινήστε προσεχτικά σε όλους τους τομείς.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι δύσκολες ώρες της Τρίτης από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα  σας καλούν να ελέγξετε τα ξεσπάσματα τις αντιδράσεις αλλά και τις μετακινήσεις σας. Αν δεν κάνετε υπερβολές αυτόν τον καιρό μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά αν ακολουθείτε πλάγιους τρόπους ή μαγικές συνταγές για εύκολα κέρδη πιθανά και να πέσετε θύματα απάτης. Ο Ερμής από την Παρασκευή θα βρει στον Τοξότη Ήλιο και Αφροδίτη και θα σας δείξει πώς αυτόν τον καιρό θα μπορέσετε να κερδίσετε μέσα από την δουλειά σας περισσότερα από τους μήνες που πέρασαν.  Άριστες οι Παρασκευή και Σάββατο  θα σας χαρίσουν  πολύ καλές στιγμές και διάθεση.

Τοξότης

Πιο τυχεροί όλων θα είστε από τώρα και ως το τέλος της χρονιάς σε όλους τους τομείς εσείς της 14ης /12ου. Οι μέρες θα δώσουν μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία καλή συναισθηματική εξέλιξη ή και ένα κέρδος στους από 2ως 10 /12ου καθώς η  Αφροδίτη προσθέτει στην γοητεία σας  και σας κάνει έντονα ελκυστικούς. Ο Ερμής απ τον χώρο σας αυξάνει την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και προς όλες τις κατευθύνσεις κατ αρχάς σε εσάς του 11ου αλλά τα αποτελέσματά που θα φέρει αν δεν την χαλιναγωγήσετε (αυτήν την ανάγκη ) θα είναι αρνητικά.  Πιο τυχεροί όλων θα είστε από τώρα και ως το τέλος της χρονιάς σε όλους τους τομείς εσείς της 14ης /12ου.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες γίνονται δύσκολες και από το πουθενά μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή των γεννημένων αργά 2 και 3 Ιανουαρίου που πρέπει να αποφεύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο αυτόν τον καιρό.   Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και η εκεί παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης σας κάνει αυτό το διάστημα εξαιρετικά εσωστρεφείς με απολογιστικές διαθέσεις και την ανάγκη να απομονωθείτε και να τα λέτε μόνο με τον εαυτό σας. Όμως σε πολλούς αυτές οι θέσεις θα φέρουν μία εσωτερική γαλήνη ή και κάποιες κρυφές χαρές.  Η Τετάρτη είναι η πιο καλή μέρα της εβδομάδας για όλους.

Υδροχόος

Εσείς της πρώτης και δεύτερης  εβδομάδας του ζωδίου θα έχετε ένα αρκετά καλό 7ήμερο που θα το χαρακτηρίζουν κοινωνικότητα προσκλήσεις και ευχάριστα νέα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σας δίνει κοινωνικά ενδιαφέροντα και ο κόσμος  που σας προσεγγίζει με θαυμασμό αυτόν τον καιρό αλλά και τα άτομα που μπορείτε να γνωρίσετε δείχνουν να είναι ιδιαίτερα και χρήσιμα. Πιθανά να κάνετε φίλο κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά σας ή να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σας πρόβλημα. Άγχη και ευθύνες θα φέρει η εβδομάδα στους 18,19/1ου ενώ Πέμπτη και Παρασκευή είναι η καλύτερες σας ημέρες.

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά θέματα πρέπει να προωθήσετε αυτόν τον καιρό και η κινητικότητα που παρουσιάσει ο Τοξότης αυτόν τον καιρό με  Ήλιο και Αφροδίτη μπορεί πραγματικά να απογειώσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας .. Ενώ από την  Παρασκευή ο Ερμής που από την  νέα του θέση παύει να κάνει καυστικό και ενοχλητικό τον λόγο σας και ενισχύει με την σειρά του όλα τα παραπάνω. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο καλές μέρες για να ασχοληθείτε με συναισθηματικά σας θέματα και όσους αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Φοράμε ότι θέλουμε!
Next Νόστιμα νέα από την κάβα Faidon, της Εμμανουέλας Κόκκαλη