Αστρολογικές προβλέψεις | 22 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη βοηθά τις συνεργασίες – σχέσεις σας και τις από κοινού με τους συντρόφους σας προσπάθειες.  Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δίνει ομαδικό πνεύμα καλή συνεργασιακή διάθεση και ιδέες που μπορείτε να προτείνετε και να εφαρμόσετε πετυχημένα κάνοντας την διαφορά και κατοχυρώνοντας την θέση σας. Ο Άρης από τον Τοξότη σε εσάς του Μάρτη την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα θέλω σας αυτόν τον καιρό.

Ταύρος

Ταύρος

Με το καλημέρα της αυτή η εβδομάδα δείχνει θετική για εσάς και μικρές αιτίες δείχνουν ικανές να κάνουν καλή την διάθεσή σας. Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη βοηθά να κάνετε μία νέα προσπάθεια ώστε στον επαγγελματικό σας χώρο να αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες αλλά και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πιο καλή την φυσική  σας κατάσταση. Οι μέρες θα δώσουν και μία συναισθηματική χαρά ή και γνωριμία σε εσάς του 3ου 10ημέρου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη βοηθά τις προσωπικές σας σχέσεις και δίνει κυρίως  σε εσάς των πρώτων ημερών την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία καλή σχέση η συνεργασία η να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στις μόνιμες σχέσεις σας  καθώς θα μπορεί να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος και συνεννόηση. Ανταγωνιστικές επιθέσεις μπορούν να περιμένουν στους επαγγελματικούς τους χώρους πολλοί αυτόν τον καιρό και πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βρουν ευέλικτους – διπλωματικούς τρόπους να ξεφύγουν από τις αντιπαραθέσεις.  Για όλους  Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο αποδοτικές ημέρες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη βοηθά να υπάρχει περισσότερη αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις και να κάνετε πιο λειτουργικούς τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε. Κάτι καλό για τα επαγγελματικά σας μπορεί να  φέρει το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό ,μέσα στην εβδομάδα  αυτή, ενώ γενικά οι μέρες ευνοούν δυναμικά ξεκινήματα αλλά και δίνουν σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες ή και θέσεις προβολής και ευθύνης που ανεβάζουν το κύρος σας. Μία μία πρόταση ή μία συμφωνία που τώρα κλείνει μπορεί να δώσει καλές και γρήγορες αποδόσεις.

Λέων

Λέων

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη ξεκινά ένα 28ήμερο κύκλο με πολλές επαφές μετακινήσεις επικοινωνίες που θα σας δώσουν και ιδέες αλλά και κόσμο που μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σας. Ο Άρης ταράζει ευχάριστα την ζωή των γεννημένων 25/7ου ως 1/8ου συναισθηματικά αλλά και τους δίνει δυναμισμό και τόλμη που τους επιτρέπει να επιχειρούν και να κερδίζουν στόχους . Οι μέρες ως την Παρασκευή  θα  δώσουν στους 7και 8/8ου κάποια απόδοση οικονομική ή μία λύση σε ένα οικονομικό σας θέμα. Δύσκολη η εβδομάδα για τους 12,13/8ου  μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά η και να σας δώσει ένα άγχος που μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την υγεία σας η να αντιμετωπίσετε οικογενειακά- εργασιακά προβλήματα.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μέρες αυτές έχουν μία αιτία χαράς είτε μέσα από ένα κέρδος είτε μέσα από κάποια συναισθηματική ή άλλη εξέλιξη για τους γεννημένους το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου. Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη από τον Ζυγό σας προτρέπει να κάνετε προσαρμοστικές  αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και μέσα από αυτό σας υπόσχετε να είστε από αυτούς που θα ξεπεράσετε πρώτοι την  οικονομική κρίση.

Ζυγός

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου, όσο και η  νέα Σελήνη στο ζώδιό σας  θα σας κάνουν να νοιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ουσιαστική συντρόφευση αλλά και για ασφάλεια που απορρέει μέσα από ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση και κάποιοι θα νοιώσουν περισσότερο την ανάγκη να ενταχτούν σε ένα ισχυρό σύστημα από το να διανύουν μοναχική πορεία. Οικονομικά από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε κάποια λύση ή έσοδο και γενικά οι μέρες θα αφαιρέσουν μεγάλο μέρος από τα άγχη σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες βοηθούν τα επαγγελματικά σας θέματα πιθανά να φέρουν και μία ευχάριστη αλλαγή που να σας φέρνει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας ενώ εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε καλές φιλικές επαφές αλλά και την πιθανότητα να δέσει μία γερή νέα φιλία. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη θα καταφέρει να ηρεμήσει κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες και σε κάποιους θα δώσει μία κρυφή διέξοδο μέσα από την οποία θα ανανεώνεστε ψυχολογικά.

Τοξότης

Η τύχη και αυτές τις μέρες βοηθά τις κινήσεις, δίνει προτάσεις, λύνει προβλήματα και διορθώνει λάθη στην ζωή των γεννημένων 7και 8/12ου. Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη θα σας βοηθήσουν  να κρίνετε τις κοινωνικές σας  σχέσεις  και να διαχωρίσετε τους γνωστούς από τους φίλους. Οι μέρες αυτές μπορούν να σας βάλουν και σε έναν νέο πολύ ενδιαφέροντα κύκλο και να γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο. Ο Άρης βοηθά τις επιθετικές διεκδικήσεις των γεννημένων τον Νοέμβριο ενώ οι  μέρες είναι καλές σε ότι αφορά επαγγελματικές και οικονομικές αποδόσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά σας θέματα και πιθανά να βρει μία λύση σε όσους ψάχνουν κάτι νέο. Οι μέρες δίνουν τύχη και την ευκαιρία για ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής στους Αιγόκερους του 3ου 10ημέρου που αν είναι μόνοι μπορούν να γνωριστούν με  κάποιο αξιόλογο άτομο.  Τις μέρες αυτές ακόμα κάποιοι μπορείτε να έχετε ένα οικονομικό μικρό κέρδος από πηγές άσχετες με την κύρια πηγή εσόδων σας.

Υδροχόος

Εξαιρετικό τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη που ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο καλών επαγγελματικών εξελίξεων παρ όλο που  θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν γιατί θα σας ξεβολέψουν αλλά τελικά  θα σας αποδώσουν αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Ο Δίας με τον ουρανό μπορεί να βοηθήσει να κλείσετε  μία σημαντική συμφωνία ή και να εδραιώσετε την θέση σας σε ένα σχήμα. Οι 9/2ου θα βρεθείτε αυτόν τον καιρό μπροστά σε πρόβλημα η απέναντι σε αυξημένες απαιτήσεις και θα νοιώσετε άγχος.

 

Ιχθείς

Τόσο το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό όσο και η  νέα Σελήνη θα σας δώσει τον τρόπο να κινηθείτε έξυπνα ώστε να διεκδικήσετε και να πάρετε κάτι που σας αναλογεί  είτε αυτό είναι χρήμα είτε στήριξη. Κάποιοι πιθανά να συζητήσετε και τελικά να κλείσετε μία αόρατη συμφωνία – μία άτυπη συνεργασία που ωστόσο αν  τηρηθεί θα σας διευκολύνει  άμεσα. Οι μέρες βοηθούν τις συνεργασίες σας και οι καλή απέναντί σας πρόθεση των άλλων βοηθά να έχετε αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας που δείχνουν να έχουν καλές προοπτικές.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Μουσική: Imany... και ποτέ δεν θα μάθεις
Next Μπορεί το σύμφωνο ΕΕ-Ουκρανίας να μεταφραστεί σε διαρκή ειρήνη;