Αστρολογικές προβλέψεις |21 ως 27 Απριλίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ άσχημο και ως την Πέμπτη περισσότερο εσείς της 2ης και 3ης Απριλίου αλλά και όλοι θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε κάθε σας κίνηση και να αποφεύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και παρατραβηγμένο. Οι μέρες αυτές μπορούν να ανοίξουν πληγές που να μην επουλώνονται στον χρόνο για αυτό να είστε προσεχτικοί και μετρημένοι σε όλες σας τις κινήσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ταύρο θα δώσουν από τα τέλη της εβδομάδας και για μεγάλο διάστημα καλυτέρευση των εσόδων σας. Από το Σ/Κ θα υπάρχει καλυτέρευση των συνθηκών σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Ταύρος

Αιτίες ικανές να σας αναστατώσουν ψυχολογικά δίνουν οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη και που ακόμα και αν δεν στοχεύουν εσάς, στοχεύουν κοντινά σας άτομα ή σας μεταφέρουν μηνύματα – ειδήσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά και σας γεμίζουν ανασφάλειες. Μόνο στα τέλη της η εβδομάδα ηρεμεί και σας επιτρέπει να ξαναπεράσετε στους γνώριμους ρυθμούς σας. Ο Ερμής από το ζώδιό σας μέχρι και τις 6 του Μάη θα σας επιτρέψει να τρέξετε τα επαγγελματικά σας και προσωπικά σας θέματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι δύσκολες όψεις των ημερών και μέχρι την Πέμπτη θα φέρουν σε πολλούς εκτός από έξοδα και μεγάλες εντάσεις με άτομα είτε του φιλικού είτε του συναισθηματικού σας χώρου. Κάποιοι μεγαλύτεροι είναι πιθανό να έρθετε σε ρίξει με τα παιδιά σας και τις επιλογές τους.  Το πέρασμα ήλιου και Ερμή στον Ταύρο θα αρχίσει να λειτουργεί θετικά για την ψυχολογία σας από τα τέλη της εβδομάδας και μετά.  Θα είστε εσωστρεφείς και με τάσεις απολογισμών.

Καρκίνος

Καρκίνος

Για τους 5/7ου οι μέρες αυτές είναι όχι απλά δύσκολες αλλά και επικίνδυνες καθώς θα μπορούσαν να φέρουν γεγονότα ή και αποκαλύψεις που να ταράξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.  Όμως οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη θα επηρεάσουν με αρνητικές εξελίξεις  και όλους τους άλλους σε θέματα που μπορεί να αφορούν είτε οικογενειακά είτε συνεργασιακά- συντροφικά. Μόνο στα τέλη της εβδομάδας είναι πιο ήρεμα τα πράγματα και θα μπορέσετε να δείτε τα θετικά που θα φέρει στις κοινωνικές σας δραστηριότητες το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο.

Λέων

Λέων

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη θα δημιουργήσουν μία μεγάλη επαγγελματική αναστάτωση στην ζωή πολλών Λεόντων ενώ κάποιοι άλλοι θα προβληματιστείτε με αν θέμα που μπορεί να αφορά υγεία ή και μία όχι ευχάριστη εξέλιξη μετά από μία κόντρα που πολλοί θα έχετε με ένα σημαντικό άτομο. Ο Ήλιος και  ο Ερμής από τον Ταύρο θα σας κάνουν περισσότερο φιλόδοξους, όμως ή θέση αυτή υποστηρίζει από την Πέμπτη και για ένα μήνα όσους έχουν εκτός από τις φιλοδοξίες και την ικανότητα να υποστηρίξουν μεγάλα ανοίγματα.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να σας κάνουν πολύ προσεχτικούς και στα λόγια και στις μετακινήσεις και στην οικονομική σας διαχείριση μα και στις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε καθώς το πιο εύκολο είναι να παρεξηγηθείτε με πολύ κόσμο αυτόν τον καιρό. Ό Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  από τον Ταύρο πιο επιθετικό λόγο και την τάση να μην χαρίζεστε σε κανέναν αλλά και να προασπίζεστε το δίκαιο σας με πολύ επιθετικό τρόπο.

Ζυγός

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη σημαδεύουν κυρίως εσάς της 7ης Οκτώβρη που μπορεί να σας φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω σε κάθε τομέα της ζωής σας αλλά και σε όλους τους άλλους δίνουν ένα εκρηκτικά δύσκολο 4ήμερο σε τομείς που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις. Ό Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  από τον Ταύρο κλειστή διάθεση και καχυποψία καθώς θα χρειαστεί να αμυνθείτε απέναντι σε ότι επιβουλεύεται τις προσπάθειές σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Προσοχή σε λόγια, μετακινήσεις και παρεξηγήσεις με κοντινά σας άτομα απαιτούν  οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη. Ό Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  από τον Ταύρο από τα τέλη της εβδομάδας και για αρκετό καιρό την δυνατότητα να κερδίσετε μέσα από σχέσεις και συνεργασίες ενώ τις μέρες αυτές τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι 6/11ου. Ακόμα οι 10 ως και 16 /11ου ως την Κυριακή θα έχετε μία  ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη.

Τοξότης

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη θα σας προβληματίσουν και σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και πιθανά σας φέρουν παρεξηγήσεις καθώς θα έχετε πολλές παρεμβολές τρίτων σε προσωπικά σας θέματα. Όμως από τα τέλη της εβδομάδας και για αρκετό καιρό Ερμής και Ήλιος από τον Ταύρο θα ενεργοποιήσουν θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα και θα σας δώσουν κάποιες αισιόδοξες ενδείξεις για την πορεία των οικονομικών σας τον Μάιο.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη σημαδεύουν την ζωή των γεννημένων 4 Ιανουαρίου που πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 τις μέρες αυτές αλλά και σε όλους τους άλλους το πρώτο 4ήμερο της εβδομάδας μπορεί να δώσει οικογενειακές ή άλλες ανατροπές. Όμως ο  Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  από τον Ταύρο κατ αρχάς εσάς του Δεκέμβρη και μετά στους υπόλοιπους ένα πολύ δημιουργικό διάστημα που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις προδιαγραφές ώστε να βάλετε σε πορεία ολοκλήρωσης ένα σημαντικό θέλω της ζωής σας που μπορεί να αφορά είτε τον προσωπικό είτε τον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος

Οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη  θα αναστατώσουν με ειδήσεις τον ευαίσθητο ψυχισμό σας και θα σας γεμίσουν ανησυχίες για το αύριο και τις εξελίξεις είτε αυτές αφορούν προσωπικές είτε διεθνείς εξελίξεις. Εσείς καλό θα είναι να ελέγξετε τα νεύρα τις μετακινήσεις μα και τις αντιδράσεις σας όταν κάτι σας ενοχλεί τις μέρες αυτές. Ό Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  από τον Ταύρο αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι ίσως και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στους χώρους που ζείτε  μέσα στο  Μάη.

 

Ιχθείς

Προσεχτικοί στην διαχείριση αλλά και σε ότι αφορά τις δοσοληψίες και τις οικονομικές σας συμφωνίες με άτομα που συνεργάζεστε απαιτούν  οι πολύ δύσκολες μέρες και οι πλανητικές όψεις που ακολουθούν μέχρι την Πέμπτη. Ό Ήλιος και ο Ερμής θα σας δώσουν  με το πέρασμά τους στον Ταύρο από τα τέλη της εβδομάδας και για έναν μήνα πιο ευέλικτο λόγο και την δυνατότητα να ηρεμήσετε τεταμένες σχέσεις. Οι 4/3ου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς και οι από 8 ως και 145 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή θα πάρετε μία χαρά ή μία ευχάριστη είδηση.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πέρα από την Silicon Valley: Η Ελληνική επιχειρηματική ιστορία
Next Και φέτος… και του χρόνου, της Αναστασίας Κορινθίου