Αστρολογικές προβλέψεις | 21-27 Οκτωβρίου 2013,από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Κριός
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου σε άλλους θα γίνει αιτία να καθυστερήσουν κάποια αναμενόμενα έσοδα και σε άλλους θα μπλοκάρουν μία επαγγελματική εξέλιξη που περιμένατε αυτό το διάστημα. Ό Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό αυξάνει τον ερωτισμό σας αλλά σας κάνει και περισσότερο κτητικούς και μαχητικούς τόσο στις οικονομικές όσο και στις συναισθηματικές διεκδικήσεις σας. Μία από τις μέρες αυτές θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη , συνάντηση ή κέρδος στους γεννημένους 5ως 11 Απριλίου ενώ η Κυριακή δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.
Ταύρος
Ταύρος
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου σε άλλους θα γίνει αιτία να καθυστερήσουν κάποια αναμενόμενα έσοδα και σε άλλους θα μπλοκάρουν μία επαγγελματική εξέλιξη που περιμένατε αυτό το διάστημα. Ό Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό αυξάνει τον ερωτισμό σας αλλά σας κάνει και περισσότερο κτητικούς και μαχητικούς τόσο στις οικονομικές όσο και στις συναισθηματικές διεκδικήσεις σας. Μία από τις μέρες αυτές θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη , συνάντηση ή κέρδος στους γεννημένους 5ως 11 Απριλίου ενώ η Κυριακή δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα φέρει στο φώς όλα όσα μπλοκάρουν τους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς και θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνετε απαραίτητες διορθώσεις ώστε να βρείτε τι φταίει και τι εμποδίζει να τρέχουν οι σχεδιασμοί σας . Ακόμα μπορεί να φέρει αναγκαστικές ανακατατάξεις που ως τόσο δείχνουν αναγκαίες ακόμα και αν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό σας δείχνει πώς πρέπει να αφιερωθείτε με όλο σας το είναι στα επαγγελματικά σας αυτόν τον καιρό χωρίς όμως να αμελείτε την φυσική σας κατάσταση.
Καρκίνος
Καρκίνος
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα φέρει ξανά στην ζωή σας άτομα του πρόσφατου ή του μακρινού παρελθόντος σας η θα σας επιτρέψει να τα ξαναπείτε με κάποιο άτομο που είχατε κόψει κάθε επαφή. Ακόμα μπορεί να σας φέρει ξανά μία πρόταση που έμεινε στην συζήτηση και να διορθώσετε λάθη τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό θα φέρει μία συναισθηματική άνοιξη στην ζωή σας και ψυχολογική άνοδο που την χρειάζεστε. Τύχη θα έχουν αυτέ στις μέρες οι 12,13/7ου σε όλους τους τομείς. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
Λέων
Λέων
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα σας αναγκάσει παρ όλες τις όποιες να μιλήσετε με τους δικούς σας για θέματα που αφορούν τα έσοδα , τα έξοδα και τις αναγκαστικές αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν αλλά και τις υποχωρήσεις τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους για να υπάρχει μία ισορροπία. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας δείχνει ότι ο οικογενειακός χώρος θα σας απασχολήσει πολύ και πώς είναι αυτός που μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια που τώρα ζητάτε ακόμα και αν οι διαφωνίες σας είναι πολλές . Αυτόν τον καιρό θα έχετε λόγους για πολλές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις ενώ οι από 8ως και 14/8ου θα έχετε μία συναισθηματική τύχη ως την Κυριακή.
Παρθένος
Παρθένος
Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα σας επιτρέψει να κάνετε μία δύσκολη αλλά εξαιρετικά θετική επαναδιαπραγμάτευση και μέσα από αυτήν να αναβαθμίσετε τον ρόλο σας ή να διασαφηνίσετε τις προθέσεις και τις προοπτικές που μπορεί να έχει ή να μην έχει μία σας προσπάθεια. Ο Ερμής από τον Σκορπιό αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες αλλά και ξεκινά ένα διάστημα 30 ημερών που θα κάνετε πολλές μετακινήσεις αλλά και που σε σοβαρές συζητήσεις θα παιχτούν πολλές από τις εξελίξεις του αύριο σε πολλά θέματα.
Ζυγός
Ζυγός
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα μπλοκάρει πρόσκαιρα τα έσοδά σας και θα σας ανησυχήσει καθώς τα πάγια σας θα αυξηθούν αυτόν τον καιρό . Το καλό είναι πως το μπλοκάρισμα είναι προσωρινό και με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό θα ασχοληθείτε τόσο με τα οικονομικά σας ώστε θα βρείτε τελικά τρόπο να αναπληρώσετε από τα μέσα του Νοέμβρη και μετά τα κενά σας. Τα δύσκολα αυτήν την εβδομάδα αφορούν τους 2,3/10ου σε όλους τους τομείς , ενώ Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο αποδοτικές μέρες για όλους.
Σκορπιός
Σκορπιός
Εξαιρετικά θα λειτουργήσει για εσάς η ανάδρομη κίνηση του Ερμής ως και τις 10 /11ου καθώς βάζει ένα ευεργετικό φρένο στην τάση σας να λέτε περισσότερα από όσα πρέπει και μαχητικότερα από όσο οι άλλοι αντέχουν . Ο Ήλιος Περνά στο ζώδιό σας και το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας αιτήματα με αποτέλεσμα να βελτιώσετε και την εικόνα και την ψυχολογία σας ακόμα και αν κατηγορηθείτε ως ατομιστές. Η τύχη θα αγκαλιάσει την ζωή των γεννημένων 12,13/11ου σε όλους τους τομείς. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
Τοξότης
Τοξότης
Στην διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα σας προβληματίσει αρκετά η λειτουργία και η συμπεριφορά ενός ατόμου με το οποίο είτε συντροφεύεστε είτε συνεργάζεστε και το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό θα ξεκινήσει μία περίοδο 30 ημερών που θα κάνετε σημαντικούς απολογισμούς για την πορεία και τα αποτελέσματά που είχατε αυτήν την χρονιά. Το καλό είναι ότι θα τα βρείτε καλά με τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν τα βρείτε τελείως με τους άλλους που μπορεί να τους προβληματίζουν οι αντιλήψεις σας και για αυτό να αντιδρούν με περίεργους τρόπους . Οι από 7 ως και 13/12ου ως την Κυριακή θα έχετε μία πολύ καλή μέρα που θα σας δώσει ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε υλικό.
Αιγόκερος
Αιγόκερως
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα σας φέρει ξανά πιο κοντά με ένα άτομο που στο πρόσφατο παρελθόν σας είχε κάνει μία πιθανά επαγγελματική πρόταση ή σας είχε ανοίξει μία προοπτική η οποία έμεινε στην συζήτηση και ανολοκλήρωτη. Η ίδια θέση θα σας φέρει και άτομα που έχετε χαθεί καιρό και θα ξαναβρείτε μπροστά σας εκεί που δεν το περιμένατε. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό δίνει ένα υπερκοινωνικό διάστημα που θα σας βάλει σε νέους κύκλους και θα σας φέρει σε επαφή με δύσκολους αλλά και ισχυρούς ανθρώπους. Οι 31/12ου να είστε και αυτήν την εβδομάδα προσεχτικοί σε όλα.
Υδροχόος
Υδροχόος
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου είτε θα καθυστερήσει εκνευριστικά κάποια φιλόδοξα σας σχέδια είτε θα σας αλλάξει ρόλους και πιθανά θα γίνει αιτία να νοιώσετε μεγάλη αναστάτωση. Όμως ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα λειτουργήσει θαυμάσια για εσάς και γρήγορα θα καταλάβετε ότι ακόμα και τα εμπόδια οι αλλαγές και οι αναποδιές θα γυρίσουν υπέρ σας και τελικά από τα μέσα του Νοέμβρη θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι για τα σχέδια σας. Τρίτη ,Τετάρτη είναι οι πιο καλές σας μέρες ακόμα και αν κάποιοι έχετε μικρές ψυχολογικές βουτιές στην διάρκεια τους.
Ιχθείς
Ιχθείς
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απ τις 21/10ου και μέχρι τις 10/11ου θα σας βοηθήσει πολύ καθώς θα μπλοκάρει την ορμητικότητα του λόγου σας που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αιτία να ψυχρανθούν σχέσεις σας ακόμα και με αγαπημένα σας άτομα. Ο Ήλιος υπέροχος από τον Σκορπιό θα σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο πλατιά και λιγότερο εγωιστικά και αυτό θα βοηθήσει ως τα τέλη Νοέμβρη να πετύχετε πολλά και σε όλους τους τομείς. Η τύχη θα είναι τις μέρες αυτές μαζί με τους 10,11 Μαρτίου σε όλα τα θέματα ενώ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Not Just Greek Salad: Κάντε τη μετάφραση κι έχετε πιάσει το νόημα!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Γ. Μπαμπινιώτης: «Η γλώσσα, δύναμη αλλά και αδυναμία μας», της Χριστίνας Καλογεροπούλου