Αστρολογικές προβλέψεις |23 έως 29 Ιουνίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Επικοινωνιακούς δίαυλους ανοίγει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους  ως τις 18 Ιουλίου και δίνει αιτίες για να προγραμματίσετε μετακινήσεις ή να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις κυρίως εσείς των πρώτων ημερών αυτήν την εβδομάδα.  Η νέα Σελήνη από τον Καρκίνο δίνει ζωή στο σπίτι σας ολοκληρώνει κάποιες εικαστικές σας παρεμβάσεις σε αυτό  και φέρνει κόσμο και χαρά. Οι μέρες δίνουν ένταση και ανατροπές στους γεννημένους 6 Απριλίου που πρέπει γενικά να κινήστε προσεκτικά. Για τους πολλούς είναι μία καλή και αποδοτική εβδομάδα.

Ταύρος

Ταύρος

Ευχάριστα οικονομικά μηνύματα θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους ως τις 18 Ιουλίου και η εβδομάδα ξεκινά χαρίζοντας καλή διάθεση σε όλους και όρεξη να κάνουν πολλά τις μέρες αυτές. Ωστόσο την δύσκολη Τετάρτη αποφύγετε κόντρες και να κινήστε πιο προσεχτικά καθώς μπορεί να υπάρξει μία αιτία να σας αναστατώσει. Οι μέρες δίνουν προτάσεις απολαβές και το Σαββατοκύριακο ευχάριστες παρέες και μικρές αναζωογονητικές μετακινήσεις σε πολλούς από εσάς. Το νέο Φεγγάρι θα σας φέρει πιο κοντά σε αδέρφια ή κοντινά συγγενικά άτομα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Έχετε και δικαιολογημένα κάθε λόγο να περιμένετε σαν την άνοιξη το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας που από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι τις 18 Ιουλίου θα βρίσκεστε στο ζώδιό σας , θα γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα δώσει αιτίες χαράς κατ αρχάς στους γεννημένους τις πρώτες 6 μέρες του ζωδίου και μετά στους υπόλοιπους αφού η εκεί παρουσία της θα καλύψει συναισθηματικά κενά αλλά και όποιας μορφής ανασφάλειές σας. Η νέα Σελήνη υα δώσει πνοή στα οικονομικά σας αλλά θα αυξήσει την κτητικότητα όπως και τις απαιτήσεις που θα έχετε από τους ανθρώπους της καρδιάς σας αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους ένα απάγκιο, μία όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητάς και τα άγχη σας η ακόμα και έναν έρωτα που υπάρχει λόγος να είναι κρυφός.  Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος μία μυστική ενίσχυση ηθική  ή υλική  στο προσεχές διάστημα. Το νέο Φεγγάρι σας αφορά άμεσα και δίνει το έναυσμα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να μην αφήνετε στην τύχη τις επαγγελματικές σας κυρίως εξελίξεις . Εξαιρετικό το τέλος της εβδομάδας θα; Δώσει δυνατές συγκινήσεις σε πολλούς.

Λέων

Λέων

Οι μέρες δίνουν πολύ καλές επαφές στους περισσότερους και η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ αποδοτική. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει καινούργιο κόσμο στην ζωή σας και θαυμαστές βοηθώντας όσους κάνουν επαγγέλματα που απευθύνονται στο κοινό αλλά και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Η νέα Σελήνη  θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες δύσκολες  αλλά αναγκαίες ανασκοπήσεις και αν ο εγωισμός σας μπει πάνω από την λογική σας και δεν σας επιτρέψει να παραδεχθείτε λάθη κλπ  θα πέσετε ψυχολογικά. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ειλικρινείς απολογισμούς.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Κέρδη φέρνει και το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη από την Δευτέρα και ως τις 18 Ιουλίου στους Διδύμους και στην κορυφή τους αστρολογικού σας χάρτη ενισχύοντας  τα φιλόδοξα σας σχέδια. Μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα ρυθμίστε άνετα τις υποθέσεις σας και στηριχθείτε στην διαίσθησή σας που λειτουργεί θαυμάσια αυτόν τον καιρό.  Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα σας φέρει κοντά σε πιστούς και καλούς ποιοτικά φίλους. Το Σαββατοκύριακο μία μικρή μετακίνηση θα σας ανανεώσει.

Ζυγός

Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα σας φέρει μία αιτία αισιοδοξίας και το ότι θα μείνει εκεί ως τις 18 Ιουλίου και  ότι τουλάχιστον συναισθηματικά θα ξεκινήσει μία πιο ελπιδοφόρα περίοδος στην ζωή σας. Ακόμα αυτή η θέση διευκολύνει θέματα σπουδών και βοηθά τα ταξίδια αν σκοπεύετε κάτι τέτοιο. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς των πρώτων 7ημερών του ζωδίου. Η νέα Σελήνη από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά κυρίως θέματα καριέρα χρήμα κλπ  όμως οι μέρες δείχνουν πολύ σκληρές και απαιτούν προσεχτικά βήματα από τους 9 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ανελαστικές υποχρεώσεις και Το πέρασμα που κάνει από την Δευτέρα η Αφροδίτης στους Διδύμους γεννά ένα μακρύ διάστημα ως τις 18 /7ου που η κτητικότητα θα προβληματίζει και τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Το καλό είναι πως η νέα Σελήνη από τον φιλικό σας Καρκίνο θα βοηθήσει όσους έχουν καλή διάθεση να δουν πιο πλατιά και να κινηθούν πιο ευέλικτα. Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει  τους γεννημένους 7.18 /11ου σε όλους τους τομείς. Για όλους το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ πιο καλό από τις εργάσιμες της εβδομάδας.

Τοξότης

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βελτιώσει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες το προσεχές διάστημα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να κάνει προσεχτικότερους στις σχέσεις και τις συναλλαγές τους,  τους γεννημένους 30/11ου . πρέπει να σας κάνει πολύ επιφυλακτικούς την Παρασκευή και αν όχι όλους σίγουρα τους γεννημένους 24/11ου. Η νέα Σελήνη  δίνει πληροφορίες που σας χαροποιούν σε σχέση με τα συναισθήματα κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά όμως σας κάνει και ασυνήθιστα για την φύση σας εσωστρεφείς αυτόν τον καιρό.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από Δευτέρα και ως τις 18 Ιουλίου περνώντας στους Διδύμους θα δώσει ένα πιο καλό κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους μία μικρή οικονομική καλυτέρευση και συμπάθειες που έρχονται για να μείνουν.  Το ξεκίνημα της εβδομάδας Δευτέρα- Τρίτη είναι το πιο καλό 2ημερο για όλους. Το νέο Φεγγάρι από τον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει θετικά θέματα που αφορούν σημαντικές σχέσεις αρραβώνες – γάμους και σημαντικές συνεργασίες σας αυτόν τον καιρό που θα εξελιχθούν. Προσεκτικοί  τις μέρες αυτές να είστε σε κάθε σας κίνηση οι 3και 6 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Περνώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς , έρχεται να αναθερμάνει τις σχέσεις σας είτε αυτές είναι ερωτικές είτε σχέσεις στοργής πχ (γονέων παιδιών) κλπ αφού θα έχετε πιο ουσιαστική συνεννόηση μαζί τους. Όμως θα έχετε και ότι χρειάζεται για να νοιώθετε επιβεβαίωση καθώς θα κερδίζετε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων.  Πρώτα εσείς που γεννηθήκατε τις 7 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία πολύ καλή μέρα ως την Κυριακή που μπορεί να σας δώσει μία ειδική αιτία χαράς. Το νέο φεγγάρι θα βοηθήσει και σε θέματα δουλειάς αλλά και στην βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δώσει ότι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο χώρος που ζείτε ή οι συνθήκες μέσα σε αυτόν… Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί για τους ελεύθερους να φέρει και μία συνύπαρξη η τον ερχομό ενός νέου μέλους σε μία οικογένεια. Στα οικονομικά σας  τα αυξημένα και τα απρόβλεπτα έξοδα θα πρέπει να σας κάνουν πολύ συντηρητικούς αυτές τις μέρες, να προσέχετε τις αγορές και τις οικονομικές σας κινήσεις για να μην ζημιωθείτε. Πολύ καλή η νέα Σελήνη θα δώσει ένα μήνα που θα βρεθείτε πιο κοντά σε ότι αγαπάτε ενώ η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει την ζωή των γεννημένων 15,16,17/3ου σε όλους τους τομείς. Εξαιρετικό για όλους  το Σ/Κ.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η "Ρόδια Γη" δημιουργεί Δωδεκανησιακές γεύσεις, συνέντευξη της Δέσποινας Μπρόκου στην Κατερίνα Σταματελοπούλου
Next Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic