Αστρολογικές προβλέψεις | 22 έως 28 Δεκεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες παρά την εορταστική ατμόσφαιρα είναι δύσκολες. Οι σκληρές όψεις του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνουν λογής – λογής απρόοπτα και γενικά ένταση που πρέπει να ελέγξετε. Η εβδομάδα  θα σας αναγκάζει να κάνετε βαρετά πράγματα και υποχωρήσεις που σαν χαλάνε την διάθεση.  Κάποιοι θα κουράσετε το μυαλό σας με πικρές και καχύποπτες σκέψεις.  Μόνο απ το απόγευμα της Πέμπτης οι μέρες αποχτούν νόημα και μεταφέρουν ένα αισιόδοξο κλίμα στην ζωή σας. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σας κάνει πιο σοβαρούς και υπεύθυνους ενώ το νέο φεγγάρι θυμίζει σε εσάς των πρώτων ημερών πως η νέα χρονιά θα φέρει αλλαγές σε μεγάλους τομείς της ζωής σας και πρέπει να ετοιμαστείτε για αυτές..

Ταύρος

Ταύρος

Κάποιο άνοιγμα , μία καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές η και μία ιδέα που μπορεί να φέρει κέρδος θα έχουν  πολλοί Ταύροι τις μέρες αυτές. Το νέο φεγγάρι, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω και γενικά το πλανητικό σκηνικό των ημερών σας ευνοεί για αυτό είστε από τα λίγα ζώδια που έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις κάθε μορφής τις μέρες αυτές ακόμα μία είδηση ή ο ερχομός ενός ατόμου θα μπορούσε να κάνει ακόμα πιο ευχάριστα για σας τα φετινά Χριστούγεννα. Οι γεννημένοι 6 ως 13 Μάιου μπορούν να περιμένουν ένα δώρο ένα απόκτημα ή και μία γνωριμία αυτό το 7 ημερο.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το νέο φεγγάρι  και η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω γεννά μία δύσκολη περίοδο που θα σας αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στον εαυτό σας , σε σκέψεις και προβληματισμούς καθώς αυτό το διάστημα υπάρχουν λόγοι να έχετε περισσότερη ανασφάλεια για το αύριο. Την δύσκολη Τετάρτη και Πέμπτη προσέχετε τα έξοδα σας, αποφύγετε διαφωνίες με άτομα που αγαπάτε και μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους γύρω σας. Γενικά κερδισμένοι θα είστε μόνο όσοι ξεφύγετε και τελικά αποφύγετε τις εντάσεις αυτών των ημερών.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω  και το νέο φεγγάρι  δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των γύρω σας και σε εσάς την ευθύνη να καλύψετε τις εορταστικές τους απαιτήσεις. Σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις του Ερμή θα νοιώσετε τις ευθύνες να σας βαραίνουν, πως οι επιθυμίες των άλλων να περνούν από τα δικά σας χέρια και όλοι λίγο πολύ κάτι περιμένουν από εσάς. Όμως η νέα Σελήνη θα σας φέρει και πιο κοντά σε μία σημαντική συμφωνία – συνεργασία που εφ όσον κλείσει στα τέλη της χρονιάς  σας ηρεμεί σε σχέση με τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Μόνο από την Παρασκευή θα βρείτε χρόνο για  να καλύψετε δικές σας συναισθηματικές  ανάγκες.

Λέων

Λέων

Πολύ απαιτητικός είναι ο επαγγελματικός σας χώρος αυτέ στις μέρες και υπάρχουν λόγοι να είστε σε ετοιμότητα (ιδιαίτερα την Πέμπτη)  για να προλάβετε λάθη και να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας συγκυρίες. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω  και το νέο φεγγάρι  δίνουν έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα και τις μέρες αυτές  όσοι τον παραμελήσουν θα βγουν χαμένοι. Η τύχη θα αγκαλιάζει τους γεννημένους  14,15 Αυγούστου  σε όλους τους τομείς  και θα πρέπει να δείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει. Προσπαθήστε να περάσετε ήρεμα την παραμονή των Χριστουγέννων και να αποφύγετε κάθε τι παρατραβηγμένο.

Παρθένος

Προσέχοντας  λίγο διαφωνίες  το πρωινό της 25ης Δεκεμβρίου η εβδομάδα δείχνει πολύ καλή για όλους. Ο Ήλιος ο Ερμής  και η Αφροδίτη  από τον Αιγόκερω   δίνουν μία απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη, δώρο, είδηση, γνωριμία η κάτι άλλο καλό σε πολλούς από εσάς τις μέρες αυτές παρ όλη την δυσκολία των πλανητικών όψεων. Όλα βοηθούν ακόμα για να ζεστάνετε ψυχραμένες φιλικές συναισθηματικές μα και οικογενειακές σας σχέσεις. Η νέα Σελήνη προαναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική  ζωή των γεννημένων τον Αύγουστο και το ξεκίνημα μίας πολύ δημιουργικής περιόδου στην ζωή των υπολοίπων με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ζυγός

Οικογενειακές ευθύνες και άγχη φέρνουν ο Ήλιος από τον Αιγόκερω  και το νέο φεγγάρι  τις μέρες αυτές για εσάς . Δύσκολες οι μέρες απαιτούν προσοχή σε όλους τους τομείς ιδιαίτερα από τους γεννημένους 6 Οκτωβρίου  καθώς οι όψεις του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα  θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.  Για τους υπόλοιπους  Πέμπτη και Παρασκευή δίνουν περισσότερη ηρεμία  και λίγες στιγμές χαλάρωσης.  Από το απόγευμα τις Πέμπτης πολλοί  θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση για την παραμονή της  πρωτοχρονιάς που θα είναι και  ευκαιρία για μία ευχάριστη μετακίνηση.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το πιθανό είναι να κάνετε μία μετακίνηση ενόψει εορτών ή να οργανώσετε τις μέρες ώστε να συνδυάσετε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις και με διασκεδάσεις. Ως τόσο προσέχετε το βράδυ της 24ης και τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης μετακινήσεις και γενικά.. Τα προσωπικά σας ή συναισθηματικά σας θέματα δείχνουν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας και να ορίζουν τα προγράμματα σας.  Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω  και το νέο φεγγάρι  δίνουν ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις σημαντικές συζητήσεις και  εξελίξεις που θα σας δώσουν ένα πρωταγωνιστικό η σημαντικό διαμεσολαβητικό ρόλο Από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινά το ευνοϊκότερο διάστημα για ότι σχεδιάζετε.

Τοξότης

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και απέναντι στην ύλη και απέναντι στους ανθρώπους. Προσέχοντας το βράδυ της 24 και το πρωινό τις 25 που είναι το πιο δύσκολο διάστημα αυτών των ημερών  οι μέρες μπορούν να είναι αρκετά αποδοτικές για εσάς και να σας φέρουν μικρά ή και πιο σημαντικά δώρα. Όλα θα είναι καλά για σας από την Πέμπτη το απόγευμα και μετά που θα έχετε τελειώσει με τις όποιες δεσμευτικές σας υποχρεώσεις και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν και να βρεθείτε με άτομα τις επιλογής σας .   Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά μία περίοδο που το πρώτο σας μέλημα θα γίνει η οικονομική σας ανάπτυξη μέσα από ένα άνοιγμα ή μία βελτίωση θέσης που θα έχετε με την νέα χρονιά.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Τις μέρες αυτές  προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας χωρίς να γκρινιάζετε και οι 3 Ιανουαρίου να είστε πολύ προσεχτικοί σε όλα και να δείξετε πως είστε έτοιμοι για όποιας μορφής ανατροπή με την ρεαλιστικότητα και την σοβαρότητα που ταιριάζει σε έναν Αιγόκερω. Οι πολύ ευνοημένοι  6 έως 13 Ιανουαρίου θα έχετε μία ειδική αιτία χαράς ως την Κυριακή  Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας και  σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη δείχνει κυρίως σε εσάς του Δεκεμβρίου ότι ξεκινώντας  η νέα χρονιά θα σας βρει ικανοποιημένους καθώς οι πιο πολλοί  έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα για το αύριο.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερο που μέρες βρίσκετε  ο Ερμής  και η Αφροδίτη. Τις μέρες αυτές η ανάγκη σας να αναπολήσετε στιγμές του χθες θα σας κλείσουν στον εαυτό σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι  και εύκολα θα μπορούν σκέψεις ή και φόβοι να σας ρίχνουν την διάθεση ιδιαίτερα το βράδυ της 24ης προς 25η το μήνα Η νέα Σελήνη σας προτείνει να κάνετε μία μεγάλη ανασκόπηση και να επαναπροσδιορίσετε στόχους εν όψη  της νέας χρονιάς . Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά θα νοιώσετε πιο καλά και θα έχετε την διάθεση να κάνετε σχεδιασμούς.

 

Ιχθείς

Ο Ήλιος ο Ερμής  και η Αφροδίτη  και η νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω  ευνοούν τόσο τις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και τις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις. Γεμάτο υποχρεώσεις, έξοδα,  προγραμματισμένα και απρογραμμάτιστα  άλλα και προβληματισμό για κάποια δύσκολα που περνά ένα κοντινό σας άτομο θα είναι το 7ήμερο αυτό.  Το πρώτο μισό  της Εβδομάδας και απαιτεί προσεχτική οικονομική διαχείριση.  Από την Πέμπτη το απόγευμα και μετά θα περάσετε όμορφα και θα νοιώσετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Όχι μόνο μαύρο
Next Τα γιορτινά μπισκότα της τελευταίας στιγμής, της Εμμανουέλας Κόκκαλη